Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deemonid & nende väljakutsumine
Tsitaat:Algselt postitas she
mida deemonitega teha üldse saab? on neist kasu ka või niisama kutsud siia ilma, et näha, kas on Lahe?

selle koha pealt olen võhik Smile

Saatan inimese sisse ei lähe, ta läkitab deemonid. Aga Saatan ründab just neid, kes on tema vastu. Uskumatud ja need, kes tema poolt, neid ta ei puutu, sest nad on niikuinii juba tema omad.
Mida vagam hing, seda suurem deemonite soft tal sabas jälitab.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas encore
Olen isegi natukene targemaks antud vallas saanud :o

Nagu igal inimesel on üks kaitsevaim, nii saab igal inimesel olla ka kuni 6(?) kaitse deemonit. Deemoniga saab kohtuda astraalis. Lähemalt saad astraalist lugeda siin. LINK, koos viidete ja kursusega. Astraalis kohtudes oled sa tavaliselt tema valdustes, kus kehtivad tema reeglid. Kõik deemonid ei ole halvad, vaid on ka häid, kes tahavad sind aidata. Deemonilt saad sa paluda tarkusi, või energiat. Osad tahavad vastu energiat tarkuse eest. Osad teadjamad räägivad isegi, et deemonid võivad su elu ette ennustada 7 päva jooksul.

Nagu inimesi on erinevaid nii ka deemoneid on erinevaid, ja kunagi sa ei tea millised nad võivad olla. Per*e keerata on alati võimalik, eriti siis kuis sa käitud ähvardavalt. Kasutad keelatud nimesi (Jehoova, Jahve, Elohim Adonai), osad isegi ruuni peale lähevad vihaseks ja kui sa püüad neid teadlikkult petta. Et mitte tuksi keerata, on endale vaja kõigepealt astraali seadused kindlaks teha (see, et seaduseid pole) see, et sa ei kardaks ja see, et saa ei ähvardals neid mittemingil moel. Ka mitte siis kui nad sind ähvardavad. See neil nagu omamoodi test. Ära nad sind päris tappa ei saa, küll aga saavad nad eenoki, või ladina keeles mõlisema tulla. Tavaliselt nad räägivad sulle tõlgituna siis sellist asja " Sa oled surelik ja mul on su hing", "Mu käes on su hing", "Sa pole nam kaitstud", "Ma ei andesta sulle", "Su surm, saab minu vabaduseks". Tegelt nad ainult hirmutavad, sest kui nad on siin maailmas siis nende reeglid siin ei kehti ja naad ei saa sulle midagi märkimistväärset teha. Kui just küünistama ei hakka.

Muudetud: 3-10-06 kell 12:15:28 encore

Deemon kas teeb head või kurjas- aga kokkuvõttes on ta kurjus ise, kuri jääb kurjaks! Mina aga sulle sinna valdkonda sisenemiseks juhiseid-infot ei anna.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Fluf
Kasu poste ju kustutada.Parem näidake fakte "Deemonite" olemas olu kohta.
Miks ma peaks muidu teid uskuma :/.

Üks Saatana tegu seisnebki selles- panna inimesi uskuma, et teda pole olemas. Küll aga näeme tema tegusid iga päev enda ümber.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas alduran
kust kohast te saate infot Luciferi eksperimentide ja deemonitest? ja mis paneb inimesi uskuma selliseid asju? äkki oskab keegi öelda ühele ebareligioossele ja praktilistest teadustest lähtuvale inimesele kust saaks infi selle kohta et sellised asjad ka tõsiselt võetavad on?

mitte paha pärast vaid uudishimst.

Ka selle kohta on teaduskirjandust täitsa olemas, haritud inimene teab, kust nendest raamatutest infot otsida. Nii vanemat kui ka uut selle ala kirjandust on jesuiitide kollegiumite raamatukogudes.Ph34r2Ph34r2Ph34r2Ph34r2Ph34r2Ph34r2
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Celtic
Tsitaat:Algselt postitas: alduran
kust kohast te saate infot Luciferi eksperimentide ja deemonitest? ja mis paneb inimesi uskuma selliseid asju?
mitte paha pärast vaid uudishimst.

Kas just uskuma. Infot saab vahetada ka niimoodi, et sa ise eriti ei usu sellesse, vaid jätad nö. isiklikud järeldused tegemata.

Mina näiteks suhtun paljudesse asjadesse idee järgi - mis siis kui äkki ongi?

Enamus infot, mis on teada deemonite kohta, pärineb keskaegsetest demonoloogia ja kirikulugude raamatutest. Eesti keeles on isegi ilmunud väike kokkuvõtlik raamat selle ajastu kohta , lisaks on Ülo Valk teinud toreda kokkuvõtte meite maa muinaslugudest ja nende seostest keskaja demonoloogiaga:

http://haldjas.folklore.ee/UTfolkl/kaits..._Valk.html

Valku teosed on etnoloogilise tagapõhjaga. Põhjuslikuma ja sügavama teabe saab teoloogilisest kirjandusest, on selline teadus nagu usuteadus-teoloogia, mis on võrdväärne teiste empiiriliste teadustega. Üks teoloogia haru on demonoloogia ja jääb katoliku teoloogia alale, protestantlik teoloogia tänapäeval enam demonoloogiaga ei tegele, kuna nende maailmavaated lähtuvad teisest vaatevinklist.
Eesti keeles päris teaduslikku demonoloogiaalast kirjandust tegelt polegi.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Wilholmensis
Deemon kas teeb head või kurjas- aga kokkuvõttes on ta kurjus ise, kuri jääb kurjaks!

Jah, huvitav, et Kristuse sümboolselt vastu võtnud on omakorda ajaloo jooksul nii palju kurja teinud...
Kas ei peaks hindama siiski mitte niivõrd sõnade (ja sümboolse kuuluvuse) kui tegude järgi?

Njaa, peab ütlema, et kristlaste maailmapilt on minu jaoks ikka liiga skisofreeniline. Umbes, et kõik mis ei meeldi, selles on Saatan (ja tema deemonid) süüdi, kõik mis hästi, selle teinud Isake Jumal. Inimesel endal seejuures vastutus minimaalne, oota aga Viimset kohtupäeva.
Mugav, väga mugav.
Vasta
Just nimelt SÜMBOOLSELT - sisult on nad jäänud ikka neiks kes and olid enne.
Mugen soovitan sul rohkem tutvuda kristliku maailmavaatega mida kirik EI esinda.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas excubitoris
Just nimelt SÜMBOOLSELT - sisult on nad jäänud ikka neiks kes and olid enne.
Mugen soovitan sul rohkem tutvuda kristliku maailmavaatega mida kirik EI esinda.

Kristluse, kas siis kirikliku või mittekirikliku, probleem on sama - inimesed jäävad ikka inimesteks, olgu ideoloogia nii ilus kui tahes. Suht sama teema mis kommunismiga.

Minu elukogemus näitab, et mõned inimesed ongi rahumeelsemad ja heasoovlikumad kui teised. Nimetagu nad ennast siis satanistideks, kristlasteks, budistideks jne. vahet pole. Üks agressiivne kristlane võib teha kordades rohkem halba kui rahumeelne satanist. Suured kõrged ideaalid tagavad tavaliselt samaväärselt sügava langemise, ka kibestumise ja pettumuse teistes inimestes, et nood samu eesmärke ei jaga.
Vasta
deemon on väga üldine nimetus. mis üldiselt tõlkes eesti keelde tähendab langenud õpetajat. kuid üldiselt on kõikk võimalik , aga selleks on vaja tohutult teadmisi omandada. ja meelekindlust sammuti pead endale selgeks tegema miks sa seda ültse teha tahad ? niisama uudisimust ei soovita isegi mitte üritada! ja inimesele kes ütles deemonid jäävad kummitama peale sidumist , nad tuled ka vabaks lasta kui ülessanne täidetud , ei saa teise ilma asukat siia siduda . ilma et tagajärgi ei oleks .BlehBleh
Vasta
Tere,

Mida deemonid inimesele teha võivad? Mulle on öeldud, et mul on deemon kannul, kas peaksin seda uskuma või ei?(Seda ütles mulle selgeltnägija) Ja kas ta võiks mulle midagi teha?
Vasta
http://para-web.org/misc.php?action=search
http://et.wikipedia.org/wiki/Deemon
Vasta
Deemonid on elav kujutlusvõime. Ning tegelikkuses soovib selgeltnägija sellega raha teenida, kui mitte, siis on selgeltnägija elava kujutlusvõimega. Tegelikult on kogu asi uskumises, kui usud, et deemon olemas ja ta teeb sulle halba, siis ka halba juhtub. Kuna kui juba arvad, et midagi halba juhtub, siis alateadvuslikult teed sa seda ise endale.

Ning kui selgeltnägija ütleb, et sul on deemon kannul ja siis ütleb, et teatud tasu eest võin ma sind aidata. Siis siililegi selge, et pettur.

Ühtegi surmkindlat tõendit nende olemasolust ei eksisteeri, minu teada, ning selle järgi järeldan, et ei eksisteeri.
Vasta
Martin... mul pole ühtegi surmkindlat tõendit sinu eksistentsi kohta, sellest ma järeldan, et sind pole olemas lihtsalt.
Vasta
Egas ma ei usugu seda jama, aga hakkasin selle mõtlema pärast seda kui ma vaatasin ära "PAranormal Activity". MA ei karda neid, aga lihtsalt mõtlesin selle üle.
Vasta
See, kas sina seda usud või mitte, ei huvita tegelikult mitte kedagi. Kõige vähem neid deemoneid, kes sul väidetavalt kukil on...
Vasta
Kui ei ole jeesust olemas ,siis ei ole ka saatanaid ja deemoneid olemas kuna nad tulid ju kõik ühest ja samast muinasjutust.
Vasta
Seega - kui pole kurja hunti, kes punamütsikese ära sõi, siis järelikult pole ka Lumivalgekest või okasroosikest, või siis Ali Babad, 40st röövlist rääkimata.
Vasta
(19-08-2011, 22:27 )Kelluke Kirjutas: Kui ei ole jeesust olemas ,siis ei ole ka saatanaid ja deemoneid olemas kuna nad tulid ju kõik ühest ja samast muinasjutust.
Deemoneid tunti juba Vana-Kreeka kultuuris kus neid peeti Jumalate ja inimeste vahel olevaid hingedeks kes valdasid loodust. Üldiselt peeti neid (Titaanide) Kuldajastu inimhingedeks, kes olid südamelt puhtad.
Vasta
Jumal küll.. Sa Celtic oled nagu mingi needus kes igalpool kaasas käib ja tänitab!! Punamütsike,lumivalgeke ja okasroosike on väga erinevatest muinasjuttudest kui sa veel eitea.
Jumala usus ,aga räägitakse pidevalt ,et jumalal on vastaseks saatan, saatanal on abilised deemonid nii nagu jumalal inglid, kui ei ole mingeid ingleid ega ka jumalat siis ei saa ka ju saatanat olla ja deemoneid sest need olid ju nn jumala loodud.
Vasta
Kelluke, ole nüüd palun nii hea ja vaata maailmat natukene laiemalt kui seda sulle kristlik maailmavaade lubab. Üllatuseks võid avastada seda, et kõik mida sa arvad olevat tõsi on hoopis ahelad sinu mõtlemisele.
Vasta
Arila, olen alles kõige uurimisega alguses, ma ei suuda mõne päeva jooksul kõike asju läbi lugeda ja uurida, kirjutan lihtsalt sellest mida praegusel hetkel tean või olen kuulnud ja neid jutte olen ma siit foorumist lugenud ning lihtsalt on tundunud ,et jumal ja saatan jne on tulnud ühest loost.
Vasta
Celticu para-leksikon:
http://www.para-web.org/showthread.php?t...3%B5nastik

Lisaks tutvu mõistega ying-yang:
Need on kogu olemist iseloomustavad vastandlikud, kuid samas vältimatult kooseksisteerivad poolused.
Taoismis on Yin ja Yang universumi negatiivne ja positiivne printsiip. Üks ei saa eksisteerida ilma teiseta ning sageli esindavad nad omavahelistes suhetes oma vastandit.

See, mis näib olevat Yin, on sageli toetatud Yang poolt ning vastupidi. Näiteks selleks, et mõista headust, peab tundma ka kurja. Ilma headuseta ei saaks olla ka kurjust.

http://et.wikipedia.org/wiki/Yin_ja_yang

Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Meie juured ja nende hävitamine Celtic 130 91,125 24-06-2022, 13:34
Viimane postitus: Maakristall
  Usundid ja nende eesmärgid... Xanto 31 13,541 06-11-2005, 15:02
Viimane postitus: Celtic

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne