Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vabaks pahatahtlikust inimesest?
Kuidas ja kas oleks võimalik saada mingite loitsude või muu nn.nõidusega vabaks inimesest kes soovib sulle halba?
Vasta
Eemalda 'see', miks ta sulle halba soovima peaks, mitte see, kes halba soovib. Las ta soovib siis sulle halba, see ei tähenda, et sa ei võiks talle siis head soovida ja seda head ka välja näidata. Tavaliselt on nii, et kui kedagi vihatakse, siis oleks loogilisem vastu vihata... ütled sellele, kes sind vihkab, et soovid talle hoopis südamest head...

Praegu on su käitumine umbes selline, et sul on toas sipelgapesa ja sa tahad kõiki sipeldagid üks haaval tappa, samas, kui sul oleks võimalik terve see pesa õige tegutsemisega kuskile mujale viia.

Muudetud: 16-7-08 kell 23:04:47 Flash
Vasta
Kuid kui see inimene on ise elus nii kibestunud et tema elu motoks ongi saanud teistele valu põhjustamine et ennast seeläbi paremini tunda?Kui olen liiga nõrk selleks et tema tegutsemist lihtsalt eirata?Ja olen juba heaga proovinud kuid see ei mõju?
Vasta
Siis ignoreeri teda?
Vasta
Flashi meetod on antud juhul vägagi hea. Isegi olen seda kasutanud, ja lõptulemuseks saan selle minule halba sooviva inimesega suht hästi läbi. See muidugi ei ole eriti effektiivne koolis oleva riiukuke vms vastu. Aga kui keegi midagi posib sinu vast vms, siis on see vägagi hea moodus.
Siis on ka üks hea ütlus:" Parim moodus sõda võita, on mitte sõdida." Lahti tõlkides, ära tee väljagi sellest. Sellega on kah see põhimõte, et hea öelda. Kuid kui üritad, ja sellega hakkama saad, siis näed omma silmaga kui rahulik elu on.
Näide: Hakkasin ühest baarist välja tulema ja üks venelane tuli vastu. Küsis suitsu ja kuna mul polnud vastasin samuti. Seepeale muidugi ta pani paugu vastu hambaid mulle, kuid ma ei teinud sellest üldse välja ja jalutasin edasi kodu poole ja sinna see teema jäi. (selline asi nõuab küll palju enesekontrolli) Kuid mõtle... Kui ma oleks vastu andnud, võinuks tulemus olla veel hullem, kui üks paistes mokk.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Nazz
Flashi meetod on antud juhul vägagi hea. Isegi olen seda kasutanud, ja lõptulemuseks saan selle minule halba sooviva inimesega suht hästi läbi. See muidugi ei ole eriti effektiivne koolis oleva riiukuke vms vastu. Aga kui keegi midagi posib sinu vast vms, siis on see vägagi hea moodus.
Siis on ka üks hea ütlus:" Parim moodus sõda võita, on mitte sõdida." Lahti tõlkides, ära tee väljagi sellest. Sellega on kah see põhimõte, et hea öelda. Kuid kui üritad, ja sellega hakkama saad, siis näed omma silmaga kui rahulik elu on.
Näide: Hakkasin ühest baarist välja tulema ja üks venelane tuli vastu. Küsis suitsu ja kuna mul polnud vastasin samuti. Seepeale muidugi ta pani paugu vastu hambaid mulle, kuid ma ei teinud sellest üldse välja ja jalutasin edasi kodu poole ja sinna see teema jäi. (selline asi nõuab küll palju enesekontrolli) Kuid mõtle... Kui ma oleks vastu andnud, võinuks tulemus olla veel hullem, kui üks paistes mokk.

Kui see venelane sust turskem oli siis tegid õieti jah.Aga kui ikka mingi äpu paugu paneb tuleb ikka vastu ka anda,muidu hakkab arvama,et on kõva mees,ja tülitab edaspidigi teisi inimesi.

Mul on endal ka perekonnas üks inimene kes on väga õel ja pahatahtlik.Minu puhul aitab see,et ma ei tohi talle midagi võlgu olla,siis ei pääse ka ta mulle paha tegema.Nii kui aga seod ennast temaga kohe pääseb löögile.Ignoreerimine aitab hästi,lihtsalt ürita unustada,et ta olemas on.

Muudetud: 17-7-08 kell 19:34:48 Kayaman
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: huviline30
Kuid kui see inimene on ise elus nii kibestunud et tema elu motoks ongi saanud teistele valu põhjustamine et ennast seeläbi paremini tunda?Kui olen liiga nõrk selleks et tema tegutsemist lihtsalt eirata?Ja olen juba heaga proovinud kuid see ei mõju?
Siis vasta talle samaga. Põhjusta talle samasugust valu ja kannatusi nagu tema sulle. Selleks pole vaja mingisuguseid loitse ega nõidusi, muid efektiivsemaid mooduseid leidub küllaga. Pane aga fantaasia tööle.
Hakkasin ühest baarist välja tulema ja üks venelane tuli vastu. Küsis suitsu ja kuna mul polnud vastasin samuti. Seepeale muidugi ta pani paugu vastu hambaid mulle, kuid ma ei teinud sellest üldse välja ja jalutasin edasi kodu poole ja sinna see teema jäi.
Kas veidi au pihta ei käi?
Vasta
au pihta see mulle küll ei käi. Milles peitub au ja hiilgus, kui sa kellegi läbi taod?
Vasta
Miks jahid au ja hiilgust, kui võiksid luua tasakaalu.
Vasta
Tasakaal on see kui vastad vägivallale vägivallaga? Mis on iga inimese sisemine soov? Leida õnne, rahu jne. Järelikult mida rohkem tasakaalu lood sellistes olukordades, seda halvemaks olukord Maal muutub...

Kui Nazz oleks oleks vastu löönd, siis tal poleks ju väärikust olnud?
Vasta
Mis te sogate. Kui sind lüüakse ja sa lööd vastu siis nii kaitsed sa enda au ja väärikust. Vastasel juhul jäädki peksupoisiks. Ma vaatan, et mõned siin lähtuvad kristlikust moraalist- küi lüüakse vastu üht põske, keera teine põsk ette. Ainult et tegelikus elus saad nii vastu teist põske kah tohlaka kirja. Bleh
Vasta
kuid kui ma olen liiga nõrk et temaga toime tulla.ja liiga kaugel samas et saaksin teda näha näost näkku millega saaksin küll teda panna ennast sama halvasti tundma nagu tema seda teeb.ja ma ei saa teda ignoreerida kuna ta ei lase seda kuidagi teha,kui ta järjepidevalt ilmutab ennast küll heistades või sms.ides jne.
tegelikult vist peate mind päris rumalaks aga ma tahaksin teda täiesti välja saada kuidagi oma elust.
Vasta
kuid kui ma olen liiga nõrk et temaga toime tulla.
Kellel pole jõudu, sel peab olema kavalust või vähemalt oskus leida paar turskemat tüüpi kes probleemi sinu eest ära lahendavad. Para-webist sa ilmselt oma murele lahendust ei leia. Igasugused loitsud ja nõidused on nagu nad on. Kes nende väesse usub kes mitte... suuremalt jaolt neist aga mingit abi loota pole.
Vasta
ma lootsin et äkki on mõni inimene kes oskab juhatada mõne sellise targema inimese juurde kes oskaks sellisel puhul aidata,kahtlustan ka seda et mulle needus peale pandud,äkki oskab keegi juhatada teed mõne aitaja juurde.
Vasta
au pihta see mulle küll ei käi. Milles peitub au ja hiilgus, kui sa kellegi läbi taod?

Venelase kohta ei oska öelda käitud nagu soovid,lased peksta,paned punuma,või annad vastu.Aga kui d¾unglis lõvi kallale hüppab siis ikka üritaks anda vastu,et natukenegi elu eest võidelda.

Kui ta järjepidevalt ilmutab ennast küll heistades või sms.ides jne.
tegelikult vist peate mind päris rumalaks aga ma tahaksin teda täiesti välja saada kuidagi oma elust.
Natuke kergemaks saaksid oma elu küll ju muuta kui blokeerida tema number või endal numbrit muuta.

Muudetud: 21-7-08 kell 20:24:51 Kayaman
Vasta
kas lisaks targutustele jne. oleks kellelgi äkki siiski infot kuidas mõne targema inimese juurde oleks võimalik pääseda kes oskaks näha kas on needus peal ja selle siis vajadusel eemaldada?
Vasta
kas lisaks targutustele jne. oleks kellelgi äkki siiski infot kuidas mõne targema inimese juurde oleks võimalik pääseda kes oskaks näha kas on needus peal ja selle siis vajadusel eemaldada?
Kui mu mälu ei peta, siis on siin varemgi mingeid tegelasi käinud, kes tahavad saada "targema inimese" kontaktandmeid. Ma arvan ka, et see su sõber jooksis kohe mõne nõia juurde sulle needust peale panema.
Ning posija küsib lisaks targutustele veel 2000 kr iga sessiooni eest.
Vasta
Ma võin sult ju 500 krooni eest needuse maha võtta, aga ahistaja vastu aitab teatavasti väike avaldus politseiprefektuuris. Mingit paranormaalset selles ei tohiks olla. Kui inimene on piisavalt nõrk, et sinu külge kleepuda, siis on ta ka piisavalt arg, et koheselt politseisse minekule reageerida.

Miks inimesed alati usuvad, et neil on needus? Sest oma suppi on ikka parem süüa siis, kui supi sitt maitse teiste kaela määritakse. Ise sa selle inimese enda külge pookisid, nüüd mõtle, mis see on, mis teda sinu küljes hoiab.
Vasta
elu ei ole alati nii must ja valge ja kogu lugu,vahel on asjad natuke keerulisemad kui teistele paista võib ja kui tagamaid ei teata siis on kõik väga targad targutama.tean omast käest et olen ka seda teinud kuid...olen nüüd targemaks saanud,alati pole kõik nii lihtne.minu arvates võiks siis jätta ju üldse vastamatta kui ei taheta või ei osata aidata.lisatargutusi mulle tõesti hetkel vaja pole...tänan mõistliku suhtumise eest.
Vasta
Mis oleks, kui mõtleks sedapidi - Omadused ja iseloomujooned, mis mulle TEISTE sees/juures/käitumises EI MEELDI, on MINU ENDA omad, kuid minu sees varjul ja teada-tuntavad vaid alateadvuses.

Ehk on selle probleemi tegelik ja otsitav põhjus oma nahale palju lähemal? Võiks proovida - näiteks parandada või muuta ennast - oma käitumist / oma mõttelaadi, sest teisi inimesi me ju muuta ei saa (pole mõtetki tahta). Ehk kaob tülinorija teisi hirmutama, sest tavaliselt see, mida me kardame, tulebki meid hirmutama.
Vasta
... kui me nüüd võtame kokku arvatavad tõsiasjad :
1. Needust ei ole olemas
2. Kõik on kinni mõtlemises
3. Kõik ei saagi kõigile meeldida
- aga ikka kusagile sinna vahele mahub seaduspärasus, et ühe teatud inimesega seotud tegemised panevad suure pauguga vastu maad, mis see siis on ?
Ühest küljest on selge, et inimene kaitseb end ja olles kogunud endasse kibestumust, hirmu ja põhjendamatut viha, lihtsalt paneb asjad toimima oma soovi järele.
Teisest küljest jälle on võimalus, et teades taolise inimese isikuomadusi, ülejäänud, seotud isikud omaenese mõtlemisega mõjutavad asjade kulgu - on ju mingi "enese sõnamise" teema? Et inimene, võibolla mitte igaüks, saab iseendale oma mõtlemisega viga teha? Siis mitte teemaks ei ole positiivne - negatiivne ellusuhtumine ja ennasthävitav mõtteviis vaid, kui inimene suudab teostada oma soove ja unistusi suudab ta samal lainel toimetada ka enese vastu juhusliku negatiivse mõttega.
Arvamusi või kirjandusviiteid, palun? Hrmm
Vasta
Teadlased hakkavad juba jõudma tulemuseni, et inimene on võimeline mõtte jõul maailma enda ümber muutma. Sealt edasi on vaid sammuke tunnistada, et on olemas "nõiad" ja "nõidumine" on reaalne nähtus.
Vasta
OLE TEMAST ÜLE!
Vasta
Siis - asja iva ei olegi selles, et kui halb ja mõjuvõimas on see Teine inimene, vaid et kuidas vabaneda taolistest järjepidevatest "maailmalõppudest" mis on paraku seotud ühe konkreetse inimesega. Julgen julgelt väita, et tühipaljas eiramine ja ka tugev positiivsus seda eriti ei muuda - need teevad kannatanu tugevamaks toimuva tagajärgede suhtes ja on pigem psühholoogiline abi: Teise inimese kurja silma, soovi või tahet vältida need eriti ei aita, arvan ma.

(13-11-2013, 18:34 )Veli Joonatan Kirjutas: OLE TEMAST ÜLE!

Siis, peaksin lajatama talle sama mõõdupuuga? See on ju lahingu vastu võtmine?
(13-11-2013, 18:33 )excubitoris Kirjutas: Teadlased hakkavad juba jõudma tulemuseni, et inimene on võimeline mõtte jõul maailma enda ümber muutma. Sealt edasi on vaid sammuke tunnistada, et on olemas "nõiad" ja "nõidumine" on reaalne nähtus.

... on küll, täitsa reaalne. Ja kui mõni on sündinud paha tujuga nõiaks (või isegi lihtsalt "nõiaks") - siis on ikka jama majas küll.
Vasta
(13-11-2013, 18:33 )excubitoris Kirjutas: Teadlased hakkavad juba jõudma tulemuseni, et inimene on võimeline mõtte jõul maailma enda ümber muutma. Sealt edasi on vaid sammuke tunnistada, et on olemas "nõiad" ja "nõidumine" on reaalne nähtus.

Oskad ehk mõne päriselt olemasoleva ja tõsiseltvõetava teadlase ka esile tõsta koos vastavasisulise uurimustulemusega? Ehk siis kuidas teadlased on selleni jõudnud? Loeks huviga vastavat uurimust või teadustööd. Ei kahtle, et sinu väitel ei ole katet aga kuna sa seda väidad, siis ehk vähendab see mu otsinguvaeva.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mis teeb inimesest inimese? z3r0 c001 107 35,556 29-02-2020, 17:35
Viimane postitus: Minaelan

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne