Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eesti kujundamine läbi massimeedia
Mind ärgitas seda teemat tegema siin foorumis eelnevalt juttu olnud massimõjutus ja suunamine vajalikes suunades.
Siia võiks postitada artikleid, mis tahes tahtmata omavad olulist rolli Eesti rahva otsustes Eesti tuleviku kohta.

Ma alustaksin tänases Postimehes ilmunud Allar Jõksi artikliga. Lisaks viktoriini küsimus: Millise erakonna poolt siis hääletab järjekindlalt Allar Jõksi ema?
Kes on Allar Jõks ja kas on ta vaba oma jutus ja tegudes (s.t et ei ole mõjutusorganisatsiooni?).
Viisin kokku ka huvitava paralleeli Allar Jõksi viimases lõigus oleva jutu (kas A.Jõks mõtleb NO99 etendust "Ühtne Eesti Suurkogu"? link: http://no99.ee/lavastused.php?nid=53 ) ja Vello Leito artikli "Euroopa Liidu ja Vene Föderatsiooni ühinemisprotsess väljus finišisirgele. III".

Vello Leito tsitaat:
Sellises sahhariini-saia küpsetamistes äratavad tähelepanu ka kohalikud sündmused. Näiteks see, et 1. mai talgutele saabus USA sõjalaev, mille kapteni abikaasa on „juhuslikult“ eestlane! Kui armas! Eriti salakavalalt huvitavaks teeb olukorra aga hoopiski see, et NO99 Ühtse Eesti etendus(ed?) on kavadatud algamaks 7. mail ja Saku suurhall on broneeritud lausa viieks päevaks! Suurhalli rent on räige, piletitulud seda ei kata, riigi eelarvest seda raha ei anta, linnaeelarvest samuti mitte, sest ei Reformierakond ega Keskerakond ole huvitatud etendustega kaasnevast poliitilisest riskist. Seega saladuslikku raha läheb sahinal. Kas kõige selle taga võib näha USA-poolset oranži revolutsiooni Eestis? Võib küll. Ühe kõige tõenäolisema variandina tulebki näha. Eemalt vaadates näib, et justnagu hüpnapolitismi orgia oleks tulekul. Ukrainas "oranž " viis riigi kaosesse, raske on uskuda aga sama eestlase temperamendi puhul.

Kuna kujutlusvõime raamidesse ei mahu see, nagu võiks teater oma poliitilist pamfletti mängida mitu õhtut järjest, siis tulebki paratamatult näha ülejäänud päevade täidet uue poliitilise jõu loomises, suure äratundmisrõõmu vahtulöömises ja täiesti võimalik, et selle sisse peidetakse ära ka kahe föderatsiooni vahelise viisavabaduse mõte kui „loomulik“ asjade käik.

Allar Jõksi artikkel.

http://www.postimees.ee/?id=260634

Ühtse Eesti suurkogul esitatud kõnes leidis endine õiguskantsler Allar Jõks, et demokraatia tuleb piduritest vabaks lasta. Ühte hoides on kodanikel rohkem võimu, kui leidub Toompea kabinettides.

Üks tark mees on öelnud, et demokraatia tähendab õigust teha valesid valikuid. Täiendaksin, et mitte igavesti.

Poliitika on kunst. Kunst, see on ausus, loovus ja stiil. Kui palju seda Eesti riigijuhtimises on? Oleme üles ehitanud ühiskonna, kus hoolimist peetakse nõrkuseks, majanduskasvu eelistatakse sotsiaalsele turvalisusele ja uppuja päästmine on tema enda mure.

Eesti majandusvabadus on suur nagu ka erinevus sissetulekutes ja avalike teenuste kättesaadavuses. Enamik Eesti poliitikuid ei oska põhjendatult seletada Eesti ees seisvaid väljakutseid ega pakkuda lahendusi. Ühiskonna sotsiaalne analüüs on muutunud järjest erakondlikumaks, põhinedes usul, et lahendus, mis on parim erakonnale, on parim kõigile.

Võimetust või soovimatust riigi ees seisvate väljakutsete üle arutleda varjatakse teisitiarvajate halvustamise ja naeruvääristamisega. Nii on sõnavabadus varsti vaid vabadus sõnades ja enesetsensuuri kehtestanud kodanikud moodustanud hääletu enamuse. Valitsuse stabiilsust peetakse suurimaks väärtuseks. Seetõttu juhitakse riiki avaliku arvamuse uuringutele tuginedes. Tagajärjena on poliitikud võitjad ja riigimehed kaotajad. Ja olulisemad reformid on jäänud eelmisse sajandisse.

Poliitika ja ärihuvide põimumine on tugevam kui kunagi varem. Aastate eest ametikohustuste tõttu ühe erakonna juhi sünnipäeval osaledes olin erakonna toetajatest ja sõltlastest külalisi silmitsedes hämmastunud, et neist veel nii paljud vabaduses viibisid. Kui Eesti riik ei taha kontrollida oma erakondi, siis riskib ta võimalusega, et tema erakondi hakkavad kontrollima mõne teise riigi erakonnad.

Vabariigi valitsuse istungitel olen aastate jooksul imestanud, kuidas üks ja sama erakond entusiastlikult õigustas nii Eesti Raudtee erastamist kui ka taasriigistamist. Isegi advokaadibüroos töötades on raske nii silmakirjalik olla! Ja olgu lisatud, et taasriigistamisest ei võitnud riik ja kuuldavasti jäi oma tasust ilma ka erakond.

Kui üks poliitiline jõud saab tänu suuremale rahakotile tõe monopoli, on parlamentaarne demokraatia sisuliselt läbi. Enamuse võimu koondumine erakonna siseringi võib kujuneda ohuks põhiseadusriigile ja piduriks demokraatiale. Seepärast tuleks vältida Eesti muutumist kaheparteiliseks.

Arvestades valijate hulka, kes ei suuda või ei soovi leida seost põhjuse ja tagajärje vahel, on see oht üha ilmsem. Neetult paljud valijad usuvad, et tulumaksu vähendades on võimalik üles ehitada hoolivamat riiki. Teist sama palju arvab, et Kreeka finantskultuuri viljelemine Eestis võiks olla elujõuline.

Öeldakse, et tarkus tuleb põgenevate päevade kannul nagu karm karjane. Mida teha, et me ei peaks iga valimise järel küsima: kas me sellist Eestit siis tahtsimegi? Riigikogu liikmete palga vähendamine või valimissüsteemi muutmine ei too Toompeale paremaid otsustajaid. Võimu kvaliteet sõltub sellest, kui teadlik on valija. Teisisõnu, vali õige erakond.

Poliitiline süsteem eeldab aga toimimiseks koalitsioone ja kompromisse. Seetõttu kaotab tähenduse, mis valik tehakse valimiskasti juures. Võimukanali teises otsas on ju ikka ühed ja samad näod.

Mida vastata inimesele, kes pettununa ei oska enam kellegi vahel valida? Mu ema annab näiteks järjekindlalt hääle erakonnale, kes kindlasti võimule ei saa. Ühest küljest on see justkui halastusakt või halastusseks, kui eraeluga võrdlus tuua. Teiselt poolt on selle taga pragmaatiline kaalutlus, sest selline erakond ei saa ka võimu reostada.

Ajad on sellised, nagu meie neid teeme, ja kui ei tee meie, siis teevad teised. Muutusteks peame sõnadelt minema tegudele. Ma tahan, et Eestis ei oleks võimalik enam seadusi osta ja et parlament tegeleks innustunult ka nende seadustega, mis tema enda tegevusele piirid ja raamid seab.

Ma ei taha loovutada Eestit professionaalsetele poliitikutele. Neile, kes kuulavad, aga ei kuule. Neile, kes õigetele otsustele eelistavad kasulikke otsuseid. Ja ma tahan, et mu emal oleks, keda valida! Ja mitte ainult temal. Seetõttu vajab Eesti uut jõudu!

Ekslik on arvata, et mis meist ikka oleneb. Ühte hoides on meil rohkem võimu kui Toompea kabinettides. Kättevõidetud vabadus kohustab meid mõtlema oma peaga ja tundma oma südamega.

Ma tahan, et kümne kuu pärast oleks oma valik ka neil ligi 40 protsendil valijatest, kes 2007. aastal koju jäid. Saku suurhallis on täna palju neid, kes on valmis tõstma ideaalid kõrgemale pragmaatilistest kaalutlustest ja südametunnistuse kõrgemale kohanemisvõimest. Lihtsamalt öeldes: kellel on süda õiges kohas. Demonteerime üheskoos demokraatia pidurid. Vastasel juhul muutume kaasvastutajateks, et selline ühiskond sai tekkida.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas WEbdES
Siia võiks postitada artikleid, mis tahes tahtmata omavad olulist rolli Eesti rahva otsustes Eesti tuleviku kohta.
Kui palju rahvas siis oma tulevikku otsustada saab? Ja mis tähtsam - kas ta üldse tahab seda teha :o?

Jõks on valitsevale partokraatiale liiga aus mees.
Tsitaat:Ühtse Eesti suurkogul esitatud kõnes leidis endine õiguskantsler Allar Jõks, et demokraatia tuleb piduritest vabaks lasta. Ühte hoides on kodanikel rohkem võimu, kui leidub Toompea kabinettides.
Sellega tuleb nõustuda (see oli muus osas ka hea kõne), kuid siin on üks konks. Nimelt toimib ja püsib demokraatia enamuse arvamusel - kui soovite, siis enamuse rumalusel. Nii olemegi jõudnud sinna, kus me oleme. Idabloki riikides on põhjus ilmselt lähiajaloos, Lääne-Euroopas on rahvas aktiivsem ning seetõttu võtavad muudatused seal palju rohkem aega ning aeg-ajalt jääb mõni kliki temp suure vastuseisu tõttu esialgu tegemata ka.
Endise idabloki riikides pole ühestki suuremast konfrontatsioonist (Poola konservatiivid vs liberid ehk välja arvatud) kuulda olnud, ega ajaloolise mälu tõttu meil eriti meelt ei avaldata, kirutakse rohkem niisama selja taga.

See selleks, demokraatias on siis oluline enamuse seisukoht. Vabandage mind mõningase arrogantsuse pärast, kuid kui enamuse kontakt maailmaga on jätkuvalt Reporter, Võsareporter ning meelelahutuseks Ärapanija ja Tõehetk... ning valimistel valitakse emapalga ja küttepuude vahel, siis hetkeemotsiooni ajel jookseks sellise demokraatia eest nagu jalad võtavad... kahjuks teadmata arv ongi juba Eestist ära jooksnud, kaugeltki kõik pole majanduspõgenikud.

Samas alternatiiv on teoreetiliselt võimalik, kuigi mõtlemisvõimelised inimesed, sealhulgas Jõks on vähemuses. Ning tema ema ehk ei tea, et väidetavalt jagatakse valimissüsteemi eripära tõttu parlamenti 5% künnise tõttu mittepääsenud erakondade hääled võitjatele...
Ühtsest Eestist kirjutasin enne: http://hundiulg.wordpress.com/2010/05/10...estist-ii/

See USA sõjalaeva asi oli huvitav jah. Presidendiks oma mehe said, mida siis veel vaja on? Maavarasid? Sõjaväebaase?
Või mängitakse Venemaaga jälle mingit mängu - Sarkozy ja Berlusconi siiski ei käinud eile Moskvas.

Aga aktiveerumist on märgata küll. Tahetakse vist segaseid aegu ära kasutada.
Muide, miks me ise sedasama ei võiks teha?

P.S. Leito kinnisidee - Eurussia impeerium - on mikidele pigem pinnuks silmas.

[Muudetud: 10-5-2010 WhiteWolf]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas WhiteWolf

Kui palju rahvas siis oma tulevikku otsustada saab? Ja mis tähtsam - kas ta üldse tahab seda teha :o?
Mnjaah, mõtlesin küll valimisõigust, kuid poliitilinevõim jääb siiski rahvast praeguse valimissüsteemi järgi liiga kaugeks ja segaseks.

Vabandage mind mõningase arrogantsuse pärast, kuid kui enamuse kontakt maailmaga on jätkuvalt Reporter, Võsareporter ning meelelahutuseks Ärapanija ja Tõehetk... ning valimistel valitakse emapalga ja küttepuude vahel, siis hetkeemotsiooni ajel jookseks sellise demokraatia eest nagu jalad võtavad... kahjuks teadmata arv ongi juba Eestist ära jooksnud, kaugeltki kõik pole majanduspõgenikud.

