(03-11-2021, 16:44 )Q11 Kirjutas: „..Sa Q ikka vaatasid ka ve?.....See sinu hetk on kõike õgiv shiva e. kaose kotkas. Tema sööb teadvuse, mõistuse, tähelepanu jne...“
„Minu Hetk“??
Sa Loksu siis eksisteerid kuskil väljaspool Hetke vä?
Võimas.
Isegi Jumal seda ei suuda.
Tüüpiline. Klammerdu jah jälle persooni. Et küsimused-vastused on kõik sinust endast pärit nüüd ühtäkki enam ei sobigi? Kas nagu saad aru,et sa istud ladvaõunana seal hõljudes ning oled pimestatud. Püramiidi tipusäde. Et iga aatomi, raku, maamuna.....kõigi ja kõige tuum on täpselt see sama mis sinu kõikeneelav ,,valgus,, leiad kasvõi buddhismist. Seal on väga põhjalikult välja toodud sama sihi polaarsed teed. Aga jah, sa keeldud lugemast kõike mida pakutud, sa ei taha näha ja paljus juba ei suuda enam näha, mõista. Ükskõik kui väga sa ei prooviks peegli ees tinistada, sa ei muutu puhtaks hetkeks ei unes, ilmsi ega püstijalu astraalindades. No kuidagi ei taha ära pudeneda eksju.
Aga nüüd vabanda, ma ei jõua jälle sind ümmardada ja risustan teemat ka muuga. Maja ees kasvab kena sirelipõõsas. Mõni aeg tagasi jäi silma ,et seal koerad käivad assbookis ( nõrganärvilised sarikitturid kiirustage ). Erinevalt võltsmoraalitsejatelt minule ei seostu taguots millegi ropuga. Ühesõnaga hormoonid ja info. Noh eks ole kuseposte kõikjal aga .......... ma ei ole enne niimoodi näinud. Koer satub seal mingisse oma võrku. Ta muutub udusemaks ja liigub aegluubis justkui. Väga selgelt on näha et tajud avarduvad ja teadvus nihkub. Jääb üle endale tunnistada ,et ka siin oleme ikka omaarust jumalad küll. Ehitame 5G võrgud-satellidid kasvõi vihmametsa ,,välja,, ja ime siis et loodus ei saa pihta. Meil on 2 konkureerivat võrku. Ja mõlemad arenevad samas tempos. Äi viitsi otsida, neid videosid mitu old ,kus inimesed on sattunud metsas puu ,,võrku,, ja siis õhinal muljetavad kui elus see on.