Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
Kas vampiirid on olemas? Krahv Dracula legend.. Pakun, et vampiirlus tekkis seoses marutõve levikuga kuskil seal Ukraina kandis. Inimesed nakatusid marutõppe huntide puremise tõttu, äkki oli tegemist veel marutõve mingise versiooniga, kus inimestel tekkis verevajadus. Arvan, et tänapäeval on tegemist wannabedega, kes kujutavad ette, et neil metsikult vaja verd imeda, see on mingi haigus selline, kuid samas.. mine sa tea..
Postitused: 547
Teemad: 16
Mul väga raske uskuda. Minu jaoks lihtsalt üks mõttetu legend. Tänapäeval on muidugi jah igast väärakaid. Äkki olid kunagi ka mingid wannabed aga inimesed olid usklikumad ja uskusidki et on päris ebainimlikud vampiirid?
Postitused: 445
Teemad: 34
Sellist vampiirlust, nagu näitavad praegused telesarjad (buffy, angel jt.  ) midagi säärast ma küll ei usu, aga midagi ma arvan, et kunagi vähemalt oli, sest millest on tekkinud need vampiiride legendid jne. Et ju siis pidi ikka keegi selline olema, kes vereimeja tüübile vastas.
Aga äkki, mõni rahvus või mida iganes. Et on ju inimsööjaid pärismaalasi jne. Et äkki kuskil külakeses oli ka mingi nö. hõimu taoline asi, kus söödi ka teisi, aga kaela hambad lüüa, on ju hea kerge kohe teist tappa ja näiteks hiilisid kellegile selja tagant juurde ja raksti, keegi juhtus pealt nägema, et keegi nagu imeb kedagi, ja tekkiski see värk, aga võibolla neile meeldiski värske veri ja jõidki seda ja need kihvad jne. on lihtsalt aegade käigus juurde tekkinud ja, et nad nahkhiired on jne. - mõtlen, et jutud levivad nii ja naa ja lõpuks nagu juttude põhjal tekkisid neile kihvad jne. Edasi nõustun rha arvamusega, et inimesed jäid uskuma, et see on midagi ebainimlikku, ja seostasid seda vampiiridega, kus kohast see sõna on tulnud - ei tia.
Ma ei välista ka Tutanhamoni versiooni.
See oli lihtsalt minu versioon
Postitused: 278
Teemad: 27
Mul olex asjale üx loogiline seletus aga kas seee ka paika peab seda ma ei tea.
Näitex mõni suurte kihvadega loom kes oma saaki ründab hammustab alati kaelast.Äkki oli mõnel loomal lihtsalt väär arenguga kihvad mis tähendab seda et ees ainult 2 suurt kihva ja ta hakkas suurest näljast saaki ründama millex oli inimene aga inimene pääses lõugade vahelt ja karjus mingis keeles vampiir:dj:
Postitused: 378
Teemad: 11
No otseselt pole vampiire olemas ma arvan. Vnasti ju joodi näiteks kitse jms verd igasugustel rituaalidel. Ka ohverdati ju. Ja paljud loomad imevadki teiste loomade verd. Mõni nahkhiir vist imeb ja siis oli paar looma veel kaasaarvatud mingisugune lind (valget värvi vist oli veel). Kusjuures on nähtud läbi aegade sisaliku taolist lendavat olevust lehmadel ja muudel loomadel verd imemas ja on leitud ka palju loomi mis on verest tühjaks imetud. Ei tea mis see küll olla võib kas tundmatu liik või olend kuskilt teiselt planeedilt.
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Postitused: 29
Teemad: 4
Liitus: Nov 2003
Keegi pole saanud tõestada, et nad on olemas... ei saa tõestada, et ta tõesti on neid näinud... Mulle meeldib uskuda, et nad on olemas, sest sellistel lahendamata teemadel saab oma enda fantaasiat kasutada ja endale ise silme ette tuua, et missugused nad on, miks nad on, mida nad teevad, kus nad on jne.
Postitused: 58
Teemad: 5
nagu ka libahuntidesse nii ka vampiiridesse ei usu.
aga kuidas need legendid sündisid ei oska öelda. Kes teab mida kõike kunagi igavusest välja mõeldi
Postitused: 66
Teemad: 0
Minu teada pole tänapäeval mingite vampiiride tegevusest üldse andmeid, mistõttu ei usu ka nende olemasolusse.
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Andmeid on küll  kuid enamasti tembeldatakse need kõik hullumeelsuse alla. Kes ikka usub, et inimesel on nahkhiirega midagi sarnast ning ta vajab verd, et elus püsida. Mina usun vampiiridesse kui mingisse ususekti, kes arvavad, et nad elavad kauem, kui joovad teiste inimeste verd, äkki elusate inimeste?
Kes on näinud filmi "Surma nägu", siis seal räägib ühest ususektist, kes söövad surnute inimesti kehaosi, seda näitas ka filmi peal, sest nad arvavad, et nad saavutavad sellega surematuse. Mida ma tahtsin öelda, sellised asjad võivad olemas olla, sest usk on väga tugev inimese tegevuse suunaja, ükskõik, millesse sa usud.
Tsitaat:Esialgne postitaja Tutanhamon
Andmeid on küll kuid enamasti tembeldatakse need kõik hullumeelsuse alla. Kes ikka usub, et inimesel on nahkhiirega midagi sarnast ning ta vajab verd, et elus püsida. Mina usun vampiiridesse kui mingisse ususekti, kes arvavad, et nad elavad kauem, kui joovad teiste inimeste verd, äkki elusate inimeste?
Kes on näinud filmi "Surma nägu", siis seal räägib ühest ususektist, kes söövad surnute inimesti kehaosi, seda näitas ka filmi peal, sest nad arvavad, et nad saavutavad sellega surematuse. Mida ma tahtsin öelda, sellised asjad võivad olemas olla, sest usk on väga tugev inimese tegevuse suunaja, ükskõik, millesse sa usud.
Ega see film dokumentaalfilm ei olnud? Päris õudne oleks kui oleks.
Ise usun kah sellesse kui ususekti rohkem, kui sellesegi.
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Postitused: 439
Tsitaat:Esialgne postitaja Tutanhamon
Kas vampiirid on olemas? Krahv Dracula legend.. Pakun, et vampiirlus tekkis seoses marutõve levikuga kuskil seal Ukraina kandis. Inimesed nakatusid marutõppe huntide puremise tõttu, äkki oli tegemist veel marutõve mingise versiooniga, kus inimestel tekkis verevajadus. Arvan, et tänapäeval on tegemist wannabedega, kes kujutavad ette, et neil metsikult vaja verd imeda, see on mingi haigus selline, kuid samas.. mine sa tea..
jah arvan ka et marutõbi...inimene muutub agressiivseks, kardab valgus, ja sureb väga kähku.... viitab jah marutõvele. agressiivsuse töttu läks kellegile kallale ja imes ta verd, keegi nägi ja arvas et mingi imeelukas ning hakkas teda vampiiriks kutsuma...võttis risti kaasa kuna see jumala sümbol jne jne...
The memory of Padova remains
Postitused: 66
Mida paganat üldse pidada vampiiriks. Minu meelest mingid muidu tavalised inimesed, kes joovad teiste verd ja söövad nende kehaosi ei ole vampiirid.
Postitused: 439
vampiir: kardab päikesevalgust, joob verd, kardab risti....hmm jah, seda võib ka tavaline inimene teha:p--kannibal
The memory of Padova remains
Postitused: 189
Teemad: 13
tegelikult toimub meie igapäevaelus
ka horisontaalne energiavahetus, kui suhtleme teiste inimesteaga. See on
loomulik ja keegi ei jäävaesemaks, ometi tunneme, et mõne inimesega vesteldes
me väsime rohkem, teise puhul saame aga energiat juurde. On inimesi, kes oma
iseloomu ja sideme tõttu kõiksusega on energiavampiirid, sest nad ei suuda endale
elujõudu hankida mujalt kui teistelt inimestelt. Nad trügivad, algatavad tüli ja
viivad endast välja kaaslase ning pärast seda tunnevad ennast suurepäraselt.
Aegajalt me kohtume nendega ja nad väsitavad meid või isegi teevad meid
jõuetuks. Kui oled positiivne ja armastav, siis saad oma kaasasündinud
elujõule alati täiendust nii Kosmosest kui Emakeselt Maalt.{stu
Postitused: 3
Liitus: Jan 2004
Tsiteeriks siinkohal Tutanhamonit
"Kas vampiirid on olemas? Krahv Dracula legend.. "
Alustaks siis Krahv Draculast, kui sa teda nii nimetaksid.
Dracula kui selline tegelane on võetud Bram Stoker`i novellist. Kuid Bram Stoker võttis "Dracula" tegelaskuju tegelikult elanud ning Balkani ühte osa valitsenud kesk 15ndal sajandil (kohaks oli siis "Wallachia") .
Jutt käib siis Vlad III`ndast ehk Vlad Tepes`ist (tse-pesh).
Tepes tähendab "Teibasseajajat" selle nime sai ta oma teatud (oma lemmiku piinamis viisi eest) nimelt talle meeldis inimesi teibasse ajada ning linnadesse ja eriti oma lossi ette maasse lüüa. Sellega ta hirmutas oma vaenlasi.
Ja ta tappis oma valitsus aja jooksul 40 000-100 000 inimest.
Vlad Tepes (1431-1476) sünids Novembris või Detsembris.
Ta oli tuntud oma piinamis viiside poolest (lemmikuks oli siis teibasse ajamine nagu eelpool mainitud) kuna see oli aeglane ning piinarikas.
Ta lasi hobused ohvri jalge külge siduda ning teravdatud vai lükati järk-järgult läbi keha.
Vaija üks ots oli õlitatud ning teravdatud, kuid mitte liiga teravaks tehtud, kuna muidu oleks ohver võinud surra liiga tormakalt shoki.
Tavaliselt lükati vai läbi istmiku(tagumiku) kuni see tuli suust välja. Ning vahpealt löödi teivas neist nii läbi, et nad rippusid pea alaspidi.
Enamjaolt pani Vlad Dracula teivad püsti ringi kujuliselt ühe linna ette (mis oli üks tema eesmärkidest vallutada)
Üldiselt oli teibasseajamine Prints Dracula lemmik piinamis viis, kuid tal oli neid veel.
Mõned siis; Jäsemete ära lõikamine, pimestamine, poomine, kägistamine, põletamine, nina ja kõrvade ära lõikamine, seksuaalsete organite eemaldamine/moonutamine (eriti kehtis see naiste puhul), siis veel skalpi võtmine, naha eemaldamine, elusalt põletamine ning metsloomadele söötmine.
Keegi polnud Dracula eest kaitstud, ta ajas teibasse, lapsi, naisi, vanureid, isegi oma usaldus isikuid.
Lõpuks õnnestust Türklastel ta minema ajada Transilvaaniasse (ta põgenes oma salajase tunneli abiga ).
Kuid räägitakse, et ta vangistati samas aastal ehk siis 1462. Kusjuures vangistuses olles, ta püüdis aegajalt linde ja hiiri, et neid piinata, ajas väikseid linde pisikestesse teivastesse ning tiris neil sulgi ära.
Ning olles vangistuses 1462-1474. Suutis ta tagasi võitta "Matthias Corvinuse" usalduse (kes oli Hungari kuningas....kui ma ei eksi) ning abiellus kuninglikust perest oleva naisega kellega sai ta 2 last.
Vlad Dracula hukkus aastal 1476. Detsembris Türgi vastu sõdides (Bucharesti linna kõrval) . Tema surnukeha tükeldati ning pea saadeti Konstantinoopoli kus sultan ta pea teivasse ajas ning rahvale näitas.
PS! Vlad Dracula jõi inim verd (talle see üsnagi maitses).
PS2! Sõna Drac tähendas Rumeenias kuradit.
Vabandust kui teemast mööda hiilisin, kuid selline see Dracula tegelikult oligi.
Võite ka Bram Stokeri novelli lugeda
Hiljem avaldan ka oma arvamuse Vampiiridest kui sellistest.
Postitused: 4,920
Teemad: 188
Ma ise seda romaani mitu korda lugend.
Ülikõva.
Kunagi kaevati Vladi haud lahti ja leiti kaks risti asetsevat konti aint, mis oli kombeks panna vampiiride haudadesse vms.
Postitused: 150
kunagi vaatasin mingit dokumentaal sarja, kus rääkis vampiiridest, üx lugu rääkiäkis kuidas inglismaal hakati ehitama mingit hoonet. Vundamendi tegemise käigus aga avastati, et on satutud vanale surnu aiale. Otsustati, et kõik skeletid maetakse ümber. Üks skelett tuvastati siis vampiiriks, sest tal olid pikad kihvad+ oli vict rinna juurest südame kohalt luud avardatud justkui olex sealt vai läbi löödud. Otsin praegast netist selle kohta infi.
maailm pole kunagi üxi olnud.
Nojah, see, et mingid risti kondid seal asuvad, ei tähenda, et ta kindlapeale oli vampiir. Vanarahvas lihtsalt arvas, et ta oli vampiir ja pani need asjad sinna. Võibolla põletati Dracula laip lihtsalt ära või maeti ümber.
Ja mis nendesse kihvadesse puutub, siis äkki oli see mingi deformatsioon vms. Inimesel on ka ju tegelikult kihvad olemas. Mul on need kaks hammast üpris teravad  ega ma nüüd vampiir ei ole.
Postitused: 60
Teemad: 1
Liitus: Jun 2004
Minu meelest on vähesed vampiiridest veel alles, kuid nad on väga ettevaatlikud ja ei tegutse avalikult. Nad peidavad oma ohvrid hästi ära. Siit tulevadki need juhtumid, et inimene kadus ja keegi ei tea kus ta on.......
Postitused: 402
Teemad: 8
Liitus: Feb 2004
Lihtne loogika ju näitab, et vampiire ei saa olemas olla. Nad muudavad ka oma ohvrid vampiiriks ja kuna vampiirid on surematu(ok, neid on võimalik tappa aga loomulikku surma nad ei sure), siis peaks nende hulk eksponentsiaalselt kasvama või peaks keegi neid pidevalt tapma.
Aga kust me teame, et keegi neid ei tapa ? Võimalik, et on ka selliseid inimesi, kes tapavad neid.
Postitused: 213
Teemad: 5
Liitus: Feb 2004
Buffy tapab ju
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
napoleon. mitte kõik ei muutu vampiiriks.
kas sa pole siis vaadanud filmi Intervjuu vampiiriga
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 150
Tsitaat:Esialgne postitaja napoleon
Lihtne loogika ju näitab, et vampiire ei saa olemas olla. Nad muudavad ka oma ohvrid vampiiriks ja kuna vampiirid on surematu(ok, neid on võimalik tappa aga loomulikku surma nad ei sure), siis peaks nende hulk eksponentsiaalselt kasvama või peaks keegi neid pidevalt tapma.
täpselt, kas ple vaadanud intervjuu vampiiriga, seal seletab kuidas saada vampiiriks, see ei mingi nii, et kord hammustati ja oledki vampiir.
maailm pole kunagi üxi olnud.
Ja Teie kõik usute sellesse mis nendes filmides räägitakse ? Seal on ju pool välja mõeldud........
|