Postitused: 20
Teemad: 3
Liitus: Apr 2007
olen kuulnud palju jutte vaimude tunnist.
mõned ütlevad et vaimude tund on kell 12, mina ise olen arvamusel et kell kolm öösel.
Arvan seda sellepärast et olen ise kell kolm vaimudega silmitsi seisnud.
Mina sündisin kell 1 öösel. Sünnitus oli olnud raske ja mu ema puhkas palatis. Kell pool kolm oli kontrollimis aeg( kas ema on terve jne.) Kell kolm läks palati uks lahti ja mu ema arvas et tuli metõde sisse. Palatisse ei tulnud mitte kedagi. Mu ema läks vaatama ja koridor oli tühi. Ta nägi koridori teises otsas järsku liikumas üht valgetes riietes naist. Ema hüüdis õde, aga tema otsa vaatas hoopis keegi teine. Ta arvas et see oli mõni vast sünnitanud ema ja läks palatisse tagasi. Alles pärast ta mõistis et haigla riided ei olnud sellised ja kell kolm öösel ei lastud kedagi üksi palatist välja.
Nüüd on mu ema surnud aga ma tean et ta valvab mind ja mu 2 aastast venda hästi
:o
Muudetud: 23-4-07 kell 20:24:12 Hallucigenia
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
Kui su ema sai palatist välja, siis oleks ka teised patsiendid saanud.
ja millest tuleb seos selle loo teemast ja vaimude tunnist? kui vaimud olemas on, siis materiaalse maailma seisukohast asuksid nad ajatus ja ruumitus 'kohas' võimega ilmutada end materiaalses keskkonnas.
ja see kell 24.00 olev nn vaimude tund tuleneb sellest, et vaime märgatakse siis rohkem, kuna on vaiksem. pime jne. inimeste karts suurem, meeled rohkem 'ärkvel'.
mu ema oli ukse peal mitte väljas..ta ainult piilus uksest välja. kui ta välja oleks läinud siis oleks ta kohe tagasi aetud sest seal on ju kaamerad daun
Tsitaat:Algselt postitas: blodred
mu ema oli ukse peal mitte väljas..ta ainult piilus uksest välja. kui ta välja oleks läinud siis oleks ta kohe tagasi aetud sest seal on ju kaamerad daun
daun?
ja arvad et seal vahitakse koguaeg kaameratesse ja kui keegi uksest välja astub siis kohe keegi jookseb ja viib ta palatisse tagasi...
ja ma arvan et asi oli tegelikult nii, et sinu emal oli raske sünnitus ehk siis väsimus. kui inimesel on väsimus, siis võid sa tonti näha seal, kus seda pole. ta võis muidugi midagi näha, istus palatisse ja siis hakkas asja 'võimendama'. ma ei väidagi nagu ta oleks sulle valetanud.
esiteks on haigla öösel piisavalt pime, kõik laelambid ei sära täiel võimsusel. ja kui sa väidad, et see olevus oli piisavalt lähedal, et ära tunda tema olemust (st tegelikult avastas ta alles hiljem voodis kellega tegu...tehkem omad järeldused ise), siis väidan mina, et järelikult olid palatid piisavalt lähedal sellele nurgale, et need kurjad kaameraonud saaks patsiente palatisse tagasi tassida.
aga üldiselt on nii et selliste ähmaste sündmuste üle ei ole mõtet arutleda.
kui sulle see teema ei meeldi siis ära vasta sellele okey
Miks sa üldse selle teema siis tegid kui sa vastava sisulist kriitikat ei talu?
Muudetud: 23-4-07 kell 21:37:47 Flash
Postitused: 60
Liitus: Jun 2006
Miks keeratakse alati kõik rohkem solvamise ja muu säärase poole. Ma lugesin välja ilusti ,et avaldatakse oma arvamust ja tehakse omad järeldused. Me kõik ei ole kõiketeadjad ja seega ei saa me kõigega kursis olla. Kõigest ei saa ka alati ainult endale sobivat saada ja loota.
Kuskilt tuleb ikka alustada ja end täiendama asuda. Oma vigadest vast õpitakse ikka kõige paremini.
Vaimude tunnist ma ei ole midagi kuulnud. Isiklikult ma ei välistaks ühtegi kellaaega ja ka päeval võib kõike jutuda. Muidugi igal pool on omad reeglid ja vaevalt päevased ja öised ühtivad. Lihtsalt on harjutud pöörama pimeda kartuses rohkem tähelepanu paljudele asjadele. Sealt see edasi areneb ja tooks ühe näite. Üksi pimedas kõnides tundub iga pragin ja krõbin tunduvalt rohkem mõjuvat kui seda kuskil keset linna päeval olles.
ma ei usu eriti et mu ema mulle valetama hakkaks onju...ja mulle tõesti ei meeldi kui mulle öeldakse nagu et mu ema valetas....
ta ei olnud selline inimene et valetaks
Postitused: 14
Teemad: 1
ma arvan et see võib tõsi olla küll, sest minu ema kui sünnitas nägi ka sellist asja.
ja kaamerad olid ka igas toas....ja korodoris
kui kaamerad igat haigla nurka filmivad siis oleks pidanud see paranormaalsus pildi ka jääma.
ja ma eiv äitnud et su ema valetaks. lihtsalt see mida ta nägi ei pruukinud olla paranomraalsus
Muudetud: 24-4-07 kell 17:45:06 Flash
Postitused: 14
kui ta oli paranormaalsus võis ta ju näiteks mingi selline olla kes kaamera pildile ei jäänud lihtsalt..ega nad siis ennast kaameras ei näita
Postitused: 91
Liitus: Aug 2006
Aga tuleme nüüd kõik ilusti teemaase tagasi. Tegelt ma arvan et blodredil on õigus, et kell 3 on vaimud tund. Ma arvan ka seda aint sellepärast, et sina väidad nii, sest emily roses oli nii et deemonid tulid kell kolm ja ma pakun et kuskil filmis veel
Postitused: 211
Teemad: 4
Liitus: Mar 2007
Filmid filmideks.
neid ei tasuks uskuda eriti.
Postitused: 113
Teemad: 2
Liitus: Feb 2007
Sinu ema (nägemuse) kohta ei oska küll midagi õelda, aga kui jutt vaimude tunnile juba läks, ütleksin seda, et kell 24 arvan ise küll, et oleks sobiv aeg neil vaimudel ka korra välja ilmuda. Just seepärast, et siis kohtub öö ja päev ning sellega kohtub ka paranormaalsus ja reaalsus (kuid see on ainult minu nägemus sellest). Kuid see võib olla ka sellest, et umbes sellel kellaajal kuulsin oma seljtagant hingamist, mus oli väääääga selge (ja mäletan veel, et pidasin hinge päris kaua kinni ja lihtsalt kuulasin seda hingamist, mis oli ülimalt korrapärane ja reguraalne). Eile öösel kuulsin jällegi kuidagi kahtlast riiete kohinat/sahinat. Seepärast ka pelgan seda kellaaega, ning magama ei lähe kunagi kell 24, vaid 23.30 või 01.00 .
Postitused: 51
Teemad: 0
Liitus: Oct 2007
Ma olen alati arvanud et vaimude tund on kella ühest kaheni..Nii päeval kui ka öösel..Miks ei võiks vaimud meid päeval külastada ?!? Jälle seesama vana jutt et pimedas kardavad inimesed rohkem, sest nad ei tea pimedusest mittemidagi . Ja ka mina olen märganud, et kui päeval midagi riiulilt alla kukub vms siis ei panda seda tähele, aga kui öösel midagi kukub siis on järgmisel päeval küla peal jutud lahti et vot seal kummitab ..@Katarina177- Ka mina olen hingamist ja sahinat kuulnud ning ka mina ei lähe kell 24 magama.. , ja sellega kaasneb pidev tunne et keegi jälgib sind..Vahel ei saa mitu päeva magada sest und lihtsalt ei tule.. Kuid hingamist kuulen ma alati umbes kella ühe ajal, päeval
The greatest thing you'll ever learn, is just to love, and be loved in return
Postitused: 28
Teemad: 6
Liitus: Sep 2007
Tsitaat:Algselt postitas: blodred
kuda nad öösel siis sital ja kusel käisid??? lasid püksi või??
Postitused: 1,671
Teemad: 57
jääksin ilmselt ka pigem pimeduse ja vaikuse juurde kui mingi kindla kellaaja.. aga erand kinnitab ka reeglit nii et.. võta või jäta
Postitused: 162
Teemad: 9
Liitus: May 2006
Kõige enam nähakse neid 21:00-06:00
Ilmselt öösel nähakse ja kuuldakse sellist tegevust ka pimedas teravnenud meelte tõttu.
Postitused: 1,671
Teemad: 57
et näha valgust, peab minema pimedasse ja et kuulda, peab kogema vaikust..
Postitused: 11
Liitus: Jan 2008
Ka mina arvan et vaimude tund on kell 3 kuna kui ma halba und näen ärkan ALATI kella kolme paikuy!
Postitused: 263
Teemad: 7
Liitus: Nov 2007
Tsitaat:Algselt postitas: LibaHunt
Filmid filmideks.
neid ei tasuks uskuda eriti.
"The Exorcism of Emily Rose", tegemist on tõestisündinud loo põhjal tehtud filmiga.
Cruel & Unusual.
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Dec 2007
...
Muudetud: 16-1-08 kell 14:53:16 Blondiin
Postitused: 263
Teemad: 7
Liitus: Nov 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Blondiin
Ma olen kuulnud ,et 3.00 on vaimude aeg midagi sellist . Me olime sõbraga koos ja keegi koputas ukse peale täpselt kell 3.00 vaatasime kella kah veel , Me ei teinud ust lahti sest me kartsime .
Sa oled juba midagi sarnast eelnevalt ühes teises postituses maininud:
" Mu sõber rääkis tal on juhtunud ,et keegi koputas kell 3.00 . Ta ei teinud ust lahti."
Cruel & Unusual.
Postitused: 26
Liitus: Jan 2008
mina olen kuskilt kuulnud ,et vaimude tund on ühest kaheni öösel . ja seda ka veel ,ett täiskuuajal tulevad vaimud välja . ja siis veel see ,et kui koerad hauguvad ,siis on vaimud lähedal . aga seda viimast eriti ei taha uskuda ,sest nad hauguvad ju koguaeg vms . aga samas meie koerad ei ulu ega haugu eriti öösel ,hästi harva ,ja siis kui hauguvad siis on küll päris hirmus . siis nagu mõtled ,et keda nad nüüd hauguvad ,kas tonte või vargaid või midagi muud .
PS!Sorri kui teemast mööda !
Postitused: 151
Liitus: Feb 2009
Mul on ka palju juhtumeid olnud kell 3 öösel , kui olen ärganud millegi peale või siis olen kuulnud midagi , kui olen üleval olnud. Aga ma ei väida, et see midagi paranormaalset oleks.
"Death is nothing more than a doorway, something you walk through."
|