Postitused: 402
Teemad: 8
Liitus: Feb 2004
Enamik teist on vist märganud, et para-web pole tihti kättesaadav või ei tööta korralikult. Paraku kipub tavaliselt nii olema, et head ja odavat asja ei saa ja piiratud rahalised võimalused seavad teatavad piirangud ka kvaliteedile. Hetkel maksab para-web'i serveri eest vaid osa personalist(vajadusel tegijad täpsustavad). Kingitud hobuse suhu ei vaadata seega au ja kiitus neile sellegi eest. Küsitluse eesmärk on välja selgitada, kui paljud liikmed oleks nõus serveri vahetust toetama ja vastavalt sellele siis võimalusel sügise poole uus teenusepakkuja valida.
Teie küsimused on vastatavad kuid minu vastused on küsitavad
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
hmm....ma toetaksin, kui raha oleks...
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
Njah, sain just kirja, et neil mingid spämmiprobleemid vms, aga jah.. uus server on üpris kriitiline vajadus ning selle peab peatselt rahuldama. Hetkel maksame serveri eest adminidega, ise oleksin ilmselt nõus alati kui võimalus ka rohkem maksta, kuna para-web on minu teine või kolmas elupaik juba pikka aega..
Postitused: 42
Teemad: 3
kui mul oleks iga kuu kindel sissetulek siis kindlasti toetaksin, aga hetkel ei ole see lihtsalt võimalik...
Postitused: 303
Teemad: 36
Liitus: Nov 2003
Tsitaat:Njah, sain just kirja, et neil mingid spämmiprobleemid vms, aga jah..
Selliste lahedate põhjenduste pärast me uut serverit vajamegi. Ma olin siin kui server maha kukkus - tema load oli 0.02. Põhjus on mujal.
Henzukaz valib nagu ikka kvaliteedi  Samas on tõsi, et hoida webisaiti üleval 24/7 kvaliteetse ühenduse otsas käib ühele või paarile inimesele üle jõu..
[Teadet on muutnud 20-7-2004 postitaja henzukaz]
Postitused: 71
Teemad: 0
Nuu põhimõtteliselt 10-25EEk kuu ikka leiaks aga siis tuleks juba kõik tasuliseks teha nii ei ole nagu mõttet et mõni maksab teine mitte
Samas ma usun et kui asi tasuliseks teha siis paljud loobuksid siin foorumis olemisest, sest juba see maksmine on ebamugav kuigi seda saaks ka kodust teha
Postitused: 547
Teemad: 16
Liitus: Oct 2003
Tsitaat:Esialgne postitaja walker112
Nuu põhimõtteliselt 10-25EEk kuu ikka leiaks aga siis tuleks juba kõik tasuliseks teha nii ei ole nagu mõttet et mõni maksab teine mitte
Samas ma usun et kui asi tasuliseks teha siis paljud loobuksid siin foorumis olemisest, sest juba see maksmine on ebamugav kuigi seda saaks ka kodust teha
:S Ega tasuta ei saa midagi (eriti), paljud maksavad praegugi. Võimalik võibolla oleks paluda kellegilt serveriruumi, ent siis poleks enam para-web.org või ee, vaid mingi suva, aga oleks vähemalt tasuta. Ise pole nõus midagi maksama, sest pole võimalusi...
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
ma varsti peaksin saama mingisuguse sissetuleku, siis saaksin isegi sellele mõelda, kuigi olen nõus, et seda ei tohi tasuliseks teha. see rikuks kõik ära. aga mis te arvate, kui panete siis mingisuguse bänneri või siis pakute reklaamipinda...nt. mingisugusele para-poele:o
Tsitaat:Esialgne postitaja walker112
Seda oli muidugi oodata, et ka paar sellist sõnavõttu siin teema all tuleb. Kedagi ei sunnita maksma ja kellelegi ei hakata sellepärast viltu vaatama, et ei maksa aga nii küüniliselt ei saa asjale läheneda. Praegu ju administraatorid maksavad ja ei esita küsimust, miks ainult nemad(btw, mina administraator ei ole ega ürita seda staatust ka saada ja hetkel ei maksa).
Mis maksmise ebamugavusse puutub, siis iga kuu ülekanne teha võib tõesti pisut ebamugav olla eriti kui kodus netiühendust pole kuid saab teha ka püsikorralduse.
Postitused: 37
Tasuliseks teha kindlasti ei tohi, sest see oleks surm sellele foorumile. Kõige paremini toimiks siin vabatahtlike annetuste süsteem - Henzukas või keegi teine avaldab oma eesnime ja pangaarve numbri ning kõik soovijad saavad teha ülekande vastavalt nii suure summaga kui tahtmist / võimalusi on.
Seda teed on läinud teisedki tasuta foorumid.
Tsitaat:Tasuliseks teha kindlasti ei tohi, sest see oleks surm sellele foorumile.
Nii kaua kui mina siin olen.. ei muutu siin midagi tasuliseks. Too oleks väga kiire surm foorumile-saidile.
toetus on jah täiesti hea valik.. samas elu on näidanud, et see on kasulik vaid väga suurte saitide puhul
Postitused: 92
Teemad: 1
Liitus: Jun 2004
Vabatahtlik toetus võiks olla üheks võimaluseks. Igaüks, kes soovib, toetab siis just nii, nagu võimalik ja heaks arvab.
Ka ookean koosneb veetilkadest.
Tsitaat:Esialgne postitaja henzukaz
Nii kaua kui mina siin olen.. ei muutu siin midagi tasuliseks. Too oleks väga kiire surm foorumile-saidile.
toetus on jah täiesti hea valik.. samas elu on näidanud, et see on kasulik vaid väga suurte saitide puhul
Minu idee oligi vabatahtlik toetus mitte tasuliseks muutmine. Vabalt võib olla ka nii, et igaüks annab nii suure summa kui tahab/rahakott võimaldab, vaja on saada lihtsalt ettekujutus kui palju liikmed saaks/tahaks toetada.
Postitused: 35
Teemad: 4
Soovitan teile igatahes virtuaal.com'i teenust.
Aga enda raha pean kahjuks enda foorumi alla panema. Vabandan.
[Teadet on muutnud 6-9-2004 postitaja rez]
Postitused: 430
Teemad: 12
virtuaal.com on samuti aegajalt koomas!
...for knowledge is limited while imagination embraces the entire world.
Tsitaat:Esialgne postitaja durian
virtuaal.com on samuti aegajalt koomas!
Nii palju kui mina olen kasutanud on kõik töödanud korralikult. äkki on sinu viga?
kui kõik muu töötab ja virtuaal.com imeb, kust otsast ta siis minu viga on?
Postitused: 58
Liitus: Jan 2004
Virtuaal.com'il on kusjuures probleeme olnud.
Neid usaldusväärseid firmasid ikka on kuid muidugi kvaliteet maksab :/
Postitused: 42
Teemad: 3
keegi sellisest serverist on midagi kuulnud nagu xservu.com?
no mul endise klassivenna vend on selle omanik vms...
et olen kuulnud et see funkab päris hästi...
Tsitaat:Esialgne postitaja dopey
pole just kõige odavam... või mis? :o ...ja barton 2500+... muig
Tsitaat:Esialgne postitaja dopey
see võib olla veel rohkem umbes kui näiteks beeserver. esiteks nende serveris jookseb shoutcasti interneti raadio, neil on avalikud mängu serverid jne...
Para-web kolis üle, mis on ka hiljutise para-webi maasolemise põhjuseks.
Nüüd peaks olema (loodetavasti) kõik probleemid lahendatud {mar
|