Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film: Conspiracy Theory
Juhtusin siis seda filmi uuesti nägema paar päeva tagasi ja mõtlesin et äkki keegi siit foorumist on ka seda filmi näinud.
See film üpris üpris vana, tehtud 1997 aastal ja peategelane on Mel Gibson.

Mel Gibson mängib seal filmis tegelast Jerry Fletche, kes on inimene kes näeb vandenõud igalpool, aga riigile see ei meeldi

Kui keegi on seda filmi näinud siis palun kommenteerige seda. Ise arvan et oli keskpärane.

[b]Hetke seis / keskmine hinnang: 8,687 , hääli kokku antud 16

Muudetud: 11-4-05 kell 23:46:02 hiidlane
Vasta
ei ole kyll näinud, aga kas oskad öelda, et kas kusagil laenutatakse ka seda?
Vasta
viis pluss film... soovitan soojalt kõigile vandeseltslastele...
Vasta
Igati hea film. Minagi soovitan vaadata seda.
Vasta
Tõesti, väga hea film.
Peale selle filmi vaatamist, tekkis mul igasuguseid küsimusi päriselus, et kui aga tegelikult minuga juhtuks midagi sellist, siis mida ma peale hakkaksin - tegelikult oleks selline seis üsna lootusetu. Ma jõudsin järeldusele, et vandenõud on ainult halvad asjad - midagi head nendest küll pole Laugh

FIlmile loomulikul minu poolt 10-e punkti Smile

Igatahes see film annab väga hea ettekujutuse, milline võib üks vandenõu olla ning tegelikult selles filmis ei olnudki sinna vandenõusse juu kõik tähtsad ninad topitud, aga kui oleks asi veel kaugemal olnud, siis oleks vast selle mehega kõik olnud.

Väga meeldis muide mulle ka selle mehe elamine Laugh

Tsitaat:Mel Gibson mängib seal filmis tegelast Jerry Fletche, kes on inimene kes näeb vandenõud igalpool, aga riigile see ei meeldi
Kas ma sain filmist siis väga valesti aru, kuid minu arust, ta nägi küll igal pool vandenõud, aga igal pool oligi see vandenõu, seega ta nägi seda õieti?
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja hiidlane

Tsitaat:Mel Gibson mängib seal filmis tegelast Jerry Fletche, kes on inimene kes näeb vandenõud igalpool, aga riigile see ei meeldi
Kas ma sain filmist siis väga valesti aru, kuid minu arust, ta nägi küll igal pool vandenõud, aga igal pool oligi see vandenõu, seega ta nägi seda õieti?

Ma pole seda väitnud et ta valesti nägi neid asju:o .

[Teadet on muutnud 8-11-2004 postitaja Imhotep]
Vasta
Vaatasin ka lõpuks filmi ära. Kõigile vandenõusõpradele tõeline magustoit. Lavastus oli hea, ometi oleks film veelgi intrigeerivam olnud, kui kõigi nende vandenõudega oleks olnud rohkem seotud valitsus, politsei ja muud taolised institutsioonid. Kas poleks lahe film, kui kogu situatsioon tunduks nii lootusetu, kuna kõik asutused ja isikud oleksid rohkemal või vähemal määral seotud kellegi number 1-ga..

Igatahes 9 punkti 10-st.
Vasta
Nüüd minagi seda vaadanud. 9/10 pole eriti midagi kurta. Maavärina teema oli hea, kuna see praegu kuidagi eriti on topic üldises elus Bleh
Vasta
ise olen ka näinud seda kunagi, ja täitsa vaatamist väärt film 8/10
Vasta
9p. hea film, põnevik, vandenõuteooria on lisandiks, kui keegi aru saab mida öelda tahanBleh tavaline hollywoodikas, mis siiski vaatamist väärt, erinevalt paljudest teistest
Vasta
Sellele filmile on huvitavaks kontrastiks "Piinatud geenius". Seal tuli lihtsalt välja, et mees, kes arvas end olevat valitsuse spioon, oli lihtsalt vaimust vaevatud Smile Mine sa tea... äkki on ka konspiratsiooniteoreetikud sellised Smile
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mimino. Grusiinide tehtud film. isemaag 1 360 08-04-2026, 20:15
Viimane postitus: isemaag
  FILM: Vaimude väljaajaja (The Exorcist (1973) Ares 35 22,078 13-07-2025, 19:27
Viimane postitus: xcad
  Parim/lemmik film Indr3k 453 255,011 19-12-2024, 22:15
Viimane postitus: cambodia
  Film: Katõn excubitoris 21 13,529 15-04-2022, 18:01
Viimane postitus: vasamasa
  Film: Matrix henzukaz 54 39,483 26-12-2021, 23:37
Viimane postitus: Lynx Titan
  film (needus, neetud)/the conjuring Kahvanägu 6 3,867 25-12-2020, 23:41
Viimane postitus: Kahvanägu
  Film: lühifilmid zen faran 18 15,228 09-09-2020, 11:51
Viimane postitus: Vesilik
  Film: "Saladus: julge unistada", romantiline draama. Teloslane 0 2,312 07-09-2020, 12:10
Viimane postitus: Teloslane
  FILM: The Bad Batch. Lisaks Fairchild FH-227D Andides Tyto Alba 16 10,124 27-06-2020, 11:58
Viimane postitus: Tyto Alba
  Film maa all elavaist super-ussidest? hulkuv hing 8 6,086 04-03-2020, 10:34
Viimane postitus: xawa

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne