Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kummitav juhtum
Mul juhtus eelmisel aastal üks asi, mille kohta tahaksin paari asja teada, et ehk para-webi inimesed oskavad selgitada.
Me olime üks õhtu mu sõbra juures, istusime seal neljakesi ja vaatasime telekat. Diivan oli täpselt akna vastas, nii et kohe kui otse vaatasid nägid mis aknast toimus, mina istusin tugitoolis mis oli seljaga akna poole. Kuna ise kardan natukene aknaid, ei julge väga seljaga nende poole olla siis üks hetk hakkasin oma peas mõtlema, et "mõtle kui mingi elukas ronib mulle sinna akna peale või miskit lendab aknast sisse ..", niisiis ma seal mõtlesin, kuni üks mu sõbrannadest vaatas äkki klaasistunud pilguga aknast välja ja hakkas karjuma, ma ehmatasin ennast nii ära, et hüppasin suure kaarega lihtsalt diivani peale ja aknast avanes siis meile selline pilt : olime tavalises viiekordses nõukaaegses kortermajas ja aknast välja vaadates on natukene maad eemal täpselt samasugune otse vastas ja selle maja katsusel tiirles üks suhteliselt suur näiv, kohe kindlasti mitte lennuk, objekt. See oli igati pidi valgustatud ja kuigi tundus, et ta oli kaugel siis siiski ta nägi päris suur välja. Ja sealt edasi on kõik hägune, või nagu keegi oleks lihtsalt midagi ära kustutanud. Oma loogilisusega ma mõtlesin välja, et ta kindlasti taandus kuidagi ära. Aga täpset sellist mälestust mul ajusse kinnitatud ei ole. Nüüd tagasivaadates tundub see kõik üldse nagu uni, nagu polekski päriselt juhtunud. Aga sõpradega rääkides, me ju teame, et see kõik juhtus, aga ka nemad on nähtus väga kahtlevad, sest see kõik oleks nagu ähmane. Ma kujutan ette, et paljud kahtlevad mu jutu tõsiduses, ja ausalt öeldes ma ise hakkan ka vaikselt kahtlema, aga nii palju kui ma VEEL tean, juhtus see kõik päriselt.

Niisiis, mul ei ole mingit täpset küsimust, aga kas on võimalik, et midagi sellist juhtub ja keegi seejärel su mäluga niimoodi manipuleerib? See lugu on mind viimasel ajal nii õudsalt kummitanud, et pidin sellest kuidagi veel rääkima. Nii et ma ootan teie vastuseid, mis iganes need on. Võiksite selgitada olukorda või üldse midagi.

Ja see võib kõlada natuke imelikult, aga kas tulnukatel võib olla viis meie mälu ja ajuga mängimiseks?

[Muudetud: 3-28-2010 hommikunekohv]
Vasta
Kahjuks me keegi ei tea ju kuidas ja mil viisil meiega ja meie mäluga võidakse manipuleerida.
Ega muidu ju kõik psühhiaatriahaiglad patsiente täis ei ole!
Kui lennuk ei olnud, siis oli ehk helikopter?
Vasta
Tallinnas? Aadress?
Meenuta võimalikult täpselt juhtumi kuupäev.
Seda aparaati nägi siis peale sinu ka sinu sõbranna? Mida tema sellest mäletab ja kuidas kirjeldab?
Kui võtad valge paberi ja pliiatsi, kas suudad seda asjandust joonistada?
Kas saad organiseerida foto sellest samast vaatesuunast?
Hinnanguline suurus (võrdle tuntud asjadega) ja kaugus?
Kas ka teised naaberkonna elanikud oleks pidanud seda nägema?

Kõige mõistlikum oleks muidugi lauataga selliseid küsimusi arutada. Mis arvad?

PS! Naljategemise eest pannakse meie foorumis lisaks bännile ka needused peale Smile. Hoiatuseks lihtsalt...

[Muudetud: 28-3-2010 Tom]
Vasta
Ei see ei saanud olla ka helikopter, sest see kuju oli hoopis teise kujuga. Ma mäletan, et me isegi ei rääkinud omavahel sellest selle toimumise ajal vaid lihtsalt vahtisime suu lahti ja kordasime "mida kurat".

Ma kahjuks ei mäleta selle asja täpset kuju, lihtsalt mäletan, et me saime aru, et see ei olnud ei helikopter ega lennuk vaid nägi välja nagu täielik UFO laev. Vähemalt selline, nagu tavaliselt meedias ikka tõlgendatakse.
Seda nägi peale minu mitu mu sõbrannat, vähemalt kaks tükki minu mäletamist mööda. Tallinnas jah, Mustamäel kui täpsem olla. Kuupäeva .. ma lihtsalt ei suuda meenutada, ma pean arutama seda oma teise sõbrannaga, äkki tema mäletab. Ma saaksin organiseerida selle foto küll, aga mitte kohe vaid millalgi nädala jooksul. Hinnanguline suurus .. ma mäletan vaid seda et see oli suur, ja mitte mingi väike täpp kuskil taevas, ja valgust oli palju. Kaugust ma ei oska absoluutselt öelda, sest ma ei oska ka seda suurust öelda, aga ma arvan, et ta oli kaugel, aga siiski et ta oli suur. Naaberkonna elanikud oleksid pidanud nägema küll.

Aga see paberi-pliiatsi asi .. ei oskaks kusjuures, ma võiksin joonistada majad ja kõik muud ja siis lihtsalt selle ühe maja katusele mingi helendava asja. See on ka kõik, ja see on minu jaoks nii häiriv ja kohutavalt vastik. Ma tahaks seda mäletada selgelt ja täpselt, aga see on võimatu. Ma olen püüdnud kaua seda niimoodi taastada oma peas, aga mida rohkem ma seda teen, seda hägusemaks kõik läheb.

Ja nalja ma ei tee, oleks see siis vähegi naljakas, aga pigem hakkab kohe kurb täitsa.
Vasta
Vajadusel leiame ka "naljategijatele" füüsilise noomituse tegijad aga kui tunned, et midagi hingel
siis räägi ära. Kui muud kasu ei ole siis hakkab vähemalt kergem. Järgi Tomi soovitusi ja pane asi kirja.

Tsitaat:Algselt postitas hommikunekohv
Ja nalja ma ei tee, oleks see siis vähegi naljakas, aga pigem hakkab kohe kurb täitsa.

Lohutab sind ehk see, et sarnaseid asju on ennemgi nähtud ja saadakse tulevikuski veel nägema.

[Muudetud: 3-28-2010 excubitoris]
Vasta
Aga mis te pärast selle objekti nägemist siis tegite? Vaatasite telekat edasi või? Smile
Kui tahad oma mälu taastada, siis mine tagasi sinna korterisse ja mõtle absoluutselt detailideni läbi, mida te ise tegite. Kasvõi mida sõite (kui sõite), mida parajasti telekast vaatasite jne... Siis ehk hakkab üht-teist muud ka meenuma.

[Muudetud: 3-28-2010 Mugen]
Vasta
Tsitaat:Hommikunekohv kirjutas:
See oli igati pidi valgustatud ja kuigi tundus, et ta oli kaugel siis siiski ta nägi päris suur välja. Ja sealt edasi on kõik hägune, või nagu keegi oleks lihtsalt midagi ära kustutanud. Oma loogilisusega ma mõtlesin välja, et ta kindlasti taandus kuidagi ära. Aga täpset sellist mälestust mul ajusse kinnitatud ei ole. Nüüd tagasivaadates tundub see kõik üldse nagu uni, nagu polekski päriselt juhtunud. Aga sõpradega rääkides, me ju teame, et see kõik juhtus, aga ka nemad on nähtus väga kahtlevad, sest see kõik oleks nagu ähmane. Ma kujutan ette, et paljud kahtlevad mu jutu tõsiduses, ja ausalt öeldes ma ise hakkan ka vaikselt kahtlema, aga nii palju kui ma VEEL tean, juhtus see kõik päriselt.
Sellised tavaloogikale vastukäivad nähtused, mis jäävad mällu mõneti ebaselgetena, unenäolistena - nende puhul võib tegemist olla nö teise tähelepanu tungimisega meie tavateadvusesse. Tavateadvus on esimene tähelepanu; teiseks tähelepanuks nimetatakse maailma väga teistmoodi tajumist (kogumispunkti teatud tavalisest erinev asend Castaneda terminites väljendatult). Väga lühidalt ja ilmselt ka ebatäpselt seletades.

Nüüd on küsimus - mis põhjustas korteris viibivate inimeste tähelepanu nihkumise sellesse teistmoodi tajumisse? Ilmselt seesama objekt ise - oli ta siis tulnukate kosmoselaev, mingi energoniformaatiline tehislik sond või e-informaatiline looduslik moodustis - see põhjustas teie seltskonna liikmete kogumispunkti nihke asendisse, kus te saite võimeliseks nägema maailma teistmoodi kokkupandult. See et objekt kadus "kuidagi lihtsalt kiiresti ära", mitte konkreetselt nagu lennuk ära lendab, see seletub sellega, et objekt ise ei kadunud kuhugi, vaid sinu tähelepanu (tajupunkt e kogumispunkt) nihkus märkamatult oma igapäeva asendisse, kus me näeme ainult neid tavalisi asju, mida me nägema oleme õppinud (materiaalsed asjad eelkõige).

Isiklikult liigitaksin enamiku UFO ja kummitusjuhtumeid just sellelaadsete tajupunktinihete alla. Ja see ei tähenda üldsegi, et ma nende olemasolu eitaksin.

Lisan: kirjanduse andmetel (C.G.Jung ja Castaneda) teises tähelepanus olles nähtut-kuuldut-räägitut tavatähelepanus enam ei mäletata mitte üldse. Alles siis tuleb meelde, kui õnnestub õppida nende erinevate tähelepanu vormide vahel vabalt navigeerima.

[Muudetud: 3-29-2010 troodon]
Vasta
Nojah, see võis ka vabalt olla minu ajuga kuidagi vastuolus olev sündmus. Näis ebareaalsena, seega hakkasin uskuma, et ongi ebareaalne. Mina sain omad asjad südamelt ära räägitud ning sain mõned oma vastused ka.

Meenutamine seal korteris ja kirjapanemine on peaaegu kõik läbiproovitud, oleme ka koos püüdnud, aga lihtsalt mingi vastasseis on mäluga.
Nii et rohkem ma seda arutada ei tahaks, sest muidu jääb veel piinama ka.

Aga pärast objekti nägemist, me vist rääkisime pärast sellest edasi, täpsemalt mida me nägime ja et kuidas selline asi üldse võimalik on. Rohkem eriti ei mäleta.

Igatahes, ma tänan kõikide vastuste eest ja seda teemat võib veel edasi ka arutada, aga rohkem meenutada ma seda väga ei tahaks. Smile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas hommikunekohv
...olime tavalises viiekordses nõukaaegses kortermajas ja aknast välja vaadates on natukene maad eemal täpselt samasugune otse vastas ja selle maja katsusel tiirles üks suhteliselt suur näiv, kohe kindlasti mitte lennuk, objekt. See oli igati pidi valgustatud ja kuigi tundus, et ta oli kaugel siis siiski ta nägi päris suur välja.

Mul oleks niisugune küsimus, et mis maja see on, mille katusel see helendav asi oli?
Saan aru, et samasugune korterelamu, aga vahel on ka korterelamutes kas riigi või muidu kahtlasi asutusi...
Ja kui seal näiteks millegi ebatavalisega tegeleti, siis võis see UFO huvi ehk paeluda...radioaktiivsed ained, el.magnetlained, salajased tehnilised seadmed või mis iganes...
Võidi näiteks teha mingeid katseid, mis väljusid kontrolli alt...
Kas mitte Mustamäel ei lubatud varsti kõik vanad garaažid lammutada....keegi endine sõjaväelane - neid on seal palju - tassis miski seadme garaažist omale katusele...
Äkki tekkis mingi kiiritusoht ja UFO käis seda ohtu likvideerimas. ..Loomulikult on see ainult omamoodi ulmeline oletus....aga eks ole väikeseid UFO-sid (just väikesi!)just ohu korral ringi tiirutamas nähtud.
Lisaksin, et vahel päikese käes katuseplekk lihtsalt peegeldab vastu.
Ka olen kunagi varemgi lugenud, et ühe maja aknast nähti teise maja katusel ebatavalist objekti.
Nii, et uuri siis kuidagi välja, millega seal majas tegeletakse ja hea oleks kui saaks tiiru sinna katusele ka teha... Seda oleks muidugi pidanud juba eelmisel aastal tegema ja kiirgustaset kontrollima.:S
Vasta
Seal majas ei tohiks midagi kahtlast küll käimas olla ja isegi kui oli siis arvatavasti enam mitte. Mustamäel on igasuguseid hulle, aga ma täpselt ei tea ka mis siin toimub.
Vasta
Kui aga tahta täpsemalt teada saada, siis üks võimalus on hüpnoosi all seda meelde tuletada, aga see on juba oma ette katsumus.
Vasta
Hüpnoosist on tavajuhul kasu siis, kui on kaasa viidud tundmatule planeedile, seda muidugi ainult inimese kujutluses, sest tegelikult ei olevat see füüsikaseadustele tuginedes üldse võimalik.
Vasta
Hüpnoos annab ligipääsu inimese alateadvusesse, kus siis on võimalik välja lugeda mingeid "asju" ning samahästi ka sisestada.
Para-psühholoogias näeksin selle kasutamist eelkõige äärmiselt emotsionaalsete sündmuste taastamiseks (sh eelmised elud, tulnukatega kohtumised jms). Praeguse juhtumi kohta on liialt vähe infot, et nüüd seda teed soovitada.

Kusjuures otsingi head hüpnotisööri. Mõni tahab liiga palju raha, mõnel puudub aeg.... Hakka või ise tegema Laugh
Vasta
Hüpnoos võib olla ka väga ohtlik inimesele, kui seda valesti teha. Enne peaks psühholoogi ikka väga hästi tundma ja usaldama. Isegi kui psühholoog ei soovi midagi halba, võib ta mälus, alateadvuses mingeid nihkeid esile kutsuda ja peale seda võib patsiendi maailmanägemine üsna palju muutuda, selle kinnituseks on psühhatriahaiglad(muidugi need inimesed pole hüpnoosi pärast seal).

Vasta
Aga selle teema kohta, see on huvitav teema ning tõeliselt julgustav fakt on see, et te kõik koos nägite seda. See tähendab, et te saate omavahel seda kogemust meenutada ja sa võid usaldada oma sõpru, sest te olete koos midagi müstilist üle elanud.

Seega võta seda asja ka mõnest otsast positiivselt, sa said endale veel ustavamad ja paremad sõbrad sellest hetkest peale.
Vasta
Kõik eespool öeldu on õige, aga hommikukohv võiks nende sõpradega koos katsuda meelde tuletada, mis kuupäeval ja mis kell see juhtum eelmisel aastal aset leidis...
ehk nägi keegi veel samal päeval kuskil midagi ebatavalist...
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mooste valla juhtum vanatäiskuu 5 4,871 11-04-2014, 17:02
Viimane postitus: lahendused
  minu juhtum Filthyheart 7 4,341 28-01-2008, 18:00
Viimane postitus: Filthyheart
  Minu vana juhtum hypocrates 1 2,577 10-02-2007, 20:24
Viimane postitus: Müstik
  Üks vana juhtum Lääne-Virumaal hullkeel 2 3,042 09-12-2006, 07:32
Viimane postitus: lyhiz
  Minujaoks väga hirmutav juhtum õhtul Sharp 1 3,623 25-04-2006, 21:49