• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 10
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eetriline maailm - arutelu!
Kallid foorumikaaslased,

On oluline põhjus, miks minu ideoloogia tekitas osades nii suurt rõõmu, teistes jälle kisa ning kära. Selle põhjust ma ei avalikusta, see jõuab Teie endani, kui on selleks õige aeg.

Mul on pakkumine Teile kõigile: Ehk muudaks selle teema siin üheks mõnusaks aruteluks? Teie küsite ning mina vastan. Samuti vastate üksteisele ning koos kõnnite sellel toredal Valgustuse teekonnal.

Küsige kõike, ma garanteerin Teile, et ei eksisteeri küsimust, millele vastata ma ei suudaks.

Sellegi poolest esitaksin endapoolsed nõuded:

*Kõik küsimused on üles ehitatud suunitlusega õppida ning analüüsida.
*Me ei kasuta solvanguid üksteise suhtes, ei kasuta negatiivseid ning labaseid sõnu.
*Kõik arutelud toimuvad AINULT SIIN TEEMAS.
*Kui reklaamin oma üritusi, siis Te ei kirjuta sinna teemasse, vaid kasutate selleks vastavat kohta (see teema siin).
*Kõik mõistavad, et nende reaalsus pole kõigi reaalsus: s.t et mina ei suru Teile midagi peale(kuigi kuulutan seda kui puhast tõde) ning Teie jällegi ei ütle, et mina valetan.
*Me austame üksteist ning mõistame, et koos jõuame lahenduseni: Teie teate asju, mida mina ei tea ning vastupidi. Paneme pead kokku ja "harutame koodi lahti"

Soovitatavad vestluse teemad: Eetriline maailm, Valgustus, vandenõud, 2012

Juhul, kui keegi leiab, et see on halb mõte, siis andke minna ning kustutage see teema siin ära Smile

[Muudetud: 9-20-2009 Cassiopeia]
Vasta
Kena, et niisuguse teema tegid!
Minu küsimus:
Mis on eetriline ehk eeterlik maailm?
Vasta
Eetriline maailm on teisisõnu energeetiline maailm, see maailm, kus liiguvad energiad. Energia teatavasti koosneb molekulidest (molekulid omakorda aatomitest jne jne).

Eetriline maailm hakkab neljandast dimensioonist 4D ning läheb kuni 15D välja. Meie füüsiline keha ei kuulu eetrilisse maailma, meie oleme 3D olendid, kuid meie mõtted ning emotsioonid kuuluvad 4D.

Sa ei saa katsuda oma tundeid, sa ei saa katsuda oma mõtteid. Nad pole 3D , nad on 4D.

http://newthought-apps.net/images/spiritual-body.jpg

Muudatus:

http://media.photobucket.com/image/ether...age_12.gif

[Muudetud: 9-18-2009 Dannil]
Vasta
Miks sa kutsud energeetilist maailma (mis iseenesest ütleb juba ära, mis maailmaga tegu on) eetriliseks maailmaks. On eeter ju keemiline ühend (http://et.wikipedia.org/wiki/Eetrid) millel on hoopis teine kasutus ja omadus kui energial. Et olla popp ja noortepärane võiks kasutada sõna energia. Smile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Cassiopeia
Miks sa kutsud energeetilist maailma (mis iseenesest ütleb juba ära, mis maailmaga tegu on) eetriliseks maailmaks. On eeter ju keemiline ühend (http://et.wikipedia.org/wiki/Eetrid) millel on hoopis teine kasutus ja omadus kui energial. Et olla popp ja noortepärane võiks kasutada sõna energia. Smile

Kasutan sõnu eetriline või eeterlik, kuna see on teaduslikult korrektne Smile Me siiski räägime ühest ja samast asjast, palju usuäärmuslased nimetavad veel seda hingede maailmaks, kuid ma pooldan teaduslikke fakte, mitte pimesi uskumist.

"Teadus ilma usuta on lame;Usk ilma teaduseta on pime" - A.Einstein
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Dannil
Energia teatavasti koosneb molekulidest
Ma tahaksin öelda, et ma selle väitega mitte kuidagi nõustuda ei saa - vähemasti senikaua, kui jään oma seniste arusaamade juurde molekulidest. Küsin ma aga hoopis seda, et kas sellist seisukohta, kasutamata negatiivseid sõnu, siin teemas ka kuidagi väljendada oleks võimalik? Või ei saagi seda siin teha?
Ja mõnedest (ju siis võimalikest, kui nad sedasi kirjas on) vaadetest eetrile - æther - veel siin.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Hallucigenia
Energia teatavasti koosneb molekulidest
Ma tahaksin öelda, et ma selle väitega mitte kuidagi nõustuda ei saa - vähemasti senikaua, kui jään oma seniste arusaamade juurde molekulidest. Küsin ma aga hoopis seda, et kas sellist seisukohta, kasutamata negatiivseid sõnu, siin teemas ka kuidagi väljendada oleks võimalik? Või ei saagi seda siin teha?
Ja mõnedest (ju siis võimalikest, kui nad sedasi kirjas on) vaadetest eetrile - æther - veel siin.

Füüsilistel objektidel (k.a inimene) on mitu mitu kihti. Me võime detailselt neid kihte nimetama hakkama, kuid kõige kõige lõpus on siiski kõik tehtud ühest ning samast "kompotist". See kompott on energia. Muide kui detailne veel olla, siis pole suudetud täpselt ära tõestada, mis see energia on. Kõik teavad, et ta on, paljud üritavad teda ratsionaalselt liigitada, kuid 100% täpset vastet pole veel suudetud tõestada/nimetada.

Kõikide ideoloogiad on teretulnud, kuid kõike on võimalik esindada viisakalt ning tolerantselt. See ongi asja mõte, et me paneksime pead kokku, olenemata sellest, mida keegi usub. Kõik ideed on teretulnud!
Vasta
Tänud vastuste eest!
Kuna lubasid kõike küsida, siis olen ammu tahtnud teada, aga keegi pole osanud ära seletada, kas kanaldajad saavad sellest nn eeterlikust ehk energeetilisest maailmast õigeid vastuseid?
Paljud raamatud (ka eesti keeles ilmunud) kirjeldavad meile minevikku, olevikku ja ka tulevikku nn vaimolendite ehk sinu mõistes eeterlike olendite vahendusel ja inimesed kipuvad arvama, et need raamatud on väljamõeldised.
Näiteks seesama Drunvalo Melchizedeki "Elulille iidne saladus", kus ta Thothi vahendusel kirjeldab kadunud mandreid Atlantis ja Lemuuria ja Vana-Egiptuse aegu.
Kas võib kanaldajate teavet tõsiselt võtta?
Ise olen taibanud, et nad räägivad kõik sama juttu. Alustades kasvõi sellest, et kristallid elavad!
Räägivad ka mälust, magnetilistest väljadest ja Mer-Ka-bast.
Pühadest paikadest võrgustikul.
Inimteadvuse viiest tasandist ning nende kromosoomilistest erinevustest.
Räägitakse, et kunagi elasid hiiglased maa peal. Kuhu need hiiglased kadusid?
Küsimusi oleks rohkemgi, aga ei taha sind nendega üle koormata. Ja kiiret nendele vastamisega ka ei ole.

[Muudetud: 1-5-2010 Müstik]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Müstik
Tänud vastuste eest!
Kuna lubasid kõike küsida, siis olen ammu tahtnud teada, aga keegi pole osanud ära seletada (inglise keelt oskan vähe!), kas kanaldajad saavad sellest nn eeterlikust ehk energeetilisest maailmast õigeid vastuseid?
Paljud raamatud (ka eesti keeles ilmunud) kirjeldavad meile minevikku, olevikku ja ka tulevikku nn vaimolendite ehk sinu mõistes eeterlike olendite vahendusel ja inimesed kipuvad arvama, et need raamatud on väljamõeldised.
Näiteks seesama Drunvalo Melchizedeki "Elulille iidne saladus", kus ta Thothi vahendusel kirjeldab kadunud mandreid Atlantis ja Lemuuria ja Vana-Egiptuse aegu.
Ise olen taibanud, et nad räägivad kõik sama juttu. Alustades kasvõi sellest, et kristallid elavad!
Küsimusi oleks rohkemgi, aga ei taha sind nendega üle koormata. Ja kiiret nendele vastamisega ka ei ole.

Üllatav, et tead MerKaBahi olemasolu.

Jah, inimene, kes suudab enda vibratsioonitaseme piisavalt kõrgeks tõsta, hakkab tajuma 4D. Kuna kõik ideed liiguvad energeetilistel kujudel 4D ringi, on isikul võimalik 4D viibides neid jälgida ning meelde jätta.

Tavalise inimese jaoks on see kui mõtete lugemine, kuid 4D või kõrgemal olendil on see ülimalt lihtne. Oletame, et oled 3D ning on veel 2D olendid. 2D on ruut paberi peal...ta saab liikuda ainult pikkusel ning laiusel, tal puudub kõrgus. Oletame, et idee tuleb 3D maailmast ja läheb 2D. Kuigi tema ei näe, kuidas see idee(või ükskõik mis muu sagedus) tema ellu tuleb, siis 3D olend näeb, kuidas üleval alla see sagedus sinna paberile läheb.

Natuke kohmetu seletus, kuid pmt on sama 3D ning 4D. Kui viibid 4D, siis sa tajud kõike ümbritsevat (k.a minevikku ning tulevikku). Seda muideks saavad kõik teha.

Hetkel lahkun Teie meeldivast seltskonnast, pean kliendiga kohtuma. Kohtumiseni õhtul! Seniks trükkige ning olge kannatlikud, ma leian Teie kõigi jaoks aega. Võite ka omavahel kriblada.

Parimat,
Dannil.
Vasta
Tänud vastuste eest!
Kuna lubasid kõike küsida, siis olen ammu tahtnud teada, aga keegi pole osanud ära seletada (inglise keelt oskan vähe!), kas kanaldajad saavad sellest nn eeterlikust ehk energeetilisest maailmast õigeid vastuseid?

Hiiglastest: tähendab enne meid on olnud veel inimeste rasse. Meie tegelikult oleme 7 põlvkond, kui nii võib öelda, 7 laine, 7 rinne. Igatahes seitsmes elu siin planeedil. - SEE ON FAKT! 2012 liigume Seitsmendasse Kuldajastusse (7th Golden Age). Kui tahate teada, millel see põhineb, siis palun uurige ise Googlest "7th Golden Age" . Vaid siis küsige, kui ise ei leia.

Kes olid need hiiglased? Keegi täpselt ei tea, arvatakse, et need olid eelnevad inimesed, kelle DNA oli niivõrd aktiveerunud, et suutsid oma füüsilist keha muuta ning ise muutuda tugevamateks ning suuremateks. - SEE ON AINULT TEOORIA.

Huvitavaks teeb veel fakti see, et 15 - 17 saj. on leitud palju erinevaid vidinaid, mis tegelikult leiutati alles 20-21 saj. See tähendab, et need on alles jäänud eelnevatest põlvkondadest, kuid jällegi tegemist on müüdiga ning ma EI JULGE võtta liialt sõna sellel teemal.
Vasta
Inimene on kui bioloogiline/eetriline arvuti. Oletame, et Sul on kodus Pentium 2, millel on vaid 16MB RAM-i ning Sa pole isegi ühendatud internetti Smile

Kujutle nüüd, et sa vahetad oma vana arvuti tuttuue Pentium 4 vastu välja. Lisaks sellele, et Sinu arvuti töövõimsus suureneb 50x, lisad Sa endale ka DSL ning saad juurdepääsu internetti.

Valgustatus tähendabki olla võimas arvuti ühenduses "internetis".

Tjahh.. hea on olla kiire ja ühendatud ent.. internet nagu kõik ühendused võimaldavad liiklust kahte pidi. Kergemal juhul pääsed lihtsalt tülika viiruseussiga, kes natuke häirib, halvemal juhul võetakse sult kogu info ning lastakse ketas tühjaks pealekauba. Võibolla ma eksin ent ehk on aegajalt mõttekas olla loll ja algeline ent enese poolt juhitav?

Ehk siis - kui luua ühendus on ju võimalik, et seda ühendust kuritarvitatakse heauskse inimese vastu?:S
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Alfar
Inimene on kui bioloogiline/eetriline arvuti. Oletame, et Sul on kodus Pentium 2, millel on vaid 16MB RAM-i ning Sa pole isegi ühendatud internetti Smile

Kujutle nüüd, et sa vahetad oma vana arvuti tuttuue Pentium 4 vastu välja. Lisaks sellele, et Sinu arvuti töövõimsus suureneb 50x, lisad Sa endale ka DSL ning saad juurdepääsu internetti.

Valgustatus tähendabki olla võimas arvuti ühenduses "internetis".

Tjahh.. hea on olla kiire ja ühendatud ent.. internet nagu kõik ühendused võimaldavad liiklust kahte pidi. Kergemal juhul pääsed lihtsalt tülika viiruseussiga, kes natuke häirib, halvemal juhul võetakse sult kogu info ning lastakse ketas tühjaks pealekauba. Võibolla ma eksin ent ehk on aegajalt mõttekas olla loll ja algeline ent enese poolt juhitav?

Ehk siis - kui luua ühendus on ju võimalik, et seda ühendust kuritarvitatakse heauskse inimese vastu?:S

See arvuti näide oli sümboolselt seletatud. Keegi ei saa kuritarvitada Sind. Miks?

Kõik mis sa mõtled, tunned või teed, peegeldub illusiooniga Sinu ellu tagasi. Mina ei saa mõelda Sinust halvasti ja Sinu ellu saata negatiivseid asju, mitte mingil juhul. Iga üks seisab enda eest, need on seadused.

Gravitatsioon on hea seadus - me ei hõlju laes. Samas kui me kõnnime 5 korrulise maja otsa ning astume üle ääre, võib see seadus meid neg. teenida.

Sama on Universumi Seadustega (Külgetõmbe, Vibratsiooni jne) Neid on kokku 12 + üle 20 alagrupi seaduse.

Kui sinna õpid selgeks reeglid, siis Sinu ülesanne on vastavalt inimesena tegutseda (k.a mõelda ning tunda). Juhul kui teed seda õigesti, läheb Sul kõik hästi. Juhul kui ei kasuta neid seadusi, läheb halvasti.

Siin on 1 konks: nimelt kõik me oleme nagunii nende seaduste ohvrid, meeldigu see meile või mitte. Alateadlikult ning endale aru andmata kasutame neid seadusi nagunii igapäev. Seega teadmine võib ainult kasu tuua, kahju mitte mingit moodi. Manipuleerimine on võimatu.

Dannil.
Vasta
Miks siin küll pilt, mõte ja tegu omavahel ei kapi, tasuta võileibu pole olemas ega tule ka kunagi, mis on sinu kui jutulinnu tegelik hind uskujale.?
Olen neid radu pikalt rännanud ja igal mehel kes oma karja kokku ajab on mõte, kellele seda karja oma arengu hinnaks maha müüa , kellele sina müüd?
Vasta
Mina ei saa mõelda Sinust halvasti ja Sinu ellu saata negatiivseid asju, mitte mingil juhul. Iga üks seisab enda eest, need on seadused.

Gravitatsioon on hea seadus - me ei hõlju laes. Samas kui me kõnnime 5 korrulise maja otsa ning astume üle ääre, võib see seadus meid neg. teenida.

Dannil.

Vot aga mina Sinust halvasti mõelda saan. Samuti saan ma saata Su ellu igasugu halba. On olemas seadused ja on Seadused. Gravitatsioon on Seadus. Sellega ei jamata. Aga on ka seadused - ühiskonda reguleerivad kokkulepped. Nood on pisut painutatavad tulenevalt vajadustest. Lisaks on lugu selles, et peale mõistuse ja mõistmise juhib meid emotsioon. Väga palju juhtubki just hetkeemotsiooni ajel. Ja see on hetk, kus seaduseid ei järgita. Kuidas ma saan olla kindel, et olles valgustatud mõni teine "ühendatud" inimene oma võimu minu vastu ei kasuta lihtsalt seetõttu, et ma kogemata teda solvasin?

Olla teistest kõrgemal tasemel on privileeg. Privileegidega kaasneb lisavastutus. Teie pakute privileegi kõigile. Kes tahab, saab valgustatud ning seeläbi paremaks ning võimsamaks kui kaaskondlased. Seetõttu võivad saada ülemäära suure võimu ka need, kes ei oska selle eest vastust kanda. Või?

[Muudetud: 9-18-2009 Alfar]
Vasta

Kasutan sõnu eetriline või eeterlik, kuna see on teaduslikult korrektne Smile Me siiski räägime ühest ja samast asjast, palju usuäärmuslased nimetavad veel seda hingede maailmaks, kuid ma pooldan teaduslikke fakte, mitte pimesi uskumist.

"Teadus ilma usuta on lame;Usk ilma teaduseta on pime" - A.Einstein

Eetriline ei ole teaduslikult korrektne. Ma ise käin ülikoolis ja teen teadust. Seega .. ahem.. eetriline maailm on ainult siis võimalik KUI see on eetrist tehtud.

Eetrit nimetati vanasti energiaks küll, kuid mitte enam. See on aegunud mõiste.

Sorry. Kuna ma ise olen teaduse vallas, siis mind häirib erinevate mõistete vääriti kasutamine.
Vasta

Üllatav, et tead MerKaBahi olemasolu.

Dannil.

Ma ei oleks üllatunud kui paljud inimesed seda siin teavad. Selles suhtes, Dannil, sa pead arvestama siin foorumis sellega, et paljud inimesed võivad olla siin sinuga samal tasemel. Smile

Ja sellele väitele, et energia koosneb molekulidest ....eeem. Tekib küsimus, kas sa füüsikas oled käinud kunagi. Või keemias?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Alfar
Mina ei saa mõelda Sinust halvasti ja Sinu ellu saata negatiivseid asju, mitte mingil juhul. Iga üks seisab enda eest, need on seadused.

Dannil.

Vot aga mina Sinust halvasti mõelda saan. Samuti saan ma saata Su ellu igasugu halba. On olemas seadused ja on Seadused. Gravitatsioon on Seadus. Sellega ei jamata. Aga on ka seadused - ühiskonda reguleerivad kokkulepped. Nood on pisut painutatavad tulenevalt vajadustest. Lisaks on lugu selles, et peale mõistuse ja mõistmise juhib meid emotsioon. Väga palju juhtubki just hetkeemotsiooni ajel. Ja see on hetk, kus seaduseid ei järgita. Kuidas ma saan olla kindel, et olles valgustatud mõni teine "ühendatud" inimene oma võimu minu vastu ei kasuta lihtsalt seetõttu, et ma kogemata teda solvasin?

Olla teistest kõrgemal tasemel on privileeg. Privileegidega kaasneb lisavastutus. Teie pakute privileegi kõigile. Kes tahab, saab valgustatud ning seeläbi paremaks ning võimsamaks kui kaaskondlased. Seetõttu võivad saada ülemäära suure võimu ka need, kes ei oska selle eest vastust kanda. Või?

[Muudetud: 9-18-2009 Alfar]

Sest Valgustatu ei saa mitte kellestki halvasti mõelda. See on lihtsalt võimatu. On võimatu mõelda halvasti ka nendest, kes solvavad. Alguses ehk keeruline mõista, kuid kindlasti jõuad järele.

Valgustus OLI privileeg, nüüdsel ajastul, kus Maa magneetilised sagedused on tõusnud, on võimalik KÕIGIL siin maal elavatel Valgustuda. Sellepärast see nii fenomenaalne ajastu ongi.

Sina oled Vibratsioonide generaator, nende tekitaja ning sageduste välja saatja. Kõik mis SINA mõtled tuleb SINU ellu tagasi. Kui mina mõtleksin Sinust halvasti, siis tegelikult kes saadab signaale välja? Ikka mina. See tähendab, et kes saadab signaali välja, see saab ka tagasi. Mitte keegi ei saa saata kellegi teise eest signaale.

Tegelikult on üks meetod, kuidas käru keerata: ajupesu. Kuna inimene loob oma reaalsust oma mõtetega, siis kui keegi suudab inimese mõistust piisavalt manipuleerida ning inimene langeb paanikasse, siis loomulikult on tekitatud reaalsus koheselt negatiivne. Sellegi poolest saadab see inimene signaali välja, kes mõtleb ning kellele ajupesu tehti. Igal juhul oled Sina iseenda peremees. See on fakt.

Kui räägid ühiskonnast ning ühiskonna seadustest, siis pööraksin tähelepanu sellele, et kõik need seadused, mis riikide poolt on välja töötatud, on grupi inimeste idee asjade töötamiseks (aka. orjastamiseks). Ma ei räägi ühiskonnavastast propagandat, aga need seadused on vaid laused paberil. Kas tõesti muidu ei saa aru, et jalga ei tohi teist lüüa, kui ainult seaduses on nii kirjas?

Rahast - raha on vaid idee asjade toimimiseks. Kui läheksid 15 saj. jahu ostma ning pakuksid selle eest 100 Kroonist, saadetaks Sind kuu peale. Praegu on majanduskriis - see ei tähenda, et meil pole kortereid ega toitu. Korterid seisvad tühjalt, inimesed elavad tänaval. Toitu jagub piisavalt, inimesed nägivad. Kõik see selleõttu, et see idee, TÜHIPALJAS IDEE, ei tööta efektiivselt (töötab, aga mitte rahva jaoks). Seega pole üldse mõtet ennast lasta segada riigist, seadustest ega majandusest. See kõik on loodud inimese poolt. Arusaamiseks tuleb just uurida mitte seda, mille lõi inimene, vaid seda MIS LÕI INIMESE, kui mõistad.

Austusega,
Dannil.
Vasta
Cassiopeia - Kas olen keemias/füüsikas käinud. Õpin ka ise Ülikoolis, ju siis ma käisin. Mis puutub molekulidesse ning aatomidesse, siis nad ei ole energia, nad on OSA energiast. Keegi ei teagi, mis energia täpselt on. Osad, väga ratsionaalsed ning AINULT vasakut ajupoolt kasutavad inimesed üritavad küll kuidagi liigitada, kuid sellegi poolest midagi paljutõotavat ei ole tõestatud.

Mis on Valgustus? See on võime minna punktist A punkti C ilma, et peaksid läbima punkti B. Mida see tähendab? Piisab vaid teadmistest, et kõik koosneb energiast. Mis on energia - selle üle võime ju lõputult vaielda, kuid fakt on see, et kõik asjad Maal on tehtud ühest ja samast energiast.

Mis puutub sõnasse "eetriline" , siis palun ära aja sassi ainega Eeter. Tegemist on kahe erineva asjaga.
Sõna eeterlik (see, mida mina mõtlen) tuleb sõnast Etheric World ja Etheric Body. Kirjutage youtube'i Etheric Body ning seal seletab täpsemalt.

PS! Siin vastan mina ainult oma ideoloogiast lähtuvalt ning proovin ka pealiskaudselt Teie rahuloluks natuke tõestusi tuua. Arvestage, et ma ei avalda kõiki oma teadmisi siin foorumis ning ilmselgelt ei lasku ma ka liiga pikkadesse vaidlustesse. Sellegi poolest on tore näha nii palju huvilisi Smile
Vasta
Väga ilus omapärane roosakas taevas on täna!
Väga armsad pisikesed lapsed mängivad maja taga lõbusalt oma mänge.
Ütleksin, et tore on elada eeterlikus maailmas. See oleks minu mõistes sünonüümina nagu selges, puhtas, vaimses ja tasakaalus maailmas!

Tänud, Dannil, vastuste eest!
Lugesin ka sinu arvamust a. 2012 kohta. Ei taha eriti seda teemat taas puudutada, kuna see ei mahu kindlasti kellelegi pähe (mina kaasa arvatud!), kuidas meie maailm korraga teise tasandisse suubub, aga siiski üks küsimus oleks:
Kas on olnud ka sinul kunagi sinu vaimse meistriga juttu sellest, kuidas see neljandale D-le üleminek ütleme vaimusnägijate kirjelduste järgi toimub?

Vasta
Lisamärkus: paljud Teie küsimused on seotud 3D-ga. Ükskõik kui detailsed nad on, ükskõik kui hästi analüüsitud nad on, tuleb siiski aru saada, et mina räägin pigem kõrgematest dimensioonidest. Kõrgemad söövad ära alati madalamad, kõrgemad dimensioonid alati mõjutavad madalamaid.
Vasta
Cassiopeia - Kas olen keemias/füüsikas käinud. Õpin ka ise Ülikoolis, ju siis ma käisin. Mis puutub molekulidesse ning aatomidesse, siis nad ei ole energia, nad on OSA energiast. Keegi ei teagi, mis energia täpselt on. Osad, väga ratsionaalsed ning AINULT vasakut ajupoolt kasutavad inimesed üritavad küll kuidagi liigitada, kuid sellegi poolest midagi paljutõotavat ei ole tõestatud.

Mis on Valgustus? See on võime minna punktist A punkti C ilma, et peaksid läbima punkti B. Mida see tähendab? Piisab vaid teadmistest, et kõik koosneb energiast. Mis on energia - selle üle võime ju lõputult vaielda, kuid fakt on see, et kõik asjad Maal on tehtud ühest ja samast energiast.

Mis puutub sõnasse "eetriline" , siis palun ära aja sassi ainega Eeter. Tegemist on kahe erineva asjaga.
Sõna eeterlik (see, mida mina mõtlen) tuleb sõnast Etheric World ja Etheric Body. Kirjutage youtube'i Etheric Body ning seal seletab täpsemalt.

PS! Siin vastan mina ainult oma ideoloogiast lähtuvalt ning proovin ka pealiskaudselt Teie rahuloluks natuke tõestusi tuua. Arvestage, et ma ei avalda kõiki oma teadmisi siin foorumis ning ilmselgelt ei lasku ma ka liiga pikkadesse vaidlustesse. Sellegi poolest on tore näha nii palju huvilisi Smile

Lihtsalt, ma tean enamikest asjadest mida sa räägid, ning ... mina olen kuulnud/näinud neid natuke teistmoodi.

JA pealegi, peaksid sa kasutama "teistega" kes on tavainimesed suhtlema nende keeles. Teadlaste keeles. Kui midagi selgeks teha, siis peaks leppima ka nende väljenditega.

Mida sa õpid ülikoolis.
Vasta
Väga ilus omapärane roosakas taevas on täna!
Väga armsad pisikesed lapsed mängivad maja taga lõbusalt oma mänge.
Ütleksin, et tore on elada eeterlikus maailmas. See oleks minu mõistes sünonüümina nagu selges, puhtas, vaimses ja tasakaalus maailmas!

Tänud, Dannil, vastuste eest!
Lugesin ka sinu arvamust a. 2012 kohta. Ei taha eriti seda teemat taas puudutada, kuna see ei mahu kindlasti kellelegi pähe (mina kaasa arvatud!), kuidas meie maailm korraga teise tasandisse suubub, aga siiski üks küsimus oleks:
Kas on olnud ka sinul kunagi sinu vaimse meistriga juttu sellest, kuidas see neljandale D-le üleminek ütleme vaimusnägijate kirjelduste järgi toimub?

Jah, kusjuures alles hiljuti. See on inglise keelne, kuid lisan selle teksti kohe siia alla. Nimelt suhtlen Swami Amaranandaga, kes rääkis mulle natuke 2012 ning üleminekust kõrgematesse dimensioonidesse.

Dear One,
In the past, when I have asked question after question Smile the Masters will do one of 2 things:
1. Stop communicating with me for a period of time (presumably to give me time to figure it out for myself)
2. Ask me to meditate and receive the answer from Higher Self.

Smile

Now .. I will say this prior to referring you to the wisdom of the Masters ..... critical mass has, in fact, been achieved! Smile What this means is that Earth will ascend. Will all its inhabitants? Highly unlikely, though Ascension is not barred from anyone. It is, of course, a matter of choice. There will be many who will choose (probably already have chosen) to remain in a world of fear, doubt, distrust and suffering. Their choices will be honored, as always, by Divine Mother, through Universal Law ... they will actually create that environment for themselves ... perhaps in their next incarnation. (By the way, I do not feel I am stating anything you are not already aware of.)

Those desiring to ascend will have to “work” for it. That is, they must focus their thoughts and the energies from their hearts on Divine Love. They must let go of fear! They must focus on what they desire, not the fear-based scenarios which are so consistently broadcast in the media. It is time for people to think for themselves; to think and act in the kindest and most loving ways toward All, including, especially, themselves. Again, you are likely aware.

Will we leave Earth? Well, I do not know what things will look like. May I suggest that your thoughts remain focused on what you desire to happen .. for you, for All. Bring out the best in yourself, Dear Brother, as you interact with others. Continue to work to release the ways of the ego and become heart-centered with kindness towards All.

Love,

Amar

See tekst ütleb, et kui 2012 on käes, siis igal ühel on valik minna kõrgematesse dimensioonidesse või mitte. Õigemini valik on praegu, kas võtate kõik selle omaks või mitte, selletõttu ma ei sunnigi kedagi, kuna tean, mis Teid ees ootab. Selletõttu ma olengi sõbralik ka nendega, kes mind solvavad, lootes salamisi, et nad annavad kasvõi 1% mulle võimalust tõestada ja neid kaasa tirida sellesse imelisse reaalsusesse, mis elu tegelikult on. Kahju küll, aga see mida näed oma silmadega, on tühipaljas illusioon.
Vasta

Lihtsalt, ma tean enamikest asjadest mida sa räägid, ning ... mina olen kuulnud/näinud neid natuke teistmoodi.

JA pealegi, peaksid sa kasutama "teistega" kes on tavainimesed suhtlema nende keeles. Teadlaste keeles. Kui midagi selgeks teha, siis peaks leppima ka nende väljenditega.

Mida sa õpid ülikoolis.

Filosoofiat õpin.

Pole oluline mis sõnu me kasutame, oluline on sagedus, mille välja saadame. Veelkord pean meelde tuletama: oluline on sellest protsessist ning Universumist kui "ehitusplatsist" "malelauast" arusaamine. Milleks raisata aega sõnade "Eetriline" ning "Eeterlik" üle? Mind on õpetatud nimetama seda Eetrliseks ja seda ma ka teen. Youtubes käisid? Highly unlikely.
Vasta

Mida sa õpid ülikoolis.

Filosoofiat õpin.

Pole oluline mis sõnu me kasutame, oluline on sagedus, mille välja saadame. Veelkord pean meelde tuletama: oluline on sellest protsessist ning Universumist kui "ehitusplatsist" "malelauast" arusaamine. Milleks raisata aega sõnade "Eetriline" ning "Eeterlik" üle? Mind on õpetatud nimetama seda Eetrliseks ja seda ma ka teen. Youtubes käisid? Highly unlikely.

Mida teeb Youtuube mind targemaks. Enamik mis seal on kahtlane. Mina tean asju oma allikates.
Mina õpin Keskkonda ja ole saanud suhteliselt palju keemiat/füüsikat. Selleks et üldse millegist aru saada enne, tuleb inimese ja maailma põhialused selgeks saada, ENNE kui hakatakse nö. eeterlikust maailmast rääkima. Üks asi ei ole ilma teiseta, vähemalt meie- lihalike kehade puhul.
Vasta
Dannil, sa ennist siin kirjutasid, et igal ühel on meil see valik, et kas liikuda edasi 4D-sse või mitte. Varasemalt on vist nii olnud, et selline üleminek on pidanud lõppema maise elu surmaga. Kas seekord mitte? Mis saab nendest, kes śoovivad jääda 3D maailma?
Vasta

• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 10
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Laps ja tema maailm Celtic 43 27,285 12-11-2019, 01:40
Viimane postitus: Teloslane
  Infoväli kui maailm ja vastupidi WhiteWolf 103 68,935 30-12-2014, 10:03
Viimane postitus: kage
  Maailm läbi celticu silmade - 5 aastat tagasi Celtic 62 27,891 08-12-2009, 00:49
Viimane postitus: wicce

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne