Postitused: 2
Teemad: 2
Liitus: Aug 2006
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: woozy
palun aidake,ei talu seda enam
Sa ei looda selle abi peale ju väga tõsiselt, ma loodan. Sest
1. Kindlasti saad Sa palju häid soovitusi, nagu "Joo vähem!", "Mine arsti juurde!" jne jne (pole siinkohal vaja vastama hakata, et tegelikult Sa üldse ei joo ja tervis on korras jne.)
2. Uudishimulikud (nagu mina) hakkavad pärima: Kuidas täpselt Sa neid vaime välja kutsusid? Kaua need nähtused juba kestnud on? Kui tihti? Kas igal öösel midagi juhtub? On peale Sinu keegi veel neid asju täheldanud? Aga ei maksa arvata, et kui Sa kõik täpselt ära seletad, Sulle midagi tarka osatakse soovitada.
3. Küllap soovitatakse ka mõni "teadmamees" üles otsida, mina neid hästi ei tunne, seega ei oska ka soovitada.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Ehk aitab esialgu veel vana hea meie isa palve. Loe oma sada korda järjest ja lisa igakord juurde: kuri vaim, jäta mind rahule!
Kui toimib, enam telekas ise käima ei lähe ja samme ka kuulda pole, siis anna meile ka teada.
Siin meie isa palve:
http://www.eelk.ee/~ltund/voldikud/palve.html
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
See kui telekad iseenesest käima lähevad, kuuled samme jne, siis see veel ei tähenda et vaimud sind kummistavad. Neid vaime peaksid sa kuidagi teistmoodi tunnetama: tundub et kedagi jälitab sind koguaeg, vaatab sind, seisab su kõrval jne. Tunned, et miski väsitab sind jubedalt jne. Need sammud on rohkem paranoiad st kujutad neid endale ise ette, kuna usud et 'keegi ei jäta sind rahule'.
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Sisemine tunnetus vast seletab asja paremini.
Postitused: 44
Teemad: 0
Liitus: Sep 2006
Mäletad mis vaimu kutsusite?Kui mäletad proovi saada ühendust ja saada minema.
Postitused: 162
Teemad: 9
Liitus: May 2006
Tsitaat:Algselt postitas: Creto
Pole mõtet, läheb äkki veel hullemaks...
Tsitaat:Algselt postitas: DooM
Tsitaat:Algselt postitas: Creto
Pole mõtet, läheb äkki veel hullemaks...
No, aga kui ära saadab ei saa enam midagi hullu juhtuda..(hyes)
Ega see ära saatmine ka ju niisama kerge ole, võib vabalt midagi valesti minna ja läheb veel hullemaks.
Siis tuleb nõu küsida ja ei lähe midagi valesti ...Ah ma ka ausaltöeldes ei tea kui midagi ei tee siis jääb ja pole midagi teha sinna.
Ohutuse mõttes peaks mõne kogenuma inimese juurde kutsuma.. Soe soovitus
Postitused: 67
Teemad: 1
Liitus: Oct 2008
Kuidas saab midagi "välja kutsuda" mis ei eksisteeri?
Jäta kummitused rahule jätavad nad siis sinu kh 
Aga kummitusi kartsin mina siis kui ma olin 6-7 aastane 
Postitused: 301
Teemad: 4
Liitus: Jul 2006
Tsitaat:Algselt postitas: Makaveli
Aga kummitusi kartsin mina siis kui ma olin 6-7 aastane
Kartma ei pea.. aga arvestada soovitaks..(H)
Postitused: 3
Liitus: Oct 2006
Postitused: 56
Liitus: Oct 2005
Äkki tal on öösel igav, tahab telekat vaadata.
Postitused: 1,305
Teemad: 24
No kui sa selle tondi ja teleriga kempled, siis kumb peale jääb? Neisse tegelastesse tuleb suhtuda üleolevalt. Kui telekas tõrgub, kärata, et ''MA TAHAn VÕSAPETSI VAADATA''. Ma usun, et see peaks mingi tulemuse andma. Antud hetkel ei tahtnud ma jälle mingit lolli nalja teha.
Ma isiklikult suhtun sellistesse asjadesse külma närviga. Kui on, siis on. SINA oled siiski praeguse elu peremees. Kui ei suuda seda teisele osapoolele selgeks teha, mine mõne sensu juurde.
Postitused: 3
Liitus: Oct 2006
Ise pole Vaime välja kutsund kui väga tahaks !
Aint mul oleks vaja teada ju ikkagi kuidas neid ära ka saadetakse okei oskan välja kutsuda aga kuidas ära saatmisega jääb ?
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Väga õige tähelepanek: kui ei oska tundmatuid ja kahtlasi jõudusid ära saata, siis ära neid ka välja kutsu!
Ja miks sul neid üldse peaks vaja minema?...Vaimude ja deemonite jõud on äraarvamatud. Nendega ei mängi niisama heast-peast isegi kogenud nõiad ja ¹amaanid.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 161
Teemad: 2
Tsitaat:Algselt postitas: Arlich
Pealegi soovitan järgmist linki. Viimase puhul pole oluline isegi, et sa seda usuksid. Võin kindlalt väita, et see toimib. Vaja ainult natuke kannatust ja korduvat (sügavmõttelist) lugemist. Keskendu tekstile.
vt.linki
ma kylmetasin siin ja mul oli nina kinni. P2rast sellesse teksti syvendumist hakkas mul soe, hinges on tore tunne(naeratus n2ol) ja hingata on kah kergem.
Luulud?
Postitused: 56
Liitus: Oct 2005
Kes käskis vaime välja kutsuda, ise oled süüdi nüüd. Inimene ikka ei mõtle enne kui midagi sellist teeb. Nüüd uuri mõne sensitiivi käest mis edasi teha. Ehk saad hüva nõu.
Postitused: 143
Teemad: 4
Liitus: Nov 2006
ärme nüüd hakka süüdistama et miks kutsusid jne ..., vaid aita teda
hästi ütles evelinn; "Mida rohkem sa usud seda rohkem ka juhtub".
Teisisõnu sa oled nii sisse võetud ,et programmerid ennast asju nägema
ja muutud ülitundlikuks keskkonnaga, nähes kõiges anomaaliaid.
soovitus:ära mõtle ängistavatele asjadele,unusta nad ära,ära tee välja,lase lahti-viska ära
ja sind jäetakse(jätad ennast rahule),sest sinus endas on kõik vastused olemas ja tahe seda muuta.
Kui sa ise seda ei suuda siis võid mujalt edukalt abi saada,ära ainult pöördu sinna kus
kõva raha küsitakse,need tegelased võivad sinu olukorda veel hullemaks teha oma lisanõudmistega,
ähvarduste ja hirmutamistega.Ära lase sellistel petistel ennast ära kasutada.
tonditeema on tõesti pop,aita ennast kõigepealt ise
"Karda ELAVAID, mitte surnuid "
Postitused: 1
Liitus: Jan 2014
Pole vaja siis vaime välja kutsuda, kui neist pärast jagu ei saa. Aga kui oled neist üle, on isegi hea, kui mõni neist sinu juures pesitseb. Minu kodus on palju vaime ja neist on palju kasu. Näiteks tuli ükskord naaber sõimama, et muusika on liiga vali. Hüüdsin : murdke maha, raibe, ja kohe kargas 2 vaimu välja, kes andsid naabrile tappa, pärast pole teine enam tülitamas käinud. Niiet vaimudest võib olla nii kasu kui kahju, oleneb kes olukorra peremees on - sina või nemad.
|