Postitused: 6
Teemad: 3
Liitus: Aug 2007
Ma olen ainult ühekorra elus ufot näinud . see oli umbes 4 aastat tagasi oli pime ja ma läksin koju kui ma näen kuidas taevas vilgatab siuke valge kolmnurga kuijuline objekt jäin hetkeks seisma ja ootasin et äkki tuleb jälle aga ei tulnud siis hakkasin täiega jooksma ja nägin silmanurgast kuidas ta korra jälle vilgatab .Kas see või stõesti UFO olla?:o
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
See võis olla ka jõuluvana...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Celtic
See võis olla ka jõuluvana...
Selles on õigus... See võis olla ükskõik mis... Pilvede vahelt tulev kuuvalgus, lennuk oma tuledega. Kirjeldus, et mingi valge kolmnurga kujuline objekt ei ütle eriti midagi.
Jah, see võis küll UFO olla, kuid ei võtaks seda, kui 100% kindlusena.
Postitused: 481
Teemad: 9
Liitus: Feb 2007
Aga võibolla hoopis jaaniuss.
Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
Pidev segadus on siin UFO definitsiooniga - UFO on iseensest tundamtu lendav objekt, mitte tulnukate kosmoselaev...põhimõtteliselt oli see niikuinii UFO, kui sa ei oska öelda, mis see oli...aga kas see oli tulnuklaev, mida paljud millegipärast tuledest taevas arvavad - minu arvates ebatõenäoline...
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
Postitused: 53
Teemad: 1
Liitus: Oct 2007
mingeid UFO-si pole olemas nad on:unknow flyng saucers
Tomorrow we might never wake up !
Postitused: 135
Liitus: Feb 2007
Tsitaat:Algselt postitas: banaaniaju
mingeid UFO-si pole olemas nad on: unknown flying saucers
ei kujuta ette mis sa selle lausega mõtlesid?
Postitused: 53
nad ei ole UFO-d nad on unknow flyng saucers0 teadmatud lendavad objektid
Tomorrow we might never wake up !
Postitused: 50
Teemad: 2
Näed, pahandasid nüüd auväärt moderaatorid välja, ja õppisid sellest, et sellised ebatsensuurseid sõnu, mis sinu sõnaraamat väljastada võimaldab, koristatakse siit kiiresti.. ei ole mõtet pahandada kui sinu ideoloogia ei lähe kokku enamusega..
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Kõik viimase "mõttevahetuse" jätkajad saavad hoiatuse. 2 hoiatust = ban. Garanteeritult.