•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 31
  • 32
  • 33(current)
  • 34
  • 35
  • ...
  • 61
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 6Hääli - 4.67 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Põliseestlaste liikumine ja selle vaimsus
(20-12-2011, 22:27 )Leena Kirjutas: Tundub küll. Lisaks veel:
Tsitaat:Juku-Kalle Raid liitub MTÜga Vaba Isamaaline Kodanik (20)
20.12.2011 20:36
Kommenteeri | Prindi
Riigikogu liige Juku-Kalle Raid teatas täna rahvusraamatukogus MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik korraldatud kongressil oma esinemise lõpuks, et soovib astuda nimetatud MTÜ ridadesse.

Raid, kes kuulub riigikogus küll Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni, kandideeris parlamenti IRLi ninekirjas sõltumatu kandidaadina ja pole parteiga tänaseni ühinenud.

«Minu arust on üks kõige ogaramaid kodanikuarguse ilminguid «demokraatiat arendav» moodustis «DASA», järjekordne hullus, kus kodanikuühiskonnale eelistatakse kodanikuargust ning parteid. Kui Eestis on tõesti vaja demokraatiat arendada – ja ma usun, et viidates viimastele uuringutele seda on – peaks seda tegema kodanikud. Ilma parteide ja parteilike niiöelda moodustisteta,» leidis Raid oma sõnavõtus.

«Ise pean kõike eeltoodut arvesse võttes avaldama soovi liituda MTÜga Vaba Isamaaline Kodanik, et rääkida kodanikuühiskonna eest ilma DASAta, mis tõlkes tähendab parteilist vaikust ning tüüpilist kodanikuargust,» lisas riigikogu liige Juku-Kalle Raid.

Täna teavitati avalikkust sellest, et europarlamendi saadik Indrek Tarand ühines sellel nädalal vanade isamaaliitlaste algatatud MTÜga Vaba Isamaaline Kodanik, et arendada demokraatiat ilma erakondade demokraatia edendamise sihtasutusteta (DASA).

Allikas...

Väga õnnestunud nimevalik, palju õnne! wink
Mingit arvutimängu mängivad?
Huvitav, mida naabrid välja mõtlevad?

http://en.wikipedia.org/wiki/Dasa
Dasa (Sanskrit दास dāsa) is a term used with the primary meaning 'enemy',
especially relating to tribes identified as the enemies of the Indo-Aryan tribes in the Rigveda.
The word later acquired other connotations, meaning "servant" or "slave", or in a religious sense
a "devotee" of a deity.

Korrigeerige, kui tõlge pole piisavalt adekvaatne:
Dasa (Sanskrit दास dāsa) on termin, mille esmane tähendus on 'vaenlane'.
Eelkõige peeti nende all silmas Indo-aaria hõimude vaenlasi Rigveda's.
Sõna omandas hiljem muid tähendusvarjundeid nagu teener, sulane, ori.

"Paet koliks DASA raha välisministeeriumi eelarvest riigikogu omasse"

Detsembri alguses algatatud erakonnaseaduse muudatus võimaldaks vastu võtmisel asutada erakondadel
demokraatia arendamise sihtasutusi (DASA), mis omakorda oleksid riigieelarvest rahastatavad.

Erakonnad ei suuda muidu riigikassat päris tühjaks imeda?
Päramine aeg maksumaksjate raha erakondade eest kaitsma hakata.
Vasta
Isamaa suurrahastajad on kogu aeg olnud kaks seltskonda, "vene" ärimehed ja eestlaste taustaga immigrandid Ameerikast, kelle vaated ja koolitus on ameerika mitte euroopa rahvusriikide oma.
Seega peab siingi vaatama, millised hallid kardinalid seltskonnalt võimuteenust ostavad või ullikesi ideelisteks koolitavad.
Hea link oli teises teemas, toon ta ka siia üle, mil viisil ameerika riike hävitab ja majandust maavarasid üle võtab, peaks hoolega jälgima Eesti Energia tegevust, millisest ajahetkest muutuvad Eesti maavarad suurkorporatsioonide omandiks koos põhjakõrbenud Eesti Energiaga.
Kuidas neid asju ameerika teeb on hea raamat.
(Confessions of an
Economic Hit Man, Berrett-Koehler
Publishers, 2004
http://lib.aldebaran.ru/author/perkins_d...go_ubiicy/
nokitsejale vene keele oskajana võiks antud raamat selle põliseestluse läänepoolsete ohtude kohta anda ilusa pildi.
Tuleks vist osa teksti tõlkida põliseestlaste kodulehele liberalismi ülistuseks.
Vasta
(21-12-2011, 14:24 )VironShaman Kirjutas: Isamaa suurrahastajad on kogu aeg olnud kaks seltskonda, "vene" ärimehed ja eestlaste taustaga immigrandid Ameerikast, kelle vaated ja koolitus on ameerika mitte euroopa rahvusriikide oma.

Tõenäoliselt on "vene" ärimehed rahastanud kõige rohkem keskerakonda ja reformierakonda.
Vasta
Just Leena,ka mind huvitab kes on need härra X-id ,kes rahastavad Reformierakonda!
Vasta
Alustaksin rahastamise koha pealt Konrad Adenaueri fondist, siis riburada pidi kohalikud ja kaugemad demokraatiat ja liberalismi edendavad fondid ning lõpuks ärieliit, kes ka tegelikult tellib seadusi ning võimuteenust.
Kommunistid tabasid esimestena ära uue impeeriumi võimaluste ja oma oskuste ühildamise. Seepärast ka selline edukus, korralik rahastamine ja kindlustatud tulevik ühtses rahvusteta euroopas. Mõelge rikkaliku kogemuse peale ühtse nõukogude inimese kasvatamisel ajal mil euroopa rahvused sellest veel undki ei näinud, Ameerikas ju kõik vabatahtlik rahaga kokku ostetud ja veel läbi kui kitsa pilu roheliste kaartidega multikultuursesse muinasjutuparadiisi pääs.
Täna teab iga aafriklane, et paradiis on euroopa liidus ja tasub ainult sinna jõuda kui kätte ulatatakse korteri võtmed ning miljon eurot elamiseks, jutt pärit ühelt kliendilt kes Aafrika vahet kolanud ja neid unistusi pealt kuulnud.
Vasta
Tsitaat:Ungari viskab täna Läänele kinda
30.12.2011 12:41
Ungari lööb täna uue kiilu lõhesse, mis on tekkimas nende ning Euroopa Liidu ja rahvusvaheliste laenuandjate vahele. Nimelt võtavad madjarid täna vastu vastuolulise seaduse, mis piirab kohaliku keskpanga sõltumatust.

Seadus on osa paketist, mis lükatakse kiiruga läbi veel enne aastavahetust, süvendades rahvusvahelise kogukonna muret Ungari majanduspoliitika pärast – ning muljet, et demokraatia on selles ELi liikmesriigis murenemas.

Sel nädalal kirjutas Ungari peaministrile Viktor Orbanile mureliku kirja ka USA välisminister Hillary Clinton.

Lisaks keskpangaseadusele ja uuele ühtlast maksumäära põlistavale seadusele – mida EL ja Rahvusvaheline Valuutafond (IMF) teravalt kritiseerisid – on veel teisigi kriitikuid ärritavaid meetmeid: näiteks reform, mis võib allutada kohtunikud poliitilisele survele ning valimiskorra muudatused, mis oponentide sõnutsi võivad kindlustada Orbanile võimu pikkadeks aastateks.

«Valimisringkondade arvu on vähendatud ja neid on kujundatud viisil, mis lähtuvalt varasemast valimisstatistikast selgelt soosib edasistel valimistel [Orbani paremtsentristliku parteid] Fideszit,» ütles Budapesti mõttekoja Political Capitali valimisspetsialist Robert Laszlo.

Fidesz naudib juba nüüd parlamendis kahe kolmandikulist enamust.

«Orban üritab ehitada uut süsteemi, mis lähtub täielikult tema võimuhuvidest. Neid seadusi on edaspidi ülimalt raske muuta,» ütles Andras Biro Budapesti konsultatsioonifirmast Political Solutions.

Uute seaduste tulv on vallandanud Budapestis ka malbeid proteste. Ühe meeleavalduse käigus arreteeriti läinud nädalal korraks endine peaminister Ferenc Gyurcsány.

Kohaliku meedia kinnitust mööda kritiseeris Clinton ka viisi, kuidas vastse meediaseaduse toel võeti ringhäälinguluba populaarselt raadiojaamalt Klubradio, mis sageli valitsuse vastu arvamust avaldas.

Otsuse teinud Ungari meedianõukogu sõnutsi oli Klubradio küsimusest kujunenud «teadlikult plaanitud, ettekavandatud, otsene poliitiline provokatsioon», mida toetasid prominentsed vasakpoolsed ja liberaalsed tegelased, samuti «välisriikide diplomaatiliste korpuste liikmed».

Orban õigustas läinud nädalal jõuliselt oma poliitikat, öeldes, et «need, kes konflikte kardavad, ei esinda iial korralikult oma kodumaad».

Lääneriike ja rahvusvahelisi organisatsioone teeb aga murelikuks, et valitsus on asunud eemaldama demokraatlikke kontrollmehhanisme ja tasakaalustavaid faktoreid.

«Näib liigagi ilmne, et Viktor Orbani valitsus on otsustanud juhtida riiki suunas, mis eemaldub üha põhiväärtustest, millele Euroopa Liit on ehitatud,» kirjutasid läinud nädalal Euroopa Komisjoni presidendile José Barrosole Euroopa Parlamendi roheliste fraktsiooni liidrid eesotsas Daniel Cohn-Benditiga.

Paljud hiljutised õigusaktid kujutavad endast nn «alusseadusi», mille eesmärk on toetada põhiseadust, mis tänavu konveiermeetodil parlamendist läbi veeretati. Selliste alusseaduste muutmine eeldab kahe kolmandikulist enamust kõigis tulevastes parlamendikoosseisudes.
Uus põhiseadus jõustub 1. jaanuaril.

Keskpangaseadust kritiseeris Barroso juba novembris. Vaatamata Ungari valitsuse tõotusele võtta ELi muresid arvesse, võimaldab uus seadus valitsusel määrata keskpangale kolmas asepresident ning seada ametisse panganõukogu liikmed (kes vastutavad intressimäärade eest).
Selle seaduse tõttu katkesid hiljuti Ungari krediidiliini kõnelused ELi ja IMFiga.

Kuigi Orban kinnitab, et Ungari – üks suurima võlakoormaga riike Kesk- ja Ida-Euroopas – vajab vaid «ennetavat» krediidiliini, on turud närvilised.

5-aastaste Ungari riigivõlakirjade tootlused kerkisid teisipäeval 14 baaspunkti jagu 9,63 protsendi peale – kõrgeim laenukulude tase alates 2009. aasta juulist. Number on küll murettekitavalt suur, kuid otseselt seda eurotsooni võlakirjadega võrrelda ei saa, kuna Ungari inflatsioon on euroalast kõrgem.
Nii EL kui IMF on öelnud, et läbirääkimiste jätkamise osas pole midagi otsustatud. Eurasia Groupi analüütiku Mujtaba Rahmani hinnangul on läbirääkimiste lõpliku liivajooksmise šanss «40 protsendi ringis».

Ta ütles: «On hämmastav, et valitsus on valmis niiviisi riskima – ma mõtlen, sellega, et [krediidi]programmi ei tulegi – võttes arvesse, kui palju on kaalul.»

Nomura Internationali analüütik Peter Attard Montalto ütles, et valitsusel jätkub raha kuni sügiseni, eeldusel, et finantse saab kohalikest pankadest ja käiku lastakse riigireservid.
«See annab neile päris palju aega EL-IMFi ja turgudega mängimiseks,» ütles analüütik.

Vasta
Tekkis huvi kuidas kasutaks austet VironShaman alljärgnevat oma minule arusaamatuks jäävas projektis. Kahjuks "orioni" asju ei lähe hetkel vaja.

VABAMÕTLEJA Kirjutas:Pisike saareriik kaugel Atlandi ookeanil, kes tunnustas esimesena 1991. aastal taasiseseisvunud Eesti Vabariiki, kuulutas 2008. a. välja pankroti. Sellele järgnevate sündmustega kadus Eesti „suur sõber“ ka meie meediamaastikult. Miks? Olnud nõnda julge 1991. aastal, ei kaotanud rahvusriik selgroogu ka 2008. aastal. See ei olnud aga „rahvusvahelisele üldsusele“ enam meelepärane. Kui üks Euroopa riik langeb teise järel, ohustades sellega kogu Eurotsooni, on võimurite jaoks äärmiselt tähtis, et Islandist ei saaks teistele sama saatusega riikidele eeskuju.
Viis aastat täielikku neoliberalismi muutis Islandi (rahvaarv 320 000, sõjavägi puudus) üheks maailma rikkaimaks riigiks. Aastal 2003 pangad erastati ja meelitamaks välisinvestoreid, pakuti on-line pangateenust, mille suhteliselt väikesed haldamiskulud lükkasid äri õitsele. Kontod nimega IceSave meelitasid mitmeid Suurbritannia ja Hollandi väikeinvestoreid. Aga koos investeeringute kasvuga, suurenes ka riigi välisvõlg. Aastal 2003 oli Islandi võlg 200 korda suurem kui riigi SKT. Aastaks 2007 oli see tõusnud juba 900-le protsendile. 2008. aasta majanduskriis oli Islandile halastussurmaks. Kolm põhilist Islandi panka (Landbanki, Kapthing ja Glitnir) kuulutasid välja pankroti, mille järel toimus riigistamine. Aasta lõpuks kuulutas ka Island ise välja pankroti.
Vastupidiselt oodatule said islandlased tänu kriisile tagasi iseseisvale riigile omased õigused ja uue põhiseaduse. Kõik see toimus läbi otsese osalusdemokraatia.
Koalitsioonivalitsuse peaminister (sotsiaaldemokraat) Geir Haarde taotles Islandile 2 100 000. dollarilise laenu, millele Põhjamaad lisasid veel kaks ja pool miljonit. Välisfinantskogukond survestas Islandit rakendama drastilisi meetmeid. IMF ja Euroopa Liit tahtsid võla ise kinni maksta, väites, et see oleks riigile ainuke võimalus tasuda Hollandile ja Suurbritanniale kuuluv.
Protestid ja rahutused jätkusid, mille tulemusena pidi valitsus tagasi astuma. Valimised toimusid 2009 aasta aprillis, millega sai võimule vasakpoolne partei, mis mõistis küll hukka neoliberaalse majandussüsteemi, aga andis ilma pikema võitluseta alla nõudmisele, et Island maksab välja kolm ja pool miljonit eurot. See tähendas, et iga islandlane pidi maksma 100 eurot kuus 15 aastat (intress 5,5%), maksmaks kinni erakondade tegevusest põhjustatud võlg. Tegemist oli viimase piisaga karikasse.
Edasine oli erakordne. Plaan mille kohaselt pidid kodanikud kannatama finantsmonopoli vigade tõttu; mille kohaselt tervet rahvust pidavat maksustama, et maksta tagasi võlad privaatpankadele, oli purustatud. Viimaks poliitikud mõistsid, et peavad siiski võtma sama seisukoha, mis nende volitaja – rahvas. Riigipea Olafur Ragnar Grimsson keeldus kinnitamast seadust, mis oleks teinud rahva vastutavaks pankurite võlgade eest ja nõustus referendumi välja kuulutamisega.
Muidugi „rahvusvaheline üldsus“ ainult jätkas Islandi survestamist. Suurbritannia ja Holland ähvardasid kohutava valuraha nõudmisega, mis oleks Islandi muust maailmast eraldanud. Kui islandlased alustasid hääletamist, ähvardasid välispankurid blokeerida igasuguse abi IMF-ilt. Suurbritannia valitsus ähvardas külmutada islandlaste säästud ja jooksevkontod. Nagu ütles Grimsson: „Meile öeldi, et kui me ei nõustu rahvusvahelise üldsuse nõudmistega, saab meist Põhja Kuuba. Aga kui me oleksime nõustunud, oleks meist saanud Põhja Haiiti.“
2010. aasta märtsis toimus referendum – 93% hääletas võla tasumise vastu. IMF külmutas koheselt oma laenu. Revolutsioon ei heitunud (Ühendriikide televisioonis seda muidugi ei kajastatud). Marus kodanikkonna toetusel algatas valitsus kriminaaluurimise leidmaks süüdlased finantskriisi tekitamises. Interpol kuulutas Kaupthing panga ekspresidendile Sigurdur Einarssonile välja rahvusvahelise arreteerimiskäsu. Teised kriisi põhjustamises osalenud põgenesid riigist.
Islandlased läksid veelgi kaugemale: nad otsustasid luua uue konstitutsiooni, mis vabastaks riigi ülemäärasest rahvusvahelise finantssüsteemi ja virtuaalraha lõa otsast. Koostamaks uus põhiseadus, valisid Islandi kodanikud 25 inimest 522. täiskasvanu seast, kes ei kuulunud ühtegi poliitilisse parteisse, aga keda soovitas vähemalt kolmkümmend inimest. Dokument ei kirjutatud käputäie poliitikute poolt, vaid see koostati interneti vahendusel.
Põhiseaduse loomist kajastati internetis reaalajas, nii et kodanikud said saata oma kommentaare ja soovitusi ning samal ajal näha loomisprotsessi.
Konstitutsioon, mis läbi osalusdemokraatia reaalseks sai, esitatakse parlamendile kinnitamiseks peale järgmiseid valimisi.
Kreeklastele on sisendatud, et nende avaliku sektori erastamine on ainus lahendus. Itaaliat, Hispaaniat ja Portugali ootab sama oht. Selle asemel peaksid nad hoopis võtma Islandist eeskuju – väike rahvusriik keeldus välisinvestorite ees lömitamisest ja oma õiguste ära andmisest.
Seetõttu Islandist enam massimeedias ei räägitagi.
Allikas:
http://www.truth-out.org/why-iceland-sho...P.facebook

