Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Minu arvates täiesti asjalikud küsimused!
Ja niipalju, kui mina olen aru saanud, siis lahkub, õigemini siirdub teise vibratsioonilisse olekusse inimese hingekeha, mis siis olenevalt, kuhu nn dimensiooni ta satub, kehastub seal uuesti.
Arvatavasti tahab Dannil, kes on muidugi juba eelpool öelnud, et temagi ei oska kõigele vastata ja keegi ei tea kõike, lihtsalt suunata meid sinna, kus meil on parem.
Teadmised ja kogemused jäävad alles, kui näiteks Arlichi vaadetele tugineda, sest kõik teadmised maailmast olevat kirjas Akashi kroonikates, või Astraalse valguse kroonikates, mis olevat maailma üldine infoväli.
http://para-web.org/viewthread.php?tid=2...1#pid41064
Alati hea meel küsimuste üle, sest need panevad mind mõtlema asjade üle, mille peale ise ei tule.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 34
Teemad: 1
Liitus: Jun 2009
Nu vat nüüd , peamine küsimus läks puhta meelest.Too öösel tekkinud küsimus ajendas ka eelnevaid küsimusi kripsima.Nimelt huvitab kõikide ,oma maailmapildi loonute arvamus meie vähemate vendade kohta.Meie väiksemad vennad ei saa antud muutuste perioodil valikuid teha.Mis saab neist?Mind huvitab väga tõsiselt teie kõigi arvamus.Kas kattub see ristiusundites tooduga?Loomad on loodud meie tarbeks ja on oma olemuselt hingetud ja räpased olevused???Meie hinge taara ja loomad on üks ja see sama?Põlisrahvastel on küll teised usulised vaated aga ka seal on nad meie abilised-teejuhid-kaitsjad või meie eellased.Mitte kunagi aga võrdsed meiega. Ehk ei saagi ega peagi olema rohkemat kui söögipoolis.Ma ei ole padu greenpeacer , aga oman austust nende vastu.
Postitused: 191
Teemad: 4
Liitus: Jul 2007
Kindlasti toimub selekteerimine kas siis lahkutakse hulgim või üksikult. Mõelge nüüd loogiliselt miks mina-sina peaksime olema võrdsed kellegagi mustast mägedes, kes on pideva narkomõju all, mõtleb vaid sellele kuidas kedagi maha lasta, et enda isandat, kogukonda vms. kaitsta. See ongi tema maine areng, mis ei ole ju võrdne näiteks minu arenguga. Mis mõte on siis üldse arenemisel, vastutuse võtmisel oma tegude eest kui me nii kui nii oleme alati kõigiga võrdsed. Porgandiseemned külvatakse korraga maha võrsetes tingimustes. Mingi aja jooksul toimub harvendamine, sest kui seda ei toimuks, siis ei saakski saaki ju. Peale harvendamist saavad teised, tugevamad taimed oma kasvamist jätkata ja ainult nii on vaid neil võimalus välja areneda. Ja see ei kehti ainult porgandiseemnete kohta. Vaata kogu loodud loodus toimib nii.
Kui mul oleks oma mets, siis meeleldi vaataks ma metsas suuri ja tugevaid puid kui mingit lepavõsa. Õnneks ei tähenda selekteerimine kellegi vaimset hävinemist vaid jätkamist redelipulgalt millel on ta võimeline püsti seisma.
Minul küll ei ole kahju skeptikutest. See on ju nende valik kui kiiresti areneda. Kõik teed on ju lahti. Kui ei usu, aga süda jääb kripeldama, siis on võimalus ju alati järgi uurida ja mitte jonni jätta enne kui süda jälle rahul. Kui oled oma arenguga ja eluga rahul, siis see ongi kõige tähtsam. Seal ongi hetkel sinu piir kus siis jätkad oma teekonda.
Kivikonn.-
Loomadega toimub ka kindlasti areng. Mingi hetk jõuavad nad kõik jälle algallikasse tagasi ja midagi ei lähe kaotsi.
Minuarust ei ole loomad loodud ainult meile. Seda on piiblis küll öeldud, aga piiblis on veel teisigi ütlemisi, mida ei saaks eriti pühaks pidada. Minu arvamus on see, et loomad on loodud siia keskonda samuti arenema mööda oma evolutsiooniredelit ja tegelikult ei tohiks me neid üldse tappa. Loomad hoiavad looduses tasakaalu ja aitavad meil eksisteerida. Meie toit ei kasvaks kui linnud ja veel mõned loomad ei sööks kahjureid. Mesilased pidavat hoidma-balanseerima maa vibratsiooni jne, jne.
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Tsitaat:Algselt postitas Riegel
... loomad on loodud siia keskonda samuti arenema mööda oma evolutsiooniredelit ja tegelikult ei tohiks me neid üldse tappa. Loomad hoiavad looduses tasakaalu ja aitavad meil eksisteerida. Meie toit ei kasvaks kui linnud ja veel mõned loomad ei sööks kahjureid. Mesilased pidavat hoidma-balanseerima maa vibratsiooni jne, jne.
Ütle seda tiigritele, ilvestele ja teistele röövloomadele. Inimene on samuti kiskja, lihatoiduline loom, kelle organism(eriti aju) vajab normaalseks arenguks liha, valku. Ammu on teada, et need inimesed, kes vaid taimset jama sisse ajavad, pole päris korras. Lihtsalt jälle üks inimgrupp, kes levitab oma suurt ja üllast ideed.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 191
Teemad: 4
Liitus: Jul 2007
Ka see on tasakaalus hoidmine kui mõtleid kiskjaid ja nende omavahelist olelusvõitlust. Nemad hoiavad tasakaalu omavahel, et kedagi liiga palju ei paljuneks.
Ise olen ka lihatoiduline ja ei propageeri siin hetkel taimetoitlust.
Tõsi küll liha vajan väga vähe ja oleksin ka nõus loobuma kui lihakobinaadid lõpetaksid töö.
Kui väga uurida on olemas taimi, mis asendavad proteiine, mida inimestel vaja. Üheks näiteks arbuusiseemned. Sööd kala ja saad ka kõik vajaliku. (Ei pidanud kala praegu loomaks)
Postitused: 118
Teemad: 0
Liitus: Aug 2009
Inimene pole kiskja (karnivoor) ju vaid kõigesööja (omnivoor).
Arutlegem ikka eetrilise maailma üle, mitte taimetoitluse või muu niisuguse.
Leidsin just niisuguse lingi:
http://transbeacon.lightworker.com/eston...tions.html
Ja kas "Smaragdtahvlid" juba selgeks saadud? Ise hakkan just seda teemat üle lugema.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 118
Teemad: 0
Liitus: Aug 2009
Sa ikka usud neid smaragdtahveid nagu püha tõde ?... Oeh
Arlichilt:
"Smaradgtahvlid pole mõeldud igaühele lugemiseks.
Tavainimene nõ. "seiklusjutte maalt ja merelt" raames sealt midagi olulist välja ei loe. Vajalik on paljude materjalide läbitöötamine, siis saab ka informatsioonile ligi (ehk on vajalik kõrge vaimse taseme saavutamine).
Smaragtahlite ülesandeks on inimese juhatamine ja arendamine kõrgemale vaimsele tasemele, kus me siis ka kõikidele antud küsimustele ise vastused saame.
Aga samas on ka kõik vastused Smaragdtahvlitel kirjas, vaja vaid tekstide seostest aru saada.
Niipalju võiks veel õelda, et nende tahvlite tarkused on jagatud erinevate tahvlite peale laiali. Tahvleid kasvavas järjekorras lugedes ei pruugi me alati nende mõttest aru saada. Tähtis on tähelepanu pöörata numbrite, eelkõige Püha Geomeetria, esinemisele tahvlitel. Aga see on vaid asja üks tahk, plaatide mõttele võib läheneda ka ruumiliselt."
Mis minusse puutub, siis üritan nende abil targemaks saada küll!
Smaragdtahvlite eestikeelne tõlge on ilusti välja prinditud ja kaante vahele pandud. Ja on ju öeldud, et neid tuleb lugeda korduvalt, isegi sajakordsest läbilugemisest ei piisa, et mõista neile talletatud kogu tõde!
Postitused: 92
Teemad: 7
Liitus: Apr 2009
Ka mul on mõned küsimused!
1)Kas kedagi peale meie "Maalaste" on veel 3 dimensioonis? Kui on siis äkki oskad öelda kirjeldada mõnda neist lühidalt?
2)Kes olid esimesed kes hakkasind dimensioonides üles tõusma?
3)Kuidas dimensioonid tekkisid? Millest? Millal?
4)Mitu korda on massilisi üles tõusmisi toimunud Maa ajaloos? Kas nii moodi egiptus kaotaski oma iidsed tarkused?
Mina neid asju ei tea. Ma ju tsiteerisin Arlichit. Loe Arlichi postitusi ja saad paljudele asjadele vastused.
Teine raamat, kust teadmisi ammutada, on "Elulille iidne saladus." Vaata antud teemat!
Aga kui su küsimused olid mõeldud Dannilile, kes selle teema inimeste küsimustele vastamiseks tegi, siis vabandan.
Ühte võin küll öelda, Egiptus ei kaotanud oma iidseid tarkusi - need on läbi mitmete esoteeriliste usundite säilinud meie päevini.
[Muudetud: 29-9-2009 Müstik]
Tegelikukult ma küsisin need Dannililt! Kõike pole säilinud ka! Näiteks kuidas tehti püramiidid. Praegused teadmised nende ehitamisest on vaid oletused.
Postitused: 200
Teemad: 12
Liitus: Sep 2009
Ma pealiskaudselt lugesin Teie küsimusi ja mõni on päris hea. Ütlen kohe - detailselt ei süvenenud.
Olen hetkel treeningutel ning seetõttu kadunud olengi. Treeningud kestavad veel paar päeva ning siis olen kindlasti tagasi. Selletõttu ei toimu ka vahepeal üritusi ning samal põhjusel pole ka Para-Webi külastanud.
Väga vabandan ootamise ning mitte ette teatamise pärast. See kõik juhtus nii äkitselt ning praegu on kiired ajad.
Kirjutan selle kirja selleks, et varuksite natuke kannatust ning teaksite, et paari päeva pärast olen vastustega tagasi. Olen palju uut ning huvitavat omandanud, mis Teid kõiki (k.a skeptikuid) huvitab.
Kohtumiseni paari päeva pärast!
Parimate soovidega,
Dannil.
Postitused: 2,532
Kellele Dannilliga arutelu korda läheb, siis teadmiseks, et tal on endiselt kiire, aga õige pea on ta tagasi(päevade küsimus). Huvilised ja skeptikud aga võiks oma küsimused ja kindlasti ka oma arusaamad siia kirja panna.
Postitused: 22
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
Tsitaat:Algselt postitas KrayonFänn
Kellele Dannilliga arutelu korda läheb, siis teadmiseks, et tal on endiselt kiire, aga õige pea on ta tagasi(päevade küsimus). Huvilised ja skeptikud aga võiks oma küsimused ja kindlasti ka oma arusaamad siia kirja panna.
Ja teie olete siis suuvooder või?
Postitused: 2,532
Meie ei ole suuvooder! Lihtsalt olin Dannilliga kirjavahetuses ja ta palus mul väike teade jätta, kuna ise ei ole internetti pääsenud.
Postitused: 22
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
Meie ei ole suuvooder! Lihtsalt olin Dannilliga kirjavahetuses ja ta palus mul väike teade jätta, kuna ise ei ole internetti pääsenud.
Vabandan!Ei tahtnud solvata aga olen tänast Paraweebi lugenud,kui netikommentaatorite(meelega)eri lehte,kus noored tulid kokku,et hullata!Andesta veel kord!Loomulikult pole sina süüdi!
Postitused: 116
Teemad: 6
Liitus: Feb 2009
Tsitaat:Algselt postitas Aerling
Absoluutselt õiged küsimused kuldne! Arvan, et ei ole olemas mingeid priviligeeritud nn. valgustatuid kes
on oma valgustatuse tõttu eelisseisus. Arvan, et on toimumas nii öelda teadvuse muudatus...ehk siis mõned kes praegu elavad hakkavad enam tähelepanu pöörama vaimsetele asjadele ja sündimas on hinged kes on juba ette valmistatud selleks, et seda vaimsuse teed minna. See, et uus ajajärk Maal ainult mingile teatud rühmale on minu arvates väär arusaam. Need, kes elavad murrangulisel ajal ( nagu meie praegu ) vaadaku lahtiste silmadega ringi - on ju toimunud juba murrang maailmavaadetes, mis võtab aega aga muutub loodetavasti üha üleüldisemaks, kuna hinged kes sünnivad siia Maale, teavad alateadikult vaateid elule...kellel õnnestub...kellel mitte. Mingi aja pärast sünnivad uued inimesed juba nn. Uude Maailma. Me kõik pääseme edasi teel Allika poole, ainult igaüks omal ajal, just nimelt siis kui ta valmis on...
Nõustun arvamusega.
Nimelt sellega, et aastal 2012 ei kao valgus 3-päevaks ära. I. Volke on öelnud, et alates 2012. aastast hakkavad tähtsamad institutsioonid (Rooma paavst, valitsused jt) avaldama järkjärgulist informatsiooni näiteks ufode kohta. Ühtteist selle jaoks on seal pool juba ettevalmistatud. Ja juba kas või sellest teooriast lähtuvalt on minu loogika selline, et maailmas on tõepoolest tohutult inimesi, kes on läbinisti teaduslikud ja saavad sellise informatsiooni avalikustumise tõttu šoki. . Nende jaoks ongi siis see "Uus Maailm" justkui õudus unenägu. Võib-olla loovad nad mingisuguse vasturinde mis eraldabki nad nö uskujatest.
Teiste jaoks, kes end selliste asjadega juba eelnevalt kurssi on viinud, kelle meeled on avatud uuele, nende jaoks ei muutu midagi halvemaks - vastupidi - ajad hakkavad nende ideid soosima ning teaduslikult uurima.
See on aga ainult üks võimalikest ülemineku variantidest minu loogika kohaselt. näiteks
Postitused: 116
Teemad: 6
Liitus: Feb 2009
Dannil: Küsin punkt B kohta. Mida pead silmas selle punkti all, kui räägid liikumisest punktist A, punkti C?
Ja siit edasiruttavalt, osaliselt ka Celticu ühele kommentaarile vastates: inimene peaks täitma oma elueesmärki, mille ta on ise eelnevalt valinud. Aga see eesmärk on ju mingi suurema eesmärgi vaheetapp. Kuhu peaks meie areng siis lõpuks jõudma? On see individuaalne või kõigile üks lõplik eesmärk? Milline? Me ju ei vaja elueesmärki lihtsalt elueesmärgi enda pärast.
Et milleks on siis vaja üldse punkti B, kui saab ka otse punktist A punkti C?
Celtic, sa pole mõelnud oma arutelu siia foorumisse teha?
[Muudetud: 7-10-2009 Ülane]
Huvilised ja skeptikud aga võiks oma küsimused ja kindlasti ka oma arusaamad siia kirja panna.
Loen ennast huviliseks, kuid mida ma siin küsin, kui suurem osa minu esitatud küsimustest mingi mode meelest pole piisavalt sobilikud küsida? Minul jääb info saamata, vastu saan vaid negatiivse emotsiooni ning meelepaha. See on üks asjadest, mis pole sugugi mitte lahe.
Mind huvitaks Dannil-poisi arvamus tulnukatest. Paljude suur profet ja arvamusliider Volke räägib ufode teema esilekerkimisest. See ei lähe ju kuidagi kokku valgustatute super-hüper-dimensiooniteemaga. Kes on Dannili meelest tulnukad, mida nad tahavad ning kas nad on sõbralikult meelestatud või tahavad me ajusid süüa?
Kas üldse eksisteerivad sellised tegelased nagu ufod ja tulnukrahvad Dannili maailmapildis? Või on tegu jällegi kellegi populaarteaduslike algetega fantaasiatulemiga, mida paljud tõena usuvad?
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Zepac... ära niimoodi küll küsi. Vastus on ju ilmselge - tulnukad on tähtedevahelise armastuseföderatsiooni esindajad, kes tulid meile teavitama, et meid armastatakse ja meid viiakse aastal 2012 suurte laevadega ära. Aga ainult siis kui me usume piisavalt. Muidu viib ufolaeva valguskiir hoopis meie telekapuldi kaasa.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Aga telekapult on asendatav universaalpuldiga, mis on 8 korda rohkemate võimalustega kui tavapult. Seega...pole nagu vahet, kas ja kuipalju ma midagi usun.
*Energeetiline maailm:
Me elame maailmas, kus KÕIK ained on tehtud ühest ja samast asjast - energiast. Tegelikult oleks õigem isegi öelda, et elame Universumis, kus kõik ained on tehtud energiast. Kõikidel objektid koosnevad molekulidest - olgu nad siis elusad või elutud. Kõik on omavahel seotud. Selletõttu arvasidki Iidsed, et ka kivil ning puul on hing. Mõnes mõttes võiks isegi seda väita.
*Dimensioonid:
Kõik koosneb energiast, kuid meie energiat ei näe. Meie näeme, et asjad on tahked, reaalsed. See on meie illusioon. Mitte ükski aine ei ole tahke - igal ainel on oma unikaalne sagedus. Põhjus, miks me ei näe energiat, seisneb dimensioonides. Nimelt meie oleme 3D olendid, kuid energeetiline maailm hakkab alates 4D ning läheb järkjärgult kõrgemaks.
*Illusioonide ning dimensioonide teke:
Kõik tekib Valgusest. Kosmoses on palju Valguse allikaid ning Valgus põrkab planeedilt planeedile tekitades illusioonid. Kõik objektid, sündmused või olukorrad, mis meie elus on, on tegelikult tagasiside meie vibratsioonitasemelt. Illusioonid ning dimensioonid tekivad Valguse ning tema põrkumise tagajärjel, tekitades Matrixi, millest me välja mitte kuidagi ei pääse. Veel.
*Punkti B ignoreerimine:
Punkti B ignoreerimise all pidasin silmas seda, et võime saada Valgustunuteks ka ilma kõike seda teadmata. Miks ja kuidas? Tegelikult on lihtne: elu on mäng. Nagu arvutimäng. Lihtsalt mäng. Sa tuled siia, mängid seda mängu ja siis lähed ära, eks igaüks ise teab, kuidas ta seda mängu mängib. Paraku kõik ei taha tunnistada, et see elu on illusioon ning ignoreerivad põikpäiselt kõike, mis neile räägitakse. Põhjuseid, miks ignoreeritakse, on mitu ning tõstaksin mõned ka esile:
*Hirm - inimesed kardavad, et kõik nende teod ning mõtted tähendavad midagi. Mõistetakse kiiresti oma vigu ning ei taheta seda tunnistada.
*Illusioon tarkusest - paljud arvavad, et inimesed, kes sellistest asjad räägivad, on rumalad ning seetõttu ei soovita midagi sellest ka uurida.
*Ego - uskuge või mitte, aga egoism on üks kõvemaid tegureid, mis takistab inimesel olla INIMENE.
*Teadmatus - 95 % inimestest võtavad oma arvamuse käsile enne, kui nad tegelikult midagi ka uurinud on. Lennatakse kohe peale oma teadmistega ning ei kuulata teine pool ära.
*Kinnine mõistus - Paljud, kes uurivad erinevaid teooriaid, teevad nõnda, et usuvad vaid seda, mis nende ideoloogiaga sarnane on. Tegelikult peaks oma mõistuse avama, kuulama kõik osapooled ära ning ALLES SIIS võtma arvamuse. Oletame, et tänaval kõnnib kommunist. Kui tema juurde tuleb demokraat, siis demokraadile ei anta hetkeksi võimalust midagi seletada, sest kommunist kuuleb teistmoodi mõttelaadi ning ignoreerib seda kohe.
Põhjuseid on veel palju, aga m inu arust on need ühed huvitavamad.
*Uskuda või mitte?
Pole oluline. See tõesti ei oma mingit tähtsust. Millest aga tuleb aru saada ning kiiresti, on see, et kõigil on õigus oma arvamusele. Ka minul on aeg-ajalt raske kuulata, kui põikpäiselt tõrjutakse kõik tagasi, mida pakun. Samahästi võib tulla inimene ja öelda, et gravitatsiooni ei ole olemas. Kas ei tundu tobe? Sellegi poolest on kõigil õigus oma arvamusele. Mõtle kui tore, kui näiteks kaks erineva muusikamaitsega inimest saavad omavahel imehästi läbi, sealjuures vaidlemata muusika üle
*2012:
Tuleb ülestõus ja kõik. Kas kõik tõusevad üles - kahtlen sügavalt. Kuid mina usun, et kellegagi midagi hullu ei juhtu. Kõigist hoolitakse ning üks päev tuleb meile meelde, kes ja miks me siin oleme.
Nägin, et kirjutasite teistest eluvormidest - vastab tõele, et nn. tulnukad on olemas. Osad teavad meist, osad mitte. Osad on head, osad on kurjad. Paljud räägivad, et 2012 tulevad meie Galaktilised vennad meid päästma ning meile meelde tuletama, kes me tegelikult oleme. Kuidas täpsemalt see kõik välja näeb ja kas 2012 tulnukaid näeme, seda ma ei tea. Olge valmis selleks, et riik hakkab ennast esindama kui päästjat.
*DNA:
DNA on kõige alus, DNA on igal inimesel ning tänu DNA-le on meil kõigil ka oma unikaalne iseloom - kuna meie DNA on unikaalne. Meil kõigil on oma vead - kuna meie kõigi DNA on osaliselt vigane. Kui näiteks keegi on hädas suitsetamise maha jätmisega, siis asi ei ole ainult temas - tema DNA on selle koha pealt vigasem ning ta peab oluliselt rohkem pingutama, kui teised. Hoolikalt mõelge, kui midagi kellelegi ette heidate - asi ei pruugi olla sugugi neis.
2012 muutub meie kõigi DNA perfektseks ning ühtlasi muutume ka meie. Milleks seda kõike vaja on? Me muutume nn. superinimesteks. Praegu töötab meie DNA 3%, läbi selle ajutegevus 10-15% (keskmiselt). Lisaks sellele, et meie DNA töötab 3%, siis tuletan meelde, et vaid duubelheeliks DNA-d on meil aktiveerunud ning seegi vaid 3%. Meil on veel vähemalt 10 duubelheeliks DNA-d, mille olemasolust paljud üldse kuulnudki pole.
Milleks seda vaja on? No proovige öelda keskajal, et füüsikat on vaja. Teie üle naerdakse. Ka tänapäeval osad naeravad. Samas kui poleks füüsikat ning tema arendamist, ei saaks ma praegu Teile seda kirja kirjutada. Poleks meil autosid, telefone ega midagi muud
*Mäng:
Tere tulemast mängu. Võrdleme seda kui arvutimänguga - mina ei ole see, kes ütleb Teile, kuidas mäng on tehtud. Tõsi, ma räägin ka seda väga palju, et Teile oma jutu tõsisust tõestada, kuid mina olen see, kes ütleb Teile, KUIDAS seda mängu tuleks mängida. Samas ma ei suru end peale, suunan ja aitan vaid neid, kes seda ise soovivad
Kui ma ei vastanud Teie eelmistele küsimustele selle tekstiga (ja kindlasti paljudele ka ei vastanud) siis palun lihtsalt kopeerige oma postitus uuesti siia teemasse ja vastan Teile esimesel võimalusel
Varsti tuleb seminar "Illusioonist reaalsusesse" . Investeering seminarile on 100, vb saab ka 50, kui ruumi saan odavamalt rentida. Seda kuulen esmaspäeval.
Nüüd olen jälle olemas
Kõik head kõigile!
Dannil
edit: liitsin kolm postitust
[Muudetud: 9.10.09 Celtic]
1)Kas kedagi peale meie "Maalaste" on veel 3 dimensioonis? Kui on siis äkki oskad öelda kirjeldada mõnda neist lühidalt?
3)Kuidas esimesed dimensioonid tekkisid? Millest? Millal?
4)Mitu korda on massilisi üles tõusmisi toimunud Maa ajaloos? Kas nii moodi egiptus kaotaski oma iidsed tarkused?
Tsitaat:Algselt postitas Mister Fyr
3)Kuidas esimesed dimensioonid tekkisid? Millest? Millal?
1) Loomulikult on. Tegelikult pole meist keegi 3D olendid, see on vaid meie illusioon, et oleme
2) Esimesed, kes MEIE inimkonna ajaloos hakkasid üles tõusma, olid kõik need, kes on enda jälje meie ajalukku jätnud. Buddha, Jeesus, Babaij, Sokrates, Platon, Aristoteles. Neid oli vanal ajal veel palju ja palju. KÕIK, kes on enda jälje jätnud ajalukku.
3) Tekkisid siis, kui hakkas protsess, nn. "Grand Plan". Alguses oli tühjus, vaid väike säde Teadvusest. See Teadvus hakkas arenema üle tühjuse, tekitades uut elu. Dimensioonid tekkisid koos protsessi algusega. Tekkisid Valgusest ning tema põrkumisest planeedilt planeedile, tekitades nn. "Matrixi" süsteemi.
4) MASSILISI ülestõusmisi on olnud 6. Meie oleme 7. Info kaduma minek on seotud pigem Illuminatide tegevusega, kuid väga võimalik, et ka massiline ülestõus mõjutas info kadu kuidagi.
|