Postitused: 174
Teemad: 5
Liitus: Dec 2003
1943 aastal katsetas USA merevägi Philadelphia lähedal mingis mereväebaasis uut seadeldist, mis peaks laevad radaritele nähtamatuks tegema. Nikola Tesla, kes selle seadeldise lõi, oli juba kaua uurinud aega ja ruumi ning sellega seonduvat. Kui seda inimestega katsetati(kolmandat korda üldse vist  ), siis juhtus midagi kummalist. Laev kadus järsku nagu oleks ta muutunud päriselt nähtamatuks ja oli niimoodi 4 tundi kadunud. Mingitel andmetel oli seda sel ajal nähtud erinevates maailma kohtades, teistel jälle oli seda nähtud 40 aastat hiljem. Kui laev jälle nähtavale ilmus oli selle über hele kuma, inimesed põlesid, said südameatakke, olid surnud, mõned olid kadunud ja kõige kummalisem, et mõned inimesed olid laeva osade sisse "sulanud."
Rohkem võib lugeda siit: http://www.crystalinks.com/phila.html
Mida arvate sellest, kas siiski ajas reisimine on võimalik?
Postitused: 1,559
Teemad: 36
Sellest on isegi film vändatud.. kuidas üks sell tulevikku rändab..
Muuseas mina olen kuulnud, et Einstein läks ennem surma nati segi.., hakkas usklikuks ja põletas kõik oma viimaste tööde andmed ära.
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 547
Teemad: 16
Liitus: Oct 2003
Linki ei viitsi hetkel süveneda, ent teema autori jutu järg tundub küll asi väga kahtlane. Ebaparanormaalne selgitus oleks siis selline, et toimus mingi rike (mingi laeval oleva sedamega), mis ajas ühtteist segi süsteemides. Toimus ka plahvatus. Teine variant on et käigus oli ussr käsi, kes tahtis midgi teada. Ma ei usu et ajas reisimist toimus.
Postitused: 445
Teemad: 34
Tahaks kah seda videot näha...., millest seal lingis rääkis
Kas see on see laev?
![[Pilt: EXP1.JPG]](http://www.softwareartist.com/PHILEXP/EXP1.JPG)
uurisin kah netist igaltpoolt selle kohta, kusagil oli, et see projekt oligi just ajas rändamiseks mõeldud.
-----------------
ju on siis ikka see laev
[Teadet on muutnud 22-12-2003 postitaja hiidlane]
Veel mõned lingid:
http://www.unmuseum.org/philex.htm
http://www.history.navy.mil/faqs/faq21-1.htm
http://www.viewzone.com/philadelphia.html
http://www.softwareartist.com/philexp.html
Videot tahaks ise ka näha aga vaevalt seda kuskil leidub ilma, et mõned mehed mustas su uksetaha satuks. Minu andmetel oli see experiment just mõeldud katsetamaks seadet, millega pidavat saama laeva radaritele nähtamatuks teha. Kutsutakse seda tooriat siis Einsteini Ühendatud Väljade Teooriaks. Muide 1979 aastal William Moore ja Charles Berlitz kirjutasid raamatu "The Philadelphia Experiment" ja ka filme on 2 tükki tehtud sellest.
Tsitaat:During WWII the United States Navy had a program to deguass ships. This process, which entailed running cables around the circumference of the ship's hull (bow to stern), canceled out the ship's magnetic field. This made it undetectable (or one might say magnetically invisible) to some types of mines and torpedoes. The process had no affect on the visual appearance of the ship. The US Navy suggests that a misunderstanding of this process may have somehow been the genesis for "The Philadelphia Experiment" story.
USA merevägi eitab muidugi kõike
[Teadet on muutnud 22-12-2003 postitaja freewingonboard]
Postitused: 378
Teemad: 11
Tegelikult võib leida veelgi põhjalikemaid lehekülgi selle kohta.
Panen kah ühe lehe. Pole aga eriti põhjalik aga näib kuidagi tuttav.
http://www.west.net/~simon/NotesonInterd...NE--B.html
Tegelikult ma leitsin ühe lehe kuidas see aparaat töötab vms aga kaotasin selle ära raisk, ei jõudnud lugedagi.
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Jep see aparaat on nimega Tesla Coil. Neid aparaate oli seal laeval mitu ja need olid väga suured.
Tsitaat:Tesla Coils are air-cored resonant transformers which generate very high voltages at high frequency. They can be used to produce very long sparks, and have been used in research and for special effects in films and at social events.
http://www.hills2.u-net.com/tesla.htm
http://www.apc.net/bturner/coils.htm
jne..
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Philadelphia Eksperiment: Uus Asitõend
Philadelphia ekperiment on lugu, mis keeldub suremast. Jutt, Ühendriikide valitsuse katsetustest nähtamatuse, ajas reisimise ja mõistuse kontrollimisega ,seob endas juba 60 aastat mõistatust, mis sai alguse Philadelphia sadamas 1940ndate aastate algul.
Hoolimata kõige eitamisest mereväe poolt, ütlevad teadlased, et see ei olnud võimalik 1940ndate alguses ega pole ka tänapäeval. Siiski uute tunnistajate püsiv voog toetab juhtunut. Ronalt Mallet, füüsika teoreetik ja Connecticuti ülikooli professor, väitis aastal 2001, et hiljutised eksperimendid valgusega teevad ajas reisimise võimalikuks.
Need eksperimendid tõestasid, et valguse kiirust saab aeglustada, ja siis muuta tagasi normaalseks. Mallet tundis, et see uus informatsioon sai positiivse teoreetilise tähenduse ajasreisimisteoreetikute jaoks. Aga see on teoreetiline ning kahvatub võrdluses sellega, mida Philadelphia eksperiment ja Montauk projekt võivad juba saavutanud olla.
Ma olen esinenud sadadel seminaridel, ka infoga Philadelphia eksperimendi ja Montauki projekti kohta. Ja ma haldan veebilehte lühikeste lugudega sellest.
Inimesed tihti võtavad minuga ühendust, kui nad on kokku puutunud millegi temaatilisega. Sellina asi juhtus ka paar nädalat tagas, kui ma sain kõne inimeselt, keda ma nimetan siin Virginiaks. Koduomanik Marylandi rannikulinnast.
Virginia jäi pensionile eelmine aasta ja hankis maja Marylandi ranniku lähedal. Maja, mille ta ostis oli 85 aastat vana ning vajas tõsist remonti. Virginia ja tema abikaasa plaanisid veeta kolm kuud parandades seda hoonet. Enamus remonditöid hõlmasid interjööri iluravi. Väike ruum vana laua, ning tühjade failisahtlitega teisel korrusel kahekordses majas pidi saama osaks suurest toast, seina eemaldamisega. Ka mõned vanad kohvrid, pappkastid ja muu sodi oli sinna jäetud.
Ehitustöö pidi paari lähema päeva jooksul algama, ning Virginia, tema abikaasa ja kaks sõpra läksid tuppa, et see tühjaks vedada. Samal ajal, kui nad neljakesi töötasid, hakkas Virginial kõhus keerama. Teisi vaevasid sarnased tunded. Veel enne, kui nad jõudsid kaeblema hakata, ilmus toa nurgast veider roheline udu.
Kõik kohalolijad põrnitsesid udu. Nad nägi seda inimkuju võtmas. See nägi välja nagu mees madruse valges riietuses, milles nad olid kõik samal arvamusel
Ta ei ilmunud, mitte moodsates madruseriietes, vaid sellises, mida kanti ehk 50 aastat tagasi. Kuna ei olnud tuttav mereväe riietusega, jõudsid nad sellisele järeldusele pärast 1940ndate aastate piltide vaatamist Ühendriikide madrustest. Mõne sekundi jooksul muutus mees tahkeks ja hakkas natukene isegi liigutama. Virginia abikaasa oli elektrik aastaid enne kui ta pensionile jäi, ja tundis, samaaegselt Madruse ilmumisega, ära lõhna, mis on omane ülekuumenenud elekrtisüsteemile.
Veel enne kui keegi jõudis midagi teha või öelda, vaatas Madrus neile otsa ja ütles: ??2005, Vaadake ette aastal 2005! Nad mängivad teie tulevikuga!?? (?2005. Watch out for 2005! They?re playing with your future!?) Pärast seda, madrus kadus seina sisse ning roheline udu hajus kümne sekundi jooksul. Kõik nõustusid, et nad nägid ja kuulsid samu asju. Nad kirjeldasid madruse häält kui sügavat, aga natuke summutatut.
Vähemalt tund aega pärast juhtunut hakkas grupp rääkima toimunust. Igaüks kirjeldas, mida nad tundsid olevat aset leidnud ja see oli ilmselge, et kõik nägid ja kuulsid samu asju. Kõik neli tundsid, et nad tahavad sellest majast lahkuda, aga keegi neist ei jõudnud sinna maani, et oleks selle niimoodi talitanud. Arvatavasti tuleb madrus tagasi? Virgina tõi võileibu tuppa, samal ajal kui teised valves olid, kuid midagi enamat ei juhtunud. Nad lõpetasid töö toa kallal ja lahkusid kokkuleppega mitte enne kellelegi rääkida juhtunust, kui nad paar päeva hiljem jälle kokku on saanud.
Vahejuhtum madrusega toimus 12. veebruaril 2004. Virginia, tema abikaasa ja nende kaks sõpra said kokku paar päeva hiljem, et jõuda otsusele, mida edasi teha. Virginia oli koos abikaasaga läinud tagasi ja hoolikalt selle osa toast ülevaadanud, kus Madrus oli ilmunud.
Ei olnud ühtegi füüsilist tõendusmaterjali, mis oleks viidanud, et midagi imelikku on juhtunud. Pärast selle teatamist sõpradele, Virgina ütles, et ta oli veetnud mõnda aega internetis, et näha, kas kellegi teisega on ka midagi sarnast juhtunud. Informatsiooni kaevates, sattus Virginia, minu veebilehele. Koos abikaasaga lugesid nad artikleid, mis olid saaval Philadelphia eksperimendi ja Montauki projekti kohta. Hiljem jagas oma teadmisi sõpradega.
Nad otsustasid tellida videod, mis mul kahe teema kohta oli, enne kui nad minuga või kellegi teisega kontakteeruvad. Märtsi lõpuks olid kõik lindistusi vaadanud ja jahmunud informatsiooni pärast, mis need videod sisaldasid. Virginia ütlemise järgi ei olnud ühelgi neist inimestest mingisuguseid huvisid ega tundeid paranormaalsete teemade suhtes, enne imelikku juhtumit Madrusega. Aga kõik nõustusid, et asi oli toimunud ja kellelgi ei olnud loogilist seletust. Sel hetkel otsustasid nad võtta ühendust minuga.
Pärast Virginiaga rääkimist tegin ma ettevalmistused kohtumiseks inimestega ja toa ülevaatamiseks. Mul õnnestus veeta kolm päeva selles kohas, ja rääkida kõikide inimestega sügavuti sel ajal. Kuigi ma ei suutnud leida ühtegi käega katsutavat tõendit peale toa enda, aga ma olin imestunud, kuna ükski neist ei muutnud toimunut oma jutus. Kõigi kirjeldused kattusid täielikult.
Kuigi mul on juhtumi uurimine alles algusjärgus, ma tõesti usun, et need inimesed rääkisid mulle tõestisündinud loo. Mul pole aimugi ja ma ei saa isegi spekuleerida teemal, kas too Madruse ilmumine oli seotud Philadelphia Eksperimendi või Montauki projektiga, aga ma tunnen et, Madrus ei olnud ilmselt kummitus, juhuslik nägemus, ega ka minevikus toimunud sündmuse taasesitus. See paistis olevat põhjuseline külastus.
Mulle teeb muret see, kas see hoiatus aasta 2005 suhtes oli suunatud just nendele isikutele või siis inimestele üldiselt. Keegi asjaosalisest ei teadnud, et neil oleks praegu või minevikus olnud keegi lähedane töötanud mereväes. Kõik lubasid rääkida oma perekondadega, et välja uurida selliste seoste võimalikkus, aga keegi ei tahtnud kogemust jagada lähedastega.
See juhtum võib olla väga tähtis, kui tuleb välja, et see sõnum Madruselt ei olnud mõeldud ainult asjaosalistele. See on Philadelphia Eksperimendi ja Montauki projekti olemus. Tundub, et valitsus teab, mis see sõnum tähendab, aga me oleme jäetud arutlema või elama koos tagajärgedega.
Oleks ma aru saanud, mida Al Bielek ja Preston Nichols jutustasid mulle 1980ndate lõpus, siis ma oleks teinud kõik võimaliku, et hoiatada inimesi 11. septembri suhtes. Aga ma ei saanud sellest aru, nagu ka nemad.
Läks õnneks, et ma sain vestluse Prestoni ja Aliga videole, või ma peaksin tagasi vaatama ja mõltema, äkki ma oleks suutnud rohkem ammutada sellest, mis nad ütlesid, ja oleksin teinud midagi, et hoiatada inimesi. Aga ma olen vaadanud videot mitu korda ja ma näen, et kirjeldus oli ideaalne, kuid ühtegi täpset kuupäeva ei olnud antud. Jätke meelde, nad nägid järelmõjusid Maailma kaubanduskeskuse runnakutele ,ilma et nad teaksid, kes selle põhjustas.
Kui sõnum Madruselt on hoiatus meile kõigile ja Ühendriikide valitsus teab, selle ohu tagamaid, siis ma loodan, et nad võtavad kasutusele meetmed, et valmistada meid ette kõige hullemaks.
kirjutatud Bill Knelli poolt
Originaaltekst on siin
[Teadet on muutnud 23-4-2004 postitaja Thorondor]
Oi oi oi :O
Kui see on tõesti tõsi(väheusutav minurst  ), siis mida võis püüda see madrus öelda? Kas tõesti läheb käiku selline versioon nagu "Back to the Future?"  Ja teine asi on see, et kes seda teeb, miks tuli see amdrus alles nüüd välja ja kuidas ta oskas praegusesse aega tulla ja just sel ajal hoiatada... Kahtlane värk :S
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Aga kui järgmine aasta midagi vägevat juhtub, siis on lahe meenutada.
Ma ise arvan, et tegu on pigem hoiatusega selles majas elavatele.
Miks muidu madrus mingite lampide inimeste juurde läheb ja nii napisõnaline on?
Võibolla ta tahtis midag veel öelda aga plutoonium sai otsa vms.
Postitused: 71
Teemad: 0
Liitus: Feb 2004
Ei usu eriti et ajas reisimine võimalik on kuid mine sa tea, igal juhul nii nagu nemad ma küll reisida ei taha
Postitused: 439
Teemad: 4
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Aga kui järgmine aasta midagi vägevat juhtub, siis on lahe meenutada.
Ma ise arvan, et tegu on pigem hoiatusega selles majas elavatele.
Miks muidu madrus mingite lampide inimeste juurde läheb ja nii napisõnaline on?
Võibolla ta tahtis midag veel öelda aga plutoonium sai otsa vms.
[offtopic]elustaks siis selle teema [/offtopic]
see aasta on ju nii mõndagi vägevat juhtunud, 2 maavärinat Kaug-Idas, eestis tugevad tormid jne... elame ( loodetavasti see aasta ei sure  ) näeme mida tulevik toob
The memory of Padova remains
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
"...iga kalendriaastaga areneb sõjatehnoloogia umbes 44,5 aasta jao võrra (võrreldes tavatehnoloogia kasvunäitajatega). Just sellepärast on mõistetav,
kuidas juba 1943.a. läks korda elektrotehnoloogiat kasutades luua laev, mis sõna otseses mõttes kadus ühes kohas ja ilmus välja teises."
Seda ütles Phil Schneider (töötas USA-s mitme maa-aluse rajatise ehitustöödel), kes võitles New Mexicos paiknevas Dulce maa-aluses baasis1979.a. reptiloidide ja hallide vastu koos sõjaväepersonaliga.Ta sai laserrelvast tabamuse ja tal kulges üle rinna kohutav arm. Ta rääkis sellest lahingust ja paljust muustki 1995.a.peetud loegus. (D.Icke "Matrixi lapsed",lk.261.)
Schneider suri väga kahtlastel asjaoludel jaan-s1996.
[Muudetud: 22-1-2010 Müstik]
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 84
Teemad: 9
Liitus: May 2005
Teate, mul juhtus ka midagi imelikku sellel aastal : " Ma sattusin "Para-weebi" ."
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Huvitav on see, et toda madruse elektrilist ilmutust ei tulnud kellelgi pähe mõõta mingite füüsikaliste aparaatidega nähtuse järelkaja. Kui ma nüüd ei eksi, siis taoline elektrit täis ilmutus peaks füüsikalise keskkonna mõneks ajaks rivist välja lööma. Tegelikult on taolised tõendite otsimised ainuke lüli, mis aitab paranormaalseid ilmutusi kinnitada..
Huvitav on see, et kui see madrus tõepoolest rändas minevikust või tulevikust, siis miks ta ainult aastaarvuga piirdus ja nii umbmäärane lause.. See on nagu mõned ennustused või horoskoop, mida annab ükskõik millega siduda..
Postitused: 111
Teemad: 0
Liitus: Mar 2005
Ma arvan et see variant pole ikkagi välistatud, et see "Virginia" oma sõpradega tünga tegi .. ütleks et ei ole just raske sellist juttu pähe õppida et mingi tüüp tuli koos uduga seinast välja ja ütles "2005. Watch out for 2005! They're playing with your future!?".
Kui see muidugi tõsi on siis ma loodan et see hoiatus oli sellele perele, mitte maailmale. See osa "They're playing with your future" on natuke imelik ... kes on 'nemad'? (USA?)
Muudetud: 10-8-05 kell 15:26:34 fragger
Postitused: 763
Teemad: 38
Liitus: Jun 2005
Seina sees on igatsugu kraami kuni majavammini. Mida eite-taati tegelikult nägid jääb nende südametunnistusele. Pihaladelphia eksperimendi selgitus on tegelikult lihtne ja eelpool ka kõlanud. Ülivõimsate magnetpoolide ja lampgeneraatorite poolt tekitatud elektromagnetväli tekitas tõesti sõjalaeva nn. haihtumisilllusiooni. Hiljem muidugi kui riistad olid sisse kärsanud ilmus sealsamas välja. Siis hakati kärsanud ja poolküpsenud mereväelasi kärutama - omamoodi mikrolaineahjuna töötas see kaadervärk. Edaspidi pole selliseid lollusi enam tehtud, küpsete sõdalastega sõda ei võida ja oma sõdurite hävitamiseks on odavamaid mooduseid.
2005. Watch out for 2005! They're playing with your future!?
Olen 8 kuud selle üle juurdlend, et mida nad siis teinud on 
Siis kui Bushi granaadiga visati, tekkis mõte, et vb Bush "päästeti" tuleviku inimeste poolt ära ja see on meie tulevikuga mängimine... Ei tea, aasta pole veel läbi.
The memory of Padova remains
Tsitaat:Algselt postitas: FLT
2005. Watch out for 2005! They're playing with your future!?
Olen 8 kuud selle üle juurdlend, et mida nad siis teinud on
Siis kui Bushi granaadiga visati, tekkis mõte, et vb Bush "päästeti" tuleviku inimeste poolt ära ja see on meie tulevikuga mängimine... Ei tea, aasta pole veel läbi.
Niisiis : http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=1190 kahtlane ju
Jaanuari 2010 mainis Excu Phil Schneiderit oma kolumnis ja tõin selle tema postituse ka siia teemasse ära, kuna sellest mehest on just siin teemas eespool juttu.
http://www.burlingtonnews.net/schneider.html
Phil Schneider, Dulce Underground Bases, Death of Phil Schneider, Whistle blower of Dulce underground bases.
Eestis on selle mehe nimi pea pea tundmatu, kuid USA "para" ringkondades on tegu mehega, kelle kuulsus ei olnud palju väiksem Hyneki, Strieberi ja paljude teiste omadest. Tegu mehega, kes tõi avalikkuse ette palju seda millest Bob Lazar kas vaikis või ei teadnud ja seda ammu enne Bobby paljastusi. Tegemist on mehega kes olla võidelnud "hallidega" nende poolt okupeeritud baasides (ka neist, milledest inimestele ei räägitud) ning olnud üks neist vähedest, kes pääses sealt elusalt. Juttu tuleb tema elust ja võitlusest ning sellest, kuidas ta mõrvati.
Ja ühest teisest teemast, mis on nüüdseks ummikusse jooksnud leidsin selle mehe kohta järgmise video:
http://www.alienvideo.net/0702/phil-schn...-greys.php
Kuna ilmad hakkavad tasapisi jahedamaks minema, siis äkki keegi vaevub toodud teabesse süvenema ja saab ehk ka mingit tagasisidet toodud teabele?
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Müstik on ka tasapisi uhuundusest reaalsete faktide juurde jõudnud, järgmine aste oleks mõnega neist teistest ka juttu ajada. See on keeruline inimese saastatuse tõttu oma juhtmetega kuklas kes neid teisi kipuvad koheselt ründama. Aga põnev oleks ju ikkagi näiteks Saaremaa teistega vestelda. Või Läänemaa merealustega, sealkandis huvitavaid tegelasi üksjagu, eelmisel suvel mingid narritasid teepeal kord hetkeks nähtavale ilmudes ja siis jälle kadudes. See on kordi huvitavam tegevus kui vanu manuskripte järada, kõik on olemas siinsamas kõigi silme all, ainult inimene kõnnib sellest mööda ilma, et silmi lahti teeks.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
VS - inimese silmad on üks kitsas tööriist. Kõik ei suudagi näha seda mis juba lapsepõlves kinni keeratud.
No tundub, et mujal Eestis püsib endiselt kuumalaine!
Ei noh, ega vist oskagi arvata kus ühe või teise tegelase reaalsuse piir algab ja lõpeb, aga tarast välja kiigata oleks ju huvitav, kas on seal kedagi või pole. On ikka, kiika julgelt.
VS, pidasin silmas oma lausega, et mingit konkreetset tagasisidet antud teemasse ei tulnud!?
Ise osalesin antud teemas juba a. 2005. Ajal, mil Sinu ja Excu siia maandumiseni oli jäänud veel oi, oi, kui palju aastaid!
Lisaksin, et olen selle nö teispoolse maailmaga ehk rohkemgi kohtunud, kui Sina. See on ka põhjus miks ma foorumis Su mõttearendusi respekteerin.
Samas ei saa ma aru miks Sa lausa kamandad mind kontakteeruma!? Mõtle kasvõi sellele, kui ebameeldivaid kogemusi see Sulle endale kaasa on toonud ja kui halvasti võivad niisugused "kontaktid" mõjuda.
Ei, kuna kogemustest mul puudust ei ole, siis eelistan ka edaspidi uurida teiste kogemusi antud valdkondades ja leida neist sarnasusi enda kogemustele.
Kahjuks vähesed räägivad avalikult, mida läbi elanud on. Üks neist oli Phil Schneider, kes suri kahtlastel asjaoludel. Ja ei ole tema muidugi ainus.
[Muudetud: 5-8-2010 Müstik]
Müstik, kui sind teema ise huvitab siis sellest on pikalt juttu Valeriani Orion grupis. Kõige huvitavam oligi selle juures Tesla leiutis Zero taim generaator. Tesla elas suurema osa oma elu lõpupoolsest ajast meie aedikust väljas ja katsetas siin reaalsuses ainult neid lahendusi mis teises reaalsuses olid korralikult töötanud.
paraku käiku läksid tema leiutistest vaid need, mida juut Morgan sai rahaks teha, teised pandi peitu.
Mis puutub aga suhtlemisse kohalike teistega siis Gurude juhtimisel tegutsevad inimgrupid on kordi ohtlikumad kui teised, sest nemad võitlevad reaalse maise võimu nimel ja nende tagalaks on Orioni seltskond. Samuti on ohtlikud igasugused meened kaugetest maadest, mille tagapõhja ei tea, isegi vales kohas tehtud pildid võivad pikaks ajaks mõne vaimukese käsutusse patareiks viia ja siis vireled kodus ilma, et midagi teha suudaks.
Muide soovitan mõelda, miks vene kosmonautide parakoolitus toimus Saaremaal?
Naistel on rändamine ohutum kui meestel, mehed võivad oma mehelikkusest ilma jääda, nagu näiteks Peruu poiss kellest peale Jupiteri kuul käimis edaspidises elus naine sai.
|