Postitused: 564
Teemad: 53
Liitus: Aug 2007
Uus raamat kirjeldab vaktsineerimise neid külgi, millest peavoolumeditsiin, -kirjandus ja -meedia vaikivad kui kuldid rukkis. Raamat jätab asjaliku mulje, autor on erialaselt pädev, ka eestikeelse tõlke kvaliteet ja toimetamine on heal tasemel. Soovitan lugeda.
Postitused: 994
Teemad: 5
Liitus: Mar 2007
Kaanepilt, sisukord, lühitutvustus ja näide ühest peatükist:
http://www.stellaborealis.com/20/section.aspx/0/view/37
Postitused: 116
Teemad: 4
Liitus: May 2012
Bill Gates oma "heategevusliku fondiga" on suurim inimkonna mürgitaja. Vaesed aafriklased, kes ise ei jaksa end mürgitada ja on oht ,et 5. meel hakkab avanema, siis siin kohal ulatab abikäe Bill. Telegram-is huvitav artikkel selle kohta, et vaktsiini tootjad, propageerijad jne hakkavad internetis seirama nende vastaseid ...
http://www.telegram.ee/teadus-ja-tulevik...bB7477bzAU
Postitused: 1,456
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
(06-06-2013, 14:10 )kosmosekutt Kirjutas: Bill Gates oma "heategevusliku fondiga" on suurim inimkonna mürgitaja. Vaesed aafriklased, kes ise ei jaksa end mürgitada ja on oht ,et 5. meel hakkab avanema, siis siin kohal ulatab abikäe Bill. Telegram-is huvitav artikkel selle kohta, et vaktsiini tootjad, propageerijad jne hakkavad internetis seirama nende vastaseid ...
http://www.telegram.ee/teadus-ja-tulevik...bB7477bzAU
Njah....telegram.ee ei ole eriti usaldusväärne allikas. Ka selles tõlkes on nad veidi mööda pannud.
Postitused: 491
Teemad: 1
Liitus: Jan 2012
No see on ju äri. Kõigepealt tehakse valimis haigus siis vaktsiin. Edasi lastakse haigus massidesse ja seejärel hakatakse vaktsiini müüma.
Postitused: 1,456
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
(06-06-2013, 17:42 )mässaja Kirjutas: No see on ju äri. Kõigepealt tehakse valimis haigus siis vaktsiin. Edasi lastakse haigus massidesse ja seejärel hakatakse vaktsiini müüma. 
Kes tegi valmis lastehalvatuse?
06-06-2013, 22:19
(Seda postitust muudeti viimati: 06-06-2013, 22:31 ja muutjaks oli mässaja.)
(06-06-2013, 18:03 )Faraday Kirjutas: (06-06-2013, 17:42 )mässaja Kirjutas: No see on ju äri. Kõigepealt tehakse valimis haigus siis vaktsiin. Edasi lastakse haigus massidesse ja seejärel hakatakse vaktsiini müüma. 
kle lepime kokku et kui sul on midagi asjalikku öelda siis palun tee seda aga ära niisama igaks juhuks kiibitse!
Üks näide on selline.
Igal sügisel ja talve alguses tahetakse kõiki vaktsineerida gripi vastu. Kus kohast aga teatakse milliseks see gripi viirus muteerub???????????????????????????????????
Postitused: 116
Liitus: May 2012
(06-06-2013, 18:03 )Faraday Kirjutas: (06-06-2013, 17:42 )mässaja Kirjutas: No see on ju äri. Kõigepealt tehakse valimis haigus siis vaktsiin. Edasi lastakse haigus massidesse ja seejärel hakatakse vaktsiini müüma. 
Farady kas sa tead öelda nime, kes mõne tapva viiruse autor on ? Viiruse, mis massidesse jõudnud ?
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(06-06-2013, 22:19 )mässaja Kirjutas: Üks näide on selline.
Igal sügisel ja talve alguses tahetakse kõiki vaktsineerida gripi vastu. Kus kohast aga teatakse milliseks see gripi viirus muteerub??????????????????????????????????? Mis infoallikas sellist infot jagab? Ja kas tead rääkida kui täpselt vaktsiin viiruste mutatsioonidele vastavaks tehakse?
Vaata ma ei mäleta peast seda udupeent viiruse nimetust. Aga palju on massimeedias ja ka teadlikes ringkondades olnud juttu sellest kuidas tüvirakk (oli vist selline nimi) mingitel asjaoludel muutub ja eelnev vaktsiin ei toimi enam. Näiteks kui kesk talve vaktsineeriti vaktsiiniga mis mõjus siis sama aasta sügiseks on tüvirakk muutunud ja eelnev vaktsiin ei toimi. Kui tahad täpsemalt teada pead ise vastuseid leidma ma ei ole selle ala spetsialist.
Postitused: 340
Liitus: Nov 2007
Sellist evolutsiooni pole keeruline ennustada...
Kui osatakse ennustada siis saab ka juhtida.
Postitused: 2,219
Teemad: 39
Liitus: Apr 2011
Juba aastal 2002 koostas ajakirjanik Kärt Ulman põhjaliku eestikeelse uurimuse vaktsineerimise pahupoolest, mis on aastaid olnud kõigile vabalt kättesaadav:
http://web.zone.ee/vaktsineerimisest/uurimustoo.htm
Kuna mul on temaga samaealised lapsed, siis teadsin ma sellest vaktsineerimise-jampsi pahupoolest juba 10 aastat tagasi.
Postitused: 173
Liitus: Mar 2007
(07-06-2013, 10:40 )mässaja Kirjutas: Vaata ma ei mäleta peast seda udupeent viiruse nimetust. Aga palju on massimeedias ja ka teadlikes ringkondades olnud juttu sellest kuidas tüvirakk (oli vist selline nimi) mingitel asjaoludel muutub ja eelnev vaktsiin ei toimi enam. Näiteks kui kesk talve vaktsineeriti vaktsiiniga mis mõjus siis sama aasta sügiseks on tüvirakk muutunud ja eelnev vaktsiin ei toimi. Kui tahad täpsemalt teada pead ise vastuseid leidma ma ei ole selle ala spetsialist.
Tegu ei ole kaugeltki tüvirakuga, koolibioloogiast äkki tuleb meelde et viirused ei olnud just kuigi rakulise ehitusega... Tegu on viirusetüvega. Ja võrdlemisi kõlavahäälselt teed väiteid valdkonna kohta millest sul aimugi pole... Teoreetiline võimalus ju oleks, aga ei ole mina veel kuulnud kindlast tõendist selle kohta, et keegi modifitseeriks ja levitaks viiruseid selleks et vastavat vaktsiini müüa saaks. Võimaluse olemasolu ei anna põhjust kedagi süüdi mõista.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(07-06-2013, 10:40 )mässaja Kirjutas: Vaata ma ei mäleta peast seda udupeent viiruse nimetust. Aga palju on massimeedias ja ka teadlikes ringkondades olnud juttu sellest kuidas tüvirakk (oli vist selline nimi) mingitel asjaoludel muutub ja eelnev vaktsiin ei toimi enam. Näiteks kui kesk talve vaktsineeriti vaktsiiniga mis mõjus siis sama aasta sügiseks on tüvirakk muutunud ja eelnev vaktsiin ei toimi. Kui tahad täpsemalt teada pead ise vastuseid leidma ma ei ole selle ala spetsialist. Massimeedia ja "teadlikud ringkonnad?" annavad üldist infot ning ei maksa selle põhjal üldistada, et teatakse milliseks gripiviirus muteerub. Sest kui tegelikult mitte midagi protsessist ja tegevusest ei tea, siis kipuvad üldise info põhjal tehtud eeldused ja järeldused üsna ebatäpsed, kui mitte valed, olema.
Gripiga on nii, et "teatud laborites" on olemas kõik teadaolevad gripi tüved - eks nad siis "miksivad" neid tüvesid, et saaks "selle aasta erilisuse" kätte.
Vaatamata sellele, et teatud seltskonnad tegelevad "vajalikult disainitud" gripitüvede levitamisega, ei suuda nad "konkureerida" looduse endaga: ning nii juhtubki vahel selline "kurb tõsiasi", et looduslikud gripitüved suudavad oma levikult ületada "tehislike" gripitüvesid, ning seetõttu osutub kogu "selle aasta" gripivaktsiin pe*ses olevaks.
Kui aga inimesed tegeleks oma eeterkehade tugevdamisega (ajage oma eeterkehas nähtav aura värv väsinud hallist erksaks hele-siniseks) nö "Hiina meditsiini" põhiselt, siis ei suudaks haigused meie tugevast eeterkehast läbi tungida - just tugev eeterkeha oligi see, mille tõttu said keskaegsete katkude ajal puhta eeterkehaga pühakud matta katku koolnuid primitiive.
Vaatamata sellele, et eeterkeha on füüsilisele kehale lähim peenkeha, jääb ta materialistlikus maailmapildis "väljapoole" füüsilise ilma maailmapilti: kõik see, mida aga pole maailmapildis, seda ei suudeta mõista.
Postitused: 142
Teemad: 0
Liitus: Mar 2013
Meil peres 9 kuune poiss, seega igasuguste vaktsineerimiste sihtgruppi kuuluv väikemees. Mõned juba käes, mõned veel saamata. Vestlesin emaga, et mõelgu enne, kui võõrad inimesed jälle nõeltega oma lapse külge laseb. Kaks vanemat last kõik torked kätte saanud, tunduvad normaalsed. Järgmine vaktsiin väikemehele olevat lastehalvatuse, teetanuse, b-hepatiidi ja veel millegi kohutava vastu. Pakkusin emmele välja, et las laps kasvab ilma mürgitamata ja sain vastuse: teen seda iseenda pärast, et kui midagi juhtub, siis tean, et mina tegin nii, nagu pidi. Lapseke tihti haige, arst olevat nalja visanud, et las olla natuke aega terve ka, siis teeme järgmise vaktsiini.
Kas kellegil on oma tutvuskonnast võrdlusi selle kohta, kas on vaktsineeritud ja vakstineerimata laste vahel märgatavaid erinevusi haigestumiste osas.
Süda muretseb, sest emad usaldavad nii kergekäeliselt oma lapse elu ja tervise võõraste kätte. Kas ka tänastes vaktsiinides sisaldub elavhõbe? Kuidas veenda ema, et ta loobuks pimesi usaldamast arsti ja ei tormaks hullunult iga köha-nohuga kohale. Ja kui te näeksite, milline kogus värvilisi pudeleid-purke ehib kodust ravimiriiulit, siis ...
Vanaema asub päästma maailma
08-06-2013, 09:02
(Seda postitust muudeti viimati: 08-06-2013, 09:08 ja muutjaks oli lahendused.)
Tugeva eeterkeha põhise tervise ja tema vastandiks oleva vaktsineerimise olemuse kirjeldamiseks tuleks sisse tuua selline mõiste nagu "tervise pindala", mis seisneb kõigi miljoni haiguse ja nende vastase kaitse korrutises (st pindala dimensiooniga tegur, mis iseloomustab inimese tervist).
Mina väidan, et vaktsineerimine vähendab "tevise pindala": st üksikute haiguste vastase kaitse ajab ta küll mingiks ajaks üles, kuid kõigi teiste haiguste vastase kaitse tõmbab täiega alla - seetõttu ongi vaktsineeritud nii nõrga tervisega, st haigestuvad kergesti kuitahes tühiste haiguste kätte - samas ei annaks ka kõigi olemasoleva 1001 vaktsiini süstimine tugevat tervist: see oleks "Pipi Pikksuka" kombel kõik ravimid ühte ämbrisse kokku kallata.
Samas "tervislik eluviis" koos Hiina meditsiini tõdede järgimisega suurendab "tervise pindala": eeterkeha läheb väisnud hallikast heledaks siniseks, ning mistahes haiguse vastane kaitse tugevneb: sellised inimesed on tugeva tervisega.
Näiteks minu lapsed on vaktsineerimata, ning neil pole olnud ühtegi tõsist haigust vaatamata laias ilmas reisimisele: ehk nohud, köhad ja palavikud on olnud kõige raskemad haigused.
Näiteks ühe laste sünnipäeva järgselt avastati, et ühel lapsel olid tuulerõuged järgmine päev ilmnenud: ka kõik teised sellel sünnipäeval olnud lapsed said tuulerõuged, kuid minu lastel ei ilmnenud tuulerõugeid (ühel õhtul olid vaid veidi palaviku ja väsimust, kuid sellega ka piirdus).
Paljud inimesed on omaks võtnud "moondunud ühisteadvuse" uksest ja aknast sisse sadava vaktsineerimise propaganda tõttu, ehk vaktsineerijad on neile "juhtme kuklasse" pannud - kuid minusugused piisavalt tugeva olemusega inimesed lihtsalt vilistavad üldtuntud tõdede suhtes, ning panevad kokku enda maailmapildi, ehk võtavad teiste "juhtmed kuklast" välja.
lahendused olen sinuga nõus aga ärme unusta seda et kõik ei oska teatud asju teha. Mina oma pojale kerisin kaitse ümber. Siin võib olla selliseid inimesi kes on liiga noored selleks et kõiki asju teada. Kuna mu peres on üks üle 20 aastase staasiga sisehiguste arst ja teine proviisor siis võin kinnitada et ka tänapäeva meditsiin on hakanud liikuma alternataiiv meditsiini tunnistamise poole. Kuid tahan öelda seda et on asju mille vastu peaks vaktsineerima. Minu arvamus selline et oleme liiga kaua olnud selles s**tas et kõik ei suuda ega oska energeetika välja nii sättida et oleks tugev kaitse.
Postitused: 4,501
Teemad: 15
Liitus: Aug 2010
(10-06-2013, 18:49 )mässaja Kirjutas: lahendused olen sinuga nõus aga ärme unusta seda et kõik ei oska teatud asju teha. Mina oma pojale kerisin kaitse ümber. Siin võib olla selliseid inimesi kes on liiga noored selleks et kõiki asju teada. Kuna mu peres on üks üle 20 aastase staasiga sisehiguste arst ja teine proviisor siis võin kinnitada et ka tänapäeva meditsiin on hakanud liikuma alternataiiv meditsiini tunnistamise poole. Kuid tahan öelda seda et on asju mille vastu peaks vaktsineerima. Minu arvamus selline et oleme liiga kaua olnud selles s**tas et kõik ei suuda ega oska energeetika välja nii sättida et oleks tugev kaitse.
Mis moodi sa tegid seda, seleta paari sõnaga, mõistan, et see on mingi üldisemat laadi kaitse?
11-06-2013, 08:42
(Seda postitust muudeti viimati: 11-06-2013, 08:44 ja muutjaks oli mässaja.)
Võta küünal süüta see. Sule silmad ja ``lülita`` välja kõik mõtted.(Kui suudad vaimudega suhelda kutsu ka need appi.) Siis kujuta endale see inimene kellele lood kaitset. Edasi kujuta ette et tema ümber (midagi kanamuna sarnast) keerleb suure kiirusega peeglid. Kui see on olemas siis pane veel teine kiht teistpidi keerlema. Samal ajal aga pead ise ``tunnetama`` et see kõik tõrjub kõik halva ehk siis peeglitelt peegeldub see tagasi. Siin on kindlasti teisi kes võib olla oskavad seda paremini või teeks teistmoodi. Loodan et seda meetodit päris maha ei matertata. Kuid see on siiani toiminud (sülitan kolm korda üle õla).
Postitused: 4,501
Teemad: 15
Liitus: Aug 2010
(11-06-2013, 08:42 )mässaja Kirjutas: Võta küünal süüta see. Sule silmad ja ``lülita`` välja kõik mõtted.(Kui suudad vaimudega suhelda kutsu ka need appi.) Siis kujuta endale see inimene kellele lood kaitset. Edasi kujuta ette et tema ümber (midagi kanamuna sarnast) keerleb suure kiirusega peeglid. Kui see on olemas siis pane veel teine kiht teistpidi keerlema. Samal ajal aga pead ise ``tunnetama`` et see kõik tõrjub kõik halva ehk siis peeglitelt peegeldub see tagasi. Siin on kindlasti teisi kes võib olla oskavad seda paremini või teeks teistmoodi. Loodan et seda meetodit päris maha ei matertata. Kuid see on siiani toiminud (sülitan kolm korda üle õla).
Tänan vastamast!
Väga hea karkass, saab paljutki veel teha.
Postitused: 292
Liitus: May 2013
Vaktsineerimistest tuleks küll hoiduda.Ise sain aastaid tagasi igasugused jamad endale sellest ja taastunud ei ole siiani.Eesmärk on teatud jõududel terved inimesed haigeks teha.Üles tuleks puua need tegelased.
14-06-2013, 13:24
(Seda postitust muudeti viimati: 16-06-2013, 21:06 ja muutjaks oli Thorondor.)
Vaktsineerimisest on juttu ka selles teemas
Mis paneb inimesi eitama tõsiasju ja uskuma vandenõusid? http://www.para-web.org/showthread.php?tid=5023
Seagripp http://www.para-web.org/showthread.php?tid=3888
ja siia sobiks lisada veel see:
Einstein: “Maailm on väga ohtlik koht…”ehk mõistusekontrolli karmid mängud
http://www.telegram.ee/maavaline/einstei...mid-mangud
Postitused: 3,028
Teemad: 11
Liitus: Aug 2012
|