Postitused: 1,727
Teemad: 26
Liitus: Apr 2013
08-03-2020, 22:57
(Seda postitust muudeti viimati: 18-03-2020, 22:21 ja muutjaks oli isemaag.)
(08-03-2020, 17:27 )Mannu Kirjutas: Sellega seoses tasub meenutada, et halb šamaan võidi ära tappa. Kole asi küll, aga see on siiski motiveeriv, et mitte teha asja leigelt ja mitte kogu hingest nagu oleks elu kaalul. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ainult kommentaarin: Mõnetmoodi kole, et kui halb arst ära tappa, selline kes suretab ja piinab, siis riiklik seadusandlus kohe tuleb külge nagu puuk ja paljuneb nagu täi. Kuid nad ise küll tohivad kõike, tehnikad on olemas, meditsiinitehnika, psühhotehnika kuidas ajudesse imbuda, ülikoolidiplomid jagatakse tatikate kätte keda ei tohiks lasta lihtinimeste ligi koos õpitud tehnikatega, liiga vara õpetatakse selgeks kõik ühe mõõdulati järgi. Kas sa kunagi oled trehvanud arste kes laia lõvvaga näkku irvitavad? Mulle on sattunud mitu sellist, ühele vastasin nii et ta pääst halliks muutus. Mõni aasta hiljem saime kokku jälle, ta oli palju arukamaks saanud ja läbisaamine oli tiptop. Ja veel on sellised kes ametis teenides läbi põlevad ja ikka neid lastakse inimeste ligi, täitsa sihilikult torgivad tõbesid külge nagu püstihullud kristlased sõrmega torkides, kontrolli pole mingitki. See on nii olnud.
,,, Oops! Läits veidi teemaväliselt.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ainult täiendan, mitte ühtki sõna ei muuda olnust:,,, kopipaste minu textist: Mulle on sattunud mitu sellist, ühele vastasin nii et ta pääst halliks muutus.,,, LISAN: Poolteist kuud hiljem käisin toda mulle näkku irvitanud arsti üle kaemas. Psühhiaater, kõrgharidusega. Tal juuksed olid halliks muutunud, tollal ta oli veel täitsa noor. Spetsiaalselt läksin teda üle vaatama. Ta enam ei irvitanud. Hiljem läbisaamises probleeme pole tekkinud.
Postitused: 1,271
Teemad: 5
Liitus: May 2008
(08-03-2020, 17:27 )Mannu Kirjutas: Lisan veel, et miks tehnikad ei mõju. Tihtilugu on inimese meelestatus selline, et "jube tore oleks kui ma ei kardaks teiste hinnanguid" - nt. Ja hakatakse vabanema sellest hirmust mingi tehnikaga. Samal ajal on aga suht poogen siiski, sest tegu pole elutähtsa probleemiga.
Sellega seoses tasub meenutada, et halb šamaan võidi ära tappa. Kole asi küll, aga see on siiski motiveeriv, et mitte teha asja leigelt ja mitte kogu hingest nagu oleks elu kaalul.
Pigem on süüdi inimeste "ebaküpsus". Vaimses plaanis on 30ndates inimesed, kes esoteerikaga mängivad sisuliselt lapsed, elukogemust pole õieti ollagi aga juba tahaks tehnikatega võimelda. Selles eas polnud ma veel kohtunudki poolte inimtüüpidega ega tundnud tundeid, mida universumil inimesele pakkuda on - seepärast jääb ka "maailma seletamiseks sõnu väheks" ja tehnikatest saadav jääb kuni frustratsioonini mõistetamatuks.
Kõik inimesed usuvad, et seal kus lõpeb nende silmaring, asub ka maailma äär - Arthur Schopenhauer.
Postitused: 3,429
Teemad: 15
Liitus: Aug 2010
09-03-2020, 09:12
(Seda postitust muudeti viimati: 09-03-2020, 09:15 ja muutjaks oli Mannu.)
Temi, seda kõike silmas pidades võiks ju täiesti soovitada, et igasugune tehnikate praktiseerimine ja "vaimlemine" võiks jääda vanemaealiste inimeste jaoks. Indias olla (vähemalt ideaalis on) nn, et noorena elad pere-elu, kasvatad lapsi, käid tööl jne; vanast peast tegeled vaimsusega niihästihalvasti kui suudad.
Ja selle jutujätkuks sobib idee, et vanadekodudes võiks rahustite jm sellise mürgi asemel vanuritele lubada näiteks kanepit jm kergemaid narkootikume. Saavad vanas eas aju teistpidi tööle ja ehk ei ole nii tigedad ka.
Muidugi, on ju inimesi, keda hakkab vaim kiusama noores eas. Šamaanihaigus ei kao ju kuskile, kuigi ühiskond seda ei tunnista. Need hakkavad siiski ju oma käe peal vaimlema, vastavaid õpetajaid meil ju pole.
Postitused: 1,271
Teemad: 5
Liitus: May 2008
Eks ta nii võiks käia jah. Noorte ebaküpsusele aitaks kaasa ka see, kui need vaimsed vanaemad ja -isad aitaksid neil küpseda seni kuni emad-isad ennast tööl või suhterindel "täiendavad"
Sellest on kusagil juttu ka olnud jah, et õpetajaid ei ole. Autoriteete ei ole. Ma ei hakka oma hingeõhku kulutama nende peale, kes siin pakuvad ennast õpetama...
Kõik inimesed usuvad, et seal kus lõpeb nende silmaring, asub ka maailma äär - Arthur Schopenhauer.
Postitused: 1,113
Teemad: 90
Liitus: Oct 2004
(14-06-2011, 15:04 )Müstik Kirjutas: See lõpulause "lõpuaja koidik" viitab väsimatutele jehoova tunnistajatele! Tundub, et see saksa nunn on ise ka jehoova tunnistaja.
Postitus, kust ma tsiteeritava lause võtsin, on küll väga ammune:
http://para-web.org/showthread.php?tid=4112&page=4
Kuid tasub siiski ära märkida, et Jehoova tunnistajate organisatsioonis ei eksisteeri sellist nähtust nagu mungaseisus. Mungad-nunnad on katoliikluse, õigeusu (ja vist ka luterluse) osa. Nendegi usuvoolude esindajad võivad väga karmilt kohelda kõike, mis jääb nende raamidest väljapoole.
Siia teemasse võibolla sobimatu, aga samas mõne inimese jaoks ehk huvipakkuv infokild.
Postitused: 1,727
Teemad: 26
Liitus: Apr 2013
11-03-2020, 13:39
(Seda postitust muudeti viimati: 11-03-2020, 19:22 ja muutjaks oli isemaag.)
(09-03-2020, 21:17 )paadikapten Kirjutas: (14-06-2011, 15:04 )Müstik Kirjutas: See lõpulause "lõpuaja koidik" viitab väsimatutele jehoova tunnistajatele! Tundub, et see saksa nunn on ise ka jehoova tunnistaja.
Postitus, kust ma tsiteeritava lause võtsin, on küll väga ammune:
http://para-web.org/showthread.php?tid=4112&page=4
Kuid tasub siiski ära märkida, et Jehoova tunnistajate organisatsioonis ei eksisteeri sellist nähtust nagu mungaseisus. Mungad-nunnad on katoliikluse, õigeusu (ja vist ka luterluse) osa. Nendegi usuvoolude esindajad võivad väga karmilt kohelda kõike, mis jääb nende raamidest väljapoole.
Siia teemasse võibolla sobimatu, aga samas mõne inimese jaoks ehk huvipakkuv infokild. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jehoovatunnistajannadel tissid kuivavad, niisamuti padu-usklikel naistel tissid muutuvad pisikesiks nagu oleksivad kesksugulised. Jehoovatunnistajate peredes meestel on levinud teaduslikus keeles ütelduna onkoloogia ja nende moorid on väge täis ja hästi valju jutuga. Kui jehoovatunnistajad lubada oma elupaigasse sisse, siis toas kohe muutub külmaks, mulle korra vastati et see olevat Õige Vaim mis niimoodi tegevat. Ainult tähelepanek, ei ole kusagilt maha loetud, ikka päriselust nii olnud.
Postitused: 889
Teemad: 11
Liitus: Jun 2018
01-12-2022, 21:41
(Seda postitust muudeti viimati: 01-12-2022, 21:41 ja muutjaks oli Kunglas.)
New Age head ja vead...
20-12-2025, 12:37
(Seda postitust muudeti viimati: 20-12-2025, 13:23 ja muutjaks oli Kunglas.)
Woo-Anon torujuhtmest, ehk "para" muutumisest poliitikaks.
https://www.youtube.com/watch?v=-hsBeEhZlTw&t=125s
_______
Ehk et religioon on autoritaarsuse vari, ja autoritaarsus on religiooni vari, ja kohtumispaik on uhhuude ökosüsteem.
Veel üks mõtisklus..
New Age'i demoniseerimise äärmusest.
|