Ülaltoodu leidmise eest võlgnen tänu OS ile.

PS:VS, kodulehel riivab endistviisi silma menüüs logelev grammatiline viga MTÜ nimes.
Vasta
(13-01-2012, 19:27 )Leena Kirjutas: ... Kahjuks "orioni" asju ei lähe hetkel vaja. ...

Orioni puhtaverelistega on finito. Tegeletakse käsilastega ja jääknähtustega.

Vasta
(14-01-2012, 09:46 )venezia Kirjutas: http://poliseestlased.org/page1.html

Seal meeskonnas on ära toodus neli liiget. Kui lugesin seda sissejuhatust, mõtlesin,et näe kui tore: manipulaator, homo, juut ja tulnukas on ka leidnud eneseteostuse rahvuslikul pinnal.
See eestlane olemine on juba natuke õudne.

Ma olen siin teemas ka enamasti ainult virisenud (enda arvates ikka pühjusega) ja mille tulemusena on on tekkinud kas nimme või kogemata VS-i arusaam, et ma selle algatuse vastane oleksin, aga see selleks. Lugedes aga seda venezia posti, siis tahaksin küsida, et miks selline avaldus?
Vasta
Mulle on arusaamatu, et kuipalju seda eestlust lüpsta veel kannatab.
Vasta
(14-01-2012, 11:14 )venezia Kirjutas: Mulle on arusaamatu, et kuipalju seda eestlust lüpsta veel kannatab.

Ok, nüüd saan rohkem aru ja tuleb tunnistada, et nõustun sinuga. Kuna tegijaid on palju, siis mina ei saa aru, kes on kes ja kes millisel eesmärgil eestlusega tegeleb.
Vasta
Eestlust annab lüpsta täpselt niipalju kui veel keegi maailmas seda keelt oskab ja see on täiesti loomulik. Et seda teemat edasi viia, oli vaja et kogu parteide seltskond ennast rahva silmis täis teeks, jäänud ainult hetkel veel Reformi luukered, mida nüüd teised kibekiirelt välja tuhnivad ja kolistama hakkavad.
Ehteestlaslik käitumine, parima enesetunde annab karistamatu võimalus hambad naabrimehe säärde lüüa, annab lootust ka sellele liikumisele. Ükski liikumine ei käivitu ilma välise impulsi ja selge vastaseta kes siis on rahvale midagi äärmiselt vastumeelset teinud.
Täna võib juba vaikselt hakata käivituma, sest luukerede kolin on kappides väegadi kõvaks läinud.
VironSaman tegi juba konto näguderaamatusse.
Vasta
Eks kolinale aitab kaasa ka see, et Ligi ja Ansip oma majanduslikes kaalutlustes kolistavad ämbreid - lubati pühalikult, et EL järgib allakirjutatavaid rangeid normatiive ja ettekirjutusi laenude andmisel , aga seni pole olulisemad tegijad olnud nende lubaduste täitmiseks võimelised ( laenuandjad ei suuda kuidagi viia ligemale kukude-tulude vahet ega laenuvõtjad täita algselt ettte kirjutet rangeid kärpenorme) ega saa ka olema. Kui argument "effektiivselt majandavast euroopast" ära kukub, siis jääb veel venemaaga hirmutamine.

Tõele au andes - majanduses, kus raha trükitakse võlgu andmiseks ja võlgade maksmiseks tuleb võtta võlgu - päästab aind pidev majanduskasv - st keegi väljaspoolt peab ekspordi kinni maksma. Eesti suguse kääbuse ekspordi jõuab ka Rootsi kinni taguda, aga kes oleks nii rikas, et suudaks kinni maksta kogu EL-u võlgu ületava ekspordimahu? Sestap on need paberid, kus lubatakse pühalikult "EL-u majandusvalitsusi", juba ette tühi plära.

Vasta
Mul on nende liikumistega isiklikult lihtsalt paar probleemi.
Elan mina rahulikult(niivõrd-kuivõrd) oma elu ja olen eestlane. Ja ei saa aru, et midagi oleks valesti eriliselt. Ma luban endale mõõdukalt natsionalismi, rassismi ja põhimõttelist omakasu rahvuslikul plaanil. Ma olen omale selgeks teinud,et sellest ei ole midagi kui mulle igasugused muulased ei meeldi alati jaet integratsioon ei ole minu jaoks kuigi oluline teema. Ja nii ma olen.
Aga. Siis ühtäkki tulevad mingid inimesed loosungitega ja karjuvad mulle piltlikult kõrva,et ma olen välja suremas, represseeritud ja üleüldse väga viletsas seisus. Ja kuidas ma küll seda ei näe. Aga kui ka ei näe siis pole hullu: nemad näevad ja aitavad.
Nemad võitlevad minu eest.
Nagu poliitikud ütlevad, et nemad teevad minu eest ja jaoks.

Üks jama on see,et ma ei ole seda abi küsinud. Ma ei vaja seda. Ja mind häirib kui minu eest räägitakse.

Noh, enamasti nad räägivad rahva eest. Nüüd pean ma siis ennast selle rahva hulgast välja arvama,et mitte välja surra. Ilmselt küll.
Väga minakeskne sai küll aga ma teisiti ei osanud seda mõtet kirja panna.
Vasta
VS vaatab vähe kaugemale kui see konksninade süsteem...
Vasta
(14-01-2012, 15:18 )venezia Kirjutas: Üks jama on see,et ma ei ole seda abi küsinud. Ma ei vaja seda. Ja mind häirib kui minu eest räägitakse.

Veel suurem jama on selles, et sa pole aru saanud, et seda abi ON vaja.
Teadmatus protsessidest mis sinuni ei ole veel täie auruga jõudnud ei
tähenda seda, et nad sinuni ei jõua ja sind oma rataste alla ei suru.
Inimese kõige hullem vaenlane on teadmatus ja siis argus.
Vasta
http://venezia-fatamorgaana.blogspot.com/

Tegemised
Kui arvad, et keski/miski kummitab või painab võid kirjutada.

Vajadusel ja võimalusel saab ka lahkunutega rahu teha.

Enda kompetentsi piires annan huvilistele küsimustele vastuseid.
http://kollilood.blogspot.com/
ex, enne kui kedagi õpetama hakkad, tutvu kõigepealt profiiliga, teinekord võid üllatuda.
Vasta
Tsitaat:Viia Eesti EL-i oli meie poliitikute üks väheseid õigeid otsuseid meie lähiajaloos. Hetke seisuga teeb kindlasti murelikuks eurosolidaarsus, mis Eesti riigi raha röövima võib hakata. Euro kasutuselevõtuga oleks võinud oodata. Ja samamoodi ei ole mitte milleski süüdi homod, mida kisendavad traditsioonilise peremudeli taastajad. Süüd ei saa veeretada ka juutide kaela, mis on kõikide maailma hädade levinuim diagnoos.

Eesti poliitilises opositsioonis on palju vandenõuteoreetikuid, homofoobe, antisemiite ja ufolooge, kes otsivad tonti sealt, kust lihtsam leida on. Põliseestlaste hulgas selline kontingent puudub. Meie läheneme probleemidele kainelt ja teaduslikult.

See tsitaat paljastab veebilehel http://poliseestlased.org/ end Põliseestlasteks nimetava seltskonna suhtumise. :@ Kui ka Jüri Toomepuu arvab nii, siis, pean mainima, olen selles mehes küll sügavalt pettunud.
Vasta
(14-01-2012, 23:35 )Pohlatohlakas Kirjutas:
Tsitaat:Viia Eesti EL-i oli meie poliitikute üks väheseid õigeid otsuseid meie lähiajaloos. Hetke seisuga teeb kindlasti murelikuks eurosolidaarsus, mis Eesti riigi raha röövima võib hakata. Euro kasutuselevõtuga oleks võinud oodata. Ja samamoodi ei ole mitte milleski süüdi homod, mida kisendavad traditsioonilise peremudeli taastajad. Süüd ei saa veeretada ka juutide kaela, mis on kõikide maailma hädade levinuim diagnoos.

Eesti poliitilises opositsioonis on palju vandenõuteoreetikuid, homofoobe, antisemiite ja ufolooge, kes otsivad tonti sealt, kust lihtsam leida on. Põliseestlaste hulgas selline kontingent puudub. Meie läheneme probleemidele kainelt ja teaduslikult.

See tsitaat paljastab veebilehel http://poliseestlased.org/ end Põliseestlasteks nimetava seltskonna suhtumise. Angry Kui ka Jüri Toomepuu arvab nii, siis, pean mainima, olen selles mehes küll sügavalt pettunud.

Oh sind küll...toomepuu varastas siin niiet vähe ei saanud...
Vasta
Et siis jälle üks kamp ,kes võitleb justkui kellegi eest aga samas on ise samasugune, kui need, kellega võitleb. Kurt ja pime. Ma ei saa enda sees anda poolehoidu nendele, kes tahavad küll minu eest rääkida aga kes mind ei kuula ja ei näe.
Vasta
Venezia - vahet tuleb teha - kes võitleb kes etendab võitlust. wink
Vasta
See võitlemise sõna tegelikult ei kõlbagi praegu, sest enamasti õigupoolest tegeletakse ainult jõu korjamisega.
Vasta
"Eesti poliitilises opositsioonis on palju vandenõuteoreetikuid, homofoobe, antisemiite ja ufolooge, kes otsivad tonti sealt, kust lihtsam leida on. Põliseestlaste hulgas selline kontingent puudub. Meie läheneme probleemidele kainelt ja teaduslikult."
Kurat,see tekst on tasemel.
Vasta
(15-01-2012, 10:15 )Vesilik Kirjutas: "Eesti poliitilises opositsioonis on palju vandenõuteoreetikuid, homofoobe, antisemiite ja ufolooge, kes otsivad tonti sealt, kust lihtsam leida on.
Mis siin valesti on? Sõna 'palju' on ainus, mille üle nokkida saaks...

(15-01-2012, 10:15 )Vesilik Kirjutas: Põliseestlaste hulgas selline kontingent puudub. Meie läheneme probleemidele kainelt ja teaduslikult."
Ja mis nad oleks pidanud siis ütlema või tegema kui mitte distantseeruma? Tehke erakond, rääkige orioonlastest, lendajatest ja interdimensionaalsetest vandenõudest - ja siis vaadake kui palju hääli saate. Kui üldse saate.
Tekst on tasemel tõepoolest. Kuigi Toomepuu sobiks pigem Väliseestlaste erakonna asutajaks.
Vasta
Selle peale ütleks, et elagu jätkuvalt vale, vassimine ja salgamine! Ainult nõnda saab "valituks"... Tegelikult ma küsiksin, et miks on oma deklaratsioonides üldse vaja puuduta või rõhutada asjaolule, et "meie ei ole nemad"? Ikka see vana vastandite tekitamine, teisiti ju lihtsalt ei oska...
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 31
  • 32
  • 33(current)
  • 34
  • 35
  • ...
  • 61
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Katarid-aaria rassist pärinevad Graali ja selle juurde kuulu ayyu 8 11,856 08-07-2025, 08:34
Viimane postitus: Mannu
  Tõsine soovitus selle teema lugejale! Ka see voodoo värk või Celtic 27 15,097 01-01-2008, 21:55
Viimane postitus: Raul

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne