Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mida tähendavad žestid piltidel?
Ei tea, kas selle kohta on teemasid olnud, aga proovin avada uut Smile!
Teate kindlasti, et kogu inimkonna eksistentsi jooksul on inimestel olnud omavahel suhtlemiseks olnud märgid ja žestid, et üksteist ära tunda või märku anda! Enamjaolt me teame neid märke nagu sõduritevahelisi, usklikke või lihtsalt erinevad eraldusmärke rüütlitest tänapäeva autonduseni jne!
Aga ma oleks tahtnud teilt küsida, mis te arvate nendest žestidest mis allpool piltidel näha on?
http://www.jesus-is-savior.com/False%20R...s/Wicca%20&%20Witchcraft/signs_of_satan.htm

Samas palun, kui keegi oskab mulle seletada Jeesuse poosi piltidel, mis kordub? Parem põlv ees ja ka parem rind, ja ma neid täpselt ei tea! Mul oleks seda vaja ühe teise väga huvitava teema jaoks!
Tänan ette Smile

[Muudetud: 24-4-2009 InDemand]
Vasta
Kujutan ette, et see käemärk on lihtsalt kusagilt valesti võetud.
Samuti nagu on tagurpidi pentagramm võetud, kui satanismi sümbolit. Tegelikuses on see sümbol varem olemas olnud, kui ristiusk üldse tuli.

Seda käemärki kasutatakse ilma sügavamalt mõtlemata väljendamaks midagi sellist nagu:" You Rock!!!".. Ehk siis, "Te olete parimad" (kui võtta mingit poliitilist kampaaniat vms). See käemärk on palju silma torkavam ja palju rohkem inimestele positiivsemat muljet jätvam, kui lihtlabane lehvitamine.
Enamiku inimest ei huvita, kui keegi lehvitab graatsiliselt, kuid paremini jääb silma kui keegi jõuliselt heiskab käe ja käemärk ütleb talle:" You ROCK!!! You're the Best!"
Rokarid, metallistid ja muud sellise valdkonna inimesed vibutavad just selle mõttega sellist käemärki, et näidata bändi suurepärasust, mitte et:" You have the devil in you!!! "
Vasta
Märkidest ja sümbolitest on pikalt ja põhjalikult kirjutanud Michael Tsarion - otsige netist ja lugege.
Vasta
Siinsed inimesed, kellele seda märki näidata, ütlevad, et see tähendab "let´s rock" ning ilmselt selles tähenduses enamik inimesi seda märki ka kasutavad.

Nummi pilt ka siia juurde.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas T11ger
Siinsed inimesed, kellele seda märki näidata, ütlevad, et see tähendab "let´s rock" ning ilmselt selles tähenduses enamik inimesi seda märki ka kasutavad.

Nummi pilt ka siia juurde.
Antud pilt ja see väikene logo seal paremas all nurgas räägib minule: "Sündinud rokkima"...
Vasta
Seda enam Smile ehk siis reklaam kohvikule on tabav ja foorumi teema kontekstis ilmselt selgus majas.
Vasta
Ma ei tea, kas see eriti tähtsust omab, aga ma märkasin, et poliitikutel on seda märki näidates peopesad suunatud rahva, rokkaritel enda poole. Harjumuse asi?
Vasta
http://en.wikipedia.org/wiki/Hook_%27em_Horns
Vasta
Kallis rahvas - ärgem palun unustagem seda, et peamine tähendus tuleb ikkagi TAHTEST millega seda žesti näidatakse.
See on sama nagu "sõrme näitamisega" - palju sõltub kontekstist.
Vasta
Kuid kes oskab siis öelda mida need kuulsused on selle käemärgi näitamise all mõelnud?
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Tuntud isikud ajaloost: kes ütles, mida ütles excubitoris 2 6,572 24-07-2021, 05:56
Viimane postitus: Tyto Alba
  16-22.07 Ehk mida oodata? xcad 8 4,209 17-07-2021, 20:03
Viimane postitus: xcad
  Mida arvavad kaasfoorumlased vaximisest? xcad 7 3,095 03-07-2021, 20:18
Viimane postitus: Minaelan
  Loomade rituaaltapmine usundites ja mida sellega võib saavutada VironShaman 52 31,470 27-04-2017, 13:31
Viimane postitus: Vesilik
  Mustpead. Must Madonna-mida nad sümboliseerivad ? suvetüdruk 3 8,923 21-01-2014, 15:46
Viimane postitus: Müstik
  Mida uskuda: kas peavoolu või alternatiivmeediat? arnold28 17 9,715 15-05-2009, 21:54
Viimane postitus: InDemand

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne