Postitused: 29
Teemad: 7
Liitus: Aug 2007
Kui hakkasin teisipäeva õhtul kell 21.00 oma kodus tartus, ravila tänaval alla korrusele suunduma klaverit mängima nägin kummitust. Läksin trepist alla ja pöörasin pead, sest ema tahtis midagi öelda. Ütles ära ja kui ma pöörasin pea tagasi nägin. et minu ees mustal diivanil istub mees. Ta vaatas mind ja kadus. Väike ¹hokk oli aga mängisin paar lugu klaveril ja läksin magama. Väga veider. Kõhe tunne hakkas. Äkki tahtis ta midagi öelda. Ma usun, et mu silm ei pettnud.:o(i)
Postitused: 6
Teemad: 1
Liitus: Mar 2008
Mul on endal samamoodi olnud, aga igatahes minul on see kõrgest vererõhust.
St. kui järsku püsti tõusen või pead liigutan tulevad mustad laigud teatud kohtadesse ja teinekord on nad täitsa vaimude moodi
Postitused: 157
Teemad: 2
Liitus: May 2007
Kas sa mitte ei maininud ühes postituses, et sul ema surnud ja matused peetud ja peale seda hakkas sul imelikke asju juhtuma ??
Thee shall be blinded by the fear
blinded by the pain
blinded by me
binded by me
Cursed by me
So mote it be!
Liitus: Aug 2007
Postitused: 19
Teemad: 0
Liitus: Jun 2008
Tsitaat:Algselt postitas: Zmile
Mul on endal samamoodi olnud, aga igatahes minul on see kõrgest vererõhust.
St. kui järsku püsti tõusen või pead liigutan tulevad mustad laigud teatud kohtadesse ja teinekord on nad täitsa vaimude moodi
Ma ei tea mul oli ka vererõhk kõrge vahepeal. Kasvust

aga ma küll mingeid laike ei näinud. Ja miks mitte see mida KarlGregori rääkis võib tõsi ka olla.
Muudetud: 19-6-08 kell 09:44:20 Freedom11
1 Shot 3 Kills no skills just hack.
Postitused: 42
Teemad: 1
Liitus: Sep 2007
Kas ta oli samasugune nagu sinu avataril??
jajajaaa..

sul on kodus juba klaverivaim,vaim lilletaime ees ja palju palju muud.
millal sa järgmise samu teed?
Kes ei ela Hetkes,ei elagi.Mida teed sina Hetkel?
Postitused: 319
Liitus: Jan 2008
Tsitaat:Algselt postitas: tymuxas
Kas sa mitte ei maininud ühes postituses, et sul ema surnud ja matused peetud ja peale seda hakkas sul imelikke asju juhtuma ??
Tsitaat:Algselt postitas: KarlGregori
EIIIII
Tegelikult oli küll nii.
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=3696&page=23
See on juba vanem teema ja kasutaja on juba ka bännitud, aga kunagi tuleb ikka vale kuidagi moodi välja.
Postitused: 19
Ma arvan et ta pigem valetas selle jutu kohta mis on selles lingis mis oli Cthepy poolt siia teemasse pandud.
1 Shot 3 Kills no skills just hack.