Postitused: 1
Teemad: 1
Liitus: Dec 2006
Tervist. Selline lugu, et kas kellelgi on jagada muljeid füüsilisest kokkupuutest teispoolsusega ? Enda näide Ö Tartu, vanus vist oli 16 ja öösel ärkasin järsku yles, nagu oleks keegi käest järsult rapsanud, unine nagu olin jäin hetkeks mõtlema, et mis kell on, et kas isa ajab mind yles et kooli minna või mis .. siis aga nägin, et kell oli vist 2 öösel, kedagi polnud, panin tule põlema ja nägin siis vasakul käel biitsepsi kohal nelja punetavat lülidega sõrmejälge. Minu käsi see ei saanud olla, sest magasin selili ja käed olid pea all ja teiseks olid need näpujäljed suunaga väljapoole ja voodipoolel.
Oli muidugi kaunis veider olla ja jätsin koguks ööks tule polema.
Teine juhus oli hiljem kunagi, kus ärkasin öösel selle peale et keegi nagu tõmbaks vaikselt tekki ära, kuna oli suveaeg ja ööd on suht valged, vaadates jalgade poole nägin nagu oleks miski vajutanud teki jalgade juurest lohku ( magasin jalad laiali ). Olin juba kaunikesti tydinenud siukestest jamadest ja käratasin :mis tahad, ära sega, mispeale oli kõik ok.
Ja neid lugematuid kordi, kus ärkasin öösiti üles tundmisega, et keegi on voodijalutsis ja passib .. muidugi kedagi pole ma näinud.
Ehk on kellelgi ka vast sarnast asja juhtunud.
[Muudetud: 8-8-2010 Cassiopeia]
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Tihti tunnen isegi, et pole toas pärisx üksi. Õhk on kergelt jahedam kah hetkeks, kuid midagi kartmisväärset pole juhtunud. Olen isegi paar korda öelnud, et ''tere jälle''. Kuus ehk kord või kaks esineb sedasorti trall. Kuid pole leidnud võimalust oma kahtluste kinnitamiseks, et kas on keegi või mitte.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 43
Minupuhul pole seda kyll juhtunud, kuid tean tuttavaid, kes umbes samu asju räägivad.
Traditsiooniline: "Mul oli tunne nagu ma polnud seal toas üksi"
Kõike, mida ei näe, ei saa veel olematuks tembeltada...
Postitused: 91
Teemad: 2
MInu arust kyll õudne kui keegi su magamist segab koguaeg. Minul kyll midagi pole juhtunud. Aga noh see, et mul on tunne, et ma pole oma magamistoas yxi, see on suht tihti, vaatan siis ringi ja vahel tundub, nagu vaataksin kellelegi silma, aga see võib juba mu kujutlusvõime olla.
EDIT: Ah nyyd tuli meelde, heitsin eile voodisse, panin tule kustu, kell oli mingi pool kolm juba vist ja mul ei tulnud und. Siis järsku tuli mingi punane tuli mulle silma, nagu oleks laseriga lastud. Panin kophe tule põlema, vaatasin, tyhjus. Jube imelik...
Muudetud: 2-1-07 kell 21:55:48 Auron
Postitused: 7
Vahel õhtuti on tunda nagu ei viibiks üksi.Küünalde põledes on näha liikusmist ja tunda veidi jahedamat õhku, vahel isegi tundub et ta seisab otse kõrval ,Õnneks siiamani ei ole ta midagi halba teinud et las ta elab siin edasi.
Oled kindel, et ta elab?
Postitused: 7
ei aga mingil kujul ta eksisteerib ju
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Lady666
...Küünalde põledes on näha liikusmist ja tunda veidi jahedamat õhku...
Puhu küünal ära, pane lamp põlema. Peletab eemale.
Vihja paranormaalsetest nähtustest meile:
paravihje@gmail.com
"To do is to be" - Descartes
"To be is to do" - Voltaire
"Do be do be do" - Frank Sinatra
Mul sama suhtumine, et kui mind otseselt ei häiri, siis las olla.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 221
Teemad: 4
Liitus: Mar 2006
Kolekoll, minu pakkumine on see: võta "luupainajaga" ühendust, et miks ta segab sind.
Ta ju võttiski. kysis:,, mis sa tahad, ära sega?!" Ja siis see luukeeraja või painaja või mis iganes jättis ta rahule
Postitused: 60
Teemad: 3
Liitus: Jun 2006
Olete kuulnud majavaimudest ja paljudest muudest olemitest?
Ehk keegi püüab midagi öelda kuna muidu nad peaksid rahulikumad olema ja mitte endid meie ellu palju segama. Meil siin mitmeid ''koole'' nagu me isegi? Ehk nad püüavad tähelepanu mingil põhjusel. Peaasi ,et nad rahulikku jms-st suhtumist saaksid. Seal võib midagi muud ka olla aga ma pakkusin seda mida mina asjast aran hetkel.
Muudetud: 4-1-07 kell 20:02:19 titanl
Postitused: 78
Liitus: Jan 2004
Auronile:
Ma paar päeva tagasi öösel avastasin sama asja, et nagu punane täpp tungiks silma, nagu surnud pixel või midagi säärast. A ma arvan, et see on lihtsalt mingi bionähtus, mis kaasneb peamiselt usinate arvutikasutajatega.
Muudetud: 5-1-07 kell 01:46:04 nefertiti
Tsitaat:Algselt postitas: Lady666
Vahel õhtuti on tunda nagu ei viibiks üksi. [...] tunda veidi jahedamat õhku, vahel isegi tundub et ta seisab otse kõrval ,Õnneks siiamani ei ole ta midagi halba teinud et las ta elab siin edasi.
Novot, mul täpselt samamoodi! Samas on mul hea teada, et pole majas üksi, kui on ''kaaslaseks'' nähtamatu rahumeelne tegelane. Ehk on tast kunagi ohu korral abigi.
Tsitaat:Algselt postitas: nefertiti
A ma arvan, et see on lihtsalt mingi bionähtus, mis kaasneb peamiselt usinate arvutikasutajatega.
Muudetud: 5-1-07 kell 01:46:04 nefertiti
Täitsa võimalik Ma olin sel päeval suhteliselt kaua aega arvutis.
LAN mängudega võib sellist asja esineda. Eriti mängides 3-5h mõnda fps'i crt monitoriga. Mul on siuke suht karvane suur vaip, ja kui seda jälgida, siin tundub, nagu vaip ujuks. Suht freeky
Kuid see oli oftopic. Teemaga edasi....
Postitused: 330
Teemad: 53
Liitus: Mar 2007
tulin sõjaväest.
1981.aIgal õhtul oli mul luupainaja kallal, ei saanud magama jääda.
nagu proovisin magama jääda-nii hakkas peale...
keegi ronis minu rinnale ja hing jäi kinni eisaanud enam liigutada - ainus mõte tagus hinges ,et saaks või sõrmegi liigutada ......
meeleheitlik hirm oli
trehvasin ühele vanamemmele kündma minema-
pärast tehtud tööd vaatas ta mulle otsa ja ütles . oi poja -poja sul on luupainaja peal!
ja ta õpetas mind - tee endale õuepihlakast nuga ja pane endale padja alla ja kui luupainaja jälle tuleb ,viska seetema suunas.
ja järgmine päev näed ,kes see on sinupele selle pannud - see inimene on vigatada saanud.
ja nii oligi... minu ekspruudi9 ema lonkas järgmine päev
Oluline on silmale nähtamatu.
Antoine de Saint-Exupèry
Postitused: 162
Teemad: 9
Liitus: May 2006
Vanainimeste tarkust tuleb alati kuulda võtta, mina ka paar aastat tagasi mõtlesin et kutsuks vaime välja ja siis oleks põnev vms.
Siis ma pinnisin koguaeg vanaema et tema õpetaks jne. aga tema ütles et parem hoidku ma eemale sellistest asjadest, pole vaja endale jamasid keeta.
Ega ma siis sellest eriti hästi aru ei saanudki, aga kui mõtlema hakkan siis peale seda mul nagu aru tuli pähe küll. Ja ilmselt mu vanaema päästiski minu elu.. teab mis oleks juhtunud kui oleks jurama hakanud.
Vabandust, päris offtopic juba
Üritan siis teemasse tagasi minna..
Minul on ka selline tunne olnud et keegi nagu hoiaks kinni, ei saa liigutada ega rääkida ega midagi.
Mõnikord olen hingeldades üles ärganud ja näinud et lihtsalt tekk on ümber kinni liibunud või padi käe peal või midagi.
Aga samas olen ka proovinud üles ärgata ja saanud aru et ma juba olengi ärkvel. Niiet ei tea, kahtlane asi igatahes..
Postitused: 129
Liitus: Dec 2004
Mul on ikka väga palju tekki ära püütud tirida ja ma olen lausa tundnud, kuidas keegi nagu üritaks minuga samasse voodisse trügida. Tundsin käsi selja peal, mis lükkasid mind kaugemale voodi äärest ja siis tundsin, kuidas midagi väga külma mu selga puudutas.
Kui üritasin liikuda, siis see ei õnnestunud, ma ei suutnud karjuda ega midagi.
