Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meie kuu peal on veel keegi? (George H. Leonard)
Võtsin raamatukogust lugemiseks... sissejuhatus ja eessõna ajasid vägagi suure huvi sisse. Aga kui lugema hakkasin, tundus juba asi kahtlane. Ei lükkaks kõike seda ka tagasi, mis seal väidetakse....midagi on seal Kuul tõesti, millest me ei tea. Ja vägagi palju. Aga kas nüüd Kuu pinna all elatakse ning et Kuu vaid meie jälgimiseks "kohale parvetatud", ei tea.....

Ootaks teiste arvamusi....kes lugenud. Kahtlen, et neid eriti on.
Vasta
Seda kuud on nüüdseks juba suht palju uuritud...kui seal oleksi suuremaid eluvorme siis ma arvan oleks need juba avastatud.
Putukaid jne. võib seal tõesti olla...

Raamatut kahjuks pole lugenud..anna väike ülevaade, kes meid autori arust siis jälgivad...
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja calitry
Seda kuud on nüüdseks juba suht palju uuritud...kui seal oleksi suuremaid eluvorme siis ma arvan oleks need juba avastatud.
Putukaid jne. võib seal tõesti olla...

Raamatut kahjuks pole lugenud..anna väike ülevaade, kes meid autori arust siis jälgivad...

Ma arvan vastupidi! Kuud pole piisavalt uuritud.

Seal pole otsesõna öeldud, kes meid jälgivad. On vaid öeldnud, et "inteligentsed olevused". Raamat on kirjutatud tõenditest, mis viitavad elu olemasolule Kuul (inteligentsete olndite). Näiteks et kraatrid võivad olla sisse-väljapääsu avadeks, sest on täheldatud seoses nendega igasugu nähtuseid, mida meie (Maa) füüsika selgitada ei suuda.
Siis on palju tõendeid igasugu masinate olemasolust Kuul. (Fotode põhjal tehtud) järeldused. Kusjuures, autor on kasutanud ka NASA teadlaste jm inimeste abi. NASA teadlased aga saadavad ta sõna otseses mõttes kuu peale, justnagu teaks nad midagi, kuid varjaks seda.

Küsimused oodatud. Võin rohkem ka kirjutada raamatust. Tõesti keegi pole rohkem lugenud? Ega toda raamatut muidu suht kuiv lugeda ja läheb sageli päris teaduslikuks ära, raske jälgida. Eriti mind muidugi raamat ei veennud, kuid mingit kahtlust äratas siiski. Et on, midagi, millest NASA teadlased teavad ja tavainimesed mitte.... Et Kuul on veel paljutki, millest keegi ei tea.
Vasta
Vot ma olen sellest raamatust väga palju kuulnud ja sisust ka ning ma vahepeal isegi täitsa uskusin kõiki asju. Kuud pole mingil juhul täielikult uuritud ja isegi kui uuriti oli seal koguaeg midagi imelikku. Pmst võib enamus seal raamatus minuarvates vabalt tõsi olla. Võtame näiteks maailma allilma või salaorganisatsioonid. Kas või vabamüürlased. Nende tegevus on nii salajane, et kellegil pole mingeid andmeid nende kohta - on ainult oletused. Mõned tõendid muidugi ka mida püütakse kogu aeg kinni mätsida. Aga võibolla on nii, et kui keegi näebki ufot või midagi siis tulnukad(kasvõi kuu peal) programmeerivad ta aju nii, et ta selle unustaks või panevad midagi muud asemele...
Aga seda, et kas meie kuu peal keegi veel on, vastan ma oma arvamusel jah!
Vasta
Kuul on suur temperatuuri ampiltuud + vaakum + täielik kuivus (vett pole) + nõrk gravitatsioon. Kui keegi suudaks seal elada, siis peab küll mingi imeelukas olema. Saan aru, et mõistuslikud olevused saaksid ennast tehnikaga kaitsta ja aidata, aga, et mingid putukad seal hakkama saaksid, siis peavad nad olema meile hoopis tundmatud eluvormid.
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja Aztecca
Kuul on suur temperatuuri ampiltuud + vaakum + täielik kuivus (vett pole) + nõrk gravitatsioon. Kui keegi suudaks seal elada, siis peab küll mingi imeelukas olema. Saan aru, et mõistuslikud olevused saaksid ennast tehnikaga kaitsta ja aidata, aga, et mingid putukad seal hakkama saaksid, siis peavad nad olema meile hoopis tundmatud eluvormid.

Olen nõus. Kuid see on Kuu pinnal. Raamatus on oletatud, et nad elavad Kuu pinna alla. Seal võib ju olla Neile täiesti sormaalne kliima kujundatud. Ning pealegi keegi pole väitnud, et nad on nagu inimesed ja taluvad samu füüsilisi nähtusi mis inimesed. Võibolla neid ei häiri üldse muutlikud temperatuurid, kuivus, vaakum jne.

Raamatu lõpus oli välja toodud mõninngad hüpoteesid ja oli oletatud, et Nad võivad olla kolinud füüsilisse "kesta". St keha ei ole orgaaniline. Sel juhul ei häiriks need füüsilised nähtused neid.

Üks huvitav asi oli veel raamatus. Nimelt oletati, et Nad võivad kasutada vett, kuid kuna seda Kuul ei ole, käiakse seda Maalt toomas. See käiks nii, et imetakse järvest vett ja Kuule saadetakse see külmutatud kujul, et oleks lihtsam transportida. Ning see nähtus seletaks ka salapärast taevast jää sajamise.... Samamoodi võib Neil Kuu pinna all olla elu nagu meil Maal, st kasvatatakse loomi, on põllumaad jne. Kuna Neil seal taimi-loomi pole, käiakse neid Maalt "varastamas". On palju juhtumeid, kus on nähtud tulnukaid nii vett, loomi kui taimi "varastamas". Ja siit jällegi üks huvitav aspekt. See seletaks ka taevast kalade, lindude jm salapärase alla sajamise.
Vasta
no loomade saju võiks seletada ka orkaanidega. On ju ka Eestist teada tugevaid orkaane, mis näiteks telefoniputka kuhugi kaugele kannab. Erinevates kliimades erinevate suuruste ja tugevustega tornaadod on terve lehmakarja kindlasti võimelised lennutama sadade kilomeetrite kaugusele, konnadest ei hakka rääkimagi, kui ikka üks suur tornaado tiigist läbi läheb, siis võib kõiksugu loomi alla sadada.

Aga sa võiks veel raamatust fakte välja tuua..
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja Tutanhamon
no loomade saju võiks seletada ka orkaanidega. On ju ka Eestist teada tugevaid orkaane, mis näiteks telefoniputka kuhugi kaugele kannab. Erinevates kliimades erinevate suuruste ja tugevustega tornaadod on terve lehmakarja kindlasti võimelised lennutama sadade kilomeetrite kaugusele, konnadest ei hakka rääkimagi, kui ikka üks suur tornaado tiigist läbi läheb, siis võib kõiksugu loomi alla sadada.

Jah, aga.... kuidas seletada seda, et alla sajavad korraga just ÜHE liigi esindajad? Kui on orkaan, kakub ta ju kõike, mis ette jääb, mitte ei vali üht liiki. Need salapärased sajud ongi just sellised, et sajab ühte liiki olendeid. Salapärane ju?
Vasta
Tavaline on see ju, et vesipüks tõmbab kalaparve ülesse ja siis see kukub hiljem alla.
Näiteks on punane vihm, kui on tegu mingite vetikatega.
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja Thorondor
Tavaline on see ju, et vesipüks tõmbab kalaparve ülesse ja siis see kukub hiljem alla.
Näiteks on punane vihm, kui on tegu mingite vetikatega.

aga miks sinna näiteks teist liiki kalu või vetikaid või midagi ei satu?
Vasta
Njah, ei oska öelda, miks ühest liigist loomakesed just alla sajavad. Aga samas ei oskaks leida ka ühtegi asjalikku põhjust, miks nad siis just näiteks konnasid tahavad uurida. Mis neis konnades nii väga peitub? Või lihtsalt kalades? Ei ole muidugi teadlik kõigist loomasadudest, konnade oma olen kuulnud. Kuid see on ju pisut veider.. Miks siis inimesi mõnel heal päeval alla ei saja?
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja Tutanhamon
Njah, ei oska öelda, miks ühest liigist loomakesed just alla sajavad. Aga samas ei oskaks leida ka ühtegi asjalikku põhjust, miks nad siis just näiteks konnasid tahavad uurida. Mis neis konnades nii väga peitub? Või lihtsalt kalades? Ei ole muidugi teadlik kõigist loomasadudest, konnade oma olen kuulnud. Kuid see on ju pisut veider.. Miks siis inimesi mõnel heal päeval alla ei saja?

Inimsei viiakse väiksemates "kogustes" ??? Vbl seepärast.
Vasta
Inimene ja konn on loomulikult võrreldamatud liigid. Kas siis Neil on selline suhtumine, et kui me võtame ühe konna, siis toome ta ilusti tema tiiki tagasi ja anname veel kärbse ka kaasa, kuid kui on massiline konnade röövimine, siis loobitakse kõik korraga alla. Miks nad siis ei too neid kõiki korraga tiigikesse? See loogika jääb siiski konarlikuks.

Äkki võime sellele sarnaste isendite allasajule mõnda muud seletust leida.. Loogiline on, et tornaados on mingisugune tsentrifugaaljõud, mis teatud massiga kehad näiteks heidab välja ja teatud massiga kehad kannab kaugemale.. See oleks siiski minupoolne selgitus.
Vasta
Minumeelest on selles raamatus absurdsed pildid .. pilt on täis igasugu künkaid ja varje ja mingi nool viitab suvalisele ebamäärasele kühmule.. all tekst et tegu on veoautoga Laugh.
Arvan, et enamus selles raamatus ei ole tõsi.
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja fyb
Minumeelest on selles raamatus absurdsed pildid .. pilt on täis igasugu künkaid ja varje ja mingi nool viitab suvalisele ebamäärasele kühmule.. all tekst et tegu on veoautoga Laugh.
Arvan, et enamus selles raamatus ei ole tõsi.

piltide suhtes olen samal arvamusel. vaatasin kust kandi pealt vaatasin, aru ei saand midagi.

eks too oleks vast suuremat süvenemist vajanud. autor tegeles ju nende piltidega aastaid.
Vasta
minumeelest kui selliste piltide vaatlemiseks aasta aega kulutada võib seal Miki Hiirt ka näha.. see pilt oli ju piisavalt segane, et sealt välja lugeda mida iganes tahad. Smile
Vasta
Ja taevas lendavad pilvevärvi UFOd, mis on kasside ja autode ja haikala kujudega.
Vasta
Mina olen seda raamatut ka kunagi lugenud. oli normaalne raamat täitsa mu meelest. fotode suhtes peaks vaatama raamatu trükikvaliteeti ja alles siis rääkima, et mis seal näha on või õigemi ei ole. kui need fotod oleksid nt A3 suuruses ja korralikud selged ja hea kvaliteediga fotopaberil, siis võib seal ju tõepoolest veoauto olla!? Osad fotod olid siiski täitsa arusaadavad mu meelest. nt kohad, kus miski masin pinnast teisaldas. see oli ju hästi näha, kust maalt läks jutt, sealtmaalt oli pinnas läinud. ja siis veel fotod sellest, et kuu on kokku õmmeldud (jutumärkides). no olid ju näha suured siksakid mööda kuu pinda! eksole.

ma ei tea, vb kirjutas sealsamas raamatus, aga vb ka mitte. kusagilt igatahes lugesin, et nt vist oli jupiteril, osad kuud liiguvad vastupidi ja on teistsugused. seega võivad ju vabalt tehislikud olla!? ja ka maa kuu on tegelikult täielikult uurimata. sellest ei piisa, et vaatad teleskoobiga, tood ühe tükikese kivi ja siis mingi onu läheb ja teeb kaks sammu! eks minge kuhugi koopa peale kõndima, ega ikka aru ei saa küll, et miskit all on, eksole!? vb ongi kuu tehislik, ja pealispind on lihtslt tolmu ja kivipudiga kaetud, maskeeringuks noh. ja mõelge, kui ülihea on kuu pealt maad jälgida! vaata nagu loomaias klaasi tagant pisikesi ahve.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Green_Day
[quote]Esialgne postitaja Aztecca

Aga äkki on seal teissugused eluvormid kes ei vaja elamiseks neid tingimusi millega meie elame...Bleh
Vasta
Hmm... Peaks ise ka selle raamatu kuskilt muretsema. Päris huvitav tundub olevat... Ma siin saidil ikka päris uus kah... Pean alguses selle raamatu läbi lugema ja siis alles siia kirjutama tulema...
Aga nende elukate (putukate jms) koha pealt ma ütleks nii - see on väga võimalik, et elu on... Näiteks isegi Maal on selliseid baktereid, mis ei sõltu õhust ja veest (nii palju kui mina tean), aga vastupunkt - need vajavaid muid toitaineid. Võibolla Kuul on ka pinnase all selliseid "baktereid" vms, mis on ajaga arenenud ja endale intelligentsuse "muretsenud".
A mida mina ka tean? Igastahes... See teema pakub palju mõtlemisainet.

[Muudetud: 12-26-2004 pipartyt]
Vasta
This is the age of Microchips and Titanium,the Darkside of the Moon and contact with Aliens
Vasta
Süvenesin ka kunagi sellesse raamatusse.Tekst tundub alguses tõesti uskumatu, kuid samas on välja toodud ka tõestusi ja alati viidatakse kellelegi kõrgemal kohal asuvale salapärasele isikule, kes väidab, et kõik tehislik, mis Kuul on ja mis seal toimub on reaalsus. Ja et USA kõrgemad instantsid on ka sellest teadlikud. Ja kõik see on seotud ka Apollo missioonidega ning üldse Kuu-missioonide järsu katkemisega. Tõesti, piltide koha pealt ei oska ka nagu midagi väga head öelda, kuigi on loomulik, et originaalpilte on väga ja väga raske võrrelda raamatus trükitud vähendatud ja hägusemate piltidega (arvestades ka seda, et see raamat on suht vana trükk). Selgemalt on aru saada suuremates kraatrites toimuvast elutegevusest. Neid pilte vaadates mõtlesin ma, et äkki on neid samu pilte kuskil ka selgemalt olemas ja ka erinevate nurkade alt. Niiet kui keegi teab siis ütelgu. Raamatus esitatud arvukate hüpoteeside üle otsustagu igaüks ise - kõike ka ei tasu uskuda. Selge on see, et Maa-Kuu süsteem ei tohiks füüsikaseaduste järgi olla selline nagu ta on, niiet mõtlemist selle teema üle on kindlasti.
Mina isiklikult soovitaks küll soojalt seda raamatut vaadata ja lugeda. Ise sain küll päris palju uut ja huvitavat teada ning pani tõesti mõtlema Kuust mitte kui kivist vaid kui väga müstilisest paigast.
Vasta
Arvamusi on seinast seina.Kuni pole midagi tõestatud,ei saa tavaline inimene suurt millestki aru.Nagu Kuu, nii on mitmetes kohtades juttu ka teiste taevakehade pinnal toimuvatest muutustest ja isegi tehislikkusest.Phobos,Deimos,Io,Iapetus,Triton.Aga minu arvates on huvitavam hoopis teine küsimus:miks pole Kuul enam 30 aastat käidud?Kas Keegi ei luba või käiakse seal juba pidevalt saladuskatte all.Viimase kohta on juba oletusi avaldatud.
Vasta
kas keegi on netist viimasel ajal leidnud uusi pilte kuu pinnast või midagi?

või siis lausa kraatrite pilt kuultMinu kuu maastiku link

Muudetud: 2-4-06 kell 17:05:19 Gulja
Vasta
Räägiks siin teemas siis ikkagi sellest konkreetsest raamatust või vähemalt küsimusest "on seal kedagi?". Muude Kuu-asjade kohta on meil ju suur Kuu-teema olemas, annan viited vastuseks Gulja küsimusele seal.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kas keegi teab? Autor: Commander X tolmukübeke 2 2,321 13-04-2007, 12:03
Viimane postitus: tolmukübeke

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat