Postitused: 445
Teemad: 34
Liitus: Oct 2003
Et kes siis on näinud vaime/kummitust/või midagi taolist/toas mingi salapäraseid heledaid kogusi liikumas jne.
Ise olen näinud vanas maamajas ringi liikumas mingeid heledeaid kogusi, kuigi seal majas keegi pole nagu ära surnud. Tavaline maamaja, siis peeglist näen, et mingi hall kogu liiguks nagu, keeran järsku ümber, pole ju kedagi, ja seal samas üleval rämpsu täis pööningul olen näinud seda kogu vilksamas ühest kohast teise päris mitu korda.
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Kahjuks kahjuks pole midagi sellist kogenud, kuigi tahaks hirmsasti. Peaks ikka otsima mõne koha, mille kohta käivad jutud, et seal kummitab ja siis seal paar ööd veetma.
Postitused: 280
Teemad: 28
Sooviks küll mingit hea loomulist vaimu näha või midagi taolist :ink:
Postitused: 66
Teemad: 7
Vot nendesse mul enam usku ei ole, võibolla kui omasilmaga "seda" näen, siis saan oma arvamust muuta, kuid praegu olen mina selle koha pealt skeptik.
Postitused: 8
Teemad: 0
Ise näinud ei ole, kuid meil on kodust mingi 7-8 km eemal on selline mets nagu seda on künnamets...
Seal on siis igasugu asju juhtunud. näit oli seal üx talu ja taluperenaine või kes iganes oli kuulnud öösel lusikate kolinat ja läinud vaatama mis kolin see on siis. jõudis kohale luskiad kadunud, kõik uksed aknad lukus, ei tea mis värk on..läks tagasi magama siis, ärakab ommikul üles, ja üllatus, üllatus luskiad tagasi.
on olnud ka selline juhtum, kus mingi mees, kes seal metsas elas läx prügi välja viima ja ei tulnudki tagasi...quess what..Mees leiti 6 kuud hiljem metsast, ise näost jumala valge, vant luges puid metsas üle.
Veel üx juhtum, kus ühes talus üks vant oli magama läinud, ja keset ööd äraganud mingi hääle peale üles "sa magad selle koha peal, kus ma surin" vms oli see hääl öelnud..
Tglt seal metsas oli kunagi ka mingi sõda olnud, kus paljud olid surma saanud...
Ise pole kunagi vaimu näinud, kuid kui peaxin nägema vaimu kusagilt kaugemalt piirduksin selle kaugusega  , lähemale ei hakkaks igax juhux ronima...
kui tuleb järgmine suvi, siis lähme sinna metsa telkima, mitmeks päevaks:o.
See keda ma kirjeldasin, et keda nägin, see võis tegelikult olla ka täiesti vabalt mingi valgusemäng. Päike paistab siit aknast natust sisse, siis näen siukest naljakat kogu, siis tuleb päikesele pilv ette, ja kadunud ta ongi. Ja, et liikuv, et päike läbi puuokste paistab on mingi tuuleiil, et oks liigub ja valgusekiired nagu liiguksid. Aga see oli üpris tõeline nähtus, kui ise nägin.
 , võix minna kyll jah, saax tõelise elamuse, rendime seal mingi talu..
Pärast leitakse meid kõiki kuskilt metsast puid üle lugemas...isn't that fun or what??
Tsitaat:Esialgne postitaja nomax
, võix minna kyll jah, saax tõelise elamuse, rendime seal mingi talu..
Pärast leitakse meid kõiki kuskilt metsast puid üle lugemas...isn't that fun or what??
jeap fun. talu võib küll rentida, aga siis poleks nii vägev, telgiga oleks ikke huvitavam, kuuled, hundid uluvad, kuuled sammud käivad ümber telgi, ise oled telgis kinni, kaasas on veel taskulamp ja videokaamera/digikaamera  Deam kisub tüübiliseks õudukaks ära
Postitused: 6
Teemad: 1
tegelt on neid kordi mitu olnud, kui olen midagi näinud või kuulnud.
Väikesed lapsed on sellele asjale vastuvõtlikumad siis suuremad kogemused jäävadki sinna.
Üks oli kui öösel, ilma põhjuseta ärkasin üles, ja nägin esikus kaht "energiakogumit". Liigutada küll ei julgenud...
Siis oli selline juhtum, kui olin hämaraga õues ja hakkasin hääli kuulma, hääled hüüdsid erinevaid nimesi. Jooksin tuppa kohe, kogaeg tagasivaadates.
Nüüd, teismelise eas, oli üks juhtum. Olin uinumas, aga järsku kuulsin koputamist köögiaknal. Koputus kõlas uuesti, aga ei julgenud vaatama minna. Hiljem lugesin, et need võisid olla mingid surnute hinged kes tahavad kontakti.
"Vaim on see kes teeb elvaks."
Mihkli
Postitused: 150
Teemad: 11
Tsitaat:Originally posted by nomax
Ise näinud ei ole, kuid meil on kodust mingi 7-8 km eemal on selline mets nagu seda on künnamets...
Seal on siis igasugu asju juhtunud. näit oli seal üx talu ja taluperenaine või kes iganes oli kuulnud öösel lusikate kolinat ja läinud vaatama mis kolin see on siis. jõudis kohale luskiad kadunud, kõik uksed aknad lukus, ei tea mis värk on..läks tagasi magama siis, ärakab ommikul üles, ja üllatus, üllatus luskiad tagasi.
on olnud ka selline juhtum, kus mingi mees, kes seal metsas elas läx prügi välja viima ja ei tulnudki tagasi...quess what..Mees leiti 6 kuud hiljem metsast, ise näost jumala valge, vant luges puid metsas üle.
Veel üx juhtum, kus ühes talus üks vant oli magama läinud, ja keset ööd äraganud mingi hääle peale üles "sa magad selle koha peal, kus ma surin" vms oli see hääl öelnud..
Tglt seal metsas oli kunagi ka mingi sõda olnud, kus paljud olid surma saanud...
Ise pole kunagi vaimu näinud, kuid kui peaxin nägema vaimu kusagilt kaugemalt piirduksin selle kaugusega , lähemale ei hakkaks igax juhux ronima...
sinna peax tõesti telkima minema, ja kaamerad kaasa võtma.
maailm pole kunagi üxi olnud.
Postitused: 547
Teemad: 16
kui näeks midagi , hakkaks ehk ka uskma, praegu loen nagu muinasjuttu
Postitused: 189
Teemad: 13
Tsitaat:Esialgne postitaja nomax
Ise pole kunagi vaimu näinud, kuid kui peaxin nägema vaimu kusagilt kaugemalt piirduksin selle kaugusega , lähemale ei hakkaks igax juhux ronima...
Sinna me telkima tuleme ükskord pole veel vaimudega kokku puutunud aga tahaks küll hirmsasti
Ja eks peale vaimudega kokku puudet on 2 varjanti kas ilgelt lahe kogemus või siis käin 10 aastat psüholoogi juures et sellest üle saada 
ei tea palju ta neid puid jõudis 6 kuuga ää lugeda:o
Tsitaat:Esialgne postitaja Pätu
Ja eks peale vaimudega kokku puudet on 2 varjanti kas ilgelt lahe kogemus või siis käin 10 aastat psüholoogi juures et sellest üle saada 
ei tea palju ta neid puid jõudis 6 kuuga ää lugeda:o
Seda ei tea palju ta neid puid üle luges, huvitav mis ta siis tegi, kui tal lugemine sassi läx???(juhul muidugi, kui üldse läx)
aga jah, seda ei tea mis sellest mehest nyyd saanud on, kuid üht tean ma kindlalt selles metsas kummitab päris kindlasti kohe, ja usu mind üksinda sa sinna metsa ära eksida ei taha, eriti öösel, kuigi kunagi tahax korra selle vaimu ära näha ikki kyll...
Ega's Midagi telgid välja ja künnametsa ööbima
Postitused: 148
Teemad: 8
Kunagi uskusin kidnalt vaimudesse, kui kuulsin üksi kodus olles mingit imelikku häält or smth, arvasin kohe et kummitus...nüüd on igale asjale loogiline seletus..Kuigi olen ikkagi suht kindel et sellised asjad eksisteerivad....kuskil
![[Pilt: para.jpg]](http://www.hot.ee/jyrgenhenn/para.jpg)
Its all about searching the truth....
Postitused: 1,543
Liitus: Dec 2003
Kui meil koer oli, siis vahel harva ta hakkas haukuma täiesti tühja koha peale. Tema vist nägi seal midagi.. kummaline :ink:
Postitused: 174
Teemad: 5
Tsitaat:Esialgne postitaja levis
Kui meil koer oli, siis vahel harva ta hakkas haukuma täiesti tühja koha peale. Tema vist nägi seal midagi.. kummaline :ink:
Äkki lindude peale?
Aga jahh mina pole elus kummitusi, vaime ega midagi sellist näind ega usugi seda jama. Kui on midagi kummalist siis ennem arvan, et see on UFO aga vaime ma ei usu. Tahaks küll näha jah  aga pole veel sellejaoks midagi teinud(loe: vaime välja kutsunud). Kui mingi kambaga koos olla kuskil metsas, siis võix täica proovida
Postitused: 58
Teemad: 5
Liitus: Nov 2003
koerad pidavat nägema jah vaime...
Postitused: 430
Teemad: 12
Liitus: Nov 2003
koerad juba kuulevad vähe teisiti ja siis näidiseks mingi eriti kõrge heli peale, mida inimkõrv ei kuule, haukuma pistavad
...for knowledge is limited while imagination embraces the entire world.
Postitused: 108
Teemad: 6
mul juhtus ükskord nii, et olime perega maal.. riisusime hoovi jne.. siis ma läksin tuppa mingit ämbrit ära panema ja kui uuesti õe tahtsin minna siis oli uks lukus ja võti oli väljaspool... mõtlesin et nüüd küll mingi jama... läksin koputasin akna peale, oma õele... siis ta tuli keeras ukse lahti, 2 korda oli lukku keeratud.. igatahes korraks võttis küll kõhedaks sest keegi pole ust lukku keeramas käinud :S aga jah, näinud pole kedagi... kahjuks/õnneks!
"Mis on vastus?" (Vaikus) "Sel juhul, milline on küsimus?"
Postitused: 493
Teemad: 4
olen näinud lendajaid.. eks veidike hirmus oli aga ennekõike müstiline.
Lendajatega ei ole tegemist juhusliku nägemisega .. neid näeb siis kui neid vaadata sihilikult. Kodus nägin lähedalt.. aga olen neid ka kaugel siblamas näinud kusjuures koos loomaga.
Postitused: 439
viimasel ajal näen ma pidevalt viirastusi :S , pidevalt on tunne et keegi jälgib mind, üxkord sõbraga õues olles nägin mitu korda inimese kujulist, läbipaistavat (ainult piirjooned olid ähmaselt näha) objekti ringiliikumas, mitte ainult silmanurgast vaid ka otse :s
arvuti vist silmad väga metsa keerand
olen näinud kummitust, hirmus oli ja kuna olin teisel korrusel ühes hoones ja akna ääre peal, siis hüppasin hirmust alla. kummitus oli seljataga. väidetavalt poos seal üx mees ennast üles...
The memory of Padova remains
Postitused: 493
to Bullseye:
see vajab siiski eelteadmist millega tegu on .. muidu sa reageerid neid nähes valesti ja muudad enda huvides asja hullemaks kui niigi on  .
Loe kõik Castanedad läbi.. kui ei viitsi loe ainult kõige viimane.
Postitused: 78
Teemad: 1
Liitus: Jan 2004
Ei ole küll vaime näinud, kuid olen kuulnud tuttavatelt lugusid, kuidas keegi kutsub neid...creepy.
Aga mis muutub loomadesse, siis minu kass jõllitab küll päris tihti millegi poole. Ta kohe jälgib pikalt, silmad pärani lahti. Täitsa jube hakkab, eriti veel hilja õhtul.
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Nojah, on ju teada, et loomad kuulevad hääli, mida meie ei kuule ja näevad ka teistmoodi.. See võib tõesti kõhedust tekitada.. Filmides just kujutatakse koera haukumist kui tunnusmärki millegi võõra lähenemisest.. Kassid on üleüldse veidrad loomad.. (armsad ka muidugi), nad alatihti jälgivad midagi tundide kaupa..
Postitused: 79
Teemad: 2
Liitus: Jan 2004
kassid põrnitsevad jah, tihtilugu ilgelt tähelepanelikult kuskile olematusesse. samas on nad aga ka nii ullult terased, et näevad mingit mikroskoopilist satikat või ämblikuvõrgu peenema riba kõikumist...
ise pole muidugi kummitusi näinud. õnneks. küll aga korra tundnud. kahjuks. 
ei saa küll väga objektiivne siin kirjelduse edasisaamisel olla, sest tunnistan, et olin tol õhtul füüsiliselt siiski väga ja väga kurnatud.
aga asi ise juhtus aastate eest ühes väikelinna võõrastemajas, kuhu kogu meie punt majutati. ise jõudsin majutuskohta kuskil 3-e paiku öösel ja nagu ütlesin, olin tõepoolest väga väsinud. läksin ka kohe tuttu. teised ka juba ammu magasid, ainult teisest koridoriotsast kuulsin väikest seltskonnategevust ja juttu. toad olid seal aga nii, et iga kamba peale üks korter, iga voodi eraldi ilma ukseta toas. minu korteris oli siis veel 2 inimest juba norinal magamas. keerasin siis selle korteri üldukse lukku ja üritasin uinuda. üleväsimuse tõttu aga polnud see üldse mitte lihtne. ilmselt lõpuks ikka suikusin.
siis aga... just sellises poolteadvuse seisundis, kui enam pole ärkvell ja veel ei maga, tundsin, et keegi sisenes minu ruumi. no lihtsalt tundsin, et keegi tuli. mõtlesin, et ehk on mu toanaabrid unetud ja üritasin mitte välja teha. isegi ühmasin vist midagi. vastust ei tulnud.
samas tekkis aga natc aja pärast täiesti tobe tunne, et see tulija on eakam meesterahvas (meie pundis selliseid polnud) ja arutlesin, et ehk on koridori pealt keegi lolli nalja tegema tulnud. siis aga meenus, et panin ometi meie ukse täitsa kindalt lukku.
üldiselt unisuse tõttu olid mul siiski silmad suletud, kuid kuna olukord muutus õõvatekitavaks, üritasin läbi ripsmete ja üle pea tõmmatud teki tuppa piiluda. (muide, magasin kõhuli) pimedas toavaates ma muidugi midagi ei näinud ja veidi aja pärast arvasin, et olin endale kõike ikka ette kujutanud. suikusin vist taas unne. kuid siis tundsin ikkagi, et keegi on toas. kuulsin justkui ta aeglaseid samme parketil ja tajusin ka tema hingamist.
siis aga... api!... tundsin, kuidas ta istus mu voodile. krt, see oli ikka küll nii ehedalt tajutav, kuidas voodi mingi raskuse all atrofeerus. ise olin igaljuhul selleks hetkeks täiesti kangestunud ja liikumatu. ja ausalt öeldes ma lihtsalt EI JULGENUD silmi enam avada.
tõmbasin vist instinktiivselt vaid pead rohkem õlgade vahele. pealegi mul oli ilgelt reaalne taju, et see "asi" istus mu voodil, vaatas mind ja IRVITAS. prrrrr.
siis aga... võehhhh....tundsin, kuidas "see" tõmbas oma kondise käega üle mu selja! niimoodi vaikselt ja ikka justkui irvitades. fkkk KUI jälk see oli!!!
igaljuhul olin hirmust kange ja paanikas ei osanud muud, kui üritada olla võimalikult kuss ja liikumatu ja hästi teki all.
aga siis tuli õnneks meelde üks loits. igal juhul hakkasin viimases meeleheites seda aina ja aina omaette korrutama ja kontsentreerusin ainult sellele.
ja ma ei tea, kui kaua aega siis läks. igaljuhul ühel hetkel mõistsin, et ta on kadunud ja tuba on taas tühi.
olin ikka täitsa läbi omadega. ja jäin magama.
ärgates aga oli kõik peensusteni meeles.
ja muidugi ükski meie pundi tegelastest öösel üleval siiski ei olnud. ja uks oli muidugi ka endiselt lukus.
|