Postitused: 1
Teemad: 1
Liitus: Jul 2010
Juhtumi rääkis vanaema, kel pole varem mingeid kokkupuuteid vaimudega olnud. Huvi pärast tahaks teada, mida võib kirjeldada selline märguanne: Vanaisa ja vanaema elavad hiiumaal väikses külas, ühel soojal ning kuival suvepäeval avastas vanaema külalistetoas mahakukkunud seinapildi, klaaskatte ning raamiga. Pilt oli raamist väljas ning klaas kildudeks, lisaks oli pildi all veeloik (pildiraami suurune, mitte tilk) Keegi külalistetuba polnud kasutanud vähemalt 2 kuud ja pilt oli seinast 2-3meetri kaugusel.
Postitused: 252
Teemad: 11
Liitus: Jul 2008
Mõned väiksemat sorti maavärinad, kõndimisest vibreerivad seinad... Ei teagi nüüd, kas siin midagi müstilist on. Vesi võib olla põrandal ka niisama, kuna, nagu sa väitsid, külalistetuba oli kasutamata ja seal võis üpris rõske õhk sees olla.
Postitused: 118
Teemad: 7
Liitus: Oct 2010
Katus ei leki?
Ära joo ja sõida. Parem suitseta ja lenda!
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Dec 2012
Mul on juba mitu korda nii olnud, et tulen koju ja köögis täpselt keset põrandat on loik. Täiesti lõhnatu. Vesi noh. Kass ei saanud seda kohe kindlasti teha. Vesi pole jooksnud ka kuskilt,lagi täiesti kuiv, katsusin isegi üle kõik. Jube rõve, olen kuskillt kuulnud, et kui kodus vaimud on, siis nad teevadki nii. Rõve. Kas keegi oskab mulle midagi selle kohta kirjutada. Aitäh!