Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
Ei tea, ei huvita selline fantaasia värk. Pole aega et lugeda ja ega ei tahaks ka isegi kui peale makstaks. Ei teki sõltuvust nagu paljudel. Olen lugend Harry Potterit ( koolis kohustulik ) aga jah otsisin netist kokkuvõtte. Sõna otseses mõttes ei suutnud lugeda. Kõige hullem asi mida olen pidand lugema üldse.
Kuidt mida need miljonid inimesed sellest leiavad et nii lolliks lähevad? Midagi peab seal ju olema. Nüüd on mingi uus noor kirjanik kes kogub sama moodi fänne nagu Potteri omagi.). Inimestega on toimumas mingi muutus. Nad vajavad fantaasiat, kuid miks?
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: bolteque
Ei tea, ei huvita selline fantaasia värk. Pole aega et lugeda ja ega ei tahaks ka isegi kui peale makstaks. Ei teki sõltuvust nagu paljudel. Olen lugend Harry Potterit ( koolis kohustulik ) aga jah otsisin netist kokkuvõtte. Sõna otseses mõttes ei suutnud lugeda. Kõige hullem asi mida olen pidand lugema üldse.
Kuidt mida need miljonid inimesed sellest leiavad et nii lolliks lähevad? Midagi peab seal ju olema. Nüüd on mingi uus noor kirjanik kes kogub sama moodi fänne nagu Potteri omagi.). Inimestega on toimumas mingi muutus. Nad vajavad fantaasiat, kuid miks?
Jagan Sinu tundeid HP vastu (Kas tõesti koolis kohustuslik? Oo õudust?) aga mitte fantaasia suhtes üldiselt - ära seda alahinda. Suur Albert ise on öelnud: "
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world." /See, et meil siin just üks imagination'i nimeline tegelane kunagi pännitud sai, on sihuke kohalik huumor/. Kes see noorkirjanik on, kellest räägid - ehk oleks hea endal kah teada - tuleb ehk nimi meelde? Aga see inimestega toimuv muutus ... jah, see on törtsu tõsisem asi ... ja ehk pikema jutu teema kui praegu aega ...
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Näiteks mina lugesin Harry Potterit ja Azkabani vangi ja mulle meeldis.
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Näiteks mina lugesin Harry Potterit ja Azkabani vangi ja mulle meeldis.
Tjah, pean tunnistama, et minu muljed tuginevad esimesel raamatul ... räägitakse, et edaspidi minevat paremaks ...
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Nov 2005
Mina isiklikult olen kõik raamatud ära lugenud
ning ma tahaks teada et mida te nendest raamatutest arvate
:lind:
ning kas keegi Harry Potter ja Tulepeekrit vaatama läheb?????Ning ma tahan teada ka seda mida te arvate:
´´Harry Potter ja Tarkadekivii´´

´´Harry Potter ja Saladustekamber´´:o
´´Harry Potter ja Azkabani vang´´:it:
´´Harry Potter ja Tulepeeker´´:zzz:jne raamatutest+filmidest
Te võiks pärast seda kui te olete filmi näinud võiks siis foorumisse oma arvamuse kirjutada:dj::ink:
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Aga mida sa neist ise arvad. Kirjuta siia miks need nii erilised ja paranormaalsed on. Ja sul on seal kolepalju emotikone, mis sa saad nüüd nupu 'Muuda' abil ära kustutada saad.
edit: Tegin siis uue teema, kuhu noppisin ka Harry Pottery teemalised postid J.R.R Tolkieni alt.
Muudetud: 15-11-05 kell 19:59:05 Thorondor
olgu kuidas arvate juba alguses keegi oli kirjutanud et Harry Potteris on palju fantasiat

ning seda see ka on ning minule see meeldib {stusee kuidas sa neid raamatuid lloed on üks asi aga kui sa neid filme lähed vaatama on aga teine asi.....sest raamatus on palju rohkem kui on seda filmis{marmina tean seda kuna ma olen ise mõndasid filme näinud ja need pole samad mis on raamat niiet seda saab õps kohe aru......:biting::bog:
Postitused: 76
Teemad: 3
Liitus: Aug 2005
ma meeldin paljudele tüdrukutele kuna sarnanen harry potteriga,endale tekitab see vastikust ja pole kunagi seda lugenudki,kunagi sai arvutimängu mängitud,mis suht meeldis...
filmi on ka võimalik olnud vaadata,aga lihtsalt ei tõmba sinnapoole..
Muudetud: 17-11-05 kell 08:31:19 crv-
nu miks sa siis ei ütle et sa pole Harry Potter ja kõik(suht vihaselt)????????????????

ma muidugi arvan et need tüdrukud un küll imelikud......aga küsi neilt ka esda et kas nad on raamatut/uid lugenud ja kui nad vastavad eitavalt siis nad ei saa öelda et sa oled nagu Harry Potter sest nad ei tea seda ja kui nad mõtlevad seda Harry Potterit seal filmis siis nad eksivad rängalt sest iga inimene on isemoodi ja ma tean et sind ei saa temaga võrrelda kuna erinevalt sinust ta on kõik Harry Potteri raamatud läbi lugenud

:oja ma ei usu et sa oled nii nummi kui Daniel Radcliffe!!!!!!!

:biting::it::ink::biting:
Postitused: 76
Teemad: 3
Liitus: Aug 2005
ma olen nummim ja seda on ka mulle öeldud ^^.aga see selleks.harry potter on täielik bs minu jaoks.
Muudetud: 17-11-05 kell 17:10:03 crv-
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
ah minge kassi saba taha peitu oma sisutu teemaga. panen teema "jälle" lukku...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu