Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
Tegemist mu enda välja mõeldud väljendiga. Tegelikult sellist liiki ei eksisteeri.. või siiski? Ootaks teie arvamusi ning oletusi selle kohta, kas on kunagi üritatud aretada inim-tulnuk hübriidi..
Ise arvan, et seda on proovitud, siiski arvan, et sellega pole toime tuldud. Arvan, et tulnukrassi bioloogia on omaette komöödia ning erineb inimese anatoomiast oluliselt.
Postitused: 378
Teemad: 11
Mina arvan, et zetad on kohe kindlasti midagi luua püüdnud. Kas just otseselt inimese ja tulnuka hübriidi kuid midagi kindlasti... Kuid täiesti inimese sarnane heledate juustega rass on olemas ja võibolla sealt sai meie rass alguse, igatahes on need kaks omavahel seotud...
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Postitused: 61
Teemad: 3
Liitus: Dec 2003
Mina olen sellisel arvamusel et elu väljaspoolt meie maakera on juba siin planeedil küllaly kaua asunud.
Mitte mingi koletise või lima näol, vaid tavaliste inimeste näol, kes on saadetud siia, et meil korda hoida ning suunata. Kusagilt leiti mingi mees kellel oli mingi kamm imuunsus-systeemiga et ta ei jäänud kunagi haigeks ega murdnud ühtegi luud jne... (unbreakable laadne juhtum)...
Postitused: 222
Teemad: 16
Mõnede teadlaste arvates ongi tulnukate eesmärk siin planeedil luua tulnuka ja inimese hübriidi --> üliarenenud elukat... need ehk ongi Homo Aliensid.
Air Intelligence still feels, flying saucers are optical illusion or atmospherical phenomena, but some Military officials are seriously considering the possibility of interplanetary ships.
United States Government. October 27, 1952.
Postitused: 493
Teemad: 4
seda nyyd kyll teadlased ei arva.
see on ulmeline kuulujutt
Postitused: 455
Teemad: 15
Liitus: Nov 2003
Ega kõik teadlased ka kõike ei tea. Need "Teadlased" mõtlevad kah igasuguseid asju välja, nad on ikkagi inimesed ja nemad kasutavad ka oma kujutlusvõimet.
Kõike mis "Teadlased" arvavad ei tohi kohe tõepähe võtta.
Postitused: 150
Tsitaat:Esialgne postitaja Tutanhamon
Tegemist mu enda välja mõeldud väljendiga. Tegelikult sellist liiki ei eksisteeri.. või siiski? Ootaks teie arvamusi ning oletusi selle kohta, kas on kunagi üritatud aretada inim-tulnuk hübriidi..
Ise arvan, et seda on proovitud, siiski arvan, et sellega pole toime tuldud. Arvan, et tulnukrassi bioloogia on omaette komöödia ning erineb inimese anatoomiast oluliselt.
Täpsustada palun küsimust. Kas inimene on yritanud arndada või humanoidid. Kui humanoidid siis vaevalt, sest liik kes suudab siia rännata valgus-aastate tagant peab olema piisavalt arenenud, et endale ise keha osi arendada. Kui maa teadlased, siis.... ei tule kohe üldse mõtet mix peax.
maailm pole kunagi üxi olnud.
Kas see, et suudab liikuda valguskiirusel tähendab automaatselt seda et tal on telepaatilised võimed ja ülivõimed, MEGA tark, suudab endale kehaosi kohe arendada. Võibolla neile lendas planeedile võõras kosmoselaev ja nad rakendasid sealt endale uudse motori mida keegi tegelikult ei mõista, kuid kasutada oskavad.
Või hoopis andis mingi tulnuk-rass neile perhaps tehnoloogia, et nad saaksid olla nö. kaubavahetuses.
Isegi kui nad leiutasid taolise mootori, ei tähenda et nad kohe üli-human-mega maeiteamisasjad kohe on.
Postitused: 174
Teemad: 5
Ma arvan, et inimesed saadeti siia mingit laadi orjadeks, et järelikult neil on seal kõvasti paremad elutingimused. Nad võidi lihtsalt "tee peal maha panna," tulnukad ise kimasid tagasi oma laevaga.
Tsitaat:Esialgne postitaja loom
Kas see, et suudab liikuda valguskiirusel tähendab automaatselt seda et tal on telepaatilised võimed ja ülivõimed, MEGA tark, suudab endale kehaosi kohe arendada. Võibolla neile lendas planeedile võõras kosmoselaev ja nad rakendasid sealt endale uudse motori mida keegi tegelikult ei mõista, kuid kasutada oskavad.
Või hoopis andis mingi tulnuk-rass neile perhaps tehnoloogia, et nad saaksid olla nö. kaubavahetuses.
Isegi kui nad leiutasid taolise mootori, ei tähenda et nad kohe üli-human-mega maeiteamisasjad kohe on.
see on veic, ebaloogiline oletus.
mina ei saanud jällegi sellest aru miks nad peaksid suutma kehaosi arendada et valguskiirusel liikuda..
" Kui humanoidid siis vaevalt, sest liik kes suudab siia rännata valgus-aastate tagant peab olema piisavalt arenenud, et endale ise keha osi arendada."
ei pea ju olema..
ja SEE on võrdlus??
See oli võibolla kehv võrdlus aga võrdlus see oli. Ma ka täpselt ei tea mida yodarl selle alla mõtles aga mõnesmõttes on tal õigus, sest et valgusaastate vahel rännates on vaja veel tükkmaad areneda teatud arengutasemeni, kus võibki olla tähtsamaks saavutuseks kehaosade ise arendamine.
aga ei pruugi.. me ei tea ju tegelikult mitte essugi valguskiirusel rändamisest.. see võib olla nagu jalutuskäik pargis  . kuigi eriti ei usuks seda..
Oletame, et maalased leiavad maakera seest helendava pallikese mis on omamoodi hüpermootor ja võimaladab liikuda 3x valguse kiirusel...
Ja edasi? Kas see tähendab et meil on kohe telepaaaatia ja igast jäääsemeid kohe kasvatama... ei ole nii...
Seostatakse kohe, et kui valguskiirus on saavutatud siis peab kore rõvedalt tark olema.
yodalr - miks see ebaloogiline järeldus on? Siin pakutud variante, et inimesed lihtsalt pandi muuseas siia maakerale... Et kuu on vapsee kosmoselaev ja... nüüd, äkki ebaloogiline. Siinne ülessanne ei ole välja mõelda asja mis oleks kole loogiline.
Postitused: 430
Teemad: 12
...Isegi kui nad leiutasid taolise mootori, ei tähenda et nad kohe üli-human-mega maeiteamisasjad kohe on...
Mina pakun, et siiski on, kuna nad tegid seda - nad leiutasid mootori, mida meie oleme üritanud meisterdada, kuid pole suutnud - me ei ole üli-human-mega maeiteamisasjad kohe...
...for knowledge is limited while imagination embraces the entire world.
üli-human nad kohe raudselt ei ole
durian.. miks sa arvad et tulnukad on muidu täpselt samaarenguteega nagu inimesed. Võibolla juba leidub neil loodusliku metalli mida meil lihtsalt ei ole ja mis tekitab antigrav.. vahetpole..
Oletame, et maalased leiavad maakera seest helendava pallikese mis on omamoodi hüpermootor ja võimaladab liikuda 3x valguse kiirusel...
Ja edasi? Kas see tähendab et meil on kohe telepaaaatia ja igast jäääsemeid kohe kasvatama... ei ole nii...
Seostatakse kohe, et kui valguskiirus on saavutatud siis peab kore rõvedalt tark olema.
yodalr - miks see ebaloogiline järeldus on? Siin pakutud variante, et inimesed lihtsalt pandi muuseas siia maakerale... Et kuu on vapsee kosmoselaev ja... nüüd, äkki ebaloogiline. Siinne ülessanne ei ole välja mõelda asja mis oleks kole loogiline.
point selles, et inimesed suudavad juba praegust keha osasi kloonimise teel ja geneetikaga arendada.
Vaadake, viimase 100(või 400) aasta jooksul on inimese areng TOHUTLULT kiirenenud, sest et mõelge - Ameerika "avastati" ainult 400 aastat tagasi ja nüüd on seal New York ja Mexico jne. See tähendab, et nüüdsest peale hakkab see areng veelgi kiiremini liikuma, kes teab mille me järgmise 400 aasta jooksul avastame. Niiet mina arvan, et see valguskiirusel liikumine pole nii kauge unistus midagi.
Postitused: 78
Teemad: 1
Liitus: Jan 2004
Põigates tagasi põhiteema juurde - "kas humanoidid on olemas?", siis soovitan lugeda raamatut "Matrixi lapsed". Seal on huvitavalt kirjeldatud inimeste arengut teistest universiumi rassidest. Ma olen raamatut vaid põgusalt sirvinud, kuid esmamulje oli küll põrutav. Natuke kõhe hakkas isegi...
Postitused: 16
Teemad: 0
Äkki on tulnukatel mingi kamm, et nad ise ei saagi endale kehaosi aretada? 
Ja selleks peavad nad tegema hübriidi.
Postitused: 37
Teemad: 6
Liitus: Feb 2004
Olen lugenud kokkupuudetest maaväliste olenditega, et .... nad on inimestele öelnud, et meie oleme nende katsete põhjal loodud olendid. Kogu Maa on üks katse.
Ning olen ka lugenud, et mõningaid inimesi on isegi sunnitud suguühtele maavöliste olenditega. Ei usu seda eriti, kuid siiski.
Inimese ja maavälise olendi e siis su mõiste järgi Homo Alieni teke on mu arvates suht ebareaalne. Tegemist on ikkagi ilmselt väga erinevate olenditega.
Postitused: 213
Mul oleks küsimus, et kui need tulnukröövid ja tehtud katsed inimeste peal pole tehtud tulnukate poolt, siis kellele neid vaja on? Me teame juba ilmselt kõike inimanatoomiast ja on ka väga palju selliseid inimesi, kes lihtsalt enda peal katsetada laseks. Äkki on tõepoolest tulnukatel meiega mingi plaan.. aretada vastavat hübriidi...
Postitused: 71
Teemad: 0
Ma ei usu et kunagi oleks üritatud sellist liiki luua. see oleks juba suur ettevõtmine ja ma ei usu et meie tehnika seda vähemalt veel lubaks.
|