06-05-2012, 21:07
Ma olen pikemat aega otsinud põhjust või lahendust enda probleemile kuna seda ta täpsemalt mu jaoks juba on . Nimelt pole mu enesetunne mitte alati olnud selline , mu tervisega on kõik korras kui olen arstil käinud ning sellepärast ma siit abi otsingi või vähemalt arvamust , et mis võib toimuda ning kuidas ma ennast saaksin aidata kuna mul ei tule enam midagi endale mõttesse . Ma magan normaalselt , liigun , üritan aktiivne olla , söön normaalselt , vereproovid ja kõik muu on korras . Mul on viimasel ajal olnud probleeme sellega , et nimelt tunnen ma nagu ma oleksin kusagil mujal , kehast väljas , koguaeg on tunne justkui kõnniksin ma kusagil unes ning mul on tohutult palju olnud probleeme enda luupainajatega . Ma ei tea kas nendel kahel asjadel võib olla seos , kuid pakun , et jah . Paar päeva tagasi kui kodus olin tundsin ma järsku justkui see sama halb energia mida ma unes näen hakkas mu üle võimust võtma , suurest hirmust üritasin kohe õele helistada ja eemale seda tunnet tõrjuda . Väga nõrga tunde tekitab . See tunne on juba paar kuud vähemalt mul olnud ja ma ei saa aru milles probleem on . Mulle tundub justkui , et see tunne läheb iga päevaga hullemaks ja ma ei tea kuidas see asi lõpeb .
Ma ei tea enam kuhu poole pöörduda , kuna kui ma sellest kellelegi räägin , vaatavad nad mind üsna kummaliselt ja ütlevad , et ma kujutan lihtsalt ette ... Ma olen üritanud mitte keskenduda sellele ja mõelda ,et ma olen siin selles hetkes ja mõelda positiivselt, aga see tunne on vaid suuremaks muutunud.
Ma tahaksin iseennast aidata , ehk kellelgi on sama kogemus olnud või oskaks öelda mida teha ?
Ette tänades !
Ma ei tea enam kuhu poole pöörduda , kuna kui ma sellest kellelegi räägin , vaatavad nad mind üsna kummaliselt ja ütlevad , et ma kujutan lihtsalt ette ... Ma olen üritanud mitte keskenduda sellele ja mõelda ,et ma olen siin selles hetkes ja mõelda positiivselt, aga see tunne on vaid suuremaks muutunud.
Ma tahaksin iseennast aidata , ehk kellelgi on sama kogemus olnud või oskaks öelda mida teha ?
Ette tänades !