• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 13
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 3 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maavälised intelligentsed olendid
Kui suur on tõenäosus, et nad on olemas ? Ja kui suur on tõenäosus, et nad on meie kallist Maad külastanud ?

Ma ise arvan, et olemas on nad kohe täitsa kindlasti. Iseasi kas inimkond eales neid kohtab või mitte. Kahtlane, et kohtab.
Aga kas nad Maad on külastanud, see on väga ebatõenäoline minu arvates. Igasugused videod ja muu selline, liiga kahtlane. Samas ei või kunagi teada. 90% ulatuses olen siiski kindel, et Maal käinud nad ei ole.
Isegi kui inimkond kohtub samal, arenenuma või algelisema intelligentsema olendiga, siis see ei juhtu minu eluajal.

Mis te arvate? Öelge oma aus arvamus. Kas nad on olemas, on nad Maad külastanud ja kas te näete nad oma eluaja jooksul ära ?

[Muudetud: 24-5-2010 MaRtIn]

edit: kirjavead

[Muudetud: 26. May 2010 Flash]
Vasta
On olemas, on Maal pidevalt ja näen ka eluaja jooksul ära.
Vasta
Aus arvamus: Olemas on, aga Maal pole käinud...eluajal äranagemise kohta ei oska midagi muud arvata, kui et ebatõenäoline...

Võimalikuse kohta on siin foorumis ka teema juba olemas: http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=6011&page=1
Drake võrrandi visuaalne seletus: http://www.youtube.com/watch?v=MlikCebQSlY
Vasta
Mina arvan ka, et nad on olemas. Kuid ma ei usu, et me kohtume sama arenenud olendiga, sest tehnoloogia pole nii arenenud, et saaks külastada teist planeeti. Ja kui on kuskil sama arenenud tsivilisatsioon, siis pole ka neil sellist tehnoloogiat.
Vasta
spekulatsioon: Kuna looduslikult on maakera elukeskkond korduvalt pahupidi pööratud (jääajad, pooluste vahetused ja mine tea mis veel kõik) siis äkki meie oleme need, kes ei jõudnud lahkuda ning taasarenesime. Meie esivanemad aga lahkusid siit juba väga kaua aega tagasi....
Vasta
Selline lahkumisvõimekus nõuaks ikkagi kõvasti kõrgemat tehnoloogilist arengut, kui meil praegu...kus on aga sellise arengu käigus tahest tahtmata tekkivad ohtrad jäljed neist?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Leena
spekulatsioon: Kuna looduslikult on maakera elukeskkond korduvalt pahupidi pööratud (jääajad, pooluste vahetused ja mine tea mis veel kõik) siis äkki meie oleme need, kes ei jõudnud lahkuda ning taasarenesime. Meie esivanemad aga lahkusid siit juba väga kaua aega tagasi....

Olen sellele ka mõelnud. See võib olla võimalik.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas MaRtIn
Aga kas nad Maad on külastanud, see on väga ebatõenäoline minu arvates. 90% ulatuses olen siiski kindel, et Maal käinud nad ei ole.

Minu arvates on tulnukad Maad külastanud aegade hämarusest peale.
Isegi kaljujoonistele on neid jäädvustatud.
Usun ka seda, et president Eisenhower kohtus tulnukatega.

Kalmõkkia president Ilyumzhinov väidab aga, et 1997 .a.,kui ta oli ärireisil Moskvas, võtsid tulnukad ta oma korterist kaasa. Tulnukad olid kollastes skafandrites, aga muidu nägid välja nagu inimesed. Sõidutasid ta mingisuguse tähe juurde.
Pikemalt siin teemas:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=4981

Hiljuti väitis Bulgaaria teadlane, et on Teadusteakadeemia meeskonnaga intervjueerinud tulnukaid ning tulnukad olevat öelnud, et vastused inimeste küsimustele olevat kodeeritud viljaringidesse.
Teema siin:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=6202&page=2
Ka Eestis on tulnukatega kohtutud.
Vasta
Et meie, kes maha jäime, oleme nii öelda jäänused. Elu heidikud, väärakad, kes ei väärinud kaasavõtmist ?

Mida tulnukad kardavad ?
Meist on nad tehnoloogiliselt ilmselgelt arenenud, mõistus ja ideoloogia on ka arvatavasti kõrge. Mis on meis nii hirmutavat ?
Nõrgad inimesed, kes arvavad, et nad on kaitstud ja tugevad, kuigi tegelikkuses ei suudaks me mitte kui midagi teha rünnaku korral kosmosest.
Vasta
Mida tulnukad kardavad? Nad kardavad meid.. me oleme liiga primitiivsed. See on sci-fi filmides päris sügavalt käsitletud teema.. tulnukad kui sellised ei pruugi meist füüsiliselt tugevamad olla ja nad võivad meiega 1v1 kakluses kaotajaks jääda.. tõenäoliselt on nad aga rahumeelsed.. Kui nad peaksid meiega kontakti looma siis paratamatult hakkavad inimesed lunima neilt tehnoloogiat jms.. lõputu energia, lõputud toiduvarud jpm. Mida teevad primitiivsed inimesed selliste ressurssidega??? Nad lähevad lolliks.. Isegi võim ajab inimesed lolliks, rääkimata siis selline "KÕIK ON VÕIMALIk" värk... me pole selleks valmis. Tõenäoliselt lõppeks kõik sellega, et üks inimene kasutaks seda tehnikat nn. kontrollitvate ja piiravate tulnukate vastu ära ja hävitaks nii nemad kui ka kõik teised (või orjastaks vms).

Minu arvamus. Me oleme liiga vähe arenenud, et aru saada kui haavatavad me veel oleme - meil on hirmud, ihad, pahed, ahnus...kõik need halvad asjad. Tulnukatel võivad need ka olla, kuid see teebki osadest tulnukates halvemad (reptiloidid) ja osadest paremad.
Vasta
Reptiloide olemas ei ole.

Inimkond ei ole kunagi selleks valmis. Vähemalt nii kaua, kuni inimesed õpivad enda populatsiooni kontrolli all hoidma ja koos elama. See ongi tegelikult nii öelda kõrgem tase.

Nõustun osati Savipatsiga, aga sellepoole peakski inimkond püüdlema, et ei oleks neid ühtesid inimesi, kes kasutaks seda tehnikat...

Ja kas ma kirjutasin inteligentsed õigesti ?Laugh
Vasta
intelligentsed oleks õige, kui kahtled kasuta googlit .) ta parandab, kui just ei aja segi inglise keelse sõnaga.

Ütled, et inimkond peaks selle poole püüdlema - aga kas sina püüdled? Kas sa annaksid oma palga kodutule, et tema saaks ka elu nautida vms.. ? Inimesi hoiab kütkes nende ego. Tahetakse olla parem, rikkam, tugevam jne.. erilisem.

Reptiloide olemas ei ole - seda ütled sina. Ma ei hakka sinuga vaidlema, kuid samamoodi võib keegi võõras väita, et pole mõtet inimeste populatsiooni kontrolli alla saada ja sinu plaanidele on seega vesi peale tõmmatud.. alati on vastaseid.. Tahad muuta maailma - alusta iseendast. Igal inimesel on õigus omale arvamusele.. seega on raske siin kõiki ühtemoodi mõtlema panna ja nii ongi parem, kui kõik ei järgi ühte liidrit nagu lambad, vaid mõtlevad ka ise.. paraku mõjutatakse peaaegu kõiki massimeedia kaud, nagu siin foorumis palju räägitud on.
Vasta
Anda kodutule enda raske tööga teenitud palk. Ori ma ei ole. Kui inimene ei suuda enda eest hoolt kanda ja tööd teha, siis temal kohta maailmas pole. Igaüks peab töötama inimkonna hüvanguks. Aga paljud lihtsalt ei mõista seda.
Sinna on veel palju maad, inimesed teevad tööd mitte enda hüvanguks, vaid üldise heaolu jaoks. Ulme, võimatu tundub aga samas on ainuke võimalus, korraliku funktsioneeriva ühiskonna loomiseks.

Ja täpselt ego, selle peab välja juurima inimese olemusest. Instinkt on olla parem kui teised. Oleks juba aeg olla instinktidest üle, inimesed on piisavalt arenenud või vähemalt mina arvan nii.

Probleem on selles, et inimesed ei suuda olla piisavalt kalgid külmad. Ideaalne ühiskond ei saa olla, kui otsustatakse tunnetega.

Väga off-topic aga loodan, et elate üle.
Vasta
Aga miks sa Martin arvad, et reptiloide olemas ei ole? Põhjenda palun - oleks huvitav lugeda.
Mis aga puudutab neid "kodutuid" siis selline info - "Kui mina veel noor ja ilus olin teenis siis
teenisin Politseis. Seoses sellega sai pea iga vahetus kontrollitud mõne kodutu tausta ja tuli
välja, et rõhuv enamus neist on kurjategijad kes istunud vangis. Mõned lausa päris mitme
ja julma kuriteo eest. Rõhuv enamus neist olid vargad. Sellised inimesed on harjunud kogu
oma elu kellegi arvel elama ja ei tee tööd ka siis kui sunnitakse. Sellest ajast peale pole ma
kunagi neile midagi andnud ega kavatse seda ka tegema hakata."
Vasta
Oletame, et iga meie mõte või liigutus loob uue reaalsuse ning kõik meie mõtted ning liigutused varieeruvad lõputult. Meie oleks siis väike fraktsioon iga hetk muutuvast reaalsuste variatsioonist. Seega see mõte või tegevus, mida me mõtleme/teeme ja mis on meie jaoks "meie endi valik", on tegelikult üks suur jada erinevatest viisidest, kuidas meie elu jätkuks ja aeg edasi liiguks. Kas päike tiirleb vaid meie endi ümber või oleme me kõik liidetud kokku ühte suurde permutatsiooni.

Mõte: Ühes nendest variatsioonidest on maaväline elu olemas, teises jälle mitte.

Eelmine aasta tellisin internetist endale tasuta raamatu, "Hercolubus or Red Planet". Lugesin selle läbi ning otsustasin raamatu lõpus olevaid mantraid järgi proovida. Viimast õpetuse etappi läbides nägin ma sinist valgust, mis pani mu silmad puperdama. Õpetuses oli kirjas, et mul on võimalus astuda kellegi halli, et kuulda nende õpetusi, kahjuks mälu veab mind alt. Kindlasti teab Müstik või mõni teine liige selle kohta täpsemalt, mu raamat on kahjuks teadmata kadunud.
Lisaks sellele, olen märganud, et igakord kui ma lamades "sissepoole" lähen ning nimetissõrmed silmade äärde panen ( Selle tehnika omistasin Kundalini raamatust, tegelikult on igale näpule kindel punkt näol, aga täppi olen pannud vaid nimetissõrmega(silmad), ülejäänud käsi hoian veel ristuvalt koos, muidu on nii et : väike näpp -> lõug; järgmine näpp -> suu; keskmine näpp -> nina; nimetissõrm -> silmad ; pöial -> kõrvad .. igale näpule ja näo osale vastavad kindlad elemendid, mida sa pead tasakaalustama.. ei viitsi raamatut välja kookida hetkel ) , tulevad mu silme ette välgusähvatust meenutavad jooned, peale mida täitub mu silmapiir igakord varieeruvate detailsete mustritega ( keerukas maatriksi(mitte filmi) sarnane koodistik- ei sarnane meie dna/rna komplementaarsusprintsiipidega), seejärel ilmub minu ette kollane valgus, peaaegu alati kollane, on olnud juhtumeid, kus värv on muutunud lillaks või sinakaks, see on ümmargune ning seest must, mis ajapikku lähemale tuleb ning paljastab enda sees pesitseva struktuuri, kõige lähedasem kirjeldus on biooniline uss või donut, mis on läbipaistev mõneks ajaks ning illumineerib endast välja kiibilist struktuuri, neooni efektiga.

Testid : 1. Silmad avades struktuur säilib, kollane valgus on silmad lahti olles edasi ning kõik selle ümber moondub mustaks tossulaadseks olluseks, tuba on valge nagu päeval seal tossu taga ning peale mõnda aega muutub tagasi tumedaks, parim näide oleks gaasiline must auk ning jääb arusaamatuks, kas must värvus liigub kollasesse ringi sisse või välja.
2. Peale ringi vaikset kadumist ja silmade sulgemist tekivad rohelised täpid, mis muudavad vaatevälja kolmedimenstiooniliseks mõneks ajaks ning seejärel taastuvad. ( Olete ju kogenud seda tunnet, kus visualiseerides mõnda eset näete seda lähedalt ja samas kaugelt, tekib võõrastav perspektiiv, detailne ning samas liiga kaugel et nii terav olla, raske kirjeldada.. )

Mõte : Läbi meditatsiooni,mantrate ning spirituaalse arengu On võimalik astuda kontakti kas : Maaväliste organismidega või teistes dimensioonides,reaalsustes olevate hulkraksete või eeterlike organismidega, võimalusi on palju ning kui keegi arvab, et "tulnukad" on rõvedad või erinevad ( need, mida me siiamaani kinodes või telekast näinud oleme ), siis ta eksib rängalt.. meie planeet on Täis erinevaid liike, kes ületavad igasuguse "tulnuka" ebanormaalsuse piirid oma välimuse või struktuuri poolest. Elu on mitmekesine ning eksisteerib igalpool, erinevas vormis. Kas Marsi pealt ei leitud mitte mingisuguseid mikroobide jäänuseid, mis viitasid sellele, et seal võis kunagi elu olla -> Need mikroobid näiteks, miks mitte kutsuda neid tulnukateks, sest seda nad ju on. Inelligentsus ei pea olema tulnukate määravaks faktoriks.

Edit : Korrastasin struktuuri paremaks lugemiseks.

[Muudetud: 5-24-2010 Swarm]
Vasta
Arvan, et maavälised (inimese mõistes) intelligentsed olendid on küll olemas, kuid Maad pole külastanud.

OT: "Igaüks peab töötama inimkonna hüvanguks."

Miks? Ma mõtlesin, et ühiskond on ikka inimese jaoks kasulik süsteem, mitte vastupidi. Kas miski, mis on loodud inimesele kasu tooma, võib saada inimesest ülemaks?

"Ja täpselt ego, selle peab välja juurima inimese olemusest."

Mis on ego? Piiritle ja siis vaatame, kas "inimene" saab selleta eksisteerida... või on tegu juba robotiga.
Ja milline võiks välja näha see "juurimise" protsess?

[Muudetud: 5-25-2010 Mugen]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Savipats
Mida tulnukad kardavad? Nad kardavad meid.. me oleme liiga primitiivsed. See on sci-fi filmides päris sügavalt käsitletud teema.. tulnukad kui sellised ei pruugi meist füüsiliselt tugevamad olla ja nad võivad meiega 1v1 kakluses kaotajaks jääda.. tõenäoliselt on nad aga rahumeelsed.. Kui nad peaksid meiega kontakti looma siis paratamatult hakkavad inimesed lunima neilt tehnoloogiat jms.. lõputu energia, lõputud toiduvarud jpm. Mida teevad primitiivsed inimesed selliste ressurssidega??? Nad lähevad lolliks.. Isegi võim ajab inimesed lolliks, rääkimata siis selline "KÕIK ON VÕIMALIk" värk... me pole selleks valmis. Tõenäoliselt lõppeks kõik sellega, et üks inimene kasutaks seda tehnikat nn. kontrollitvate ja piiravate tulnukate vastu ära ja hävitaks nii nemad kui ka kõik teised (või orjastaks vms).

Väga õiged mõtted! Täpselt samuti olen isegi mõtelnud.
Ja et tulnukate üle arutluse juurde tagasi minna, siis meenutan teemat, kus räägitase Iarga olenditest, kellega kohtuti Hollandis.
Nende kohta kirjutas Hadži:
Iargalased on arenenud delfiinitaolistest ookeanielanikest ja nende plaaneet on üks suur ookean ühe Austraalia mõõtu saarega (+ mõned väiksemad saarestikud).

Kuna nende gravitatsioon on üle kolme korra tugevam kui meie planeedil (kukkumine 2 meetri kõrguselt on juba surmav), siis on nad lihaselised hirmsa füüsilise jõuga rahvas; ujuvad väga kiiresti. Pea peal on neil luust moodustis, millega saab ujudes rünnata (evolutsiooni varasematel etappidel eluliselt vajalik).
Teema tegija saab nende olendite kohta lugeda siit:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=3263&page=2

Excu: Mitte kõik kodutud ei ole varem olnud pätid ja vargad.
Elu hammasrataste alla on tänapäeval sattunud väga erinevaid inimesi.
Hiljuti vaatasin üht saatelõiku, kus ühel mehel varastati ära tema kallis haagismaja kogu tema varanatukesega ja ta oli sunnitud ööbima kodutute öömajas.

[Muudetud: 25-5-2010 Müstik]
Vasta
Müstik aga ma ju ütlesin ENAMIK, mitte kõik. Viimaste aastate jooksul on ehk mõnevõrra suurenenud
mitte pättide osakaal, kuid ei maksaks unustada, et kriisi tingimustes on need ka esimesed kukkujad.
Omamata stabiilset elukohta ja elatusallikas - varastamine - muutub raskemaks kuna kriisi ajal
hakkavad inimesed oma vara säilimise nimel rohkem vaeva nägema. Press aga promob ikka neid
juhtumeid mis on äärmuslikud ehk nagu see mida sina meenutasid. Kord tegi peale ühte analoogset
"pisaralugu" Politseiameti pressiesindaja saatis teate laiale asjast reaalsema pilguga - MITTE ÜKSKI
meediaväljaanne seda aga ei avaldanud. Ei tea küll miks ???
Vasta
Tavapättide lood on nii ühesugused - küllap seepärast!Smile
Vasta
Igasugused tegelased on vajalikud, et peegeldada meile me sisemaailma. Võime ju imestada, et mis on ühist mul ja mõrvaril, aga ju siis on endas olemas millegi hävitamise alge. Me lihtsalt ei oska seoseid leida. Aga teema juurde tulles küsiks ma mis võiks meil nende intelligentsete olenditega ühist olla, mis neil meile öelda oleks meie enda kohta?
Vasta
Küllap on nende viljaringide sümbolitegagi edasi antud sõnum, et päästke oma Maa
hävingust hoides loodust ja austades kaasinimest:

http://www.youtube.com/watch?v=3JuhS4Xsx...edded#t=56

Vasta
Ülimalt ebaefektiivne kosmilise sõnumi(rääkimata veel ülimalt naiivsest sõnumist) edasiandmise viis on need oletatavalt tulnukate poolt valmis meisterdatud viljaringid...
...võiks siis paar kasulikku tehnoloogilist lahendust sisse visata, mitte selliseid sõnumeid saata, mida osad inimesed on juba sajandeid teistele karjunud...
Vasta
Näe, Nielander tahab juba tehnoloogiat jms..
Mis sa teed sellega?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Nielander
Ülimalt ebaefektiivne kosmilise sõnumi(rääkimata veel ülimalt naiivsest sõnumist) edasiandmise viis on need oletatavalt tulnukate poolt valmis meisterdatud viljaringid...
...võiks siis paar kasulikku tehnoloogilist lahendust sisse visata, mitte selliseid sõnumeid saata, mida osad inimesed on juba sajandeid teistele karjunud...

Seda kasulikku tehnoloogiat kasutavad jänkid juba ammu... Tõendeid mine küsi nende endi käest, ära siin teemas seda tegema hakka.
Vasta
Reptiloidid elavad maal nagu ma olen aru saanud. Kus kohas ? Maa all ? Kas see pole natukene tobe ?

Kas poleks mitte tore, kui lõpetataks salatsemine ja kõik oleks avalik. Ei mingit teadmatust. Kurat, saladused on nõmedad. Laugh

Pean nõustuma, et ego välja juurimine on peaaegu, et võimatu. Aga mitte kui miski ei ole võimatu.

Vasta

• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 13
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne