Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kas mitu inimest võivad samal ajal sama unenägu näha?
K: Kas mitu inimest võivad samal ajal sama unenägu näha?
V: Vabalt. Täna alles lugesin yhest paranormaalsetest asjadest kõnelevast raamatust, kuidas ema, tytar ja isa nägid samal ajal unes, kuidas perepoeg surma sai. Hiljem kinnitatigi juhtunut ka reaalsuses.

Ning - kõik siin elus On Võimalik, kuni ei tõestata 100% juhtudest, et asi lihtsalt ei toimu.
Et teha keerulist asja lihtsaks - blondiin On blondiin sajal korral sajast, kuni ei tõestata, et tal on kasvõi ykski tume juuksekarv. =)
Vasta
Mina olen viimasel ajal no ikka päris tihti elukaaslasega eemal olles sama unenägu näinud. Küll täpselt sama ei ole, aga tegelased on samad ja Üldpilt samuti, et nt kas on halb või hea uni. Ja olen sellesama inimesega ka tihti samal ajal samadele asjadele mõelnud Laugh Äkki kui inimesed mõtlevad sarnaselt, siis tõesti näevad samal ajal ka samu unenägusid?
Vasta
Olen näinud oma parima sõbraga koos (kes on poiss, muide!) täpselt ühte ja sama und. Tema nägi oma vaatenurgast ja mina oma omast. Mõlemad mäletame üksteise käesoojust ja hetke, mil kallistasime. Müstika ? Smile
Vasta
Minu poolne lihtne vastus on, et saavad küll.

Keerulisem seletus oleks see, et inimesed ei näe unenägu, kui reaalsuse peegeldust vaid detailide segu.

Unenäonägijad, nagu ma ka kunagi ise oli, ei näe kunagi ühte konkreetset asja vaid erinevate minevikukogemuste tõlgendusi muutuvate detailide näol.

Seega, kui hommikul hakkad kellegiga oma unenägudest rääkima, et nägin sellist ja sellist asja ning tema väidab, et nägi sama, siis asi on lihtsalt selles, et inimesed elavad ühesuguses sümbolite maailmas.

Proovi näha unenäo alguses ja lõpus sama välimuse ja näoga inimest, mis sest et hommikul arvad, et tegu on unenäos ühe ja sama isiksusega.
Vasta
„...Minu poolne lihtne vastus on, et saavad küll....“

Ei saa.
Isegi kaks inimest kes mõlemad on võimelised tahtega astraali minema ei suuda seda omavahel sünkroniseerida.
Vasta
(08-10-2021, 16:18 )Q11 Kirjutas: „...Minu poolne lihtne vastus on, et saavad küll....“

Ei saa.
Isegi kaks inimest kes mõlemad on võimelised tahtega astraali minema ei suuda seda omavahel sünkroniseerida.

Saavad küll. Kes on hingesidemetega tugevalt seotud, saavad ükskõik kus dimensioonis või astraalis või unenäos koos olla.

Huvitavad raamatud, mis selgitavad rohkem kui tavapärased unenäo seletajad, on:

Georg Fink
Unenägude seletamine https://www.raamatukoi.ee/unenagude-seletamine

ja
Pamela Ball
Unenägude oraakel https://www.raamatukoi.ee/unenagude-oraakel

Vasta
„...Saavad küll. Kes on hingesidemetega tugevalt seotud, saavad ükskõik kus dimensioonis või astraalis või unenäos koos olla....“

Proovitud.
Ärkan astraali. Teine magab voodis. Näen unevoodis tema magavat keha. Järsku tunnen koputust õlal „Ma olen juba siin“.
Ehmatusest korra mittemehelikult kiljatan...Smile...“ah ja...einoo muidugi oled juba siin...“
Aga samaaegselt polnud see kunagi olnud võimalik.
Vasta
(08-10-2021, 16:40 )Q11 Kirjutas: „...Saavad küll. Kes on hingesidemetega tugevalt seotud, saavad ükskõik kus dimensioonis või astraalis või unenäos koos olla....“

Proovitud.
Ärkan astraali. Teine magab voodis. Näen unevoodis tema magavat keha. Järsku tunnen koputust õlal „Ma olen juba siin“.
Ehmatusest korra mittemehelikult kiljatan...Smile...“ah ja...einoo muidugi oled juba siin...“
Aga samaaegselt polnud see kunagi olnud võimalik.

Kui sina seda ei oska, siis selleks on põhjus. Miljardite inimeste hulgas on palju neid, kes seda suudavad ja väärivad Bleh.
Vasta
Tule siis minu unne Minaelan...Smile
Ütle mulle üks number näiteks 1-100-ni seal.
Vaatame kas näen seda.
Vasta
(08-10-2021, 16:48 )Q11 Kirjutas: Tule siis minu unne Minaelan...Smile
Ütle mulle üks number näiteks 1-100-ni seal.
Vaatame kas näen seda.

Ei riskeeri sinu eluga. Sa saad mu unemõtete virvarrist metsiku peavalu või veel rohkem...nagu sa siin ennist kilkasid Smile
Nali naljaks.
Ma hoian enda unenäod endale. Ei soovi kedagi võõrast ja pahatahtlikku sinna. See on minu taotlus Smile.
Vasta
„...Ei soovi kedagi võõrast ja pahatahtlikku sinna...“

Mismoodi Sa vahet teed?
Näed näiteks unes midagi jubedat – Luukere ajab Sind taga.
Näed näiteks midagi naljakat – Kilpkonn räägib humoorika anekdoodi.
Kuidas otsustaksid, kas tegemist Sinu enda aju poolt looduga või Q11 käib naljaviluks „külas“?...Smile
Vasta
Vastuse juures tuleks eristada mõisteid SAMA (kõik on täpselt sama) ja SARNANE (paljud asjad üldjoontes kattuvad, kuid erinevused siiski on).

Iga inimese tervikolemus on vaimse alus-printsiibi põhjal nö "ainulaadne ja kordumatu", ning taolise printsiibi tõttu ei saaks mitu inimest näha SAMA und - kuid SARNAST und võivad paljud näha (a'la peale Salatoimiku/X-File telekast vaatamist näeb nö "pool Eestist" unes tulnukaid, kuid igaühe unenäos on tulnukad ja nende tegevused veidike erinevad).

Isegi kui mingi massi-meel muudab inimesed väliselt sarnaseks (blondiinid anekdoodis, ristiusklikud kirikus, sõdurid gaasimaskis, jne), siis nad võivad küll olla SARNASED (blondiinid, ristiusklikud, sõdurid), kuid ometi on neil mingid ERINEVUSED (mõnel blondiinil on eriti pikad juhtmed, mõni ristiusklik on eriti fanaatiline, mõni sõdur minestab gaasimaskis varem kui teised, jne).

Astraalis ja shamaani rännakul on sama: kogetu on SARNANE, kuid pole SAMA (inimeste väetaime-ühendused ja hingelooma-oskused on ju erinevad nii liikide, kui omandatu sügavuse/nüansside poolest) - seetõttu kogeb ja tõlgendab igaüks sündmusi veidi erinevalt.

Kui minna teadlikult nö "teiste unedesse", siis tehakse seal ju erinevaid asju (üks üritab kassi lõksu püüda - teine üritab kassi lõksust lahti päästa), kuid ollakse teadlikud teineteise tegevustest ... jällegi SARNANE ja SAMA erinevus!
Vasta
Võib ka vastupidi olla, et kaks inimest näevad eri und, aga tegelikult sama asja.
Näiteks oli üks naine unes näinud, et röövlid tungivad tema tuppa. Lõhuvad kirvestega ust maha. Kuhugi minna pole, midagi teha pole, uks kohe purunemas. Siis märkab, et toa seina on pussnuga püsti löödud. Tahab seda kaitseks võtta, kuid puss ei tule seinast välja. Väänutab pussi siia-sinna ja kisub kõigest jõust, no ei tule. Võtab kahe käega pussist kinni, paneb jala vastu seina ja kisub, mis jaksab, no ei tule...
Mees näeb samal ajal unes, et on sattunud KGB kätte ülekuulamisele Rosalia Zemljatka või kellegi teise naistimuka kätte. See laseb ta alasti kiskuda ja käsib riista tagant ära rebida, mida kohe tegema asutakse.
Jääb lisada, et mõlemad magavad samas voodis ja ärkavad röökides.
Vasta
Kas CC ühist unenägemist on mõeldud? See ei ole uni vaid reaalne energeetiline fakt. Iga tavakodanik selleni ei küüni.
Vasta
"See ei ole uni vaid reaalne energeetiline fakt."

hmm...mis see väljend "energeetiline fakt" tähendaks?Shock
Vasta
(08-10-2021, 19:36 )Q11 Kirjutas: "See ei ole uni vaid reaalne energeetiline fakt."

hmm...mis see väljend "energeetiline fakt" tähendaks?Shock
Energeetiline fakt on reaalsus. Energeetilises maailmas, meie materiaalne reaalsus on tegelikult energeetiline kui minna väga sügavale. Kõik on energia, ainult osa tunnetame materiaalsusena seda mida on esmajoones elamiseks vaja.Bleh
Vasta
Oot, Sa pead energiat Reaalsuseks või?
Vasta
(08-10-2021, 20:44 )Q11 Kirjutas: Oot, Sa pead energiat Reaalsuseks või?
Kõik on elementaarosakestest allapoole tasemel energia ja maagid CC koolkonnast "näevad" seda. Mina muidugi mitte...lisaks olen purjus ja "näen" sõpra + SUURT Jim Beam pudelitBleh Vabandan kui midagi eksin. Ka see on kontroll: muutunud teadvusseisundis (purjus) üritada jääda adekvaatseks ja mõistlikuks. Raske aga mitte võimatu ülesanneBleh
RASKE!! Aga mitte nagu 6 G 6 G 6 G 6
(SaaK)

Vasta
„...Ka see on kontroll: muutunud teadvusseisundis (purjus) üritada jääda adekvaatseks ja mõistlikuks...“

Hehe...a tead...püüa juua terve pudel Jim Beami korraga kiirelt ära ja kontrolli kas siis Hetk kuidagi muutuks või kaoks...Smile
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Paranormaalne/salapärane unenägu Kawaiistar 4 3,175 07-11-2020, 11:07
Viimane postitus: kalldunn
  2 kummalist unenägu öösel Algavl6pp 4 5,102 01-02-2020, 21:46
Viimane postitus: liisi1-
  Unenägu enne ärkamist teco 8 6,425 09-01-2020, 01:06
Viimane postitus: Aadu66
  Unenägu reaalsusesse voolav 12 6,313 30-12-2019, 20:41
Viimane postitus: Q11
  "Kurjad" olendid astraali ajal põlduba 47 28,196 14-10-2019, 13:10