Postitused: 1,469
Teemad: 7
Liitus: May 2006
27-03-2013, 17:03
(Seda postitust muudeti viimati: 27-03-2013, 17:23 ja muutjaks oli Arlich.)
Kõik vaimud on võimalik läbi katsuda ja ma ise olen sellest korduvalt rääkinud kuidas seda teha. Sul on muideks õigus valgusekandjate, rituaalide ja riituste suhtes. Aga kui sa piiblit vaatad, siis selle alusel polegi need kunagi olnud pääsemise põhjuseks, vaid selleks on puhas ja siiras usk.
Seega algse kristluse kui esseenide Tee põhiolemus oli:
1) Ei templitele
2) Ei preesterklassile ja vaimulikkonna hierarhiale
3) Üksnes väga lihtsad talitused
4) Tuginemine Pühale Vaimule, mitte kirjasõnale
5) Armastus ja andeksand südames kõigile olenditele
6) Tee on Vaimu ja südame tee, mitte mõistuse tee
7) Armastus südames muundab inimkeha pühaks paigaks ehk siis igaühes on tema oma tempel tema enda südames ja armastus on see leek, mis selle altaril peab põlema; teenistus ja palvused selles templis on iga inimese loomuliku elu osa terve tema elu vältel sekundist-sekundisse ja selleks ei ole vaja ehitada välist templit, et eraldatust Jumalast sisse tuua.
Eelneva postituse inglisekeelne osa pole seotud kõige sellega ja kujutab endast väidetavalt peaingel Metatroni poolt kanaldatud infot, kelle kanaldajaks James Tyberonn. Tõin selle välja, et näidata osa sellest kurjusest, mida Atlantise lõpuaeg endast kujutas.
Üks hea video, mis võtab üpris hästi kokku antikristuse temaatika, inimese languse, tema DNA duaalse olemuse, lõpuaja pettuse jne jne.
youtube videolink
Postitused: 3,023
Teemad: 45
Liitus: Jul 2010
(28-02-2013, 22:03 )Arlich Kirjutas: Maailm valmistub pisitasa metsalist vastu võtma.
Nimelt vähemalt Ameerikas on paljudesse osariikidesse loodud juba koonduslaagrid kõikide nende jaoks, kes Uue Maailmakorra vastu võitlevad või kes mingilgi moel kahjulikud. Miljonid plastikkirstud juba inimesi ootamas... Ei tea, kas Eestis ka mõni juba olemas?
Jumal ütleb: "Sulle saab küllalt minu armust, sest vägi saab nõtruses täie võimsuse!" 2Kr12:9
Tõesti, tõesti!
Tõeline kunstnik, kes teeb oma tööd armastusega, püsib mõnikord teel kindlamalt kui okultist, kes kujutleb, et ta on pääsenud enesekesksetest huvidest, aga tegelikult on ainult avardanud oma kogemuste ja soovide piire ja suunanud oma huvi asjadele, mis haaravad elu palju laiemalt.
Praegu lävel seistes võid veel viga parandada, aga kui viid selle endaga kaasa, siis see kasvab ja kannab vilja, mille hilisem hävitamine toob sulle palju kannatusi.
Kui lubad endas kasvada mõttel, et sul pole mingit tegemist mõne halva asja või inimesega, siis lood karmat, kuni su hing mõistab, et see ei saa olla sinust eraldi. Pea meeles, et maailma patt ja häbi on sinu patt ja häbi, sest oled endiselt osa maailmast. Ja enne kui võid jõuda teadmiseni, pead läbi käima kõik paigad, nii kõntsased kui puhtad. Sellepärast pea meeles, et need räpased rõivad, mille puutumist nüüd jälestad, võisid eile kuuluda sinule ja homme saada jälle sinu omaks. Ja mida enam neid jälestad, kui nad su õlgadele heidetakse, seda kindlamalt sa neisse takerdud. Ennast paremaks pidades vajud ise mülkasse. Hoidu sellest mitte seepärast, et jääda puhtaks, vaid seepärast, et hoiduda on õige.
Seepärast ihalda sellist varandust, mida võib omada üksnes puhas hing, et koguda rikkust sellele ühisele Elu Vaimule. Rahu, mida pead igatsema, on see püha rahu, mida ei saa miski häirida ja vägi, mida õpilane peab soovima, on selline, mis teeb ta inimeste silmis näiliselt tähtsusetuks.
Kellel kõrvad on see kuulgu!
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Keegi on foorumisse tõlkinud Kolmanda Antikristuse tuleku kohta Nostradamuse ennustuse.
(30-03-2011, 02:06 )Falanx Kirjutas: Eelpool on postitatud link, mis on Inglise keeles.
http://www.nostradamususa.com/future.html (postitan igaks juhuks uuesti)
Tõlkisin ühe osa Eesti keelde(Tundub, et kõik ei valda seda), see puudutab siis Kolmandat Antikristust.Loodan, et ei jäänud segaseks.
Kolmanda antikristuse armee alustab oma rännakuid Euroopa suunas kusagilt Kaspia ja Musta mere vahepealt.Selgub, et nad tungivad Lõuna-Venemaale ja Armeeniasse, sealt edasi Türki ja sedapuhku vallutatakse pea kogu ülejäänud Euroopa.
Antikristuse mereväed on saadetud Liibüast Vahemerre ning Aadria merre.Põhiline on see, et Aadria meres toimub suur merelahing.Püsivaid kahjusid saavad saared nagu Sitsiilia, Malta, Euboea, Sardiinia (ja veel mõned saared)
Kui Venemaa ei ole Euroopa ja Läänega sõja algul liidus, siis sekkub kuningas põhjast, kes asjad joonde ajab(Mõeldakse kuningat Põhja-Euroopast või Venemaalt)
See tähendab seda, et kui Venemaa on konflikti alguses Euroopa ja Uue Maailma vastu, siis mingil hetkel kaotavad nad oma positisiooni tänu lahingutele.Seejärel ühineb sõjavägi Euroopa ja Läänega, et alistada "idalased".Nostradamus nimetab "idalasteks" hiinlasi, endisi Nõukogude Liiduvabariike Kesk- ja Ida-Aasias.Lisaks sellele muidugi ka islamimaad.
Seetõttu oletatakse, et Hiina teeb liidu teatud Islamimaadega ja koos võivad nad olla mitmete probleemide tekitajaks.
Mitmed rahvused, kes kummardavad Kristust saavad olema Kolmanda Antikristuse sõjalised sihtmärgid.Nostradamus märgib, et kristlasi ootab ees kohutav tagakiusamine.
Sõda Kolmanda Antikristuse vastu kestab Nostradamuse ennustuse kohaselt 27,5 aastat(Päirs pikk aeg teine).N.A.T.O., S.E.A.T.O(või kuidas hakatakse liitu nimetama) ja nende liitlased võidavad uut Antikristust.Ometi kannavad mõlemad osapooled suuri kaotusi.
Nostradamus oletab, et mingil hetkel tabavad teatud regioone raketitabamused.(Euroopas, Läänes ja mujal).New York võib olla koht, mis saab otsetabamuse.
Lisaks sellele ennustab ta, et 2/3 maailma populatsioonist hukkub tänu epideemiatele. Kas tegu võib olla mingisuguse keemia- bio relvaga või tuumakatastroofidega...?
Millal Antikristus tuleb? Millalgi esimeses või teises veerandis 21. sajandil? Näib võimalikuna, ent vastus on siiski veel ebaselge. Loodetavasti ei pääse ta kunagi oma plaane ellu viima ja maailm pääseb tema õudustest.
Kui ta ilmub enne aastat 2050, siis hüpoteetiliselt on võimalikud järgmised aastad:2000, 2002, 2006, 2009, 2011, 2013, 2015, 2016, 2019, 2024, 2026, 2028, 2030, 2038, 2041, 2043, 2044, and 2049. Mida sellest ennustusest arvata?
Postitused: 3,869
Liitus: Jun 2011
03-04-2013, 23:28
(Seda postitust muudeti viimati: 12-04-2013, 14:38 ja muutjaks oli Arlich.)
Piibel räägib selgelt, mis saab toimuma ja kuidas kõik välja näeb.
Heaks näiteks on Ilmutuse Raamat ja erinevad viited täiendavatele salmidele üldjuhul lehtede allosas.
Postitused: 957
Liitus: Dec 2011
Vali keda-mida tahes, lohuta end mistahes fantaasiate ja kontseptsioonidega, Saatanale sobivad need kõik variandid - tähetolmuks põled nagunii.
16-04-2013, 21:16
(Seda postitust muudeti viimati: 16-04-2013, 21:36 ja muutjaks oli Arlich.)
{ Ilmutuse 13:15 }
"Ja temale anti meelevald anda metsalise kujule vaim, et metsalise kuju räägiks ja teeks, et need, kes iilagi ei kummarda metsalise kuju, ära tapetaks.
{ Ilmutuse 20:4 }
"Ja ma nägin aujärgi ja neid, kes nendel istusid; ja kohus anti nende kätte; ja ma nägin nende hingi, kellede pead olid ära raiutud Jeesuse tunnistuse ja Jumala sõna pärast ja kes ei olnud kummardanud metsalist ega tema kuju ega olnud võtnud tema märki oma otsaesisele ja oma käe peale. Ja nad virgusid ellu usus ja valitsesid kuninglikult ühes Kristusega tuhat aastat."
Vaata Jumal on seda kõike ette ütelnud, et need, kes kuulevad pöörduksid Tema poole ja saaks Igavese Elu kaaspärijateks. Veel on natuke aega jäänud. Need, kes aga ühel hetkel metsalise märgi vastu võtavad (pane tähele - see saab olema vabatahtlik), need on teatavasti seda palka väärt, mis metsalinegi. Siin erandid puuduvad.
Miks ma seda postitan veelkord?
Aga sellepärast, et Ameerika ja osad EU sõjaväebaasid teatavasti seavad juba mõnda aega enda salabunkritesse üles giljotiine!!!
Kas tõsi või mitte, aga see haakub suuresti FEMA temaatikaga ja väidetavaks "sõjalise korra" väljakuulutamiseks üle terve maakera, kus internett ja kõik muu kommunikatsioon hetkega üle võetakse.
Ameerika giljotiinid
Muideks filmis nimega Tribulation kasutab Antikristus kristlaste tapmiseks samuti giljotiini. Kokkusattumus loomulikult...
Tribulation (film)
Miks giljotiin siis? Loe järgnevat teksti: link tekstile
Postitused: 166
Liitus: Nov 2005
Vaata Jumal on seda kõike ette ütelnud, et need, kes kuulevad pöörduksid Tema poole ja saaks Igavese Elu kaaspärijateks. Veel on natuke aega jäänud. Need, kes aga ühel hetkel metsalise märgi vastu võtavad (pane tähele - see saab olema vabatahtlik), need on teatavasti seda palka väärt, mis metsalinegi. Siin erandid puuduvad.
ma arvan, et ükshetk saab see olema kohustuslik, kiip.
Postitused: 3,465
Teemad: 16
Liitus: Aug 2010
(16-04-2013, 21:16 )Arlich Kirjutas: Miks giljotiin siis? Loe järgnevat teksti: link tekstile Lugesin sellelt lingilt välja, et giljotiine kavatsetakse kasutada kurjategijate hukkamiseks seepärast, et saada kasutuskõlbulikke elundeid müügiks. Seda peaksid nüüd kohtumeditsiiniarstid kommenteerima, kas giljotineeritute elundid on tervemad kui elektritoolil hukatute omad, vb on tõesti. Aga igaljuhul ei ole see läbinisti halb kavatsus. Ikkagi kui nende elunditega päästetakse teiste inimeste elusid, siis miks ka mitte? Ja maailma elanikkonna massiliseks vähendamiseks on ju palju teisi ja hulga tõhusamaid meetodeid kui giljotineerimine. Kui sel uudisel üldse tõepõhja all on ...
Sinuga, Arlich, on midagi juhtunud ...
17-04-2013, 10:11
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2013, 11:19 ja muutjaks oli kage.)
(16-04-2013, 21:16 )Arlich Kirjutas: Aga sellepärast, et Ameerika ja osad EU sõjaväebaasid teatavasti seavad juba mõnda aega enda salabunkritesse üles giljotiine!!!
Kas tõsi või mitte, aga see haakub suuresti FEMA temaatikaga ja väidetavaks "sõjalise korra" väljakuulutamiseks üle terve maakera, kus internett ja kõik muu kommunikatsioon hetkega üle võetakse.
Ameerika giljotiinid Aga milleks levitada kuulujutte kui faktid on valed ja ei tea kas asi on tõsi või vale? Tegu on 1995-1996 aasta seaduseelnõudega, mis jõudsid teise lugemiseni ja vastu ei võetud, ning praegu veebis saadaval on ka sõnastus teine (kurjategijale antakse valida kumba hukkamisviisi ta eelistab, elektriga või giljotiiniga ning kui ei suuda otsustada, siis jääb elektriga hukkamine jõusse).
HB 1085 - surmaotsuse täideviimise näitamisest avalikus televisoonis
HB 1274 - surmaviisi valikust
(17-04-2013, 10:00 )Marina Kirjutas: Sinuga, Arlich, on midagi juhtunud ... Viimnepäev jõuab ju kohe varsti mõne jaoks kohale ja on vaja ennast selleks vaimselt ette valmistada. Ning millegipärast ka neid kes ei soovi sellest osa võtta.
(18-02-2013, 22:06 )Arlich Kirjutas: Igal juhul eks igaüks teeb ja usub, mis tahab, aga üks on selge - lõpuaeg on väga lähedal. (26-03-2013, 21:37 )Arlich Kirjutas: Ühtlasi on see hoiatus igaühele enne kui rahuaeg meil nüüd otsa saab. Palju pole enam jäänud, sest märgid on ilmselged...
Veel tahetakse hakata neid hukkamisi kajastama ka meedias, nagu kuangi filmis "the running man".
(17-04-2013, 10:00 )Marina Kirjutas: Sinuga, Arlich, on midagi juhtunud ...
Jah, ma olin Ühe Seaduse järgija, kuniks ma sain aru, et Thoth on tegelikkuses Luciferi üks aspektidest. Ja mina olin teatavasti tema sissepühitsetud järgija.
Aga Jumal ise tõstis mu sellest kõigest välja ja ma näen nüüd, milles pettus seisnes. Ma ei palunud, et mind välja tõstetakse, niisamuti ei toimunud see ka mingite kristlaste vahendusel, vaid Jumal ise tegi seda, avades minu silmad ja see, mis ma nägin, muutis mu arusaamu teadvusest, maailmast, heast ja kurjast jne.
Kes ma siis nüüd olen? Ma olen ümbersündinud kristlane.
Selleks aga, et ümbersündi kogeda ei ole vaja ei mingeid riitusi ega sarkofaage vms ega ka egiptuse püramiidide pühitsusi, vaid mõistmist, et kunagi ammu esimeste inimeste aegu toimus teadvuse langus ja sellele kõigele aitasid kaasa langenud inglid, kes tänapäeval esinevad kui valguse meistrid, kosmosevennad, tulnukad jne. Niikaua, kui inimene ümber ei sünni, niikaua on tema DNAs ka see langenud inglite teadvuse komponent (lõhestunud teadvuse osa), mida inimene ise ei ole võimeline ei meditatsioonide, pühitsuste, joogade ja üldse oma tegevuse läbi endast eemaldama. Selleks oli vaja Jumala enda sekkumist. Seesama Sõna, mis kõik on loonud siis võttiski u.2013 aastat tagasi inimkuju, et lõhkuda duaalsus inimloomuses ehk tema DNAs, sisestades langenud inglite komponendi asemele jumaliku ja igavese elu tõotuse komponendi.
Langenud inglite seeme + naise seeme = kõik tänapeäva inimesed, kelle teadvus on lõhenenud, põhjustades päevast päeva nii iseendas kui ka välismaailmas pideva hea ja kurja vahelise võitluse, rahulolematuse, ebakindluse jms.
Jumalik seeme (Püha Vaimu seeme) + naise seeme = Kristuse vereohver, mis purustas vaimselt vana duaalse teadvuse komponendi, asendades selle ühtsuse komponendiga. Jeesuse rist, mis asetus vaimses mõttes Kolgata ehk Pealuu mäel duaalse DNA vahele, purustas metsalise komponendi ja lõi metsalisele peahaava, mis nüüd lõpuaegadel paraneb.
Seega maailmas on 2 seemet (2 vereliini, 2 DNAd) - langenud inglite-inimlaste oma ja jumaliku olemuse-inimlaste oma. Kui inimene nüüd kristlikult ümber sünnib, siis ta tajub otsemaid oma teadvuses muutust, mis vabastab ta duaalsest. Metsalise vaim või teadvuslik olemus lahkub temast ja see asendub jumaliku teadvuse algega ehk Püha Vaimuga. Kes oma pattude ehk DNA puhastuse vastu võtab Kristuse vereohvri läbi, see ka muutub koheselt oma teadvuses. Koheselt on tunda oma olemuses ära kurjuse vaimu olemus neis inimestes, kes veel päästetud ei ole. See on äratuntav nende kirjutistes, nende vibratsioonilises olemuses, nende silmavaates, nende kõnes.
Seetõttu ka kristlased püüavad inimestele kuulutada, et nad pöörduksid metsalise/antikristuse teadvusest ja saaksid igavese elu tõotuse. Nagu võibolla isegi tajute, siis metsalise teadvus võimendub meie ümber iga päevaga. See avaldub meedias (filmid, arvutimängud jms), elustiilis (homode, pedofiilide jms "tavaliseks" muutumises) jne.
Kristuse enda sõnul "kuningriik (ehk teadvus), mis on lõhenenud ei püsi!" Seetõttu ka see langenud inglite teadvus inimestes päevast-päeva võimendub ehk inimesed on kaotamas seda võitlust. Võimalik, et see langenud teadvus ühel hetkel saavutab ülemvõimu igas inimeses, kes pole päästetud ja siis saab ilmsiks see, mida kirjutatud on, et "metsaline istub jumala templisse (inimkehasse) ja ütleb enda jumala olevat..."
Need, kes aga päästetud on neil on tõotus Jumalas endas. Nõnda ütleb Jumala Poeg, kellel on silmad nagu tuleleek ja jalad hiilgavad otsegu vasemaak, kes oli surnud ja on saanud elavaks, kellel on seitse jumala vaimu ja seitse tähte:
1) kes võidab, sellele annan ma süüa elupuust, mis on Jumala paradiisis!
2) kes võidab, sellele ei tee teine surm mingit kahju!
3) kes võidab, sellele ma annan süüa varjule pandud mannat ja anna temale valge kivikese ja kivikese peale kirjutatud uues nime, mida ükski muu ei tunne kui aga see, kes selle saab!
4) kes võidab ja otsani peab minu tegusid, sellele ma annan meelevalla paganate üle ja ta peab neid karjatsema raudkepiga, nõnda nagu saviastjad lüüakse pihuks ja mina annan temale koidutähe!
5) kes võidab, see riietatakse valgete riietega ja mina ei kustuta tema nime eluraamatust ja ma tahan tunnistada tema nime oma Isa ees ja kõigi tema inglite ees
6) kes võidab, selle ma teen sambaks oma Jumala templis ja tema ei lähe sealt enam välja ja ma kirjutan tema peale oma Jumala nime ja oma Jumala linna nime, Uue Jeruusalemma, mis maha tuleb taevast minu Jumala juurest, ja oma uue nime.
7) kes võidab, sellele ma annan istuda ühes minuga minu aujärjel, nõnda nagu minagi olen võitnud ja istunud ühes oma Isaga tema aujärjele.
Kellel kõrv on, see kuulgu, mis Vaim kogustele ütleb!
Olen Arlichu jutuga vägagi nõus, eriti selles :
Kes oma pattude ehk DNA puhastuse vastu võtab Kristuse vereohvri läbi, see ka muutub koheselt oma teadvuses. Koheselt on tunda oma olemuses ära kurjuse vaimu olemus neis inimestes, kes veel päästetud ei ole. See on äratuntav nende kirjutistes, nende vibratsioonilises olemuses, nende silmavaates, nende kõnes.
Postitused: 4,539
Teemad: 15
17-04-2013, 13:37
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2013, 14:32 ja muutjaks oli Eithea.)
Jha, kahju Arlich  , sa ei ole mitte duaalsusest väljas vaid valisid poole ja loobusid enda teisest poolest, sõdid nn paremal, kuid see ei ole inimese sõda, tõmmaku omavahel ja tõmmaku üldse need ..s**ta keerajad mõlemad ...
Pigem/ tuntavalt tõsteti sind hoopis duaalsusesse tagasi ja kaubaks läks sinu vasakupoole energia/jõud ( peremehed omavahel otsustasid, üks loovutas etturi).
Need mõlemad kellest sa siin kõneled on üks ( duaalsuses on neid kaks), sümbioosis üks ei eksisteeri ilma teise energiata, mida siis ka hoolega vahetatakse.
Duaalsusest oled väljas alles siis, kui oled endas need kaks jõudu ühendanud/lepitanud, need töötavad ja on üks( ei hea ega halb).
Tsitaat:Arlich
Aga Jumal ise tõstis mu sellest kõigest välja ja ma näen nüüd, milles pettus seisnes. Ma ei palunud, et mind välja tõstetakse, niisamuti ei toimunud see ka mingite kristlaste vahendusel, vaid Jumal ise tegi seda, avades minu silmad ja see, mis ma nägin, muutis mu arusaamu teadvusest, maailmast, heast ja kurjast jne.
Kes ma siis nüüd olen? Ma olen ümbersündinud kristlane.
Jumal tõstis välja, aga oled kristlane  ...olgu sul kerge!
(17-04-2013, 12:44 )Arlich Kirjutas: Aga Jumal ise tõstis mu sellest kõigest välja ja ma näen nüüd, milles pettus seisnes. Jumal ise tegi seda ja pani inimese enda silmade läbi vaatama ning see mida nähti sai ainukeseks tõeks.
Nüüd jääb ainult lahtiseks küsimus, et kuidas ja keda õnnestub vahendajana selles tões veenda kui Jumal teiste poole isiklikult ei suvatse pöörduda...
17-04-2013, 14:37
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2013, 14:38 ja muutjaks oli Arlich.)
Antikristuse teema all seda kõike rääkides, te ise ju tunnistate, et see, mis ma metsalise vaimust rääkisin, kõik ka nii on.
Postitused: 2,220
Teemad: 39
Liitus: Apr 2011
17-04-2013, 16:20
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2013, 16:22 ja muutjaks oli lahendused.)
Minu nägemus sellest nö "Arlichi ära keeramisest": aastavahetusel koostatud "Inimese ja universumi olemus" nimeline uurimus viis teda "teatava selguseni", kuid arvestades tema olemust taro-kaartite põhiselt, ehk "Sauade Kuningas" (Lahtiseletus: Eneseteadlikkus ja enese sidumine suurema teadlikkuse saavutamise otsimisel; vaimne nägemus ja vajadus olla kinnistatud õigele rajale, lojaalsus, truudus), oli seda lisandunund selgust "veidike liiga palju" (võrreldes aastate taguse hajusa "Koerakoonlase tasemega") - nii klammerdutigi millegi "kindlama külge", milleks oligi kristlus oma "ühe ja ainsa jumalaga" - aga ega see siis jääv ega lõpplik pole: pool elu ju veel ees.
Kuna mina olen lapsest saadik kirjutanud jumal väikse algustähega, ning teadnud kogu aeg, et jumalaid on palju, siis minule ei avaldanud selline "selginemine" nii suurt mõju - parimal juhul süvenes minus vaid selgelt-teadmine mingil määral.
Kui üritada "Algse Looja" olemust edasi anda üldlevinud mass-kultuuri abil, siis sobiks selleks muinas-eesti olemust kirjeldavas filmis "Malev" kujutatud veidi halvustav kuju "vanem Lembitust", kes treis vaid pealiku kohustuste tõttu abiellujatele "esimesi lapsi" (analoogia jumala lastega), kuid polnud kõigest muust elu-olust ega isegi oma laste nimedest teadlik: ehk vaid puhas "loomise rõõm", ilma liigsetesse detailidesse keskendumiseta - kuid "jumala laste", ehk pool-jumalate olemust annavad edasi "tarkpeadest" Uru taolised tegelased, kes üritasid kohaliku elu edendada oluliselt suurema detailsuse abil (atru ja mõõku tuleb valmistada, ning riiki looma hakata).
Kõik ennast Maal jumalateks nimetavad tegelased (sh Kristus) on vaid "pool-jumalate kehastused" - samuti tuleks mõista, et kristlus ja tema peegelpilt antikristluse näol moodustavad vaid tühise osa maailmakõiksuse tipust: ehk teisi jumalaid on veel.
Ühesõnaga see "jumalate paljususe mõistmine" (või selle eitamine) võib viia teatavate "lühisteni".
(17-04-2013, 14:37 )Arlich Kirjutas: Antikristuse teema all seda kõike rääkides, te ise ju tunnistate, et see, mis ma metsalise vaimust rääkisin, kõik ka nii on. Teemas sõna võttes ei tunnistata midagi muud kui ehk ainult seda, et sinul on selline maailmanägemus.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
17-04-2013, 17:10
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2013, 17:11 ja muutjaks oli Müstik.)
To Lahendused:
Kui asendada jumalad ja pooljumalad sõnaga "tulnukad", on kõik paremini arusaadavam.
Igatahes meiega manipuleeritakse ja küllap tõepoolest juba Vana-Egiptuse aegadest saadik. Atlantise tsivilisatsioon hävis, hävib ka meie tsivilisatsioon - aga kipun arvama, et sinna läheb veel aega. Märgid muidugi näitavad, et ega praeguse tsivilisatsiooni häving enam kuigi kaugel ka pole.
Algavad kosmosesõjad - ja ongi meie tsivilisatsioonil nagu eelmistelgi - lõpp peal. Mis meil sel juhul üle jääb? Jääbki ainult Jumal.
Või on mingeid muid lahendusi?
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Müstikule:
Kui tsivilisatsiooni võtta vaid "lihakehade põhiselt", siis võiks inimesed teha midagi sarnast, nagu reptiloidid (munemise teel paljunevad sisalik-inimesed) teinud on: "istutanud" ennast universumi erinevatesse tähesüsteemidesse elama, ning nende "minema ajamine" on praktiliselt võimatu, kuna nad on "kõikjal", ehk pole jõudu kes neist jagu saaks - ehk kui inimesed muutuks nö "kosmose-tsivilisatsiooniks", ning asuks elama paljudesse erinevatesse tähe-süsteemidesse, siis Maa võimalik "puhastuslaine" (nagu Atlantises oli) või häving (nagu ulmelistes õudusfilmides näidatakse) ei muudaks midagi.
Kui aga lõppeks kehastumised maiste inimeste kehadesse, siis saaks meie lihakehasid animeerivad hinged-vaimud kehastuda mõne teise sarnasel arengutasemel oleva tsivilisatsiooni lihakehadesse kusagil mujal universumi osades.
Kui ei saaks aga kehastuda mingitesse lihakehadesse, siis oleks see Nirvaana taoline "vaimne paradiis".
Kui aga tahetakse jõuda "jumalate tasemeni", siis see oleks Nirvaana tagune veelgi kirkam maailm: kuid sellistel anupadaki ja adi tasanditel pole enam personaalsust ega isiksust, rääkimata füüsilisest lihakehast: on vaid vaimne üksolemine kõiksusega.
Seega on piisavalt palju olemise tasandeid "maise ja jumaliku" vahepeal.
17-04-2013, 21:34
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2013, 23:09 ja muutjaks oli Arlich.)
Muideks "koerakoonlase" blogi või koduleht pole minu oma, vaid kellegi teise, kuigi seal on materjale, mis minu poolt kirjutatud.
Varjutatud omal ajal Thothi poolt ja küllap ka Anubise poolt, kes on tõepoolest nö. "koerakoonlane".
Muideks, kas oled kunagi mõelnud, miks Egiptuse jumalatel on erinevad loomade pead?
Paljud arvavad, et need on maskid, kuid need pole teps mitte maskid, vaid oma algolemuse poolest nad olidki sellised. Miks?
Täiesti selge vastus sellele on ära toodud näiteks Vanas Testamendis.
Kas oled täheldanud, et Osiris on Shivaga (Kaliga) äärmiselt sarnane? Miks?
Kas oled mõelnud, miks sfinks ikka on looma keha ja inimese peaga? Geneetiline ristamine ehk? Jumala pojad + inimese tütred = geneetiline hübriidid.
Miks 3 püramiidi kõrvuti? Ehk on see viide ühtlasi numbrile 6 6 6? Suure Püramiidi tipust on puudu see viimane tipukivi, mis USA dollarilisel rahatähel ilusasti Horuse silmana nähtav.
Mis on Kristuse rist tegelikkuses? Ehk on see X-kromosoom.
Mis on nurgik, kompass ja G vabamüürlaste logol? Ehk tähendab see sedasama - Jumala pojad + inimese tütred = geneetiline hübriid.
2-pealine kotkas (2 olemust ühes kehas; taevaste segunemine maisega)
Joakim & Boaz (ühel tähed, kui taevaste DNA; teisel maa kui inimese DNA) = Ruuduline põrand = Nii kuis ülal, nii ka all
Igal pool vaatab vastu sümboolika üks ja sama olemus ehk langenud inglite + inimeste ristamine või geneetiliste hübriidide loomine. See on see suur saladus, mida vabamüürlased otse välja ei räägi, aga mille suunas nad kõik töötavad oma algusest saadik.
(Spiderman, Hulk, X-men, Beauty & the beast, twilight saga, avatar, Thor jne jne jne)
Miks egiptuse vaaraosid näiteks üldse mumifitseeriti? Aga sellepärast, et nad teadsid, et DNA põhjal on võimalik neid kunagi uuesti kloonida ja endile uued kehad või õigemini samad kehad luua, mida nad kunagi hõivasid. Kes neid kehasid aga hõivasid? Loomulikult jumala pojad ehk Piibellikult langenud inglid. Ja nad kõik on teatavasti veel maailmas alles...
Maailmas pole midagi uut, mis pole taasloodud vana. Ja nii nagu Noa päevil, nii saab see olema ka Inimese Poja tulemise päevil! Mis aga siis toimus ikkagi Noa päevil?
Noa aegne DNA korruptsioon toimus sugulise ristamise teel. Praegusehetkeline DNA korruptsioon toimub geenitehnoloogia teel.
Nii nagu tol ammusel ajal, mil langenud inglid võtsid nii inimeste kui loomade kuju, et kõik "liha hukka viia", nii püüavad ka tänapäeva teadlased eri liikide DNAd omavahel ristata ja hübriide luua. Geneetiliselt muundatud toiduained. Palun väga.
Kas mõistate nüüd juba pisitasa, et need samad langenud inglid püüavad tervet loodut taaskord ära reostada ja kõike ära hävitada.
4 meetrised hiiglased suutsid liigutada teatavasti 1-2 tonniseid raskuseid. Teadaolevalt olid aga olemas ka hiiglased, kelle pikkus oli 15 meetrit ehk 5 korruselise maja kõrgus (heaks näiteks on siin Abu Simbel, kus inimeste erinevad pikkused ära toodud). Arvata võib, et üks selline hiiglane suutis liigutada paarikümnetonniseid kivikamakaid ja siis veel muidugi ingellik tehnoloogia siia juurde...
Sama tehnoloogia said osaliselt kätte ka natsid, kui nad inimesi gaasikambrites ja põletuskambrites deemonitele ohverdasid. Kas olete üldse sellele mõelnud, et inimeste selline põletamine ja hukkamine teenis tegelikkuses hoopis ohverdamise eesmärki?
Ja loomulikult UFOd kui sellised. Suures osas on need langenud inglite tänapäevane manifestatsioon.
Näiteks antud videlõigu kohal on teada, et samal ajal toimus maapinnal nõidade poolt deemonite väljakutsumine ja taevasse ilmusid:
http://youtu.be/X8bBPMtCW94?t=3m31s
Kas teate, et abordi tegemine on tegelikkuses samuti vereohverdus, et dimensiooniväravaid avada ja deemoneid maailma laiali lasta? Ja neid toimub sadu miljoneid.
Abu Simbel ja erinevad inimpikkused ehk siis hiiglased ja inimesed.
Postitused: 4,539
Teemad: 15
(17-04-2013, 21:34 )Arlich Kirjutas: Varjutatud omal ajal Thothi poolt ja küllap ka Anubise poolt, kes on tõepoolest nö. "koerakoonlane".
Muideks, kas oled kunagi mõelnud, miks Egiptuse jumalatel on erinevad loomade pead?
Paljud arvavad, et need on maskid, kuid need pole teps mitte maskid, vaid oma algolemuse poolest nad olidki sellised. Miks?
Täiesti selge vastus sellele on ära toodud näiteks Vanas Testamendis.
Kas oled täheldanud, et Osiris on Shivaga (Kaliga) äärmiselt sarnane? Miks?
Kas oled mõelnud, miks sfinks ikka on looma keha ja inimese peaga? Geneetiline ristamine ehk? Jumala pojad + inimese tütred = geneetiline hübriidid.
Noh Egiptuse jumalad või mitte, kuid loomapeadega tegelasi või neid nn koerakoonlasi on ka kristlaste seas pühaks peetud.
Üks ikooni näide olevat Kairo muuseumis, kus on kujutatud kopti pühakuid.
Allikas, seal näeb neid veelgi.
Wikist püha Kristoforus (vene keeles)
Inglise keelne Wiki In Eastern iconography, Saint Christopher is sometimes represented with the head of a dog.
18-04-2013, 08:09
(Seda postitust muudeti viimati: 18-04-2013, 08:18 ja muutjaks oli lahendused.)
Need "looma peadega inimesed" on erineva "valgusega" vaimolendite languse tulemus, nagu ka inimene ise - st probleemi olemus ei peitu mitte selles, millise kujuga pea inimese keha otsas on, vaid selles miks langemata loojalike vaimolended üldse hakkas "tõmbama" jämedama = languse poole.
Budismi kontseptsioon "jõua maisest kehatusse Nirvanasse" on aga languse vastand, ehk "teekond" tagasi loojaliku vaimuilma, kust me kõk pärit oleme.
Igasugu inimeste poolsed DNA muundamise katsed vaid "kiirendavad" langenud vaimolendite soovi luua endale selline keha, mis oleks nende "olemusega" kõige paremas vastavuses - kuid ilma inimeste abita saaks langenud vaimolendid luua endale ikkagi sellised kehad, nagu nad tahavad (peenem loob jämedamat põhimõttel).
Seega on "põhjus" ikkagi vaimolendite "languses", ning "tagajärg" seineb "muudetud DNA-ga kehades".
Jämedama poole tõmbab aga "ajalisus", ehk mistahes vead pole "igavikulised", vaid "kustuvad" teatud aja jooksul ära: see aga loobki tõmbe "ekslikele", ehk langenud vaimudele.
Näide: kui saadakse "vale/sobimatu kaasaga laps", siis 18 aasta pärast on eksimuse tagajärjed kadunud (laps on täiskasvanu ja vastutab ise oma tegude eest), kuid igavikulises vaimses ilmas oleks mistahes eksimused alatiseks nähtavad ja tajutavad - sarnaselt tõmbab eriti langenuid "litsimaja poole", kuna sealne "vale valik" lõppeb 2(0) minuti jooksul ära (kui pauk lahti, siis läheb lits järgmise juurde, ehk teda nähti "esimest ja viimast korda") - sarnaselt tõmbab eriti langenuid ka joomarluse poole: vägijookide kuritarvitamise tulemused (deliirium ja pohmell) kestavad vaid loetud tunde - ehk üldisemalt rääkides: ainelises ilmas on mistahes eksimused ajalised, st fikseeritud kestvusega.
Inimese kehas on aga võimalik "peatada langus" (saada ideaalseks/pühakuks/eksimatuks/täiuslikuks), ning kasvõi ühe kehastuse jooksul pääseda ajalisest maisest ajatusse Nirvaanasse.
|