Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Langenud ingel Kataloonias? (video)
Leidsin väga huvitava video ning tekkis küsimus, et millega küll tegu võib olla? Video pealkiri ütleb "Fallen angel" kuid mulle küll ei tundu olevat see mingi nö, "fallen angel"

http://www.metacafe.com/watch/168677/fal...subtitled/

Muudetud: 15-11-07 kell 16:02:00 Hope

Muudetud: 16-11-07 kell 08:53:31 Hallucigenia
Keegi sõrmusteisanda taoline gollumi-tyyp sõi linnu ära.
Pimedas on suhteliselt kergesti lavastatav.
Tsitaat:Algselt postitas: Lillian
Keegi sõrmusteisanda taoline gollumi-tyyp sõi linnu ära.
Pimedas on suhteliselt kergesti lavastatav.

(hyes)(hyes)(hyes) sõrmusteisanda sarnane olevus? Okei.

Kui seal lähedal ehk asub mingi koobas siis ma mõtlesin, et äkki selle koopa elanik Laugh mitte eriti väljaarenenud muidugi.
See video on siit enne ka juba läbi käinud minu arust.
Lõuna-ameeriklastel ongi kõik olevused mida nad enne näinud pole kohe automaatselt deemonid ja langenud inglid ja mis iganes veel.
See võis vabalt mingi läätsedega inimene ka olla :S
Tsitaat:Algselt postitas: DooM
Lõuna-ameeriklastel ongi kõik olevused mida nad enne näinud pole kohe automaatselt deemonid ja langenud inglid ja mis iganes veel.

Kui aus olla Kataloonia asub Hispaanias seega tegu on Hispaanlastega
Hmm iga kord kui ma seda vaatan tundub nagu see tõesti oleks keegi

Muudetud: 20-11-07 kell 22:44:21 Hope
Tsitaat: Kui aus olla Kataloonia asub Hispaanias seega tegu on Hispaanlastega Sick
Hmm iga kord kui ma seda vaatan tundub nagu see tõesti oleks keegi SickSickSick

Vabandust, minu viga... geograafia ei ole mu parim külg Sick

Aga see on inimese refleks(?) et sa näed seda mida sa usud nägevat, ma seda esimest korda nägin siis mõtlesin ka tükk aega et mis asi/elukas see olla võis.
Eks igaüks arvaku ise, millega tegu on. Analoogseid klippe on ju veel tehtud. Loomulikult on sellist lihtne ise ka lavastada.
Muidugi on seda lihtne lavastada kuid ma arvan, et seda kas see on lavastatud või mitte teavad ainult need kes seal viibisid. Meile jääb üle vaid kas uskuda või mitte ning see on juba igaühe enda valik.
Täpselt nii ongi...
väga kahtlane....ma nagu ei teagi nyyd mida arvata aga see klipp on youtube'is ka yleval aga el chupacabra nime all
xd...

Lõuna-ameeriklastel ongi kõik olevused mida nad enne näinud pole kohe automaatselt deemonid ja langenud inglid ja mis iganes

nagu jh ma arvan sama et umbes nagu (näide)mingi must koer jookseb põllul, kui aru pole saada et see on koer siis on umbes kohe nii et: "Vaata deemon! Tee pilti!" umbes nii nagu see on nagumasendavAngry

Muudetud: 11-12-07 kell 13:17:55 Metavo
Nii naljakas, kui see ka ei oleks kuid ma nõustun, see "olend" näeb tõesti välja nagu Lord Of The Rings triloogiast tuntud Gollum. Kuigi mis reaktsioon tal oli, tegi asja tõesti huvitavaks. Ei oska öelda kes see olla võiks.

Lillian: Pimedas on rohkem võimalusi selliseid "olendeid" kohata, olles see lavastatud või mitte.

Muudetud: 5-12-07 kell 23:17:51 Avo

Muudetud: 5-12-07 kell 23:18:31 Avo
ilgelt rõve ju.naq luukere ju või pole tõesti mitu aastat süüa saanud et sõi seal midagi.vastik.c( =
seeoligi siis see ingel
Tsitaat video orig. keskkonnast:

A naked guy whos makin s**t is an angel , damn it !!!
Video on väga kahtlane...
1. Pimedas, paras hasart sees on suhtelisel raske nähe 3-4 linnusulge
2. Miks Härra Ingel ei teinud häält mehi vaadates
3. Härral on seljas ebaloomulikult suur kasvaja vms.(ehk olen imelik aga see meenutaks nigu surnud inimest, nöör selja küljes)
4. Härra ei liiguta ennast enne seda pea keeramist, samuti ei kõnele ega tee muid asju.
5. Härra ei ehmata üleüldse, ainuke asi mis liigub on tema pea
6. Näha on vaid üks käsi(see võib seletada ka mühku seljal, et teine käsi oli kõvernunult).
7. näha on ka vaid üks jalg.
8. Kui valguseks oli taskulamp, miks ei reageerinud härra sellele otsekohe?
9. Kui valguseks oli infrapuna, kuidas kaameraga inimesed liikuda nägid?
10. Oletades, et tegu mõne inimesega, kes jäänud koopasse elama või midagi taolist, siis kuidas ajast ta oma pea kiilakaks?

Miks läätsedega. Silmad peegeldavad valgust nii, et jääb mulje, nagu oleks silmad üleni valged vms.

Aga jah, ta nägi välja siiski nagu täiesti tavaline, kõhnapoolne inimene.
See, et ta kohe ei reageerinud sellele valgusele ja pärast tegi sellise kiire liigutuse, see on just selline dramatiseeriv ja ülesküttev ja väga filmilik.

Karta on, et tegu on lavastusega.

Muudetud: 1-1-08 kell 14:24:42 Andromeda
tegu on lavastusega. internetis on olemas video ka selle tegemisest.

e: http://www.youtube.com/watch?v=vjG1yuOCCz4 .
mul võttis peale algse video vaatamist alla minuti aega, et veenduda selles, et see on võlts. natukene googeldamist võiks enne oletusi ikka teha.

Muudetud: 1-1-08 kell 18:45:11 Eistr
Tsitaat:Algselt postitas: Eistr
tegu on lavastusega. internetis on olemas video ka selle tegemisest.

e: http://www.youtube.com/watch?v=vjG1yuOCCz4 .
mul võttis peale algse video vaatamist alla minuti aega, et veenduda selles, et see on võlts. natukene googeldamist võiks enne oletusi ikka teha.

Muudetud: 1-1-08 kell 18:45:11 Eistr

aga äkki see video mis näitab kuidas seda tehti on feik?

Ei oska midagi arvata... Eriti realne see pole "Fallen Angle" pole
Otsisin googlest ülesse lehe kus on pildid kuidas siis seda niinimetatud "langenud ingel" tehtud oli.
http://www.fallenangelmakingof.com/

Ühesõnaga täielik lavastus. Vaadake sealt pildid üle.
aga kui lähemalt vaaadata ja töödelda videot siis on näha tiibu ja nägu
ja mis siis? see ongi video autorite eesmärk.
Tsitaat:Algselt postitas: MeAreEST
väga kahtlane....ma nagu ei teagi nyyd mida arvata aga see klipp on youtube'is ka yleval aga el chupacabra nime all
xd...

Nääh, ei usu. Kuna nagunii pole kuigi palju inimesi, kes teavad mis mööda Maad öösel ringi luusivad, siis see võib olla ükskõik kes. Ise kipun arvama, et see on üks suurem ahvi sugulane(mul ei tule sarnase olendi nimi meelde), kes lihtsalt keset metsa sõi midagi. Suht paljudel on sarnased silmad. Aga see võis ka vabalt olla kellegi temp, panna mingi rohekas kostüüm selga ja hirmutada inimesi(ise sai kah kunagi taolist nalja tehtud).

Muideks Chupacabra on müütiline olend, kes "jõi kitsi"(ingl. k. goat sucker).
Tsitaat:Algselt postitas: GZBoy
Muideks Chupacabra on müütiline olend, kes "jõi kitsi"(ingl. k. goat sucker).
El Chupacabra-dest on juttu SIIN.
Aga isiklikult arvan, et ka see "loom" oleks ju ise ka ehmatanud... Kohati on ehmatamine kiire reaktsioon. Loogiline see ju oleks. Igatahes see on minu arvates feik mis feik.
halloo, kallid inimesed! aadressil http://www.fallenangelmakingof.com/ on ilusasti seletus selle filmikese tegemisest jmt

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Video, kas kass oli eelmises elus inimene? zepac 3 4,840 08-04-2011, 19:27
Viimane postitus: Päikeseinsener

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne