Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
Jutud liiguvad, et Sfinksi kahe käpa vahel maa all olevat salakamber, kuhu on kogu tõde püramiididest ja nende ehitamisest jäädvustatud.
Minu teada on isegi mingite umbes ultraheli lokaatorite vms kindlaks tehtud, et tõepoolest mingi tühimik Sfinksi all on.
Egiptuse valitsus loomulikult eesotsas Zahi Hawassiga, (püramiidide direktor), on selle uurimise miskipärast keelanud.. Kas keegi on juba seal kambris käinud või teatakse, mis sealt kambrist leitakse: tõendid, et me pole kunagi siin maa peal üksi olnud ja tõendid, et islamit, kristlust ja muid uske võib tõlgendada kuidagi teistmoodi..?
Postitused: 189
Teemad: 13
See on tõesti huvitav küsimus miks selle uurimine on ära keelatud. Kuna ise pole just eriti suur Egiptuse asjatundja siis ei oska eriti midagi arvata mis sealt leiduda võiks. Kuigi kui seal leiduks tõendeid, et islamit, kristlust ja muid uske võib tõlgendada kuidagi teistmoodi..? siis seda tahaks ma väga kohe teada, see lööks paljude maailma ju pahupidi kohe :o
Postitused: 71
Teemad: 0
Liitus: Feb 2004
Ei oska kohe midagi arvata selle ära keelamise kohta aga äkki on see seotud egiptlaste usuga mis keelab iidseid ehitisi kahjustada.Ma ei ole kindel kas see on nii aga äkki
Postitused: 278
Teemad: 27
Nu aga kes ütles et need ära peab lõhkuma?
licalt kaevax sfinksi alla mingi käigu ja uuristax üles poole kui on tühimik siis on kui ei siis ei.
Või siis kui saab äkki mingi rõntgeni aparaadiga?
Huvitav olex tõesti teada kas seal sfinxi kahe käpa vahel on siis mingi salakamber?
Postitused: 493
Teemad: 4
Liitus: Dec 2003
Ma olen ka kuulnud, et on kindlaks tehtud mingite scanneritega, et on kamber ja tunnel Sfinksist Kufu püramiidini..
Postitused: 4,918
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Ma olen ka kuulnud kunagi ammu, et Sfinksi all on nn Must kast. Seal on kõik tarkused sees. Et püramiidid ehitati mingite supervõimetega meeste poold, kes nagu mõtte jõul kive liigutasid jne.
Postitused: 189
Teemad: 13
Tsitaat:Esialgne postitaja Thorondor
Ma olen ka kuulnud kunagi ammu, et Sfinksi all on nn Must kast. Seal on kõik tarkused sees. Et püramiidid ehitati mingite supervõimetega meeste poold, kes nagu mõtte jõul kive liigutasid jne.
Ehk see nn. must kast on siis Pandorase laegas millest paar sõna ühes teises teemas juttu on. Kuid ma arvan, et see on täiesti võimalik et seal selline musta kasti moodi asi võib olla
Kui seal on mingi musta kasti taoline asi siis oletatavasti on seal joonised masinatest mis Aitasid ehitada püramiidi.
See ülivõimed ja muu säärane on minu jaox väheusutav
Postitused: 378
Teemad: 11
Mõtle, kui sealt leiab tõendeid islami ja muude uskude teistsuguseks tõlgendamiseks, siis võib Giza terrorirünnaku alla sattuda islamiusuliste poolt. Nemad ju hävitasid kuskil Iraagis vms mingid hiigelkujud ära (Idioodid rsk)
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Postitused: 58
Teemad: 0
Liitus: Jan 2004
ei usu, et ründaksid. Siis sõdiksid terroristid ju enda usu vastu. Ega siis ei lasta autosid jms õhku, kuna leiti uut informatsiooni nende usu kohta vaid on hoopis teised põhjused.
Tsitaat:Esialgne postitaja kal
Mõtle, kui sealt leiab tõendeid islami ja muude uskude teistsuguseks tõlgendamiseks
Nu siis peavad nad hakkama oma raamatuid ümber kirjutama või siis üritavad asja maha vaikida väites et see on vale
Postitused: 10
Teemad: 2
Liitus: May 2004
loodan et kunagi lubatakse seda ikka käsitsi ka uurima minna mis seal all siis pesitseb
We live for the one, we die for the one!
Tsitaat:Esialgne postitaja Arto
loodan et kunagi lubatakse seda ikka käsitsi ka uurima minna mis seal all siis pesitseb
Njah, kardetavasti sind ja mind sinna siiski käsitsi kallale ei lasta, kuigi usun, et sinu soov pole väiksem kui minu oma just seda teha.
Igatahes loodan, et mõni teadlane varsti sinna oma masinad ja riistapuud saadab ning sellest ka ühe paksu raamatu kirjutab..
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
kui iga mats läheks sfinksi labidaga kraapima siis mis tast küll järgi jääks
Postitused: 187
Teemad: 4
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Esialgne postitaja celtic
kui iga mats läheks sfinksi labidaga kraapima siis mis tast küll järgi jääks
Minu meelest sfinks oli suht pikka aega mattunud üleni liiva sisse. Ja mitte ei usu et seda mingid matsid välja kaevamas käisid. Saan aru et see on irooniaga öeldud, kuid siiski. Nojah kui nii võtta siis matsid võibolla kaevasid aga juhendajad olid natuke teist masti inimesed.
See, miks Sfinksi aluse salakambri uurimine keelatud on, on nimelt see, et kardetakse võibolla hauarüüstamist. Hauarüüstajad jõudsid ka püramiididesse hulka aega enne meid ja võibolla sellepärast need nii tühjad ongi. Pea kõik sellised paigad on hauarüüstajate ohvriks langenud ja Egiptus ootab ilmselt paremaid aegu.
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
See, miks Sfinksi aluse salakambri uurimine keelatud on, on nimelt see, et kardetakse võibolla hauarüüstamist. Hauarüüstajad jõudsid ka püramiididesse hulka aega enne meid ja võibolla sellepärast need nii tühjad ongi. Pea kõik sellised paigad on hauarüüstajate ohvriks langenud ja Egiptus ootab ilmselt paremaid aegu.
Tegelikult üritati tungida Cheopsi ja see ei õnnestunud.. Kes on oma silmaga püramiide näinud (või pildilt), siis koht, kus asub laevamuuseum, varjab natuke süvist püramiidi sees. Sealt on palju kive välja loobitud. Kaks õnnekütti lootsid siseneda sealtkaudu püramiidi, kuid see ebaõnnestus neil.
Maavärin 13xx aastal tõi palju kive püramiidist alla, millest praegu on ehitatud Kairosse mo¹eesid palju. Igatahes selle värina tagajärjel ilmus välja ka sissekäik püramiidi ning püramiid oli algusest peale tühi. Isegi nö salakäik, mis leiti hiljem ning mis viis sügavale maa alla, oli täiesti tühi..
Postitused: 654
Teemad: 8
Liitus: Apr 2004
...aga teised püramiidid? Näiteks Chephren...olid need ka tühjad
Ma ei saa nüüd aru, et kas need mo¹eed ehitati siis valgetest plaatidest, mis püramiide katsid või tavalistest kividest.
Tsitaat:Esialgne postitaja Wolfgirl
...aga teised püramiidid? Näiteks Chephren...olid need ka tühjad
Ma ei saa nüüd aru, et kas need mo¹eed ehitati siis valgetest plaatidest, mis püramiide katsid või tavalistest kividest.
Kolm suurt Giza püramiidi olid kõik tühjad, seetõttu ei toetagi enamus nö alternatiivteooriate pooldajaid hauakambrite teooriat. Muidugi on veel võimalus, et vaaraod on siiamaani leidmata ühes suurte varanduste ja teadmistega..
Mo¹eed ehitati jah valgetest plokkidest, mis püramiidi pinna tegid siledaks nagu lihvitud liuväli. Tippu kroonis kullast teravik.. See võis kaunis vaatepilt olla..
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Olen lugenud, et Suure Sfinksi ümber paikneb viis koobast!?... Selgeltnägija Edgr Caycé´i järgi peitub info Sfinksi vasaku esikäpa aluses nurgakivis. Geoloog Thomas Dobecki avastas 1990 seismograafiliste mõõtmiste abil Sfinksi parema esikäpa alt suure neljakandilise tühimiku, mis võib olla vaaraode (või veel varasemate valitsejate, näit.anunnakide salaarhiiv). Kuulujuttude tasemel avastati sealt 1997 papüüroserullid. Bauval ja Hancock oletavad, et Sfinksi tagakäppade all on nn Thothi salakamber, millest on juttu Westcari papüüroses. On kindlaks tehtud, et Suure Püramiidi "laskuvast käigust" viib otsetee Sfinksi juurde. Täpsem teave kõige kohta näib puuduvat või siis varjatud lihtinimese eest.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 51
Teemad: 1
Liitus: Dec 2004
Keegi pole Giza püramiidi paljaks rüüstanud, sest seal pole midagi olnudki.Kunagi ammu ehk oli.Ei teata isegi seda, millal ta ehitatud on.PBK pealt näitas Saladuste entsüklopeedias nende kambrite arvatavat asukohta.Zahi Hawassiga on paljud uurijad konflikti sattunud. Võib olla uurib ta ise midagi ja tahab esmaavastaja olla. Eputamine on ju paljudel veres.
Tsitaat:Esialgne postitaja Tutanhamon
Tegelikult üritati tungida Cheopsi ja see ei õnnestunud.. Kes on oma silmaga püramiide näinud (või pildilt), siis koht, kus asub laevamuuseum, varjab natuke süvist püramiidi sees. Sealt on palju kive välja loobitud. Kaks õnnekütti lootsid siseneda sealtkaudu püramiidi, kuid see ebaõnnestus neil.
Maavärin 13xx aastal tõi palju kive püramiidist alla, millest praegu on ehitatud Kairosse mo¹eesid palju. Igatahes selle värina tagajärjel ilmus välja ka sissekäik püramiidi ning püramiid oli algusest peale tühi. Isegi nö salakäik, mis leiti hiljem ning mis viis sügavale maa alla, oli täiesti tühi..
jaa, kuid jutt käib siiski Sfinksialusest kambrist, mitte püramiidi tühjusest. Sfinksi all olevas kambris võib midagi olla siiski.
Ning püramiidid võisid ära laastada tolleaegsed hauarüüstajad. Sest hauaröövleid on onlnud koguaeg. Paljud valitsejad ei saanudki eriti kaua puhata, poolest sajandist piisas ka. Vahel tehti kohe tühjaks. Tolleaegsed röövlid olid kavalad, uksed jms pitseeriti uuesti kinni, sees ei rikutud midagi vaid võeti ainult seda mida vaja, tõrvikutega oldi ettevaatlik jms. Mitte nii nagu eelmisel ja üleelmisel sajandil, kus tõrvik pandi seinale ja seega hävitas see seinal olevat hieroglüüfide kogu..
Miks mitte ei võidud sissekäiku uuesti kinni katta? Ni suur ehitis nagu seda on püramiid, ei saa mitte mingil juhul jääda hauarüüstajate poolt rüüstamata. Kui ainult siis, kui seal oli väga tugev valve. Aga sajandeid või koguni tuhat aastat hiljem võis vabalt keegi sisse minna, ma usun.
Muidugi, ei saa sellega veel väita, et seal nüüd oli midagi, aga lihtsalt, see on täiesti võimalik.
Postitused: 129
Teemad: 1
Liitus: Dec 2004
Kui sfinks tõesti on seal püramiidide juures valvuri põhimõttega, siis on arusaadav, et sfinksi käpa all olev kamber taheti saladuseks jätta... On teada, et lõvi käpa alt on väga raske näiteks paberilehte kätte saada... Ju siis tolle aja targad arvasid, et kui nüüd teevad selle kambri just täpselt sinna, siis keegi sealt midagi kätte ei saa... Minu arvates tuleks sellised asjad üldse rahule jätta...
Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
Minu arvates ei peideta midagi kunagi selleks, et need asjad jääksid peidetuks. Vastasel juhul võiks need asjad ju üldse hävitada.. Et mõte siis selles, et kui Sfinksi all on mingi kamber, kuhu võib olla peidetud varandus või mingid teadmisterullid, siis on need selleks, et keegi kunagi need avastaks, mitte selleks, et nad jääksidki peidetuks. Nagu juba mainitud, oleks need sel juhul hävitatud.
See jutt ei käi muidugi hauakambrite kohta, kuhu on igasugu asju maetud, need vahendid on surnutele abiks teispoolsuses. Sfinksi all aga vaevalt hauakamber võib olla..
Postitused: 430
Teemad: 12
Liitus: Nov 2003
kind of offtopic> kui hävitada mingil müstilisel põhjusel ei saa, kuid saladuses vaja hoida, siis ikka peidad küll <kind of offtopic
|