•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14(current)
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 4 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa II
(22-12-2025, 04:18 )vasamasa Kirjutas: Kajutitest 1047 ja 1049 ei oleks ka ellu jäänud. Ja kui ime kombel pääsenudki, siis oleks ka rääkinud, et vett lahmas nii sisse rinnust saati.

Laevad saavad keskelt viga madalikule seilates, ammugi siis ahtriga vastu merepõhja põrutades.
https://www.youtube.com/watch?v=JAdGR2EGG1Y

BMTIG analüüsis on selgelt välja toodud arvutused, mis näitavad üheselt, et vigastused tekitas hiiglaslik jõud energiaga 140-180 MJ. Põhja langedes rakendus ainult 30-50MJ, ehk napp üks viiendik kuni kolmandik vajaminevast energiast.
Seega kui Vasamasa jääb enda väite juurde, et laev sai vigastused põhja puudutades, siis peaks ta oma sõnade kinnituseks elektriposti põlve peal pooleks murdma.
Tuletan siinkohal meelde igihaljast tsitaati:
"Ideoloogia nimel võib vabalt ka isiklikku kogemust eitada"
Vasta
Rääkisin vene armee ohvitseriga kes teenis aega Tartu lennuväljal lõpuni kuni kaitseliit lennuvälja üle võttis. Küsisin temalt kas kõik tuumalõhkepead viidi Venemaale. Ta ütles ei,osad pandi pihta. Ütlesin et olen kuulnud et kaitseliit toimetas need lõhkepead Estoniale. Ta vastas et see on tõsi.
Vasta
(21-05-2026, 11:50 )Anti123 Kirjutas: Rääkisin vene armee ohvitseriga kes teenis aega Tartu lennuväljal lõpuni kuni kaitseliit lennuvälja üle võttis. Küsisin temalt kas kõik tuumalõhkepead viidi Venemaale. Ta ütles ei,osad pandi pihta. Ütlesin et olen kuulnud et kaitseliit toimetas need lõhkepead Estoniale. Ta vastas et see on tõsi.

Ei hoita tuumarelva nii, et seda saab pihta panda kuskilt lennujaama angaarist või kuurist.
Raadi pommitajate tuumapomme hoiustati spets tuumarelvalaos Valgevenes Baranovitšis. Olid ajutised hoidlad Luunjal küll, aga toodi sinna Valgevenest ajutiseks kui oli mingi kriis.  80-ndate lõpul perestroika ajal ei olnud mingit kriisi venel läänemaailmaga.
Vasta
Tundub et vasamasa teenis aega ka siis raadil?Ma tean isegi kaitseliitlase nime,kelle organiseerimisel see toimus ja kelle juhtimisel hijem need tuuma lõhkepead Estoniale toimetati.
Vasta
(21-05-2026, 15:00 )Anti123 Kirjutas: Tundub et vasamasa teenis aega ka siis raadil?Ma tean isegi kaitseliitlase nime,kelle organiseerimisel see toimus ja kelle juhtimisel hijem need tuuma lõhkepead Estoniale toimetati.

See ei olnud mingi eriti salajane last isegi kui olidki tuumalõhkepead. Ja ainult selle pärast laev uputada? Kahtlane?
Vasta
Minu arvamus on see,et Estoniat turvav Rootsi allveelaev,põrkas kokku Estoniaga.
Vasta
Aga minu veendumus on, et Estonia sõitis ise rootslaste allveepaadile peale...
Faktid:
Rootsi sõjamasin oli parvlaeva kaptenile "nähtamatu" nii aktiivses, kui passiivses võtmes; esimesel juhul radarit neelava pinnakatte ja teisel juhul väljalülitatud AIS. Paneb mõtlema, eks?

Põhjendus, miks rootslaste sõjamasin töllerdas parvlaeva trajektoori ees, on uskumatult lihtne; arvestades Estonia pardale sokutatud lasti, pidid Rootsi relvajõud tegema mingi vastuaktsiooni tagamaks Rootsi riigi turvalisust. Aga see, mis kõik juhtus, oli "не по плану".
Vasta
Jah see on usutavam et Estonia ise sõitis allveelaevale külge või peale. Massimõrva eest vastutavad Rootsi Usa ja Iisrael. Ja need kaitseliitlased. Samuti Eesti,kelle teadmisel neid tuumalõhkepeaga rakette toimetati Estoniale. Arusaadav,miks keegi pole huvitatud tõe avalikustamisest. Ja miks peitis Usa Pihti ja teised meeskonnaliikmed ära,pannes nad tunnistajakaitseprogrammi.
Vasta
Ei tea, miks peaks tuumalõhkepeade vedu nii keeruliseks tegema ? 
Lihtsam oleks transalennukiga Lõuna-Eestist otse Rootsi lennutada olnud.
Vasta
(25-05-2026, 10:04 )vasamasa Kirjutas: Ei tea, miks peaks tuumalõhkepeade vedu nii keeruliseks tegema ? 
Lihtsam oleks transalennukiga Lõuna-Eestist otse Rootsi lennutada olnud.

Ei tea jah,oleks võinud otse Usasse lennukiga saata. Peab uurima seda asja.
Vasta
https://estonia1994.ee/uudised/avaldati-...nimatsioon
Vasta
https://www.facebook.com/share/1Hq1W6KbB...tid=wwXIfr
Vasta
Mittemidagi ütlev tekst jälle.
Vasta
Facebooki ainetel:
Marika Toom
7 tundi tagasi7 h  ·
MULLE MAKSTI VAIKIMISE EEST.
Ministrid käisid kodus, Rootsi lõi erifonde ja jälgi põletati maani maha.
Aga täna ma räägin suu puhtaks.
Homme on jälle 28. september.
Aeg, mil telekapurgist hakatakse meile uuesti serveerima seda mugavat muinasjuttu tormist ja konstruktsioonivigadest.
Aga teate mis? Minu mehe ja tema viimase koorma lugu sellesse stsenaariumisse ei mahu. Kuidagi üldse ei mahu.
Teeme ühe kiire loogikaharjutuse neile, kes siiani seda ametlikku paberimassi usuvad:
Estonia ootas Tarmot. Suur reisilaev paneb graafiku seisma ja lükkab väljumist edasi, sest üks tavaline rekkajuht hilineb "puidukoormaga"?
Jah, ilmselgelt.
Nii need asjad käivadki, eks?
Mis seal autos TEGELIKULT oli?
"Juhuslikud" tulekahjud ja kadunud omanikud.
Kohe pärast katastroofi ilmusid vene omanikud isiklikult minu õuele, et Tarmo tehtud fotod autoteki varasematest vigastustest ära korjata.
Ja oh milline logistiline ime – veofirma kontor põles kohe maani maha ja omanikud haihtusid maamunalt.
Füüsikaseaduste uus tase.
Inimene viibib tunde merevees. Nahk ja paber peaksid lagunema.
Aga Tarmo riided ,autojuhiload, kus isegi pilt ei olnud lahti ligunenud, tšekid, kus tint kõik loetav?
Täiesti kuivad.
Puhtad. Terved. Ei mingit merevett, ei mingit lahkamisel riiete purukslõikamist.
Kas Läänemeri muutus sel ööl kuivaks või tõsteti ta laevalt ära ENNE katastroofi?
Riiklik VIP-teenus vaikimise eest.
Miks tollane minister Andi Meister (kes juhtis ka uurimiskomisjoni!) isiklikult koos saadikutega minu ukse taha ronis, et mulle vallas spetsiaalset töökohta pakkuda?
Miks Rootsi pool talle erifondi lõi?
Kas kõik rekkajuhtide lesed saavad meil sellist rahvusvahelist erikohtlemist?
Te arvasite, et ma olen hirmunud kahe lapsega ema, kes jääbki nurgas nutma ja kelle saab vaikima osta?
Te tegite väga vale panuse.
Täna olen ma meedik. Ma töötan EMO-s ja kiirabis. Ma olen näinud surma, traumasid ja lahkamisi .
Mind ei lollita juttudega "laevaarstist, kes Tallinnas surnukehi tuvastas".
Mind ei lollita politseifotodega, kus nägu on puhas, kui kirstus on nina jämeda niidiga kinni tõmmatud ja nägu siniseks pekstud. Ma tunnen VALE ära enne, kui te suu avada jõuate.
Te üritasite seda lugu matta Läänemere põhja, valada üle betooniga ja kehtestada hauarahu, et keegi ei torgiks.
Aga  tõde ei püsi vee all.
Minu küsimused ei kao kuhugi ja ma ei kavatsegi lõpetada.
Te lootsite, et aeg teeb oma töö.
Eksisite.
Minu mälu on teravam kui kunagi varem. Ma ei palu enam vastuseid – ma näitan näpuga.
Te teate täpselt, mis sel ööl juhtus. Ja te teate väga hästi, et mina tean ka.
Nüüd saavad seda teadma ka teised.
JAGAGE seda postitust, kuni see on veel üleval. Nad ei saa meid kõiki "kaduma" panna. Kuva vähem
Vasta
Naiivsetele,kes usuvad ametliku versiooni,küsimus. Miks Tsernobõli reaktor kaeti betooniga,kas hauarahu nimel?
Vasta
(6 tundi tagasi)Anti123 Kirjutas: Naiivsetele,kes usuvad ametliku versiooni,küsimus. Miks Tsernobõli reaktor kaeti betooniga,kas hauarahu nimel?
Selleks, et kiirgus välja ei pääseks.
Vasta
Kas kaeti Estonia betooniga ? Natuke visati kruusa, sedagi pool läks mööda, siis visati käega. 

Dokumendid hästi säilinud peale merevees ligunemist ? Mis tint on tänapäeva dokumentidel ? Ega need pole nagu 2.ilmasõja aegsed , tindipoti tindiga kirjutatud. Muideks leiti 1996. aastal (poolteist aastat pärast katastroofi) Suur-Pakri lähedalt merest uppunud rootslanna Ingrid Meisteri surnukeha, kelle tuvastamisel oli abiks tema taskus olnud kalender ja dokumendid.
Vasta
(5 tundi tagasi)vasamasa Kirjutas: Kas kaeti Estonia betooniga ? Natuke visati kruusa, sedagi pool läks mööda, siis kirjutatud. 

Kas sa oled päris uhhuuu või? Mitte kas kaeti vaid miks taheti katta. Kas ma pean pikemalt selgitama mida ma tahtsin öelda või oled ise suuteline aru saama?
Vasta
Ära siis too Tsernoboli betoneerimise juttu siia sisse.
Vasta
https://saartehaal.postimees.ee/6792305/...versioonis
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14(current)

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Koroonaviirus, osa 5. Vaktsineerimine. 2021.30.10 antiamerikanist 3,004 635,229 14-08-2026, 10:23
Viimane postitus: vasamasa
  Elektroonika laguneb. Vandenõu? kivikas666 116 64,179 21-01-2026, 18:17
Viimane postitus: Aadu66
  Massihävitussõda ja/või ülemaailmne katastroof 16-19. sajanditel. antiamerikanist 86 34,208 25-02-2023, 22:27
Viimane postitus: isemaag
  Koroonaviirus, osa 4. Vaktsineerimine. 2021.02.05 xawa 2,645 623,258 31-10-2021, 09:07
Viimane postitus: Mannu
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa I hiidlane 2,591 805,413 19-10-2021, 09:31
  Holokaust - sajandi vandenõu? Creed 821 480,924 11-09-2021, 22:25
Viimane postitus: I'll be back
  Madeline McCann - Rööv või vandenõu? Ares 30 22,966 17-05-2021, 15:04
Viimane postitus: euroruubel
  Koroonaviirus, osa 3. 2021.17.04 Tyto Alba 281 75,581 02-05-2021, 19:44
Viimane postitus: xcad
  Koroonaviirus, osa 2. 2021 Minaelan 1,549 365,746 17-04-2021, 09:06
  Koroonaviirus, osa 1. 2020 Viimne Roomlane 2,291 560,055 19-01-2021, 13:43
Viimane postitus: xawa

Alamfoorumi hüpe: