Postitused: 168
Teemad: 10
Liitus: Jan 2005
Nagu näha, vähemalt siin Tartus, sajab meil jälle hoogsalt lund, vahepeal oli juba üle 17 kraadi sooja, aga nüüd tuleb jälle lund, ei ole see kasulik ei taimedele ega inimestele.
Igatahes, mis te arvate, mis meil suvest nii saab ja üldse viimasel ajal imelikult käituvast kliimast. Tuleb sellega veel meelde see jutt kuidas teadlased mingid tegelased uurisid välja, et atmosfääri tahmasust vähendades pääseb rohkem päikest sisse ning kasvuhooneefekti tõttu jääb soojust rohkem maale. Niiet tehes atmosfääri puhtamaks just viiakse see veel rohkem tasakaalust välja.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
ma arvan et iga aasta saaks tegelikult sellise teema teha...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tegelikult ma asendaksin selle sinu 17 kraadi 25 kraadiga ja natuke imelik on küll näha aprilli kuu lõpu osas lund ja miinuskraade keset päeva.
Eelmisel aastal oli minu arust varem see külmalaine.
Postitused: 439
Teemad: 4
Liitus: Oct 2003
korra oli siin ka mingi 25 kraadi, aga täna hommikul kui aknast välja vaatasin oli auto lumekihi all :p
päeval koolist ära tulles viskas kenasti külge, sest taga on täiesti siledad kummid meil
The memory of Padova remains
Postitused: 111
Teemad: 0
Liitus: Mar 2005
Kusjuures, me geograafias just õppisime, et tegu pole mitte millegi imeliku või kliimaga. Tegelikult on asi hoopis Arktilises õhumassis, mis põhjapoolt eestisse, Tartusse jõudis ... see peaks minema umbes nädalaga üle. Vähemalt nii ütles meie geograafia õpetaja kui lund keset tundi sadama hakkas väljas.
Postitused: 654
Teemad: 8
Liitus: Apr 2004
Paar aastat tagasi olid puud juba lehte läinud ja siis....sadas vähemalt pool meetrit lund maha. Mina ei näe siin midagi imelikku. Iga kevad juhtub selline asi
Muudetud: 23-4-05 kell 08:14:43 Wolfgirl
Postitused: 80
Teemad: 2
Liitus: Jan 2005
Paar aastat tagasi tuli Tartus 6.mail paks kiht lund maha.Rõhk sõnal 6.mai! See on kevad ju.Kliimamuutus või lihtsalt Shit Happens?