Alguses, enne seda tundsin, kuidas tuba täitus külma õhu ja õrnade tuuleiilidega.
Muidugi see võis olla ka nn. "night terror", kui inimene on poolteadvusel, kuid näeb hirmsaid unenägude sarnaseid hallutsinatsioone.
Ma kahtlustan, et see oligi põhjus, kuigi neid voodiäärel istumisi, puudutusi ja õudsat tuult on liiga palju olnud ja ma ei ole kunagi midagi näinud, vaid ainult tundnud.
Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
Postitused: 35
Mul on ka väga palju selliseid asju olnud õõsel lihtsalt uks läheb lahti ja nagu keegi tuleks mo voodi juurde .Ja teki tõmbamist on ka olenud isegi õhus hõljumise tunne on olnud aga kui ma silmad lahti teen siis on kukkumine ja ma olen tagasi voodis.
Postitused: 113
Liitus: Feb 2007
Muideks neid "ASJU", mis sul nö ei öase liigutada, kutsutakse ka (ma ei te kas tegu on ikka sama "ASJAGA") naerutajaks, või midagi sellist. Mu klassiõel emal oli ka nõnda, kui õieti mäletan, siis luges ta Meie Isa Palve ja läks ära...
Ja tekitõmbamist on ka ikka omajagu olnud. Eriti õhtuti. Lihtsalt kaob tekk pealt ära. Lõpuks hakkasin ennast teki sisse mässima- kadus ära...
Postitused: 211
Teemad: 4
Mu üks sugulane nägi paar kolm korda unenägu et keegi on ta teki peal ja ta ei saa liigutada ja raske on.
kui pani laualambi põlema siis neid unenägusid polnud. samuti siis kui mina seal olin.
Ta oli kellegi (keegi kes selliste asjadega kokku on puutunud muidugi) käest küsinud kaa et mis asi see on. too kutsus neid "pahadeks külalisteks"
Postitused: 29
Teemad: 3
mul ei ole olnud selliseid kokkupuuteid, et keegi tõmbaks tekki pealt ära ja keegi puudutaks jms, võibolla sellepärast, et magan vennaga samas toas.
Aga mu maja juures on mets ja kunagi ammu, õhtune aeg ja pime oli, olin metsa ääres ja ma nägin nagu keegi hüppaks puu otsast alla, seejärel kadus. Võibolla oli see mu ettekujutus või oksad kuidagi mängisid, kuigi oli tuulevaikne.
Postitused: 4
Liitus: Apr 2007
Üleüldse tegin kasutaja siia sellesama luupainaja pärast, tahtsin teada mis teised arvavad.
Nimelt asi oli umbes nädal tagasi või nii.
Magan öösel rahulikult, järsku tunnetan tugevalt läbi une et keegi seisab mu voodi kõrval või midagi sellist. Teen silmad lahti ja mingi tumedate juustega, prillidega vana eit hõljus mu kohal. Ta irvitas, hääletult, kuid oli näha et nägu oli irvest moondunud, kollakad hambad paljastunud. Ma proovisin end liigutada, kuid ei saanud, miski ei kuuletunud enam. Üritasin karjuda, ei saanud. Mõttes karjusin aga suust ei tulnud piiksugi. Siis, hoiatamata lendas see "asi" mulle näo juurde ja haaras kahe käega kõrist. See oli selline jäine, kuid samas põletav tunne. Ta kägistas mind ning ma ei saanud hingata, lihtsalt vaatasin nendesse põhjatutesse silmadesse ja mõtlesin et nüüd ongi surm käes. Mul hakkas vaikselt pilt juba tasku vajuma, silmad käisid pahupidi. Siis ta ütles, ei pigem kähistas, et ta tuleb mulle veel järele. Siis ta haihtus, nagu poleks seal kunagi olnud. SEE EI OLNUD UNI. Ma panin lambi põlema, tõusin istukile, ja tundsin et kõri kõik valutas sealt kust seda oli muljutud. Terve öö ei julgenud magada.
Mis te arvate? Kas "see" võib mulle tõesti järele tulla?
Para-Para-Para-Para-ParaFiin
Postitused: 113
Liitus: Feb 2007
http://para-web.org/viewthread.php?tid=2156&page=1
Vaata, äkki leiad midagi huvitavat.
Ja kas äkki "see" ei võiks olla keegi lahkunud tuttav, kes sulle järele tuleb (KUI ta tuleb)?
Ja väike soovitus:
paar viirukit
talisman
Ja kui võimalik, siis võta koduloom ööseks enda tuppa
Ise magan ka nii ja hoopis kindlam on olla
|