Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV (Mini-Series): Taken
Tegu on siis Steven Spielbergi loominguga väike sisse juhatus kah
Lugu algab Russell Keysiga, ameerika piloot (teise maailma sõja ajal) kes on haavatud ja kelle lennuk kukub allapoole vaenlase territooriumile. Sinine valgus taevas takistab neil alla kukkumast – mõni aeg hiljem leiab ta ennast koos oma meeskonnaga ohutult maapeal tervete ja ravituna, ilma mäluta kuidas nad said sinna. Aga mõni aasta hiljem tema meeskonna liikmed kõik surevad salapärasel moel. Peale mida Russell mõistab, et nad kohtusid tulnukatega. Ta üritab leida vastuseid oma kummitavatele mälu piltidele, ainult selleks et mõista et ta on võimetu peatamaks oma poja röövi.(pole kindel kas lõpp sai õigesti tõlgitud kiiruga tõlkisin aga kodulehel on kõik kirjas:o )

Koduleht --> http://taken.scifi.com/index_flash.html

ise vaatasin täna esimese osa ära ja halba muljet ei jätnud.

[Teadet on muutnud 9-7-2004 postitaja durian]
Vasta
Vot seleta nüüd pisi asjad ka ära. Põhi sisu ju seletasid ja enam ei tahagi seda vaadta, sest asi juba teada. Aga kavatsen vast ikka ära vaadata. Selliseid filme on palju, ma arvan.
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja kal
Vot seleta nüüd pisi asjad ka ära. Põhi sisu ju seletasid ja enam ei tahagi seda vaadta, sest asi juba teada. Aga kavatsen vast ikka ära vaadata. Selliseid filme on palju, ma arvan.

olen jõudnud ainult 2 esimest osa ära vaadata pole lihtsalt aega olnud kui kunagi lõpuni jõuan siis kirjutan pikemalt ja lähemalt
Vasta
olen vaadanud natuke seda sarja, aga see algas alati nii hilja, et polnd mahti pool yks magama minna.
Proff tegija on Dakota Fanning, väga andekas tüdruk... loeb ka teksti peale...
Film ise väga keeruline arusaada....sest pidevalt hüppab ajas ette ja taha....
Vasta
Tahtsin sellest sarjast teema teha, aga näe- juba olemas.

Igatahes see on see sari , mida selle teema peakangelane poole sõnaga soovitas.

Süžee puudutab ufoloogiat foofighteritest roheliste mehikesteni ja palju muud, ning näitab, milline võiks olla UFO-maailm nii nagu ta tegelikuses on ja mida valitsus proovib varjata. Sündmustik toimub teisest maailmasõjast tänapäevani.

http://www.imdb.com/title/tt0289830/

[Muudetud: 19-12-2008 Tom]
Vasta
Vaatasin taas läbi, koosneb siis 10-st osast ja kokku seda kõike 15 tundi vaatamist.

Kui tahta sellest filmist korralikult aru saada, on soovitatav pärast kõigi kümne osa läbivaatamist ja mõtete kogumist alustada taas algusest.
Vasta
Olen 5nda osa juures...Peaks ütlema, et super hea...Enne olin vaimustuses The 4400'st aga
tegelt see ei saa lõhnalegi.

Soovitan vaadata, kes pole näinud !
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne