Postitused: 16
Teemad: 7
Liitus: Aug 2010
Mul just täna hommikul oli kõhe kogemus varestega. Magasin rahulikult voodis kui kuskil 8 paiku üks vares nokaga vastu akent pani , nii et mu must kass hakkas kräunuma ja ehmus. Umbes minut aega toksis ja siis lendasminema. Umbes pool tundi hiljem toksis jälle ja lendas minema.
Mul pole lindudega kunagi häid kogemusi olnud. Kunagi kui noorem olin lendas mu ema tuppa ( ma ei mäletagi mis lind) aga ta suri ema padja peal ära ja kui ta pärast hommikul surnud linnu kõrval üles ärkas saime me teada, et naaber suri lihtsalt ära. Kuna süda jäi lambist seisma samal hommikul..
Alati kui mingi lind on tuppa lennanud või vastu akent koputanud on alati midagi juhtunud.
Ütlesin emale ka et varesed hommikul koputasid ja ema vastas, et see tähendab, et keegi sureb ära.
Kas usute seda et linnud on ühenduses?
Või on tegu lihtsalt kokkusattumisega?
I tell you everything that is really nothing, and nothing of what is everything, do not be fooled by what I am saying. Please listen carefully and try to hear what I am not saying. ~Charles C. Finn
Postitused: 32
Teemad: 1
Liitus: Nov 2009
Kui lind koputab aknale ,siis see ei tähenda surma
Postitused: 374
Teemad: 3
Liitus: Jan 2010
Insomnia - aga miks mitte?
Kui on piisavalt palju nähtusi, kus eelkirjeldatu on toimunud, siis mis põhjustab Su vastupidist arvamust?
Argumente sooviks lugeda, palun.
=)
Postitused: 108
Teemad: 2
Liitus: Sep 2007
Ärge nüüd kõike, mis eluslooduses toimub ja vanarahvas rääkib, hakake suletõena võtma. Mul näituseks käivad varesed, hakid, vahel ka mõni ronk sekka, katusel laamendamas. Sekka vahivad ka aknast sisse. Kui iga sellise asja peale keegi surema peaks siis ei jaguks siinkandis inimesi.
Vareslased on targad ja lustilised linnud, mul on üsna lame plekk-katus, hea koerte käest varastatud konte loopida ja ise järgi joosta, koliseb kenasti. Naabri pigikatusel ei käi ühtegi lindu. Kui katkuaegadel oleks aknast tihane mingi arv kordi sisse vahtinud siis oleks tihane surma tähendanud. Tollal kogunesid linnud, kes sõid surnuid, inimasustuse juurde, oli lihtsalt, mida talvel süüa.
Postitused: 222
Teemad: 5
Liitus: Jul 2007
Vares leidis vast midagi nokkida, mõni silikon pidi väga maitsev olema 
Ära niikaua muretse kuni mõni inimene su aknast sisse ei vaata, ainukene tegelane keda tõsiselt peljata maksab.
Kõike ilusat! põnevat kah!
Postitused: 496
Teemad: 10
Huvitav, mul ka igasuguseid kogemusi just lindudega viimasel ajal. Muidu ei pane neid väikeseid elukaid tähelegi, aga noh.. alles eile märkasin Selveri kommiletis väikest tihast..  Täna tuli koolis aknast sisse vaatama üks tihane.. hiljem käisin poes ja poest väljudes oli poe ees parkimas 1 auto, kus omanik midagi kindalaekast vist otsis, igastahes oli seal ukse vahel ja pea kuskil allpool, samal ajal patseeris mööda auto kapotti üks vares. Väga julgeks läinud need linnud.. tahavad tõesti midagi öelda? Näljas äkki?
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Lindusid on võimalik toita ja toidule palve/ülesanne kaasa panna. Kui ära söövad siis võib ka palve täide minna. Paljudel juhtudel muutu toit palvega ebahuvitavaks, ainult konkurents teeb ahneks. Tuvid muide on viletsad käsutäitjad aga kui õnnestub varesele midagi pähe määrida, siis on lootust, et ka täidab palve.
Ei maksa unustada, et just linnud on reptiilidest järelejäänud edukas haru, kustkaudu ka inf kõige kiiremini liigub. Peremees saadab neid tihti hingede järgi, eriti tihaseid ja linavästrikke, vaadake kui suur on tegelikult linavästriku energiapall.
Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
Tsitaat:Algselt postitas VironShaman
Peremees saadab neid tihti hingede järgi, eriti tihaseid ja linavästrikke, vaadake kui suur on tegelikult linavästriku energiapall.
Kas sa tegelikult ise näed ka seda energiapalli?
Küsimus suurele ringile: Kes näeb lisaks VironShaman'ile lindude energiapalle?
Ma lihtsalt puhtalt huvi pärast tahaks teada, sest VS'i postitusest jääks mulje otsekui ta soovitaks kellegi vaadata näiteks kui suured on kuused või kui valge on lumi...
[Muudetud: 10-18-2010 Nielander]
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
Tsitaat:Algselt postitas Eithea
no jaa, aga ongi ju võimalik vaatamine selgeks õppida ja ise veenduda..kui muidugi laiskus lubab.....
Ma näen, aga kuidas see vaatamine käib? Lage vahtides see vist niisama käppa ei tule?
Suusoojaks. Ega vaatamine polegi võimalik pidevalt, reaalsest pildist tohib ainult hetketi välja minna, vastupidisel juhul ei saaks üldse autoga näiteks sõita või tänaval liikuda.
Nielanderi murest ma küll aru ei saa, võta kõiki neid asju nagu isikute omapära, mõni vaatab tulevikku, keegi käib minevikus tuhnimas, keegi kolab kuul nagu väidetavalt Porfiri oli jänkisid abistanud kui neil kuul Kotkaga jama tekkis ja pilt kadus eest, keegi Ameerika sõjaväeluuraja kolab Jupiteri taha ja alles aastakümme hiljem avastatakse see mida tema nägi.
Elu on põnev ja kõige tähtsam eesmärk on oma areng täide viia, ei saa ju öelda et skeptikutel pole tahet ja eesmärki ja ka see on nende omapära. Maailm suur ja lai siin jätkub kõigile erisusi või ei tohiks olla????
Kas see mu jutus oligi tähtis, tähtsam vist oli asja praktiline külg lindude maagias, kuidas neid kasutada saab ja kuivõrd on neid võimalik ka mustade naabrinõidade poolt meie igaühe vastu kasutada.
Aga enamik ei suuda isegi hetke vaadata. Meie oleme oma teadvusega siin füüsilises maailmas kinni.. ja isegi, kui midagi toimub ka väljapool, ei saa me sellest aru. Keha võib saada, kuid mõistus ja teadvus seda ei taju. Ma tulen jälle oma küsimuse juurde tagasi, kuidas selle vaatamisega siis algust teha? Kuidas saada osa sellest põnevast elust Kuu ja Jupiteri taga? Muidugi peidab ka meie igapäevaelu palju võlusid, kuid teadmatus on ikkagi piinav..mõelda vaid, millest ma hetkel ilma võin jääda!
Ai savipäts sa pole ju millestki ilma jäänud kui asja kaine psühhiaatri pilguga vaadata, kõik su tajud on korras, luulusid pole täheldatud, seeni ei söö ja õltsi ka ei libista ka kuni roheliste kuradikeste laua peal hüppamiseni.
Need jamad kuuluvadki ajukeemia hälvete juurde, mõnel inimesel toodab aju teatud aineid õige veidi rohkem kui teistel ja tajud hoopis teistest erinevad.
Psühhiaatrite põhitoit muuseas on ajukeemia tablettidega korrigeerimine. Kohanemine suurema maailmaga kui pisike inimlike tajude saar on vägagi riskantne ja hirmutav, pealegi kui suguvõsale jalgu jääd võivad eluks ajaks hihiimajja peita tablette neelama.
Aga jah neid aineid võib ju ka lisada meelega aju toodetule lisaks.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Tsitaat:Algselt postitas Savipats
Aga enamik ei suuda isegi hetke vaadata. Meie oleme oma teadvusega siin füüsilises maailmas kinni.. ja isegi, kui midagi toimub ka väljapool, ei saa me sellest aru. Keha võib saada, kuid mõistus ja teadvus seda ei taju. Ma tulen jälle oma küsimuse juurde tagasi, kuidas selle vaatamisega siis algust teha?
Eks neid igasuguseid kursusi viiakse ju pidevalt ka Eesti läbi.
Aga kõiki siin propageerima ei hakka, sest neid on siin lehekülgede kaupa propageeritud.
Ja paljudele ei meeldi, et neile kursustele siin reklaami tehakse ja osad on ka minu arvates ohtlikud.
Aga Intuitiivteaduste koolist küll seni minuni negatiivseid hinnanguid tulnud ei ole, nii et neile, kes veel ei tea niisugused algastme kursused siis:
http://www.hot.ee/ingvarl/intuitiiv.htm
Ega peale neid kursusi vist veel lindudega suhtlemist ära ei õpita, aga mine sa tea...
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
See Luhaäär on seesama kes noortele tüdrukutele nooremalt luulekooli pidas või?
Psühhiaater ma ei ole, aga aitäh vastuste eest.
aa.. okei  saab tehtud.
Kuidas tekivad kummalised linnunokad?
Pildil sirbikujulise nokaga loodevares:
http://novaator.err.ee/v/loodus/220abc01...35f6b8cd3b
Kuna teema algab kõheda kogemusega varestega, siis peaks siis teemasse sobima see artikkel.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 1,242
Teemad: 6
Liitus: Feb 2012
(17-10-2010, 10:39 )PsycheVioleta Kirjutas: Mul just täna hommikul oli kõhe kogemus varestega. Magasin rahulikult voodis kui kuskil 8 paiku üks vares nokaga vastu akent pani , nii et mu must kass hakkas kräunuma ja ehmus. Umbes minut aega toksis ja siis lendasminema. Umbes pool tundi hiljem toksis jälle ja lendas minema.
Mul pole lindudega kunagi häid kogemusi olnud. Kunagi kui noorem olin lendas mu ema tuppa ( ma ei mäletagi mis lind) aga ta suri ema padja peal ära ja kui ta pärast hommikul surnud linnu kõrval üles ärkas saime me teada, et naaber suri lihtsalt ära. Kuna süda jäi lambist seisma samal hommikul..
Alati kui mingi lind on tuppa lennanud või vastu akent koputanud on alati midagi juhtunud.
Ütlesin emale ka et varesed hommikul koputasid ja ema vastas, et see tähendab, et keegi sureb ära.
Kas usute seda et linnud on ühenduses?
Või on tegu lihtsalt kokkusattumisega? Vareslased on väga arukad linnud. Me ei peaks neid alahindama. Olete jälginud kuidas nad peavad vahti puu otsas? Jälgivad kõike.
Ja annavad teada nähtust oma kamraadile.
Need kokkusattumised et lind suri ja naaber ka on lihtsalt seletatavad.
Mõistmatule ei saa seletada - mina mõistan kuidas see toimib.
Reaalsus ei lõpe veel seal, kus lõpeb meie arusaam sellest.
Nat. geos huvitav lugu pistrikest.
Inimesed on sajandeid loonud ainulaadseid sidemeid pistrikega, maailma kiireimate loomadega. Nüüd kasvatab ja treenib üks šeik koos oma pistrikukasvatajaga neid linde viisil, mis võib olla eeskujuks nende kaitsmisel.
Mehed räägivad oma lemmiklindudest: Deluast, Valgesõrmest, Vanast Bedfordist ja muidugi kadunud Hasheemist – kallist Hasheemist – ning neilt saadud järglasliinidest, millest igaühel on oma pärilik kogum üllatavaid värvusmustreid ja iseloomujooni. Ja siis on veel Valge. Valget mainides väriseb neil hääl erutusest, see aastane lind on võib-olla kõige ilusam pistrik, keda nad kumbki on iial näinud.
Seal on šokolaadpruuni- ja kreemikakirjusid rabapistrikke, valgetähnilisi jahipistrikke, mahepruune stepipistrikke ja eri liikide hübriide. Põlvnemisliinide järgi pärinevad selle rühma linnud mitmelt poolt Euroopast, Aasiast ja Arktika vabast loodusest. Need on ainult mõned šeigi sadadest lindudest, kes moodustavad väidetavalt ühe kõigi aegade vägevaima pistrikukollektsiooni. (Arvestades, et pistrikke on läbi aegade innukalt kollektsioneeritud, seda on teinud Assüüria valitsejad, viikingipealikud, Vene tsaarid, mongoli khaanid ja peaaegu iga Inglise monarh Alfred Suurest George III-ni, on see tõesti kõva väide.
http://www.nationalgeographic.ee/uudised...valitsejad
Postitused: 131
Liitus: Apr 2017
16-01-2020, 19:18
(Seda postitust muudeti viimati: 16-01-2020, 19:18 ja muutjaks oli sissy_.)
Nägin täna unes, et miljonid väikesed linnud lendasid koos, üles-alla, vahel pimendades maailma, vahel valgust läbi lastes. Õõtsudes, mustreid tekitades ja imeliselt rahustavalt. Vaatasin lummatuna. Otsisin netist midagi sarnast.
Üks lähedasemaid, aga mitte nii mõjusaid, oli see: https://www.youtube.com/watch?v=eakKfY5aHmY
Postitused: 918
Liitus: Mar 2012
Sa oma unenägusid ülesse kirjutad? Õigesti nägid, juba pikemat aega on inimkonnas selline seis.
(16-01-2020, 19:24 )Tulnukinimene Kirjutas: Sa oma unenägusid ülesse kirjutad? Õigesti nägid, juba pikemat aega on inimkonnas selline seis.
Kirjutan küll  .
(16-01-2020, 19:26 )sissy_ Kirjutas: Kirjutan küll . Hea! Osad su uned võivad olla rännud.
(16-01-2020, 19:30 )Tulnukinimene Kirjutas: (16-01-2020, 19:26 )sissy_ Kirjutas: Kirjutan küll . Hea! Osad su uned võivad olla rännud.
Tõsi. Osad võivad ka olla tuleviku- ja minevikunägemused. Mu lemmiktegevus on magamine unenägudega  . Sealt õpib kõige rohekm.
(16-01-2020, 19:34 )sissy_ Kirjutas: Tõsi. Osad võivad ka olla tuleviku- ja minevikunägemused. Mu lemmiktegevus on magamine unenägudega . Sealt õpib kõige rohekm. Unesõpet ei saa?
|