28-03-2010, 15:29
Kust oleks võimalik seda filmi tasuta vaadata??
|
Film: Paranormal Activity
|
|
28-03-2010, 15:29
Kust oleks võimalik seda filmi tasuta vaadata??
28-03-2010, 16:00
u torrentiga saad tirida http://www.utorrent.com/
28-03-2010, 16:04
Tsitaat:Algselt postitas Kant See on piraatlus, mitte "tasuta vaatamise" võimalus.
28-03-2010, 17:04
Kas polnud mitte nii, et enda jaoks võis internetist mida tahes tõmmata, kuid kui hakkasid seda jagama ja selle pealt tulu teenima on tegu piraatlusega? Vähemalt eesti seaduste järgi.
28-03-2010, 17:40
Kas mitte torrent pole see, kes samal ajal kui tõmbab ka jagab? Jah, on küll.
28-03-2010, 17:54
Otsisin ajaleheartiklit Kunda poltergeisti kohta, aga eesti keeles ei leidnud mitte midagi.
Ometi mäletan seda kummituslugu hästi ja lugenud olen ka selle kohta varem. Huvitaval kombel tuleb see lugu ette nii inglise kui vene keeles ja mõnes tundmatus keeles veel, aga eesti keeles enam ei ole. Tommi antud lingid käsitlevad ainult Videviku tänava poltergeisti (v.a.venekelene teave) ja Kundat on seal ainult mainitud. Kui keegi leiab selle loo üksikasjad ka eesti keeles, siis oleks kena, kui annaks teada.
29-03-2010, 09:02
torrent kui süsteem on iseenesest legaalne sisu levitamine on piraatlus
29-03-2010, 13:45
Suht selline saast film - ilma sisu ja mõtteta - paras "Chick flick".
12-05-2010, 22:30
Chik Flick on mude Nutukad armastus komöödiad... Ise oled Chik Flick... See oli omapärane film mõned kohad ajasid jah judina peale... see tegelt tehti ju kahe lõpuga ma olen seda mentide oma aint näinud,teist lõppu pole. Vahel küll tundus,et liiga imelik,et tõex võtta,eriti see tibi seal kui vaim ta sees oli!:S
09-08-2010, 04:15
Tsitaat:Algselt postitas zepac A torrentis saad ise panna seaded niimoodi korda, et ta automaatselt ei jagaks !
09-08-2010, 08:59
Film iseenesest päris hirmutav minu jaoks, isegi kui tegu on fiktsiooniga, on fakte, mis kinnitavada, et taolised juhtumid ei ole mitte väljamõeldis. See tegigi sellest "fiktsioonist" nii hirmutava filmi minu jaoks
Selles mõttes pole ju vahet, kas on väljamõeldis või mitte, kui päriselt on ka selliseid asju juhtunud.
25-08-2010, 08:11
Sellist hirmutavat filmi annab otsida
algus veits igav aga mida edasi seda hullemaks mul oli nii et vaatasin filmi ja iga kord kui midagi oli oli kananahk peal muidu iseeneset hea närvide mäng oli selle filmi ajal Soovitan vaadata kellel vähegi huvi
28-08-2010, 14:52
tasuta saab seda vaadata www.movie25.com nime peab inglise keeles kirjutama!!!
[Muudetud: 8-28-2010 stupile]
10-09-2010, 16:42
Soovitan!Kui ma seda vaatasin siis mõtlesin ,et kõik on päris:o Jah ja päris creepy oli ikka ka.Eriti lõpp.
21-09-2010, 19:24
Aga nüüd on ju väljas see Paranormal Activity 2 osa.
Samas majas toimub kõik vist uuesti.
25-10-2010, 08:26
Paranormal Activity 2 näitab nats varemat aega, mingi 60 päeva ennem Micah surma. Katie õe juures toimub tegevus (Kristi oli vist selle õe nimi). Ja lõpupoole saadab see õe perekond deemoni, kes neil märatseb Katie majja. Ja siis tulebki see, mis oli Paranormal Acivity 1's.
04-12-2010, 14:38
Tsitaat:Algselt postitas TheOtherSide Film, ei toimu samas majas.
05-02-2011, 01:16
Film on nüüd teada tuntud kohas ka emakeelsete
subtiitritega olemas, kui kellegil huvi peaks olema.
17-01-2012, 21:07
(Seda postitust muudeti viimati: 18-01-2012, 19:35 ja muutjaks oli Päikeseinsener.)
Filmi 3. osa on saadaval nüüd. Filmi keskmine hinne 6,3 aga pole
100 esimese sekka filmi viinud, ehk on nagu ikka, mida osa edasi, seda jamamaks film läheb? Lisa: eesti k. sub.-d
20-01-2012, 08:57
Ma esimest osa vaatasin kõrvaklappidega. Mingil hetkel, kuskil nende esimese öö ajal vist, kuulsin selgelt vastikut häält ja viskasin ehmatusest klapid peast. Pärast kuulasin seda kohtsa kikkikõrvul uuesti ja uuesti kuid häält enam polnud. Ehk siis millegipärast ilmselt kuulsin midagi muud, kui filmi.
Mind huvitav ,et kuidas neil tuli mõte selline film teha. Selles mõttes, et üsna eluline.
20-01-2012, 09:13
(20-01-2012, 08:57 )venezia Kirjutas: Mind huvitav ,et kuidas neil tuli mõte selline film teha. Selles mõttes, et üsna eluline. Esmane põhjus - raha - teema on ühiskonnas populaarne seega saab sellega teenida ja teenitaksegi. Teiseks - sellised filmid loovad tausta kus paranormaalsete nähtuste nägijat saab alati tembeldada, kui nõrganärvilist hüsteerikut, tinamütsiga hullu jne. Seda selleks, et diskrediteerida tunnistajaid. See on vajalik selleks, et inimesed ei sooviks, ei oskaks väljuda praegusest "reaalsusest" vaid oleksid kuulekad orjad edasi. Loomulikult võib veel olla juhtumi põhiselt nii kolmas kui ka neljas põhjus aga need 2 tunduvad olevat peamised.
20-01-2012, 09:37
Nojaa. See kõik on ilmselt õige sul.
Aga see film ei tembeldanud minumeelest kedagi kelleksi. Näis hoopis ,et tegijad on teemaga väga kursis. Ainult lõpp oleks võinud mumeelest loovamalt lahendatud olla. See ainus üks asi ,milles tiba pettunud olin. Filmi üldine energeetika oli aga ju paeluv. Selles mõttes, et vaatasin huviga, isegi siis kui midagi suurt ei juhtunudki.
20-01-2012, 09:58
(20-01-2012, 09:37 )venezia Kirjutas: Ainult lõpp oleks võinud mumeelest loovamalt lahendatud olla. Elu on tihti selline - "mitte loov". Kui see film põhineb elul siis selline lõpp pole üllatav. Ei välista, et vahel "lipsab läbi" selline film mille tegijad pole kellegi "erilise" palgalehel, kuid kahjuks peab mainima, et seda on vägagi raske tuvastada.
21-01-2012, 18:43
Ma vaatasin esimese osa ära. Teisi osasi ei tea, kas üldse vaatangi. Kas nad sisaldavad mingit uut infot võrreldes esimesega?
See film on Iisraelist pärit Oren Peli esimene film. See on tehtud nö sõltumatu filmina, väljaspool suuri filmistuudioid, hiljem omistas selle Paramount Pictures. Film eelarve oli 15 000 USD, seega väga väikeste vahenditega tehtud film, sisse tõi see aga tohutult, niiet seda peetakse maailma kõige kasumlikumalt toodetud filmiks. http://en.wikipedia.org/wiki/Paranormal_Activity Ilmselt on Oren Pelil sellise nähtusega kokkupuuteid olnud või mõnel tema lähedasel. Sest film on tõesti eluline, välja arvatud lõpp. Film on märksa tõepärasem kui nt "Forth kind" (minu arvates). Sellest on tingitud ka see, et film võib mõnedele igav tunduda, sest kunstilisi liialdusi peaaegu tõesti et pole. Lõpp on elu jaoks ebatüüpiline, siin oli ilmselt vaja olnud kuidagi "otsad kokku tõmmata". Jalast sikutamisi on ka päriselt olnud ja kuhugi vedamise tunnet. Voodist välja vedamine, mis ka kaamerasilmale näha jääb - see on ilmselt väike kunstiline liialdus. Peaosatäitjat Katiet vaadates tundus mulle, et temal endal võib ka reaalis olla tegu sarnase nähtusega või on ta tõesti paganama hea näitleja. Ta oli nii ehedalt ebastabiilne tüüp, parajalt rumal, mõjutatav, emotsionaalne - pinnas, mis pakub ohtralt "toitu" sellisele nähtusele. Olen ise soovitanud poltergeisti filmida. Jään selle soovituse juurde. Kuid sel juhul peaksid kõik asjassepuutuvad isikud jääma "kaineks", suutma end valitseda, mitte hakkama emotsioneerima nagu filmis Katie. Emotsioonide allasurumine on veel halvem lahendus. Konflikti tekkimisel tuleks filmimine katkestada, kui on tunne et keegi asjaosalistest "ei taha rohkem". Muidu võib mõni tõesti hullumajas lõpetada. Vist. Ja lõpuks pean mainima, et ma saan kõneldud ameerika inglise keelest üsna halvasti aru, seega jäi mulle arusaamatuks, mida ütles filmi alguseosas see mees, kes teoreetilist juttu poltergeistist ajas ja filmi lõpuosas see mees, kes vabandas, et exorcist ei tule oma tööd tegema? Kas on kuskil eestikeelseid subtiitreid või viitsib keegi paari sõnaga nende meeste jutust kokkuvõtte teha? |
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |