Postitused: 2,183
Teemad: 39
Liitus: Apr 2011
21-12-2021, 15:56
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2021, 16:09 ja muutjaks oli lahendused.)
Panen kirja enda koroona-kogemuse: see erineb nagu päev-ja-öö ametlikult levitatavast! ... mul kulus koroona peale 3-4 päeva ja max temperatuur oli vaid 37.8C
Kokkuvõte: Koroonasse haigestudes on 2 olulist murde-punkti:
1) Esimesel-teisel haiguse ilmnemise päeval kui nö "elujõud täiesti nulliks lühistub" (jalgade ja luude sees olevad valud), ehk planeedi-tsükli-energiavahetus lakkab (taimede-loomade söömisest ei saa enam midagi) ... siin aitab "päikese, ehk PRANA HINGAMINE" (üleminek planeedi-siseselt energia-tsüklilt kosmilisele energia-tsüklile, mida koroona lühistada ei suuda), ning enda KEHA SOOJENDAMINE KUUMA 45-55C veega pestes (keha soojendmaine välise soojusega) ... rohtudest aitaks sellises faasis 1 tablett parasiidi-tõrje-rohtu ivermektiin (ta blokeerib korronal elujõu lühistamise, ehk palju kergem on olla, kui parasiit nimega koroona on "lühema keti otsas": mina ivermektiini ei tarbinud, kuna sain prana-hingamisega asjad korda) ... kellel veel pole "keskea kriisi olnud", neil ei ilmne taolist "täieliku lühistumist" (noortel on elujõudu "seljakotiga varuks") ... kes on aga üle keskea peaks igal juhul "päikese/prana hingamist" proovima.
Analoogia prana-hingamisele: maine toit olgu panga-kaart (1000+ raha iga kuu), päikese-prana-hingamine olgu sularaha (10 senti) ... kui oled terve, siis prana-st ei saa silmnähtavalt juurde (1000 raha versus 0.1 raha) ... kui aga oled koroonas, siis pangakaart ei toimi (blokeeritud, arestitud, tühjaks varastatud), kuid prana-hingamine toimib .. .nüüd on aga olukord hoopis "teises valguses": pangakaartil on NULL (taimede-loomade söömisest ei saa mitte midagi), kuid iga päikese-prana-hingamisega saad 10 senti (juba mõne korraga on allahinnatud säästu-leib olemas, ehk otseselt nälga ei sure, ehk "üle kuristiku serva kukkumine" on ära hoitud) ... taoline rahaline analoogia peaks ilmekalt edasi andma prana-hingamise kasulikkust koroonasse haigestumise ajal.
Päikese-prana hingamise tehnoloogia:
a) Esmalt õpime ära "kõhu-lihase hingamise": hingad sügavalt sisse suu/nina kaudu -> hoiad suuga/kõriga õhku kinni -> tõmbad kõhu-lihaste abil "kõhu sisse" (näed, et kõht läks mitu cm sissepoole) -> lükkad kõhulihaste abil "kõhu välja" (näed, et kõht läks kümmekond cm väljapoole) -> hingad vana õhu kopsudest välja .... nii teed mitu korda järjest ... õnnitlused! oledki kõhu-hingamise selgeks saanud!
b) Päikese-prana-hingamine: nagu eelnevalt selgeks õpitud "kõhu-lihase hingamine", kuid oled õhu sissehingamise ajal näoga Päikese poole, ning kujutad ette, et koos sissehingatava õhuga saad Päikesest elujõudu, ehk pranat ... igatahes koroonale omase energia-kriisi kõige hullemas null-punktis toimib see prana-hingamine äärmiselt tõhusalt (näiteks minul läks juba kolmanda prana-hingamise ajal, ehk 20 sekundil olemine palju paremaks) ... igal juhul tasub proovimist, ehk mõistlikum kui "lihtsalt ära kõngeda" teadmiste puudumise ja laiskuse tõttu!
2) Kolmandal-neljendal-viiendal päeval kui "haiguse lehk" (roiskuvate rakkude & röga laiba-lehk) muutub väljakannatamatult tugevaks ... siin aitab nö "KASULIKUS ASENDIS tugevalt KÖHIMINE" (kõhuli olles, pea üle voodi-ääre põranda poole olles, istudes peaga seljataha vaadates, jne) ... samuti KEEVA VEE AURUDE sissehingamine köögis keeva vee poti kohal (aur vedeldab röga, kuumus tapab koroona-röga, külma-auru aparaat on kasutu) ... samuti kopse/kõri ümbritseva rinna-selja PESEMINE KUUMA 45-55C VEEGA 5 minutit (kuumus tungib läi rinna kopsudesse, ning koroona-röga sureb, ning on kergemini välja köhitav) ... kui koroona-röga (paksem kollaks-hallikas röga) jääb kopsudesse kogetakse "räiget haiguse lehka", ning varsti on kopsu-põletik platsis (ehk täiendav haigus veel lisaks kaelas).
3) Telekas näidatavad südantlõhestavad kaadrid "hingamisaparaatide all olevatest koroona-patsientidest" on kahe eelneva punkti TOTAALSE EBAÕNNESTUMISE TULEM ... aga ega meditsiini-süsteemi ju ei huvitagi "terve ja endaga ise hakkama saav inimene" (eelnevad 2 punkti: haigekassa rahasid ju selle pealt ei saa!!!) ... meditsiini-süsteemi huvitavad vaid "haigus-juhtumid ja haigla-päevad" (siit tulevad haigekassa rahad!!!).
Põhimõtteliselt oleks 5 minutiga võimalik mingis "Ringvaate" saates anda eelnev ülevaade koroona iseseisvaks koduseks raviks (prana-hingamise tehnika, kuuma veega keha soojendamine, kasulikus kõhuli-asendis köhimine, kuuma auru sisse hingamine supipotis keeva vee kohal olles) .... taolises vaates oleks koroona juba ammu olnud "unustatud teema"!
Mina sain taoliste vaimsete nippidega 3-4 päevaga koroona läbi põetud, ning maksimaalne palavik oli 37.8C ... ühesõnaga pole see koroona läi põdemine midagi nii hullu (mõni gripp on isegi hullem olnud).
Ürtaks teema fookust hoida koroonaga seotud vaimsete aspektide juures (koroonaga seotud tava-möla tõstetakse muudesse teemadesse)
.... järgneb: ... minu koroona-päevik ... koroona põdemist kergendavad vaimsed tehnikad detailsemalt ... kuidas ma koroona sain ... lõpuks filosoofiat: kas cc "kotkas" (palneet Maa kui inim-farmi omanik) peaks loobuma keskea-kriisi järgsetest koroona läbipõdenutest?
Postitused: 1,418
Teemad: 14
Liitus: Sep 2013
Mul oli kaks päeva. Mingeid valusid ei olnud, köha ja nohu ei olnud, ühel õhtul palavik 37.2, järgmisel õhtul 38.2 ja kolmandal päeval terve. Ainult et kolmandal päeval kadus maitse- ja haistmismeel. Maitse tuli tagasi suht kohe, lõhnataju taastus väga pikkamööda alles mitme nädala pärast.
Ravisin Egiptuse raviprotokolli järgi Ivermektiin+azitromütsiin+vitamiinid.
Ei mina teinud midagi barani hingamist, aga möödus väga kergelt
(21-12-2021, 16:33 )Aadu66 Kirjutas: Ravisin Egiptuse raviprotokolli järgi Ivermektiin+azitromütsiin+vitamiinid.
Ei mina teinud midagi barani hingamist, aga möödus väga kergelt
Kui tarbida parasiidi-rohtu Ivermektiini, siis pole vajadust päikese-pranat hingata ... Eestis on väga keeruline Ivermektiini saada (koroonat kergelt põdenud Helme naine sai mingi egiplase käest Ivermektiini, kuid "tavalisel eestlasel" on küllaltki keeruline Ivermektiini saada).
Mõistlik oleks see, kui Eesti apteekides oleks Ivermektiin 1 tableti kaupa vaba-müügis: nii saaks iga koroona-haige koheselt tõhusa kaitse "energeetilisse nulli kukkumise vastu" - samuti pole ühekordsel ükisk-tableti tarbimisel märkimisväärseid kõrvaltoimeid (Moonika Helme kogemuse põhiselt piisas vaid 1-st Ivermektiini tabletis koroona alguses - ega seda Ivermektiini pea siis "supilusikate kaupa" kõrist alla kühveldama, nagu mõned paanika-hullud promovad).
Eelnevas Panga-kaart analoogias oleks Ivermektiin nagu "pangakaarti kindlustus-kaitse": ehk kui sinu konto tühjaks varastatakse, siis kindlustus-kaitse korvab koheselt mingi osa kadunud rahast (jällegi on "absoluutsesse energia-nulli" kukkumine välistatud).
Arvestades Eesti juhtfiguuride seas valitsevat ivermektiini-foobiat, on "päikese prana hingamine" meetod, mida nad ei saa maha suruda ... lisaks veel odavam (teadmise/tehnoloogia/õpetuse hind: 0 raha koos maksudega) ja tõhusam kah (näiteks minu tütar sai 1 päevaga koroonast terveks: eile muudkui hingas päikese-pranat, ning köhis röga välja, ning täna oli terve, ehk 36.6C).
Postitused: 379
Teemad: 4
Liitus: Jan 2009
Kui kogemused, siis kogemused.
Esimesel päeval gripi sümptomid, kes on põdenud, teab ,millest ma räägin- jalgades on selline naljakas väsimus, ei ole valus aga selline imelik. Kogu olemine selline lötsa.
Teisel päeval oli ka väsimus sees,palavikku mina üle 36,8 ei saanud, tavaline mul 36,4-36,6.
Kolmandal ööl käisin "ujumas", öösel ärgates olin nagu basseinis, kõik linad tilkusid.
Neljas päev läks järjest paremaks ja
Viies päev - terve.
Ei teinud muud midagi, kui esimesed kolm päeva jõin kõvasti pärnaõie ja piparmündi (oma korjatud) teed rohke meega.
Castaneda teoste "Kotkas" (ehk planeet Maa) võtab peale inimese surma endale nö "inimese elukogemuse", ehk inimesed on justkui planeedil Maa peetavad "farmi-loomad", keda peetakse elukogemuste saamise nimel.
Loogika on järgmine: planeedil Maa elades antakse inimesele justkui "jõu-sööta", ehk lubatud on taimede ja loomade söömine ... tänu taimede-ja-loomade söömisele ongi inimene nagu "farmi loom", ehk inimene "kuulub" farmerile/Kotkale.
Keskea kriisi järgsetel vanakestel puudub energia-varu, ning koroona suudaks nad üle elada "päikese praana abil" (mis on aga Maa-väline toit) ... seega ei saa koroona üle elanud vanakesi enam käsitleda "farmi loomadena", kuna nad on ellu jäämiseks pidanud sööma nö "väljaspool karjatara olevat toitu", ehk tegemist oleks justkui "metsikute loomadega", kes pole enam farmeri/Kotka omand.
Põhimõtteliselt saaks Kotkas nö "bladnoi seadusega", ehk tugevama-jõu-ja-rusika-õigusega ikkagi taolisi "metsik-suverääne" endale võtta, kuid seejuures rikuks Kotkas mitmeid "taevaseid seaduseid" (bladnoi seadus pole kooskõlas kõigi taevaste 248-seadustega, isegi mitte putukate olemusrassi 20-süsteemi kõigi seadustega).
Mitmed siinsed CC-huvilised on ühtlasi ka Facebooki foorumi "Maaema lapsed" liikmed (mina olen seal teatavasti "soovimatu isiksus", kuna esitan liiga palju kriitilisi küsimusi ja toon esile nende vastuolusid).
Seega kasutaga erakordset võimalust ja küsige "Kotka enda käest", mida ta taolisest koroona-käsitlusest arvab (ehk kas annab prana-hingamisega koroona üle elanud vanurid vabaks, või kavatseb bladnoi seadusega neid endiselt ära süüa) ... üritagem taolised vaidlused esmalt siina maha pidada (sinna tasub minna ikka väga konkreetsete ja läbi vaieldud faktidega).
Seega: kas Kotkas peaks prana-hingamisega koroona üle elanud vanakesed vabaks laskma?
Postitused: 1,057
Teemad: 8
Liitus: Dec 2009
Kõik õige härrased,omalt poolt lisaks,et on töökoht kus käin igapäev peale tööd 1h-1,5h saunas,t°85 ca.8min. 4-5x selle aja jooksul,töövahetus kestab 2 nädalat.
Seni olen viirusest puhas,ei ole eriti maskisõber olnud.
Postitused: 1,516
Teemad: 18
Liitus: Oct 2010
Seda röga aitab vähendada piima -ja teraviljatoitudest loobumine . Mul võttis õige kiiresti olemise normi . Ja kaalu ka miinus 10 .
Teravilja all pean silmas ka rukist , nisu , kaera ja otra . Jäi ainult hirss ja tatar ja riis . Nüüd ausalt üteldes ei taha neidki .
Toitusin niimoodi 6 nädalat . Siis võtsin pisitasa menüüsse või ja juustu tagasi koos vähese piimaga . Koos ei söö ma jahu ja piimatooteid. A la mannapuder piimaga jne .
Mul ei olnud palavikku, ega lõhna ning maitse kadu , köha oli , aga hingeldamine oli hull. Isegi musta kogu jõudsin voodi ees ära näha .
Et selles suhtes jah pääsesin kergemini . Aga lämbumise puhul aitas just see kõhuhingamine . Kuidagi kummaline oli, mõtlesin veel, et mis asi see siis on, kas talumatus mingi ja paanikahood . Uurisin netist , ja hakkasin menüüst kõike välja loopima . Kõige hullem oli kohviga . Mustalt meenutas kangesti tuhatoosi pesuvett .
Üldiselt , minu elu muutus seeläbi kardinaalselt . Vahetasin elukohta ja -stiili ka .
Ma ei tea , kas mul oli kroona, põdesin neid hooge läbi 2020 a jaanuaris . Kuna abikaasa kummuli ei jäänud , siis on tal kas väga tugev organism või oli mul mingi imelik vorm .
Aga muide, nohu ja köha puhul minu puhul igatahes piimast loobumine aitas . Kuna see koroona olevat tulnud selleks, et jääda, ehk siis on edaspidi teistel kasu .
Same sh--t different day !
24-12-2021, 15:24
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2021, 15:26 ja muutjaks oli lahendused.)
Nüüd saan ka teiste pere-liikmete kogemuse kirja panna ... ehk siis "kergemini läbipõdemise järjekorras":
1) Kõige vanem poeg: iseloomu poolest on ta laisk, ehk ei tee ühtegi liigset/tarbetut liigutust (laisk-loom ja ees on tema domineerivad hingeloomad) ... temal läks kõige kergemini (37.4C max, väsimust ja köha praktiliselt polnud).
2) Tütar: ta pole varem kunagi korralikult köhinud: tema pärast oli mul kõige suurem hirm ... õpetasin ta siis korralikult köhima (brontex'i tablett alla neelata, kuuma auru peale hingata, kõhuli olles tugevalt köhida), ning juba esimese köhimisega oli tal "suu väljaköhitud röga täis" (suurest ehmatusest pesi ta 5x hambaid, et röga-jäänused suust ära saaks) ... kõhu/prana hingamise õppis ta hiilgavalt ära, ning nii oli tal haigus/köha päevaga möödas.
3) Keskmine poeg (tema tõigi koolist vaktsineeritud koorona-haigelt viiruse koju): ta kippus oma elujõudu arvuti-mängude peale kulutama, ning tal jäi haigus seetõttu 4-ks päevaks kergelt vinduma (esimesena alustas, viimasena lõpetas).
4) Naine: ta kippus alguses elujõudu paanitsemise peale kulutama, kuid lõpus rahunes maha ja sai terveks.
5) Mina: ma üritasin pidevalt erinevaid meetodeid katsetada ja luua seoseid, ning see väsitas mind veidi ära.
6) Kolme aastane poisist tissi-tita: ta ei saa aru, et palavikuga tuleks "rahulikumalt võtta", ehk mängis edasi, kuni kukkus 38.8C pealt ära (jäi tissi otsa magama) - igatahes päevaga sai ta terveks, ehk palavik läks ära.
Seega aitab koroona vastu:
a) Esimesel "nõrkuse"-päeval: kõigist maistest tegevustest loobumine (ehk sööd vaid toitu, teed kõhu-hingamist ja magad) ... mõned blogijad on koroonat raskelt põdenud, kuid nende maailmapilt koosneb vaid halast stiilis "10 asja jäid koorona tõttu tegemata" (alates kassi sünnipäevast, kuni naabri-lapse kooli-jõulu-peoni) ... mõned blogijad on koroonat kergelt põdenud, kuid nende maailmapilt koosneb "mõistlikest alus-põhimõtetest" (milleks ärrituda ja närveerida, kui minul veel mingeid tõsiseid ilminguid pole: ning taolise "sisemise rahu" tõttu põevadki nad kergemini).
b) Teisel-kolmandal haiguspäeval, ehk "köhimise"-päeval: teadlikult tõhusa köhimis-meetodi rakendamine: ehk brontex-tablet röga lahtistama, kuuma auru hingamisega röga veeldada, kõhuli tugavalt köhimisega röga effektiivselt välja köhida ... seejärel vannitoas ennast kuuma 45-50C veega pesta 5 minutit, kiiresti ära kuivatada ja riietuda sooja kampsuni-pükste sisse .... vajadusel veelkord kuuma auru teha ja kõhuli olles röga välja köhida ... muidu aga minna kõhuli voodisse ja üritada jõudu koguda järgmiseks köha-hooks, et viimanegi röga-raasuke saaks välja köhitud.
c) Kui kahe eelmise punktiga on "totaalselt eba-õnnestutud", siis selliseid näeme haiglate koroona-osakondades (nende kohta kehtib vaimne seadus: "õigust olla loll ei saa kelleltki ära võtta" - ehk kui inimene jätab tegemata kõik mõistliku enda olukorra leevendamiseks/parandamiseks, siis sellistega polegi midagi teha: surma korjab nad meeleldi ära).
Postitused: 7,603
Teemad: 70
Liitus: Dec 2015
25-12-2021, 01:12
(Seda postitust muudeti viimati: 25-12-2021, 01:14 ja muutjaks oli xcad.)
Kui on tervis ja immuunsüsteem korras ei haigestugi. Või on hoopis positiivsed kogemused: energia ja toonuse tõus sisemiste reservide arvelt. Ujula tuttav 70a. vanamees käib igapäevaselt jalgrattaga paljassaares ujumas, talvel samuti. Pole kunagi haige olnud ja minuga võrreldes kindlasti parema tervisega....isegi seljahädasid pole. Kui aga haigestud eks siis tuleb leida ravimooduseid. Imervektriin, vabandan õigekirja pärast. Hanerasv ja villased sokid ka kindlasti . Kes põdenud teab paremini......
Postitused: 3,271
Teemad: 12
Liitus: Aug 2010
Tsitaat:Esmalt õpime ära "kõhu-lihase hingamise": hingad sügavalt sisse suu/nina kaudu -> hoiad suuga/kõriga õhku kinni -> tõmbad kõhu-lihaste abil "kõhu sisse" (näed, et kõht läks mitu cm sissepoole) -> lükkad kõhulihaste abil "kõhu välja" (näed, et kõht läks kümmekond cm väljapoole) -> hingad vana õhu kopsudest välja .... nii teed mitu korda järjest ... õnnitlused! oledki kõhu-hingamise selgeks saanud!
Mulle on kõhuhingamist pisut teistmoodi õpetatud:
paned peale pärakuluku neid lihaseid lihaseid veidi pingutades, hingad kõigepealt kõhu punni, seejärel sujuvalt ka rinna kummi, sügavalt, kuni rangluudeni. Kõrilukku pole vahepeal vaja. Seejärel sujuvalt kogu kupatus tühjaks. Nii käib see ka imikutel ja loomadel. Alumisest lukust ma ei tea nende puhul, see on rohkem selleks, et energia (sest hingatakse sisse energiat) inimese keha piires püsiks.
Sellise kõhuhingamise peale tulevad visualisatsioonid.
Samas, kõhuga pumpamine vahepeal kõrilukku hoides mõjub väga hästi kõhule ja seedimisele, mis on meie "teine süda"; kõhu sügav masseerimine ja lihastega liigutamine on igal juhul väga kasulik. Töö kõhuga kuulub samuti erinevate visualisatsioonidega kaasnevate praktikate juurde.
Postitused: 1,951
Teemad: 37
Neli päeva tagasi tuli tõbi kallale . Viimati juhtus samamoodi umbes 3 kuud tagasi kui pidin koju silkama läbi paduvihma . Nosisin C-vitamiini 7-8 grammi päevas ja möödus taaskord leebelt ,kolm päeva tatine nina ja ühe päeva väga kerges palavikus.Eile oli kinnine köha ,täna aeg ajalt tulevad lahtised köhatused.Nohu ka enamvähem ära läinud. Lisaks veel võtsin D3 ja E vitamiini ja magneesiumit,koguseid ei dokumenteerind.Proovisin ka seda kõhuhingamist paar korda,vist tegi natuke kergemaks oleku .
Mõni PCR testi keerutaja oleks minust kindlasti deltat või omikroni leidnud...
Postitused: 1,472
Teemad: 22
Liitus: Apr 2013
28-12-2021, 18:53
(Seda postitust muudeti viimati: 28-12-2021, 19:20 ja muutjaks oli isemaag.)
Tegelikult mitte mingit ravi pole olemas. On ainult ajas võimaluste liigutamine, ka korraldamine.
Täienduseks kõige selle baranofiikuse kohalt: Kui on tekkimas palavik, siis kohe kütta saun ja end aurutada, kui ei jõudnud õiges ajas saunas käia, lihtsalt juua puhast vett või mahla koos veega, poestostetud mahlad võivad olla mürgised. Veega kokkupuudet ei tohi olla 2,5 ööpäeva või kauem, üle 5 ööpäeva võib olla ohtlik, kuid proovige ise. Olen selle ise läbi teinud ja tohin avalikuks anda. Sellesinatse teabe ma saven ja kui see kuidagi haihtub, avaldan mujal, siis loevad paljud.
,,, Ainult täiendan midagi muutmata: Kõva palavik võib kaduda kümne minuti kuludes ilma meditsiini poolt pakutava narkotsita. See ei ole netist loetud!
Selle teabe ma saven ja tohin avaldada mujal, kui siit ära kaob. Kõik minu poolt kirjeldatu veetaoleku kohta on Ise läbi tehtud.
,,, Täiendan midagi muutmata: Kui kellegil veel on säilinud suitsusaun kus palgid on nõgised, sellises saunas mitte kunagi ei teki väsimust. See info ei ole netist loetud. Oo kõrgestitargad moded, minu endises kodus oli suitsusaun, tean täpselt mis toimub suitsusaunas ja mis toimub eurosaunas.
Hingamisharjutused on palju vanemad kui koroona.
Koroona on nii kopsude ja hingamise haigus kui ka vere haigus. Hingamine on energiavahetus, veri on eluenergia ise. Peentasandist räägin.
Juhtusin kuulama Saagimi intervjuud hüpnotisöör Antsuga. See rääkis oma varasema elu kohtumistest igasugu teise maailma tegelastega. Üks oli selline, kus Ants oli voodis öösel kuskil vanas majas, tuleb kummitus, istub voodiservale. Ants teeb juttu, muuhulgas küsib ka, et millest sa seal vaimuilmas kõige rohkem puudust tunned? Kummitus vastab, et hingamisest, "kui ainult saaks veel hingata!".
Vot siis kui tähtis on hingamine. Tiibeti ja India traditsioonilises meditsiinis on inimese elu just nii pikk, kui palju on talle antud hingetõmmete arv. Seetõttu praktiseerivad nad aeglast ja sügavat hingamist, ning Tiibetis ka lausa hinge kinni hoidmist.
Ja koroona ründab hingamist. Panen siia veel ühe koroonakirjelduse 2021 aasta algusest:
Tsitaat:Palavik oli 37,4. Ei mingit jubedat köha, hingeldamist, maitsemeelte kadu jne. Maitsemeel oleks nagu võimendunud.
Aga palavik tegi trikke. Keskpäevaks 38,4, mõni aeg hiljem 39,9. Kõige kummalisem, et oli see number mis tahes, tunne oli täiesti üks!
Viinasokid, kere ülehõõrumine viinaleotisega, toimis.
Ning ühel hetkel käis plõks ja nagu ei oleks midagi olnudki!
Siiras lootus tekkis, et kõik, lõppenud ja pääsenud! Eh naiivsust… Mingil hetkel kopsud panevad piiri, tahad sisse hingata, aga „piir“ tuleb hetke. Täiesti suvalisel hetkel. Proovid sisse hingata, aga lihtsalt ajab köhima, ei suuda rohkem sisse hingata. Üks hetk kaob see piirang, tõepoolest LIHTSALT kaob. Saad jälle täie kopsuga hingata. Hingad ja naudid.
Kõige jäledam ongi see määramatus, mitte midagi ei saa ise otsustada. Kere valib ja otsustab.
Too inimene sai ka terveks ilma haiglata.
Hingamine ja veri, energiavahetus ja elujõud.
Mis on inimkonnal tervikuna valesti energiavahetusega? Ikka andmise-võtmise suhe. Me ei oota looduselt armuande, me võtame ise. Siin kuskil äkki on õige vastus koroona-küsimusele. Vaktsineerimine lükkab vastuse andmise lihtsalt edasi, aga vastust on vaja anda.
Elujõud aga kuhtub lääne populatsioonil, sest ei lasta nõrkadel ära surra. See kõlab nüüd julmalt ja hirmsasti, kuid kuskile tuleb piir ette, kui palju on populatsiooni jaoks kasulik nõrkasid elule poputada. Nõrgad vastsündinud ja nõrgad vanainimesed. Mul on skisost naabritädi, kes ei taha süstima minna, u 70-aastane. Paljude kaasuvate haigustega, seega oleks nagu riskigrupp, kuid ta ise kardab, et süst muudab ta haigused hullemaks või muudab rohtude mõju. Küsis nõu oma pereõe käest, see vastas, et kui kardad, ära tee. Võimaliku koroonasurma osas aga ütles mulle, et kui surm siis surm, mina olen ammu valmis surema. Ja nüüd tuleb lääne meditsiin vahele, ei lase inimesel surra ja siis hädaldab, et haiglates ülekoormus.
Postitused: 7,603
Teemad: 70
Liitus: Dec 2015
01-01-2022, 22:54
(Seda postitust muudeti viimati: 01-01-2022, 22:56 ja muutjaks oli xcad.)
(21-12-2021, 20:30 )lahendused Kirjutas: Castaneda teoste "Kotkas" (ehk planeet Maa) võtab peale inimese surma endale nö "inimese elukogemuse", ehk inimesed on justkui planeedil Maa peetavad "farmi-loomad", keda peetakse elukogemuste saamise nimel.
Loogika on järgmine: planeedil Maa elades antakse inimesele justkui "jõu-sööta", ehk lubatud on taimede ja loomade söömine ... tänu taimede-ja-loomade söömisele ongi inimene nagu "farmi loom", ehk inimene "kuulub" farmerile/Kotkale.
Keskea kriisi järgsetel vanakestel puudub energia-varu, ning koroona suudaks nad üle elada "päikese praana abil" (mis on aga Maa-väline toit) ... seega ei saa koroona üle elanud vanakesi enam käsitleda "farmi loomadena", kuna nad on ellu jäämiseks pidanud sööma nö "väljaspool karjatara olevat toitu", ehk tegemist oleks justkui "metsikute loomadega", kes pole enam farmeri/Kotka omand.
Põhimõtteliselt saaks Kotkas nö "bladnoi seadusega", ehk tugevama-jõu-ja-rusika-õigusega ikkagi taolisi "metsik-suverääne" endale võtta, kuid seejuures rikuks Kotkas mitmeid "taevaseid seaduseid" (bladnoi seadus pole kooskõlas kõigi taevaste 248-seadustega, isegi mitte putukate olemusrassi 20-süsteemi kõigi seadustega).
Mitmed siinsed CC-huvilised on ühtlasi ka Facebooki foorumi "Maaema lapsed" liikmed (mina olen seal teatavasti "soovimatu isiksus", kuna esitan liiga palju kriitilisi küsimusi ja toon esile nende vastuolusid).
Seega kasutaga erakordset võimalust ja küsige "Kotka enda käest", mida ta taolisest koroona-käsitlusest arvab (ehk kas annab prana-hingamisega koroona üle elanud vanurid vabaks, või kavatseb bladnoi seadusega neid endiselt ära süüa) ... üritagem taolised vaidlused esmalt siina maha pidada (sinna tasub minna ikka väga konkreetsete ja läbi vaieldud faktidega).
Seega: kas Kotkas peaks prana-hingamisega koroona üle elanud vanakesed vabaks laskma? Huvitav mõtte arendus. Pole enne kohanud sellist lähenemist....aga mida mõelda "vabaks andmise" all? Kotkas kui nii võiks öelda on universumi isiksustamata jõud nagu gravitatsioon, "söömine" on inimlik väljendus, ehk lahustab ja uuesti annab elu. Tegelikult kotkast ei ole, CC samuti väitis, et nii on kombeks kõneleda ja nägijale paistab musta valgekirju kotkana. Mis tegelikult? Mis on gravitatsioon või magnetväli? Ehk "kotkas" annab elu mitte üksi bioloogilistele olenditele vaid ka anorgaanikale ja deemonitele Arlichi käsitluses. Ja võtab omal ajal ka tagasi kui elutsükkel lõppeb, tsükli pikkus ei mängi mingit rolli.
02-01-2022, 11:03
(Seda postitust muudeti viimati: 02-01-2022, 11:10 ja muutjaks oli lahendused.)
(01-01-2022, 22:54 )xcad Kirjutas: aga mida mõelda "vabaks andmise" all? Kotkas kui nii võiks öelda on universumi isiksustamata jõud nagu gravitatsioon, "söömine" on inimlik väljendus, ehk lahustab ja uuesti annab elu.
Kotkas pole "universumi jõud" (ta ei tegutse Linnutee galakatika ja teiste lähimate galaktikate üleselt), vaid üksnes "maine jõud" (Kotkas tegutseb vaid planeet Maa ulatuses: ehk planeet Maa on kui kotka "farm", milles inimesi peetakse nende elukogemuse pärast).
Kotkas tegutseb teatud "taevaste seaduste" alusel (üldistatult Elulille 248-seadused, täpsemalt planeet Maa kui putukate planeedi 20-süsteemi seadused) ... oma tegevuses ei või Kotlkas rikkuda nö "taevaseid seaduseid", ehk nö "bladnoi seadusega" (rusika ja toore jõu abil) ei tohi Kotkas tegutseda ... inimeste elukogemuse võtab Kotkas ära sellega, et lubab inimestel süüa "taimi ja loomi" - kui koroona üle-elamiseks kasutatakse "prana hingamist" (väljastpoolt Maad pärit Päikese energiat), siis kaob ära Kotka argument "sa elad ju maistest taimedest ja loomadest", ning Kotkas peaks praana-hingamise abil koroona üle-elanud nö "vabaks laskama" ... vabaks laskama tähendab seda, et Kotkas ei saa inimese elukogemust endale (ehk CC visioonpildis ei tule surma järel seda Kotkast, kes elukogemuse ära viib/sööb).
-----
Krooona-ravi meetoditest kah .... kui kuuma-auru tegemisele ja kõhuli köhimisele vaatamata peaks ilmnema nö "kinnine köha, mida mitte ühestki asendist välja ei köhi", siis aitab saunas käimine: üritad 1 tunni olla 60-65C saunas (paariks minutiks võib ikka pesema/jahtuma kah minna vahepeal), kus iga 5 minuti tagant viskad leili, ehk hingad pidevalt "kuuma vee-auru" (ehk madalam 60C temperatuur, kuid pikem 1 tunnine viibimine) - mingil juhul ei tasuks olla 100C saunas 5min (liigne kuumus väsitab liigselt ja tulist veeauru ei kananta sisse hingata) ... st põhiline efekt tuleb "leili viskamisest" tuleva veeauru hingamisest, ning sekundaarne efekt tuleb 60C saunas istumisest (keha soojeneb ühtlaselt üles).
Näiteks naine väsitas ennast arvutis tundlemisega liigselt ära ja ning langes teatavasse "lootusetuse letargiasse" (ei tee midagi, ainult iniseb ja nutab/köhib "see ei lõppegi kunagi ära") - peale 1 tunnist saunas olemist magas ta mõne tunni ja oli seejärel jälle "normaalne" (sai oma eluga ise hakkama) ... seega osake ära tunda "lootusetuse letargiasse" langenud koroona-haigeid, ning viige nad sauna!
Seoses rekordeid löövate koroona-numbritega tõstan teemat ... ehk on kellegil kasu ..... kuum aur keeva veepoti kohal ja saunas leili viskamine võtavad koroona-köha tõhusalt maha: nii muutub koroona nö "keskmisest lahjema gripi" läbipõdemiseks.
(30-01-2022, 11:05 )lahendused Kirjutas: Seoses rekordeid löövate koroona-numbritega tõstan teemat ... ehk on kellegil kasu ..... kuum aur keeva veepoti kohal ja saunas leili viskamine võtavad koroona-köha tõhusalt maha: nii muutub koroona nö "keskmisest lahjema gripi" läbipõdemiseks.
Koroonaköha peal pole olnud võimalust proovida, kuid igasuguse senise kõha peal on ülitõhus kui sinna keeva vette veel ka kartulikoored lisada.
Ja laste köha puhul veel peenekshakitud kartulikoored (keedetud) ja segus meega rinnale määrida. kile peale. Kile peale. Jätta ööseks. Vastik kleepuv protseduur, kuid hommikuks on köha jäljetult kadunud.
Postitused: 553
Teemad: 5
Liitus: Jul 2009
Kogemuse kirjutaja võiks lisada, kas on vaktsineeritud ja mitme süstiga.
(31-01-2022, 09:48 )akkillus Kirjutas: Kogemuse kirjutaja võiks lisada, kas on vaktsineeritud ja mitme süstiga.
Mind POLE vaktsineeritud ühegi koroona-vaktsiiniga (ega ühegi muu vaktsiiniga, mida taasi-isesesvunud Eestis peale 1991 jagatakse), ning vanust on mul ca 50 aastat (ehk väidetav "risikirühm") ... kuid koroona sai läbi põetud ÄÄRMISELT KERGELT.
Näiteks KÕIK minu lapsed pole elus saanud ühtegi vaktsiini, ning põdesid koroona läbi veelgi kergemalt.
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
(31-01-2022, 12:03 )lahendused Kirjutas: (31-01-2022, 09:48 )akkillus Kirjutas: Kogemuse kirjutaja võiks lisada, kas on vaktsineeritud ja mitme süstiga.
Mind POLE vaktsineeritud ühegi koroona-vaktsiiniga (ega ühegi muu vaktsiiniga, mida taasi-isesesvunud Eestis peale 1991 jagatakse), ning vanust on mul ca 50 aastat (ehk väidetav "risikirühm") ... kuid koroona sai läbi põetud ÄÄRMISELT KERGELT.
Näe, järjest paremaks leht muutub, tsiteerimiskast on laiem jne.
Mind paneb hämmastama, kuidas pidevalt korrutatakse, et süstige ja süstige ja veelkord süstige, sest siis te ei põe raskelt. Kust pagan nemad seda teavad! Võib-olla just need süstid teevad immuunsüsteemi nõrgaks. Need vanurid, kes keelduvad süstidest, et kui on minek, siis las ta olla, on austust väärt.
Ise samuti pole ennast "vabas" Eestis vaktsineerinud. Kuna testinud ka pole kordagi, siis ei teagi, kas olen mõne tüve seda uut viirust läbi põdenud. Asümptomaatiliselt.
Loodetavasti see tsirkus kuubis varsti lõppeb, sest meediamaffia on aru saanud, et neid, kes pole ennast veel vaktsineerinud, nad oma võrku enam ei püüa. Sest järjest enam paljastatakse selle vaktsiiniäri kuritegelikkust ja tegelikku tõde.
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
Postitused: 16
Teemad: 0
Päris piinlik on lugeda, sest nagu näha, uus religioon kogus endale kohe uue usklikkonna. Huvitav, kas ei tekkinud kellegil küsimust, aga kuhu kadus gripp 2020.aasta märtsis? Koroona sai tuvastada vaid testimisega, mis oli üks kahest valepandeemia kunstjalast. Teine oli - asümptomaatilised haiged. Seega kõik koroona põdejad testisid.
Isiklikult arvan, et koroona oli mürgitamine. Olin 2020 jaanuaris Aasias olles mingis imelikus olekus - jõuetus, kerge palavik. See kestis üsna kaua. Tagasi tulles veebruari alul olin endiselt jõuetu, kodus koristamine käis üle jõu. Siis tekkis põskkoobastesse valu, nägu katsuda oli valus. Mõtlesin juba arsti juures ära käia naljaviluks, aga siis oli valu juba kadunud. Veebruari keskel läksin Peterburi paariks nädalaks. Järgmise aasta veebruaris oli ka mõned päevad ikka väga halb olla ja voodireziim koos toidu ja vee paastuga. Kõik lihtsalt ajas oksele. Aga see läks suht ruttu üle. Korra oli hingamispeetus ja leidsin end põrandalt ärgates. Hiljem, kui paha olek kadus, oli kõndides jõuetus mõnda aega. Maitse ja lõhnataju, need võisid mul juba varem kadunud olla.
Ei tea, kuidas seda tehti. Aga mis toimus, võisime kõik jälgida. Valed ja ajupesu. Millised rahad liikusid meditsiinisfääris!! Koroonasurm sai heldelt riigi poolt kinni makstud. Palju see summa neil oli? Indoneesias 60 milli ehk 3 pool tuhat eurot.
Postitused: 4,184
(31-12-2023, 02:22 )Mario Kirjutas: Isiklikult arvan, et koroona oli mürgitamine. Olin 2020 jaanuaris Aasias olles mingis imelikus olekus - jõuetus, kerge palavik. See kestis üsna kaua. Tagasi tulles veebruari alul olin endiselt jõuetu, kodus koristamine käis üle jõu. Siis tekkis põskkoobastesse valu, nägu katsuda oli valus. Mõtlesin juba arsti juures ära käia naljaviluks, aga siis oli valu juba kadunud. Veebruari keskel läksin Peterburi paariks nädalaks. Järgmise aasta veebruaris oli ka mõned päevad ikka väga halb olla ja voodireziim koos toidu ja vee paastuga. Kõik lihtsalt ajas oksele. Aga see läks suht ruttu üle. Korra oli hingamispeetus ja leidsin end põrandalt ärgates. Hiljem, kui paha olek kadus, oli kõndides jõuetus mõnda aega. Maitse ja lõhnataju, need võisid mul juba varem kadunud olla.
Ei tea, kuidas seda tehti. Aga mis toimus, võisime kõik jälgida. Valed ja ajupesu. Millised rahad liikusid meditsiinisfääris!! Koroonasurm sai heldelt riigi poolt kinni makstud. Palju see summa neil oli? Indoneesias 60 milli ehk 3 pool tuhat eurot. No , hmtrailidest ka ju midagi puistatakse, kusagilt lugesin ka alla tuleva koostist, kus üheks osiseks oli olnud isegi rotimürk, kuid jha mine tea, kus on tõde.
Huvitav, jah (ei ole kordagi süstitud) kuid seda koroovat ei ole minul deagnoositud, samas oli mingi lihasevaludega ja palavikuga haigestumine(?!), kus võimendus kordades maitsetaju, oi see oli jube ja siiani ei söö neid asju mis toona ära sai maitstud.
Postitused: 170
Teemad: 1
Liitus: Mar 2007
(31-12-2023, 10:19 )Eithea Kirjutas: No , hmtrailidest ka ju midagi puistatakse, kusagilt lugesin ka alla tuleva koostist, kus üheks osiseks oli olnud isegi rotimürk, kuid jha mine tea, kus on tõde.
Huvitav, jah (ei ole kordagi süstitud) kuid seda koroovat ei ole minul deagnoositud, samas oli mingi lihasevaludega ja palavikuga haigestumine(?!), kus võimendus kordades maitsetaju, oi see oli jube ja siiani ei söö neid asju mis toona ära sai maitstud.
Mainid huvitavat sümptomit, maitsetaju võimendumist. Siiamaani olen kohanud ainult kaht inimest, kellel see oli niipidi - üldiselt kaevatakse maitsetaju kadumist. Aga küsin väikese täpsustuse - kas sul võimendusid kõik maitsed või ainult soolasus? Sest need juhtumid, mida mina tean, seal sai võimenduse ainult soolasus. Ja ikka nii jõhkralt, et tekkis väike hirm et jäängi nälga, kui niimoodi pikalt peaks minema...
Postitused: 4,184
(31-12-2023, 10:38 )Nuril Kirjutas: (31-12-2023, 10:19 )Eithea Kirjutas: No , hmtrailidest ka ju midagi puistatakse, kusagilt lugesin ka alla tuleva koostist, kus üheks osiseks oli olnud isegi rotimürk, kuid jha mine tea, kus on tõde.
Mainid huvitavat sümptomit, maitsetaju võimendumist. Siiamaani olen kohanud ainult kaht inimest, kellel see oli niipidi - üldiselt kaevatakse maitsetaju kadumist. Aga küsin väikese täpsustuse - kas sul võimendusid kõik maitsed või ainult soolasus? Sest need juhtumid, mida mina tean, seal sai võimenduse ainult soolasus. Ja ikka nii jõhkralt, et tekkis väike hirm et jäängi nälga, kui niimoodi pikalt peaks minema...
Kõik maitsed võimendusid, magus, jne samas ka maitsetugevdaja eriline maitse koos lõhnaga...see oli kohutav.
Ühesõnaga ka praktiliselt ainult vesi...
Naistel on "lõhnade ja maitse võimendumine" raseduse esimestel kuudel ... ehk lisaks covidi testile võiks igaks juhuks teha ka rasedustesti (kui ollakse fertiilses eas, ning lõhnataju on võimendunud).
Näiteks raseduste ajal puhtaks pestud külmkapp nö "haises endiselt" (vorst, hakkliha, viinerid sisaldavad nö "veidike roiskunud liha", mida inimene tava-olukorras ei taju/tunne, kuid raseduse ajal lööb lõhnataju üles) ... aitas see, kui naine pani korraks gaasimask pähe külmkapist asju võttes.
Näiteks supid muutusid naise raseduste ajal nö "äärmiselt maitsetuteks" (naised teevad ju suppi maitse-meele põhiselt: kui maitsemeel on võimendatud, siis läheb ka vähem maitseaineid) ... aitas see, kui pipart-soola-tilli-tsillit-karrit enda supitaldrikule ise juurde panna.
Minu lapsed sündisid 5-20 aastat tagasi, siis polnud veel koroonat laborites valmis sünteesitud (siis olid igasugu muud iga-aastased "moe-haigused", millede kätte pidavat inimkond kohe-kohe ära surema: hullu-lehma-tõbi, sigade-katk, aasta-2012-maailmalõpp, a-gripp, siberi-gripp, jne).
|