Postitused: 22
Teemad: 1
Liitus: Jun 2005
Alati kui ma voodisse lähen enne magamajäämist hakkan mõtlema mida ma päeval tegin ja siis mõtlen asjad korralikult läbi.
Voodis lamades tulevad kaväga head ideed.
Mis enamus ka käiku minnes korralikult läbi lähevad.
Ei oska seda värki pareminiseletada.(minu viga)
[Muudetud: 8-3-2010 Cassiopeia]
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
wow.
milleson point siis?
öelda meile et sa oskad mõelda?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
ma arvan et ta tahab õelda et voodis lesides jookseb mõte kõvasti paremini kui lihtsalt kuskil mujal. Oma mõtteid, maaima vaateid on kergem paika seada jne. Ja voodis olles on nagu segavaid tegureid vähem.
Postitused: 547
Teemad: 16
Liitus: Oct 2003
ma mõtlen ka voodis:i2: Ja jõle hästi teen veel seda
Postitused: 493
Teemad: 4
Liitus: Dec 2003
ehk tulevad head ideed lamades just selle pärast, et süda saab kergema vaevaga aju verega rikastada.. :o ei pea gravitatsiooniga võitlema
Tsitaat:Algselt postitas: bolteque
ma arvan et ta tahab õelda et voodis lesides jookseb mõte kõvasti paremini kui lihtsalt kuskil mujal. Oma mõtteid, maaima vaateid on kergem paika seada jne. Ja voodis olles on nagu segavaid tegureid vähem.
Täpselt seda ma mõtlesingi.
Ma samuti mõtlen voodis pea igale asjale oma teooriad 
Olen mõtelnud igasuguseid galaktika teooriaid, paljudon mul täiesti loogilised ka veel pealekauba
Postitused: 91
Teemad: 2
Liitus: Mar 2005
Tsitaat:Algselt postitas: Metalboy
Olen mõtelnud igasuguseid galaktika teooriaid, paljudon mul täiesti loogilised ka veel pealekauba
Aga palun avalda meile oma "loogilised teooriad".
Tsitaat:Algselt postitas: fyb
ehk tulevad head ideed lamades just selle pärast, et süda saab kergema vaevaga aju verega rikastada.. :o ei pea gravitatsiooniga võitlema
kegi ei suuda 100% väita et inimene ajuga mõtleb. kunagi lugesin ( Mingi bullshit site oli aga tänapäeval ei saa üldse kindel olla mis on tõsi ja mis pole ) et inimene võib mõelda ka 'hingega'. Aju on ainult uks keha ja hinge vahel. Kuigi jah kui aju saab rohkem verd peaks ka selline töö aktiivsem olema
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Mul üks tuttav väidab, et ta mõtleb südamega kuna ta aju ei usalda(ta mõtleb seda otseses mõttes).
Muidu on sellest siin foorumis juba räägitud. Voodis lesides on aju vereringe parem, aju saab rohkem hapnikku mille tulemusena on aju erksam ning mälu tugevam. Üldiselt usun, et aju pole tõesti mõtlemiseks vajalik, kuigi see võib olla vahend, mis toimib portaalina hinge ja keha vahel. Ehk siis miski, mis saadab mõtte füüsilisse maailma. Aju ei suuda kunagi võtta mõtet vastu 100%, see seletab, miks me sellised oleme ning muud taolist. Ajus olevad mälupangad on kõigest ajutised, st neid on võimalik kustutada, ning püsiv mälu on hinges.
Tegelikult, miks ei saaks mõelda südamega? Sel on palju ühiseid jooni ajuga, ning see tähendaks ainult seda, et hing oskab keha paremini ära kasutada.
Tsitaat:Algselt postitas: Andres
Aga palun avalda meile oma "loogilised teooriad".
Tavaliselt ei püsi need eriti meeles aga mõni totter tuli meelde küll.
Nt meie universum on kõik must ja tähed.
See must on nagu kotisisu ja terve universum ongi selle koti sisu.
Meie universum on nagu mingi algeline värk,et see kelle käs kott on või kus see on,seal on hulga arenenum värk jne.
Natuke kahtlane on see,aga neid loogilisemaid ei tule rohkem meelde.
{gr
Mudu selliste mõtet jaoks peaks kuskile eraldi teema tegema
Muudetud: 21-6-05 kell 11:50:40 Metalboy
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Mudu selliste mõtet jaoks peaks kuskile eraldi teema tegema
Jah, sellise võiks tõesti teha. Täiesti eraldi.
Postitused: 129
Liitus: Dec 2004
* pipartyt TUNNEB, kuidas ta ajuga m6tleb 
Voodis on jah tore m6elda, aga ma eelistan magamist
Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
Postitused: 9
Teemad: 0
Liitus: Apr 2005
tihti enne magama jäämist jään kah igasugu asju mõtlema ja see, et ma mõtlen ei lase mul magama jääda isegi kui ma väga tahan  kui ma magama proovin jääda siis automaatselt hakkan jälle midagi mõtlema ja magama ei saa jääda...
Nobody knows what's gonna happen tomorrow.
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Tsitaat:Algselt postitas: zezzy
tihti enne magama jäämist jään kah igasugu asju mõtlema ja see, et ma mõtlen ei lase mul magama jääda isegi kui ma väga tahan kui ma magama proovin jääda siis automaatselt hakkan jälle midagi mõtlema ja magama ei saa jääda...
Tegelikult sa ainult arvad nii, see võib vabalt olla osa unest, et sa tunned, et ei maga hetkel ja tahad väga magama jääda.
Haiglates on tihtipeale olnud nii, et patsient väidab, et ta ei saanud und öösel, kuigi sanitar väidab et seesama patsient magas öö läbi.
Niisiis on kaks võimalust:
a) Sa magad, ning näed und sellest, et ei saa magada ning mäletad seda und selle elutruuduse tõttu.
b) Sa tõesti ei saa magada ning sul on põhjust virisemiseks.
Uni on kõigest midagi screensaveri taolist. Asi, mis on liiga huvitav ja ununeb kiiresti, või liiga elutruu ja jääb meelde veel pikaks ajaks.
Peale eelmise suve õnnetust kus murdsin oma sääreluu ära,olen hakkanud nüüd viimasel ajal enda õnnetusi ja surmasid ette kujutama.
Mul nagu see silme ees kuidas ma kas kukun kuskil või saan mingit moodi surma.
See on väga vastik,see nagu alateadvuses tuleb.
Postitused: 37
hmm.. inimeste viga on liiga vähene mõtlemine, tore et sa leiad endale aja mõttemaailma korrastamiseks... mina tegelen "õigesti mõtlemisega" ka küllaltki aktiivselt ja siis, kui tunnen vajadus (mitu korda päevas tavaliselt) eriti stressirohketel aegadel (lõpetasin just keska)
ja voodis enne magaminekut on vaimsuse tase kõige kõrgem, seega sel ajal on kõige meditatiivsem seisund ja mõtted selginevad paremini, kui tavaliselt!
Postitused: 189
Teemad: 13
Liitus: Oct 2003
Hetkel kui sa magad ei blokeeri su aju mõtteid. Seega hetk enne magamaminemist su aju on vastu võtlikum asjadele ja laseb vabamalt mõelda. Minu parimad mõtted tulevad alati unes. Kui mu elus on raskem etapp mis soodustab halbu mõtteid siis magamine on viimane asi mida ma teha tahan. Ärkvel olles ma saan mitte mõelda nende asjade peal magades aga aju ei blokeeri su mõtteid ja sinu õige osa mida enamus alla suruvad saab vabaks.
nb! Natuke segane jutt võibolla aga paremini ma ei suuda hetkel ennast väljendada.
Postitused: 4,918
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Magades minu teada puudub sisemonoloog, vähemasti sellisel kujul nagu see ärkvelolekul esineb. Kui niisama lõdvestunud olla ja proovida mitte millestki mõelda, siis kipuvad ka igast naljakad asjad pähe. Ma nüüd rääkisin vist meditatsioonist üldse.
Targad psühholoogid räägivad et voodis tuleb aint magada ega mitte mnõelda, raamatut lugeda süüa jne. Muidu voodi ei täida oma põhi eesmärki ja võib tekkida masendus.
Postitused: 654
Teemad: 8
Tsitaat:Algselt postitas: metavo
Mul üks tuttav väidab, et ta mõtleb südamega kuna ta aju ei usalda(ta mõtleb seda otseses mõttes).
Kuidas ta südamega mõtleb? Kaudses mõttes eelistaks ta ratsionaalsele kaalumisele tunnete järgi tegutsemist.
"Hommik on õhtust targem"
Magades on võimalik lahendada ülesandeid, mis on sulle tähtsad, kasvõi eluliselt. Need peavad vastama inimese vaimsele tasemele st. igaüks ei suuda unes uut relatiivsusteooriat välja mõelda.
Tsitaat:Targad psühholoogid räägivad et voodis tuleb ainult magada ega mitte mõelda, raamatut lugeda süüa jne. Muidu voodi ei täida oma põhi eesmärki ja võib tekkida masendus.
Pigem tekib vastupidine efekt. Raamatut lugedes, õppides ja mõeldes tuleb uni peale, sest voodis on harjutud magama.
Postitused: 578
Teemad: 8
Liitus: Aug 2005
Kui minnakse unne või meditatsiooni, ajulainete (brain wawes) sagedus muutub.
Nimelt ajulainete võnkesagedus langeb; läbib nn. alfa faasi.
Siis meid ründavad mõtted, sõnad, mittenähtava tegelikkuse tajutavakssaamine jne.
Need nähtused on täiesti tavalised ja omased igale inimesele. Tavaliselt neid ei märgata.
Ajulainete sageduse muutmiseks on olemas spetsiaalsed arvutiprogrammid (helisid kuulatakse kõrvaklappidega, programm sunnib ajulainete sageduse muutuma) ja on saadaval spetsiaalsed CD-d.
http://brain.web-us.com/brainwavesfunction.htm
http://www.worldofalternatives.com/lucid-dreaming.htm
http://pages.prodigy.net/unohu/brainwaves.htm
Siit algavad juba otsesed programmid oma ajulainete mõjutamiseks.
neid ei toji kasutada autot juhtides jne.
http://www.bwgen.com/theory.htm
Siit saab ajulaineid mõjutava programmi alla laadida ja kasutada üks kuu.
Seejärel võib uuesti laadida.
http://www.bwgen.com/download.htm
Minul hakkas see programm tööle.
Parim on kõrvaklappidega, kuid töötab ka kõlaritega.
Asja mõte on see, et teadvuse üleminekuseisundeid saab juhtida.
Inimesed reeglina ei tea oma tegelikke võimeid; kui need mingil moel avalduvad, arvatakse, et on midagi paranormaalset või erilist või et ollakse hulluks läinud.
Tegelikult – ei midagi erilist.
Postitused: 161
Teemad: 2
Liitus: Feb 2006
Just enne magamajäämist püüan kinni mõtted, sõnastan need ümber ja päeval avaldan neid.
Postitused: 263
Teemad: 7
Liitus: Nov 2007
Ma mõtlen ka hästi palju alati enne magamaminekut... Vanasti oli nii, et ma mõtlesin tohutult kaua alati enne magamaminekut ligi 2-3h isegi kui jube väsinud olin oli ikka palju mõtteid mida mõelda
Cruel & Unusual.
Postitused: 17
Liitus: Sep 2007
Tsitaat:Siit algavad juba otsesed programmid oma ajulainete mõjutamiseks.
neid ei toji kasutada autot juhtides jne.
http://www.bwgen.com/theory.htm
Siit saab ajulaineid mõjutava programmi alla laadida ja kasutada üks kuu.
Seejärel võib uuesti laadida.
http://www.bwgen.com/download.htm
Minul hakkas see programm tööle.
Parim on kõrvaklappidega, kuid töötab ka kõlaritega.
Asja mõte on see, et teadvuse üleminekuseisundeid saab juhtida.
Neid helisid mis seal programmis on, kas neid saab ka plaadile või mp3 pleierisse kirjutada?
Postitused: 319
Teemad: 7
Liitus: Jan 2008
Voodis mõtlen selleks, et magama jääda 
Tavaliselt.
|