Kuldsed laused. Valija tõepoolest võtab kinni otsesest tema jaoks kasulikust valimislubadusest ja annab oma ahnuses hääle just selle lubaduse andnud erakonnale.
Valimislubadused on lihtne populism. Ilus lause Jõksilt: Poliitika on kunst. Kunst, see on ausus, loovus ja stiil. Eestis tõesti see nii ei ole.

Samas alternatiiv on teoreetiliselt võimalik, kuigi mõtlemisvõimelised inimesed, sealhulgas Jõks on vähemuses. Ning tema ema ehk ei tea, et väidetavalt jagatakse valimissüsteemi eripära tõttu parlamenti 5% künnise tõttu mittepääsenud erakondade hääled võitjatele...

Ebaausus, need hääled ei tohiks ju minna mitte kuhugi. Kui mina annan hääle teisele erakonnale, siis see on ju ka viide sellele, et ma olen AINULT tolle erakonna poolt. Valimissüsteem on vildakas.

Tsitaat:Algselt postitas WhiteWolfAga aktiveerumist on märgata küll. Tahetakse vist segaseid aegu ära kasutada. Muide, miks me ise sedasama ei võiks teha?
Mida täpsemalt silmas pead?

P.S. Leito kinnisidee - Eurussia impeerium - on mikidele pigem pinnuks silmas.
Mikidele?
Vasta
Oehhhhh, paraveeb võiks küll koht olla, kus Leitot (Vello), ei tsiteerita. Ma ei pea kuigi palju poliitikutest kes tahavad olla korraga kõik - parteijuht, rahvas, labidamees, kaevatav kraav ja labidas ja samal ajal ka kraavi kinniajaja. Sõnaga ise ka ei tea, mida oma ahnusega peale hakata - aga hirmsasti tahaks.
Sõimake parem Vanakülat, on vähemalt natukenegi kasu.
Vasta
Liine, Leitot võib ju rahulikult tsiteerida, temas pole niikuinii pauerit, mis masse hullutaks. Sama nagu teatriprojektiski, Suure juhi ja jõu asemel tuli äpu kes ei julenud isegi rahvaga tõsist mängu mängida, sest oli enne etendust vaibal käinud.
Ja mis mängu sa mängidki seltskonnaga kellest enamik juba parteibroilerid üle eesti, kiire piletimüük tuli hirmudest, et nende asemel saavad piletid teised, kes tõemeeli nõuavad nüüd ja kohe uue partei sündi.
Ja mis mõtet on parteil mis usundi poolest ei erine eelmistest, kui pole oma usundit ja liidrit kes masse enese järele tõmbab siis võtavad ükskõik millise partei juhtimise üle niikuinii Orioni seltskonna erinevad organisatsioonid.
Ja sealt juba pauerit ei tule.
Nii et Leitogi võib kraaksuda rahvale nii palju kui tahab, niikaua kui parteil pole taga üldisest massist erinev jõud, niikaua ei muutu ka midagi, ainult kombitsad rahva hinges vajutatakse veel sügavamale ja hingevalu läheb veel suuremaks.
Kes pakub väljapääsu. Ühtne Eesti seda ei pakkunud, sest raha saba juhtis kogu mängu.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas WEbdES
Mind ärgitas seda teemat tegema siin foorumis eelnevalt juttu olnud massimõjutus ja suunamine vajalikes suunades.

Reaalselt EI otsusta Eesti rahvas oma tulevikku. On olnud küll mõni referendum kuid kas seda saab tuleviku otsustamiseks pidada? Väljavalitud poliitikud kes on riigikogus otsustavad parteigenossede soovi kohaselt. Ja see soov on kõike muud kui meie riigi kõrgeima võimu soove arvestav.
Vasta
See,mis siin toimub on ainult inimeste lollitamine. See kõik on juba nn suurte poolt ammu ära otsustatud EU on mängukann ja eesti on ainult ettur millega mängitakse. Ühepäeva materjal ei anna täit pilti toimuvast, sest iga klann ajab oma joru. Tuleb vaadata ka eelnevaid asju.... Siinne vahutamine ei muuda enam midagi siin......
Vasta
vaatan parasjagu etv-st dokfilmi nimega "müümise kunst"
brr
pole sõnu...
irmus lausa üksi olla sellise elamusega, sestap siis jagan, et öösel magada saaks Laugh
Vasta
Minu jaoks on sellistel puhkudel küsimus alati selles, etkuigi mu jõud ei käi protsessi muutmisele peale, siis mida teha selleks et nö. "ellu jääda", et mina ja mu pere ei läheks põhja koos riigiga...
Vasta
Lähed sohu elama Smile
Vasta
Äsja lugesin just seda teemat kui TV3 hakkas rääkima uuest kohtuasjast:
Esmaspäeval algab Raivo Küüdile ameti maksma läinud taatlemata kiirusemõõtjate kasutamise kohtuasi

Kogu jutt ainult sellest, et kasutati taatlemata kiirusemõõtjaid.
Taatlemata kiirusemõõtjad. Taatlemata kiirusemõõtjad. Taatlemata kiirusemõõtjad.
Et ikka just see ja vaid see meelde jääks, ei piuksugi dokumentide võltsimisest.
Ka niimoodi saab kujundada, kahjuks pole see esimene ega ainuke juhtum.

Artiklis on aga selgesti öeldud:
Süüdistus käsitleb ametiisiku poolt dokumendi võltsimist ja võltsitud dokumendi väljaandmist ning kohtuvälise menetleja ametniku poolt teadvalt ebaseadusliku otsuse tegemist väärteomenetluses.

Süüdistuse kohaselt jättis Ida prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse vahetu juht Alvar Ottokar õigeaegselt korraldamata politseisõidukisse Škoda Superb statsionaarselt paigaldatud kiirusmõõturi taatlemise ning andis ajavahemikul 2011. aasta nelja kuu jooksul oma alluvatele ebaseaduslikke korraldusi nimetatud politseisõidukiga töötades märkida lubatud sõidukiiruse mõõtmisel kiirusmõõteseadme kasutamise protokollile kasutatud mõõteseadmeks samal ajal politseimootorrattale Honda püsivalt paigaldatud taadeldud kiirusmõõturi andmed.
Vasta
Teema pandi kinni jah, tegin küll üldteemade alla, aga tundub et ikka ei sobinud. Põhjendus oli ka huvitav. Minu kommentaari peale, et siin foorumis on palju teemasid kus ilmneb inimestest üle sõitmine, öeldi et...

On küll ja endiselt pole tegemist paranormaalsete teemadega.

Siiski need teised teemad on endiselt avatud. Ilmselt siis tohib rääkida kui sitt elu on, aga lahenduste üle arutada ei tohi. Yin ja yang lähevad sedasi ju paigast ära, energiad pole tasakaalus. Äkki olen kuidagi kohalike jumalatega pahuksisse läinud. Äkki siinsete jumalate jumalate jumalate jumalad on ka meie suurte juhtide jumalad. Paranoia ainult süveneb.

Teemasse ka. Massimeedia kahtlemata kujundab inimeste pilti maailmast. Eesti kanalitelt edastatavaid uudiseid on valus vaadata. Poolikud tõed ja pildid. Mõni kanal pakub muusikalisiuudiseid. Tegelikult oleks huvitav teada mida meie uudisteankrud ise arvavad sellest mida nad edastavad, kas on kuidagi imelik, või kas midagi vaevama ei jää. Õnne 13 tuleks ka ära keerata, see lihtsalt soodustab ajusurma levimist. Lihtsad inimesed oma lihtsate saatustega, üritavad hakkama saada raskustega mida elu neile teele veeretab.
Juhtusin nägema ''Su nägu kõlab tuttavalt'' finaalsaates kohta, kus kaamera näitas kui palju publikut oli kohale tulnud ja olin päris üllatunud. Kurat kas tõesti või. Sinna oleks pidanud protestima minema. ''Aitab tsirkusest ja leivast'' loosungitega.
Vasta
(16-01-2015, 17:52 )Minaelan Kirjutas: Praegu käib meeletu masside mõjutamise värk.
Need suured valimiseelsed plakatid Tallinnas tekitavad vaid vastumeelsust ja põlgust...isegi ei tea miks.
Näiteks see Yana Toom toob mulle alati silme ette nõuka-aegse naise plakati - sirbi ja vasaraga: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ee...d=70576179
https://www.google.ee/search?q=sirp+ja+v...B228%3B138

Loodan ise väga, et mõtlevad inimesed ei vali enam suuri erakondi, vaid panustavad uutele. Eriti on mulle silma jäänud see viimane, alles septembris registreerinud Vabaerakond. Sealsed liikmed tunduvad olevat toredad, arukad ja lihtsad inimesed, mitte aga "klantspoliitikud".

Kes aga hääletama ei lähe, sel pole ka õigust pärast viriseda ega rahulolematu olla.

Ise lähen vist ka esimest korda elus valima. Algul mõtlesin ekre't aga ei tea enam, vabaerakond tundub parem olevat, nad peaks lihtsalt rohkem sõna võtma, reklaami meedias tegema.

Aga ma võin suht 90% kindlusega öelda et massid valivad täpselt sama edasi. Üldpilt kahjuks ei muutu.
Vasta
Minaelanile räägiks sellise mõistuloo .

Ühes mõisas sai mõisnik jaole varastavale metsaülemale . Pühas vihas lasi mõisahärra varga sooservale puu külge siduda ja jättis varga kinniseotuna aeglast surma surema .
Ise käis aga iga päev vangi vaatamas, et kas on viimne tunnike mehel käes .
Ühel päeval , kui sääsed ja parmud olid kaitsetu metsavahi näol pidusöögil , hakkas nagu mõisnikul vargast halegi, oli teine olnud ju kohusetundlik mees ja ta astus ligi, et ohvri üles paistetanud näolt vereimejaid tappa .

" Jäta ! Ära tee ! Las olla " Palus varas .
Mõisniku imestunud küsimuse peale : " Miks mitte ?" vastas endine metsaülem : " Nemad on end täis söönud, neil on kõht täis . Tulevad uued asemele , need nõelavad eriti valusalt . "

Mõisahärra oli tark ja elunäinud mees, ja jäi mõttesse .
Mõtles natuke, ja lasi metsniku puu küljest lahti siduda ja ametisse ennistada .

Kui palju mina olen meie riigikogujatega seoses seda mõistulugu meelde tuletand, ei teagi . Ei saa nad täis, ei lähe lõhki . Aga kindel on see, et ega need pealetulijad ka palju teistsugused ole . Poliitikuks hakkab siiski see , kes omakasu tahab . a uhtub mõni teistsugune huntide sekka, siis murtakse ta kiiresti maha . Meenutage Madissoni .
Vasta
Aga kas seda teate - mida rohkem kiidetakse meie pöliitikuid seda kindlamad võime olla selles et meid on petetud!
Vasta
See on ju vana tõde!
Selgrootus!
Poliitik - see on inimene kel ei ole vaimsusest õhkagi. See on kahjuks tõde!
Vasta
Ei, miks kannatada . Aga tead, mina ei loodaks nii väga parteile ja valitsusele . See meenutab mulle millegipärast väga nõukaaega , kus naised sünnitamise ajal olevat Stalinit appi karjunud .

Võta heaks või pane pahaks .
Vasta
Üks lahendus on vähendada maa elanikkonda umbes 90%.
See ei ole minu arvamus vaid illuminaatide oma!
Vasta
Ma arvan, et varsti hakkab rahva arv maal jälle tõusma. Ainult, et elu peab enne kõvasti sitemaks minema. Ja ma usun ka, et just seda ta teebki. Majandus jätkab langemist nii meil kui mujal ja kui Eesti just sõjatsooniks ei kujune, siis hakkavad ilmselt ka kõik need talendid ja muidu õnneotsijad vaikselt tagasi imbuma. Igasugune peenramaandus tõuseb jälle ausse ja Ringvaade hakkab rahvast koolitama kuidas korralikku harki ära tunda. Vaim tuleks valmis panna ja kõigeks valmis olla, sest mingi osa rahvast kindlasti loomastub.
Vasta
(17-01-2015, 15:02 )Kolmasilm Kirjutas: Ma arvan, et varsti hakkab rahva arv maal jälle tõusma. Ainult, et elu peab enne kõvasti sitemaks minema. Ja ma usun ka, et just seda ta teebki. Majandus jätkab langemist nii meil kui mujal ja kui Eesti just sõjatsooniks ei kujune, siis hakkavad ilmselt ka kõik need talendid ja muidu õnneotsijad vaikselt tagasi imbuma. Igasugune peenramaandus tõuseb jälle ausse ja Ringvaade hakkab rahvast koolitama kuidas korralikku harki ära tunda. Vaim tuleks valmis panna ja kõigeks valmis olla, sest mingi osa rahvast kindlasti loomastub.
Aga vast ei ole vaja oodata seda viimast põhja? Minna saab ju ka siis , kui on veel suhteliselt pehme maandumine .
Aga mina miskipärast olen ka selles klubis, mis arvab, et põhi ei ole veel käes .
Hulluks läeb siis asi, kui hinnad hüppeliselt kasvama hakkavad . Meie kaupmees ei ole niigi erilise ärieetikaga silma paistnud , ja küsida võib ju kõike .
Siis eraldatakse terad sõkaldest . Need ajad elavad valutumalt üle need , kes vanu oskusi ja teadmisi pole prügimäele visanud .
Vasta
(17-01-2015, 16:20 )olematu Kirjutas:
(17-01-2015, 15:02 )Kolmasilm Kirjutas: Ma arvan, et varsti hakkab rahva arv maal jälle tõusma. Ainult, et elu peab enne kõvasti sitemaks minema. Ja ma usun ka, et just seda ta teebki. Majandus jätkab langemist nii meil kui mujal ja kui Eesti just sõjatsooniks ei kujune, siis hakkavad ilmselt ka kõik need talendid ja muidu õnneotsijad vaikselt tagasi imbuma. Igasugune peenramaandus tõuseb jälle ausse ja Ringvaade hakkab rahvast koolitama kuidas korralikku harki ära tunda. Vaim tuleks valmis panna ja kõigeks valmis olla, sest mingi osa rahvast kindlasti loomastub.
Aga vast ei ole vaja oodata seda viimast põhja? Minna saab ju ka siis , kui on veel suhteliselt pehme maandumine .
Aga mina miskipärast olen ka selles klubis, mis arvab, et põhi ei ole veel käes .
Hulluks läeb siis asi, kui hinnad hüppeliselt kasvama hakkavad . Meie kaupmees ei ole niigi erilise ärieetikaga silma paistnud , ja küsida võib ju kõike .
Siis eraldatakse terad sõkaldest . Need ajad elavad valutumalt üle need , kes vanu oskusi ja teadmisi pole prügimäele visanud .

Muidugi pole vaja viimast põhja oodata, et maale kolida. Aga kui pole otsest sundust, siis naljalt seda ei tehta. Praegu tundub valitsevat seisukoht, et nii nagu on, nii ka jääb. Ja meie massimeedia on ametis selle mis on kujundamisega.
Vasta
(17-01-2015, 20:19 )Kolmasilm Kirjutas:
(17-01-2015, 16:20 )olematu Kirjutas:

Muidugi pole vaja viimast põhja oodata, et maale kolida. Aga kui pole otsest sundust, siis naljalt seda ei tehta. Praegu tundub valitsevat seisukoht, et nii nagu on, nii ka jääb. Ja meie massimeedia on ametis selle mis on kujundamisega.

Eks ta ole, et viimases hädas minnakse . Aga eks nii on vist iga asjaga . Ainult , kui see suur minemise laine peale tuleb, siis on teistel alustel minek .Aga eks inimene on ju mugav, ta teeb elumuutvaid a põhjapanevaid otsuseid ikka viimases hädas ,kui enam kuidagi ei saa edasi lükata .

Vasta
Vaadake National Geographic kanalil saadet `` Masside juhtimine`` . Seal näidatakse lihtsate ja labaste trikkidega masside juhtimist.
Lühidalt anna neile võimalus kellelegi ärapanna, skandaal mille kallal ``hambaid teriteda``, või siis nii öelda midagi tasuta saada. Siia käib ka tellitud ja kinni makstud ajuloputused massimeedias. Eraldi teema oleks teaduslikult ja spetsiaalselt välja töötatud võimalused masside juhtimiseks.

http://vanglaplaneet.ee/?page_id=93 See on ülemaailmne fašistlik kord (uus maailmakord),
mida inimestega manipuleerides, üritab luua nö. globaalne eliit.
Selle ühe maailmavalitsuse kavasse kuuluvad järgmised punktid:
Üks Maailmakeskpank ja -valuuta
Üks Maailmaarmee
Mikrokiibistatud ja Jälgitav inimkond

http://www.ut.ee/folk/library/MA_Suits.pdf VANDENÕUTEOORIAD KUI TÕLGENDUSSÜSTEEM JA MAAILMAPILT VAATEID UUELE MAAILMAKORRALE Magistritöö

http://www.google.ee/url?sa=t&rct=j&q=&e...N6_qLXOv_g Kuidas propaganda ja massimeedia inimesi mõjutavad

https://www.google.ee/?gws_rd=cr,ssl&ei=...1%81%D1%8B управления человеческие массы

https://www.google.ee/?gws_rd=cr,ssl&ei=...e&start=70 võrdluseks eesti keelne otsing. Ehk siis umbes nii tule eila meile võta omne ajaleht kaasa.
Vasta
(19-01-2015, 11:15 )mässaja Kirjutas: Vaadake National Geographic kanalil saadet `` Masside juhtimine`` . Seal näidatakse lihtsate ja labaste trikkidega masside juhtimist.
Lühidalt anna neile võimalus kellelegi ärapanna, skandaal mille kallal ``hambaid teriteda``, või siis nii öelda midagi tasuta saada. Siia käib ka tellitud ja kinni makstud ajuloputused massimeedias. Eraldi teema oleks teaduslikult ja spetsiaalselt välja töötatud võimalused masside juhtimiseks.
Samm edasi oleks näha vastukaaluks tekkinud alternatiivses meedias, vandenõudes, tulnukates jmt samasugust masside juhtimist ja ajuloputust nagu massimeedia teeb ja mõelda selle üle, et massimeediast otsitakse abi massimeedias toimuva ajuloputuse tõestamiseks.

Vasta
(19-01-2015, 11:15 )mässaja Kirjutas: Vaadake National Geographic kanalil saadet `` Masside juhtimine`` . Seal näidatakse lihtsate ja labaste trikkidega masside juhtimist.

https://www.google.ee/?gws_rd=cr,ssl&ei=...e&start=70 võrdluseks eesti keelne otsing. Ehk siis umbes nii tule eila meile võta omne ajaleht kaasa.
On ju vikis ka ammuilma eestikeelne artikkel selle NWO kohta.
http://et.wikipedia.org/wiki/Uus_maailma...5uteooria)
Küllap on seda ammu kõik lugenud, vandenõudesse mitteuskujad samuti.

Teised vandenõud maailma valitsemiseks:
http://et.wikipedia.org/wiki/Vanden%C3%B...itsemiseks

Masse on alati ju juhitud. Kas religioonide abil või majanduslike suhete abil.
Näiteks atlantistide esimesed esindajad olid mereriigid Foiniikia ja Kartaago, mandrilaste esindaja oli aga Rooma riik, kes teostas maailmavallutamise plaani maismaaalasid vallutades ning oma riigi piire mööda maismaad laiendades.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Eesti ja rahvusvaheline õigus xcad 36 5,470 26-09-2024, 07:03
Viimane postitus: xcad
  Eesti vabamüürlased Pohlatohlakas 226 172,349 05-01-2022, 07:04
Viimane postitus: Maakristall
  Eesti Vabadussõjalaste Liit Aztecca 16 13,937 25-09-2020, 12:09
Viimane postitus: euroruubel
  Teeme Eesti NATO baasiks zepac 25 11,533 06-12-2019, 07:06
Viimane postitus: I'll be back
  Reptiloidid ja hübriidid Eesti poliitikas taavetitk 26 13,773 20-04-2019, 11:24
Viimane postitus: zzz34
  Stalkeris kuulutas Tarkovski ette Eesti tulevast iseseisvust Gemini 4 7,189 01-11-2016, 14:35
Viimane postitus: stepsel
  Eesti - USA vasall John Baum 3 4,227 15-08-2014, 15:59
Viimane postitus: Nielander
  Satanistlikud sõnad eesti keeles protsent 41 22,967 29-09-2010, 15:22
Viimane postitus: Nielander
  WWII läbi numeroloogia Jason 8 7,360 22-07-2007, 23:48
Viimane postitus: osapois

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne