Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nägin Kummitust.
Kui hakkasin teisipäeva õhtul kell 21.00 oma kodus tartus, ravila tänaval alla korrusele suunduma klaverit mängima nägin kummitust. Läksin trepist alla ja pöörasin pead, sest ema tahtis midagi öelda. Ütles ära ja kui ma pöörasin pea tagasi nägin. et minu ees mustal diivanil istub mees. Ta vaatas mind ja kadus. Väike ¹hokk oli aga mängisin paar lugu klaveril ja läksin magama. Väga veider. Kõhe tunne hakkas. Äkki tahtis ta midagi öelda. Ma usun, et mu silm ei pettnud.:o(i)
Vasta
Mul on endal samamoodi olnud, aga igatahes minul on see kõrgest vererõhust.
St. kui järsku püsti tõusen või pead liigutan tulevad mustad laigud teatud kohtadesse ja teinekord on nad täitsa vaimude moodi Bleh
Vasta
Kas sa mitte ei maininud ühes postituses, et sul ema surnud ja matused peetud ja peale seda hakkas sul imelikke asju juhtuma ??
Vasta
EIIIII
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Zmile
Mul on endal samamoodi olnud, aga igatahes minul on see kõrgest vererõhust.
St. kui järsku püsti tõusen või pead liigutan tulevad mustad laigud teatud kohtadesse ja teinekord on nad täitsa vaimude moodi Bleh
Ma ei tea mul oli ka vererõhk kõrge vahepeal. Kasvust Laugh aga ma küll mingeid laike ei näinud. Ja miks mitte see mida KarlGregori rääkis võib tõsi ka olla. Bleh

Muudetud: 19-6-08 kell 09:44:20 Freedom11
Vasta
Kas ta oli samasugune nagu sinu avataril?? Smile
Vasta
jajajaaa..Smile
sul on kodus juba klaverivaim,vaim lilletaime ees ja palju palju muud.
millal sa järgmise samu teed?wink
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: tymuxas
Kas sa mitte ei maininud ühes postituses, et sul ema surnud ja matused peetud ja peale seda hakkas sul imelikke asju juhtuma ??

Tsitaat:Algselt postitas: KarlGregori
EIIIII

Tegelikult oli küll nii.
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=3696&page=23

See on juba vanem teema ja kasutaja on juba ka bännitud, aga kunagi tuleb ikka vale kuidagi moodi välja. Laugh
Vasta
Ma arvan et ta pigem valetas selle jutu kohta mis on selles lingis mis oli Cthepy poolt siia teemasse pandud.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  nägin oma toas kummitust! raider15 1 2,604 05-04-2011, 19:40
Viimane postitus: Ilo
  Ma nägin midagi! kristjan231 10 5,238 27-11-2009, 02:02
Viimane postitus: iitt

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne