Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasutajanimed ja avataarid - möh?
See teema tegelt sündis ühe teise teema all - moded võivad "uneprobleemide teema" alt vastava jutu siia ümber tarida.

Niisiis - on aeg lahti voltida, kasutajate interneti-hingeke ja selgitada, mis kulinatega end ehitakse ka Smile Ega see kohustuslik ole.

Samuti võiks siia teemas anda linke, kust rahvas oma netihinge peegeldused ka leiab.

Enda kasutajanimi on puhas totakus, kogu see paraweeeb on täis ürg-müstik-salapära-nõidus kasutajanimesid, niisiis mõtlesin ,et võtan endale midagi kergemat, samas uudset. Ennustaja-Edgar lubas, et 2012 Venemaa traageldatakse euroopa liitu ja kasutusele tuleb uus rahaühik - euroruubel.

Avataari mul pole, kuna hetkel olen lihtsalt nõutu, mis sinna panna võiks. Jutust rääkimata.

Nüüd on juba mõnda aega - vaatlen ja jälgin

Vasta
mul on hetkel süda - lihtne ja mõjus. kõigile tuttav ja kaunis kujund.
ja niiii nunnu ju.

igal juhul eelistan kiirgavaid, ent mitte sellisid inglinunnusid avatare.
Vasta
Kasutajanimi on ilmselge.
Avatar meeldib mulle aga oma salapära tõttu- nagu ma isegi.
Pealt ei paista midagi, aga kui lähemalt uurid siis leiad hoopis midagi muud kui esmapilgul... See jutt pole mitte mu enda välja mõeldud, vaid seda on mulle mu tuttavad öelnud. Niisiis pilt ja avatar kooskõlas minu endaga.
Vasta
kage , avatar. Zdzislaw Beksinski lihtsalt meeldib ja vaatamata süngusele ei pea tingimata sellega otseselt kaasa minema, st tegu võib olla ka jõuluvana päkapikuga peale tuumakatastroofi. Välimuselt muteerunud, aga hingelt ikka samasugune Smile Kasutan seda ka sellepärast, et see on mul olemas ja ei viitsi uusi avatare juurde tekitada.

Vasta
Minu avatar pärineb sveitsi kunstniku H. R. Gigeri sürrealistlikest töödest...
Tegemist väga andeka tegelasega, kes näiteks muuhulgas kurikuulsa Alieni disainis(väidetavalt toormaterjali sai ta selleks oma unest)...
Vasta
(12-08-2011, 09:10 )Aurora Blue Kirjutas: Igal juhul eelistan kiirgavaid, ent mitte sellisid inglinunnusid avatare.
Eelmisel kasutajal teil oli ju inglinunnu avatar.
Vasta
Jätan oma avatari "dekodeerimise" soovijate õlgadele. Siis on lõbusam wink
Lisaks tõstaks esile küsimuse ka avatari ja kasutaja nime seosest ja nime "tähendusest"?
Vasta
(12-08-2011, 12:19 )Nielander Kirjutas: Minu avatar pärineb sveitsi kunstniku H. R. Gigeri sürrealistlikest töödest...
Tegemist väga andeka tegelasega, kes näiteks muuhulgas kurikuulsa Alieni disainis(väidetavalt toormaterjali sai ta selleks oma unest)...

Ma ei tea kuidas Eestis, aga Iirimaal kasutavad väga paljud
tattoo stuudiod Gigeri pilte. Eelmine aasta oleks jeeli-jeeli
omalgi selja lasknud ära "sodida", aga jäi siiski tegemata.

Enda avatar tähendab ühe lausega öeldes seda.

Vasta
Ossa poiss, või Orioni päntajalg ja kohe kõik on see rahvas siin foorumis on täiesti selles veendunud, mina küll peale iseenda teiste eest ei julge rääkida, aga avatar on ehtne eesti metskult võsast välja vahtimas. Kui tõsisemalt võtta siis mitut Orioni päntajalga sa oled kuulnud või kirjatükkidest välja lugenud, et neile see rahamaailm ei meeldi ja kohalikud jumalad on igal põlisrahval ikka siitkandist, mitte Egiptimaalt. Kui sa tõsiselt tahad Orioni setskonna mesijuttudest aimu saada soovitan lahkusulistega kohtuda ja ennast päästa lasta, kui pärast päästmist kogu maailm uperpalli teeb ja leiad, et parim viis uut jumalat teenida on misjon ja uute liikmete mentaalse viirusega nakatamine, siis võid rahulikult nentida, et oled tõeline Orioni pärdik Põhjala rahvast hullutamas.
Vasta
No minu avatari ja nimega peaks ka kõik selge olema - perssekukkund nõiaella Laugh
Vasta
Njah, oma avatarist tulenevat neljatähelist sõna kasutan postimehe, delfi etc. kommentaarides kasutajanimena. Peamiselt on nime seostatud ühe seltsi mitte aga algse ... aga tõlgendage kuidas soovitewink
Vasta
Tegelikult oli minu avataril algselt üks lill... Mingi valge liilia vist.
Aga ma vaatasin oma photoshopis ringi ja valgest liiliast sai see roheline leiutis Smile
Isiklikult meeldib see mulle väga, sest on selline salapärane... Smile
Vasta
Panin ka siis avatari ja pildil millel toimub tuuma plahvatus on kiri, kus seisab " Kui sul on kôigest p......"
Vasta
Pizil on see kasutajanimi juba vähemalt 10 aastat. Alguses oli see tegelikult natuke pikem: Pizike_Inglike nimelt, aga tol aal otsustasin selle siis pisut lühemaks ja hip-hop'ilikumaks muuta ja sellest saigi PiziIngliito.
Avatarist siis niipalju, et kui lähtuda natuke sümboolikast, siis sellelt võib välja lugeda midagi sellist:
Veri: elu või elujõud. Ka vein on vere sümbol.
Vein: keha ja vaimu elujõulisus, elu, hing
Karikas: ka graal, imettegevate omadustega anum, naiselikkuse sümbol, püha anum; teadmiste ja nende sälilitamise sümbol, seostub ka armastuse, naudingute ja rõõmuga, veega.
Valge: tõde, puhtus, täiuslikkus, algus ja lõpp, paranemine, vaimu ühinemine, kaitse
Punane: julgus, elujõud, kirg, energilisus, tegevus, iha, südamlikkus, vaimsus, tahe.
Must: negatiivne, ükskõiksus, passiivsus, naiselikkus, tundmatu, olukorra või Maa keskus, hinge pime pool, pimedus, valguse puudumine – sümboliseerib ükskõiksust ja piiranguid
Musta-valge konteksti loen siin ka tasakaaluks nagu on yin-yang.
Naiselikkus: alateadlik meel
Tähed: spirituaalsus, tõde, eeskuju
Pruun: ühenduses Maa ja loodusega, juured on mullas, praktiline, puhas ja aus.
Vasta
Parmud poe taga hüüavad mind Marinaks.
Lukuauk avataril näitab uudishimu, et kangesti tahan piiluda, mis seal (tavamaailmast) väljaspool ka toimub.

Edit: parmud on siiski liiga karmilt öeldud, enamikul neist on kodu, pere ja töö, aga noh, elustiil lihtsalt selline wink
Vasta
Loen ja mõtlen, et tahaks ka, et nime taga oleks suurem mõte. Tegelikult oli nii, et kui aastaid tagasi registreerisin, ei tahtnud tavapärast kasutajanime panna ja kuna mängis Texase laul "In Demand", võtsin nime selle järgi. Vähemalt hea lihtne meeles pidada.

Avatari kohta ma ka suurt öelda ei oska - enamasti valin lihtsalt ilusaid pilte. Aga alateadlikult sai sel korral vist kassi kasuks otsustatud, kuna tegu loomaga, kellega samastan end enim.

(Iseenesest on päris huvitav lugeda, kuidas inimesed omale nime-pildi valinud, nii et jätkake!) Smile
Vasta
Nimi ja avatar - vaga vesi ja sygav pohi.
Vasta
Ma olen ikka jube laisk, kirjutamiseks kasutan oma nime, pole viitsinud midagi välja mõelda.
Avatariks üks kena eestimaine villtakja õis. Kasulik, kui tead kuidas kasutada ja tüütu, kui tahad lahti saada.
Vasta
Liitun edevuselaadaga...

Nimi pärineb aastate tagant, esimene kokkupuude foorumitega toimus läbi info otsimise keltide kohta. Sealt ka nimi.
Avatarid vahetuvad päris tihti, üritan alati mingit sõnumit kanda või edasi anda... nö. häälestuspunktiks. Omamoodi ohtlik hobi, sest selleläbi saavad nii teised kui ka ise vahel kõrvetada, seda on ka siinsamas foorumis näha olnud.

Praegu on avatariks üks isetehtud mandala... suht neutraalne nagu näha.
Vasta
Nimi on läbi aja tekkinud. Pilt viitab põhjusele, miks ma siinkandis ringi uitan.
Vasta
Arila - julge pakkumine, ent moderaatorid ei luba topeltkasutajaid. Heameelega teeksin ühe salamahti korraloomiseks ja nöökimiseks, kui saaks. Too aga on eemal ja avatari samuti pole?
* Aurora Blue vangutab nõutult pead.
Vasta
Eks sel julgel pakkumisel on ka alust... vastasel juhul võiks Para-webi õnnitleda, et viib kokku sünnitusmajas lahutatud ühemunarakukaksikud, kuidas muidu seletada 1:1 kõnemanneeri ning isiku olemust kirjatähtede taga?
Vasta
Kommentaarid on üleliigsed .
Vasta
Jäägu teile te arvamised. Mina neid ei kinnita ning kui ongi midagi säärast aset leidnud, siis ehk põhjusega? Kas para-web ei toetaks uusi alguseid?
Vasta
Ega Para-web pole mingi kriisiabikeskus...
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne