Postitused: 3
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Pilt tehtud 28.12.1998
Koht: Rootsi, Stockholm, sadam.
Skännerit mul ei ole sellepärast pidin digikaga ümber pildistama.
http://www.hot.ee/muff999/IMG_0138.JPG
http://www.hot.ee/muff999/IMG_2761wetwat.JPG
[Muudetud: 1-28-2005 Enx]
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Neli võimalust:
a) klaasi tagant tehtud
b) pikad säriajad
c) ilmutamisega seotud vead(või on film kusagil valgust saanud)
d) vaimud mängivad trikke
Ilus on vaadata küll, aga sellepärast ei pea kohe vaimude alla selle tembeldama:)
Postitused: 439
Teemad: 4
Liitus: Oct 2003
Tsitaat:Algselt postitas: metavo
Neli võimalust:
a) klaasi tagant tehtud
b) pikad säriajad
c) ilmutamisega seotud vead(või on film kusagil valgust saanud)
d) vaimud mängivad trikke
Ilus on vaadata küll, aga sellepärast ei pea kohe vaimude alla selle tembeldama
just nii... kuigi see on kangesti mingi näoga seal :p
The memory of Padova remains
Ei ole tehtud läbi klaasi.
Tavalise seebikarbiga millega saab ainult välku teha.
Negatiivide peal oli ka see kujutis.
Teemad: 0
Ei tea ma olen ennem ka piltide peal selliseid kujutisi näinud mitte samasuguseid aga enamvähem ja ma arvan et see on selle ''Seebi karbi'' defekt vms äkki?
Postitused: 493
Liitus: Dec 2003
see leekide moodi asi vasakul on defekt mis tekib kui film on valgust saanud.
Postitused: 2,838
Teemad: 101
On ka võimalik, et lääts või midagi muud on kaameras kahjustatud, kui tuli mitu pilti sama veaga, siis on asi selge. Ega siis sellised tegelased fotoka ette poseerima jää, või on see siis vähemalt minu arvamus.
Postitused: 493
Liitus: Dec 2003
ei see leekide värk on täiesti raudselt valgustatud film  kui kaan lahti teha siis korraga peaks ikka 2-3 pilti saama leegid külge..
Postitused: 430
Teemad: 12
Liitus: Nov 2003
see on supermees, ma räägin!
See pilt oli tõesti filmi esimene pilt.
Teised pildid on normaalsed.
Aparaadil pole midagi viga. Praegugi teeb ilusaid pilte.
Lääts on korras.
Aparaat on korras.
Teistel piltidel neid leeke polnud.
[Muudetud: 2-2-2005 Enx]
Postitused: 9
Liitus: Nov 2003
mul on ka osade piltidega(mitte kõikidega) sedasi olnud, aga tavaliselt on need olnud viimased pildid ehk siis film saab otsa
Postitused: 187
kui paned ikka filmi sisse siis keri vähemalt kaks kuni kolm kaadrit edassi. see onnlihtsalt filmile jäänud valgus. Teine soovitus on film panna sisse kuskil pimedas kasvõi teki all. sinu piltidel on näha täpselt seda et sa oled pannud filmi sisse suvalislt valges .
Postitused: 129
Liitus: Dec 2004
See on tõesti see esimese/viimase pildi defekt...
Ma arvan, et vaimudega siin küll mingit pistmist pole.
Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
Postitused: 74
Liitus: May 2005
See nüüd küll midagi paranormaalset ei ole. Mul on kümneid sellise punase ääreribaga pilte.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
seebikarbiga saab selliseid pilte teha ka filmi keskel.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 69
Teemad: 2
Liitus: Jul 2005
Hehh..minu seebikarbiga tehtud piltidel olid sellised valged täpikesed..need pidid samuti mingid vaimud olema...isegi mingi oma nimetus oli sellel nähtusel.
Ja selle enx-i pildil oli see aps/kummitus ju punast värvi-seebikarbid teevad ju silmi jne ka punaseks.
Postitused: 439
Liitus: Oct 2003
Tsitaat:Algselt postitas: Armageddon
Hehh..minu seebikarbiga tehtud piltidel olid sellised valged täpikesed..need pidid samuti mingid vaimud olema...isegi mingi oma nimetus oli sellel nähtusel.
Ja selle enx-i pildil oli see aps/kummitus ju punast värvi-seebikarbid teevad ju silmi jne ka punaseks.
Välk vist teeb silmad punaseks, sest digikatel on ka sama asi ju tegelt, mõnel on punasilmsuse eemalda jne olemas.
The memory of Padova remains
Postitused: 22
Liitus: Jun 2005
Meie vanal fotokal olid samad asjad,meil oli see päikese süü!
Postitused: 7
Liitus: Aug 2005
Tegemist paistab olevat filmi esimese kaadriga. Kuna kassetist väljasikutatud osa juhtub olema tihtipeale pikem kui vaja, siis saab esimese kaadri osa ~5% ulatuses ära valgustatud. Oleneb muidugi filmi paigaldajast. Kui vaadata negatiivilt, siis peaks see pildi punane osa olema roheline (punane negatiivis = roheline).
Olen mitmeid aastaid fotolaboris töötanud ja selline vaatepilt on rohkem ku igapäevane. No offence...et kellegi tuju ära rikkusin.
Liitus: Aug 2005
See on raudselt fotoka viga. Katik on untsus olnud (pole lõpuni avanenud) ning kusagilt imepeenikesest praost tuli valgust filmile siis ja sellises kohas, kus ei olnud vaja. Või teine võimalus - midagi oli seestpoolt fotokal paigast ära ning tekkis üks koht, mis peegeldas filmile objektiivist tulnud valgust
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Karuonu
Olen mitmeid aastaid fotolaboris töötanud ja selline vaatepilt on rohkem ku igapäevane. No offence...et kellegi tuju ära rikkusin.
Sina, Karuonu, paistad sellel alal teadjamees olema - ehk võtad vaevaks seletada, kas ka taolistel fotode iseärasustel, mida harilikult ektoplasmaks ( ecto) ja orbideks ( orbs) kutsutakse (vt neid hulgem nt sellelt leheküljelt - lingid lehe allosas: http://www.ghostweb.com/free.html) mingi selline "mitte-para" seletus olemas on?
Postitused: 27
Teemad: 2
Liitus: Oct 2005
Tsitaat:Algselt postitas: lihtsalt1mees
See on raudselt fotoka viga. Katik on untsus olnud (pole lõpuni avanenud) ning kusagilt imepeenikesest praost tuli valgust filmile siis ja sellises kohas, kus ei olnud vaja. Või teine võimalus - midagi oli seestpoolt fotokal paigast ära ning tekkis üks koht, mis peegeldas filmile objektiivist tulnud valgust
täiesti nõus sinuga
Postitused: 77
Teemad: 11
Liitus: Aug 2006
Ilmutuse apsakas kindlalt, mul endal ka piltidel pidevalt nii!
|