Postitused: 213
Teemad: 8
Liitus: Aug 2006
või noh kui mu jutt liiga keeruline oli, siis sõbraga unes rääkimine ehk kahekesi ühes unenäos viibime võib juhtuda meie kõigiga, vahest, kogemata. Selle kontrollitud ja teadlik esile kutsumine eeldab aga unenägemise praktiseerimist, harjutamist. Tähelepanu treenimist.
Postitused: 54
Teemad: 0
Liitus: Dec 2007
Aga mul tekkis selle juttu peale küsimus ,et kui see võtab mingi kamba siis ma olen näinud et ma olen sõpradega (10 inimest) väljas ....Aga kui juhtub et hakkan mõnega unenägude teemal järgmine päev rääkima siis temal oli erinev unenägu  ...Aga kas osa sellest on nagu nii õelda "õige" ja osa sa kujutad omale unes ka veel ette...
Meie sees on kõik vastused...Kuid pole küsimusi.
Postitused: 121
Teemad: 3
Liitus: Feb 2008
Huvitav, kas selline võimalus on olemas ainult reaalselt elanud/elava sõbra korral?
Kui fantaasial lennata lasta, võiks kujutleda reaalset sidet, millest meil pole aimugi.
Mitte ainult telepaatia või muu taolise laadis. Ühesõnaga, kuni pole tõestatud lihtsamadki
võimalused, mis meile pähe tulla saavad (või need ümber lükatud), on teised võimalused,
millele me lihtsalt ei tule, vähemalt sama tõenäolised, kui lihtsamad, kui mitte rohkem...
Postitused: 19
Liitus: Apr 2009
Huvitab siis selline asi, et kas on võimalik teiste unenägudesse minna?
Nt: Teine näeb millegist und ja ma saan tema unenäkku minna?
Ma arvan, et saite aru küll mida mõtlesin.
Postitused: 62
Teemad: 1
Liitus: Sep 2008
Ise usun küll, et see on võimalik.
Võib olla me kunagi omavahel niimoodi suhtlemegi, et meie füüsilised kehad lamavad ja kõik toimub unenägudes. Võib olla me juba praegu oleme selles seisundis.  Matrix
Kui on olemas hingekaaslane, siis võid esialgu temaga läbi rääkida ja proovida ühel ööl unes kokku saada. Ei tea kas õnnestub?
Postitused: 177
Liitus: Nov 2008
Teiste unenägudesse minemine on täiesti võimalik ja tavaliselt juhtuvad sellised sündmused kui ühiselt koos mediteeritakse ühismeditatsioonidel. Siis on nende inimeste vaheline side tugevam kui tavaliselt ja teadvustase rohkem ärkvel, et sündmusi mäletada. Võimalik ,et ühiseid unenägusi võib kogeda rohkem inimesi kui me arvame ja pigem on asi selles ,et tavaliselt inimesed ei räägi oma unenägudest üksteisele ja nii jääbki mõni kummaline sündmus avastamata. Teinekord võib juhuslikult tulla jututeemas välja kui hakatakse omavahel unenägudest rääkima ja selgub ,et kõik kolm inimest nägid ühel ajal sama unenägu.
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Olgu nendeks ettevõtmisteks siis ühismeditatsioonid või rännakud, mis on taotluslikult sellel eesmärgil ette võetudki - täiesti võimalik.
[Muudetud: 6-4-2009 PiziIngliito]
Postitused: 177
Kui inimesed üritavad teadlikult kokkuleppida uneskohtumise siis tavaliselt on nii ,et teine pool unustab selle kontakti ära kuna enamus inimesi magab astraaltasandil ja käivad piltlikult öeldes hobuse silmaklappidega.
Postitused: 16
Liitus: Aug 2009
Mul oleks selline küsimus: Kas keegi on kellegagi unes kokku saanud või midagi säärast teinud/tundnud? Kuidas? Ise pole kunagi midagi sellist suutnud, kuigi olen proovinud pidevalt. Räägime.
[Muudetud: 17-8-2009 InDemand]
Postitused: 38
Teemad: 3
On väga väike võimalus, et kaks inimest näevad samasugust (või sarnast) und. Ilmselt oleks need kaks inimest mõjutatud samast tegurist ärkvel olles, nt. nad nägid mõlemad mingit sündmust, mis nende teadvust mõjutas. Kui nad tõesti näevad täpselt samasugust und, tuleks seda uurida, sest sündmuse mõjumine kahele teadvusele niivõrd sarnaselt on tõesti huvitav. Unes kokkusaamine tundub mulle (paranormaalsustes kahtlejale) võimatu. Minuga midagi sarnast juhtunud pole.
Postitused: 165
Teemad: 4
Liitus: Mar 2009
Mina näen pidevalt hästi reaalseid unenägusid, neid on nii palju olnud, aga unes kellegagi pole kokku saanud,(jutt käib siis ikka oma sõbrast kellega sa näed samaund).
Ma ise lugesin siit foorumist, täpselt ei mäleta kust täpselt, et kellegi sõbranna olevat rääkinud selle isiku unenäost väga detailselt ja teda seal hüüdnud, nii et seda oli kuulda. Ma ise olen ka suht skeptiline, et selline asi üldse võimalik on.
Postitused: 1,033
Teemad: 52
Liitus: Mar 2008
Tunnen inimesi kes seda oskust valdavad, et teiste inimeste unedes käia. Ise olen ka paaril korral käinud. Seda nimetatakse teadlikuks unenägemiseks.
I've heard it said, that people come into our lives for a reason, bringing something we must learn. And we are led to those who help us most to grow, if we let them and we help them in return.
Aga mismoodi see välja peaks nägema, et sa saad teisega unes rääkida kah v?, ja kas mõlemat mäletavad kah seda hommikul.
On olukordi olnud selliseid. Ja mitte ainult mul.
Saab unes rääkida, ja pärast mäletada ka. Ja avastada, et oled selle inimesega sama asja näinud.
[Muudetud: 8-19-2009 Cassiopeia]
I've heard it said, that people come into our lives for a reason, bringing something we must learn. And we are led to those who help us most to grow, if we let them and we help them in return.
Kui aus olla siis seda tahaks küll päris elus om nahaga kogeda, aga see võib ka parajalt hirmus olla.
Tsitaat:Algselt postitas Cassiopeia
Tunnen inimesi kes seda oskust valdavad, et teiste inimeste unedes käia. Ise olen ka paaril korral käinud. Seda nimetatakse teadlikuks unenägemiseks.
Küsimus: Kuidas?
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Sisuliselt praktiseerivad seda astraalrännaku tegijad.
Selle kohta materjale küll ja küll siin foorumis.
Seda mina ei tea kuidas. Minul see lihtsalt juhtub.
Kuid eks kusagil seda õpetatakse. Ma tean üht raamatut, Teadlik Unenägemine. Võibolla seal on midagi.
Eks ma kiikan ringi siin foorumis siis.
Ma laenutan selle kuskilt raudselt. Tänud, et viitsisid selle lingi postitada.
Vaatasin seda raamatut, kindlasti ostan või laenutan kuskilt
Raamat soetatud ja natuke ka loetud, päris asjalik tundub
Ma olen ka kuulnud,et selline asi on täitsa võimalik. Üks tuttav rääkis,et nägi oma emaga sama aegselt sama und, kuigi see tundus uskumatu.
|