хорошо. Ida sõdib siin juba ammu. Ega sa esimene ole ,kes eestlasi koos kultuuriga kodu juurtelt minema sajatab. Sõnum jõudis KOHAle ja sind kuuldi. Asi pole ammu enam ainult minus. Kõik need teie sajatused ja needused on KOHAtud aga las ta ise vastab omadel tingimustel. Me siis ,,sjebjomsja nahhui,, siit omade juurde. Pikne läheneb. Úlfhéðnar ei kasuta sõnu orkide vastu, ta teeb heidetud jõud enda omaks. Odini isaks oli Tyr. Tyra sinuga ja su KIRILL-litsiga. Sa veseke ei saanud isegi aru ,et need su sajatused käisid läbi sinu siit ühe teise tegelase häälega. Raevus dzinn ja paanikas hüdra ilmutavad jõuetuse märke. Iga viimnegi visatud kivi saadab kõiksus bumerangina tagasi alati. Mina selle ette lunastajana seisma ei plaani hakata. Puurist lahti päästetud elukad peavadki naasma omanike juurde. Jätkake samas VAIMUS.
Teema hinnang:
|
Ruunimaagia. Eelkõige kaitseks.
|
|
11-07-2024, 19:35
(07-07-2024, 08:30 )Lokster Kirjutas: хорошо. Ida sõdib siin juba ammu. Ega sa esimene ole ,kes eestlasi koos kultuuriga kodu juurtelt minema sajatab. Sõnum jõudis KOHAle ja sind kuuldi. Asi pole ammu enam ainult minus. Kõik need teie sajatused ja needused on KOHAtud aga las ta ise vastab omadel tingimustel. Me siis ,,sjebjomsja nahhui,, siit omade juurde. Pikne läheneb. Úlfhéðnar ei kasuta sõnu orkide vastu, ta teeb heidetud jõud enda omaks. Odini isaks oli Tyr. Tyra sinuga ja su KIRILL-litsiga. Sa veseke ei saanud isegi aru ,et need su sajatused käisid läbi sinu siit ühe teise tegelase häälega. Raevus dzinn ja paanikas hüdra ilmutavad jõuetuse märke. Iga viimnegi visatud kivi saadab kõiksus bumerangina tagasi alati. Mina selle ette lunastajana seisma ei plaani hakata. Puurist lahti päästetud elukad peavadki naasma omanike juurde. Jätkake samas VAIMUS.Kui sinu ininast tsipakegi praktilist õpetust oleks, siis ime on sündinud ja saab vastata halleluuja. Minu poolt on olnud kaks isiklikult koostatud ja toimivat valemit + mitu mujalteemades lisatud õpetust mida oma naha kaudu proovisin ja need kõik toimisid, + mitme Meistri lingid. Ilma suure teaduseta. Sa näiteks võiksid avaldada valemi, mille kaudu alla tuua taevasse sudu külvavad lennukid, siis oleks tolku. Päev tagasi olin Peipuse kaldal, poolsada km. enne kohalejõudmist olid triibupilved näha ja kohalejõudes kõik taevas oli hallsinine. No sa tee inimkonnale teene, sellise erudeeritu jaoks see on ainult korra nina nuusata ja saab kergem.
13-01-2025, 18:04
Ruunimärkide wägi. Enne nõukadeajastu lõppu olin postiljoni ametis, oma piirkonna üleandja koos minuga käis 3 päeva ja näitas mõnesid väga originaalseid postkaste kuhu midagi sisse poetada. Üks postkast asus sepa poolt tehtud värava küljes hoovipoolsel küljel, Tartu linnas ja kas see oli Liiva tänav või Kruusa tänav, pole meeles nii pika aja järel. Kui läksin neljas kord ringile iseseisvana, ma ei näinud toda postkasti, perenaine tuli uksest välja ja näitas mulle ette kus postkast asub, alles siis hakkasin seda nägema, mulle anti luba seda näha. Ai kuidas ma otsisin, teadsin et peab olema too postkast ja ei näinud. Imeliku mustriga värav.
18-01-2025, 07:57
Kahh huvitav: Символ нарисованный зеленкой помогает от всего!
VENE KEELES! 3:33 kohalt https://www.youtube.com/watch?v=2sEpOdz7rzY Ise pole proovinud ja ruunimärk justkui pole, kuid esitaja paistab teadvat, on süsteemis sees.
17-04-2025, 18:21
Imelik aiaplank klopsiti kokku ammu, varem ma erilist huvi ei tundnud, täna vaatasin ligidalt. Teivaste tipud ei ole teravad, on hoopis kaldu lõigatud, allpool sisselõige, nii nagu Ur märgil. Elektrotehnikas on venekeelne mõiste: MAGNITÕ HALBAHA. Vot sellisel moel on nood aiateibad kokku pandud, pluss plussi vastas, miinus miinuse vastas, see võimendab kaitseringi. Eluise andis ette, ise selle peale poleks tulnud mitte kunagi. Olevat tehtud ühe ehitusfirma jäätmetest, no see on küll kõva sõna, kuidas elu kõik kokku viib.
26-05-2025, 17:17
Varem oli interneeduses leitav saksakeelne raamat, pdf.POWERBUCH või kuidas need punktid käivad. Selline wärk ja see on tõsielust: Päev tagasi olin kooli kokkutulekul, pühal üritusel, kohalolnud enam kui kolmekümnest naisraffast kaks isendit on osanud oma noore keha säilitada, nad on uskumatult noored 60+ vanuses. See kõigutab meditsiini aluseid et kõik peavad viletsaks jääma, kristlastel on spetsiaalne mustmana et kui sa jääd vanaks ja väetiks, siis ... . Ühele neist kahest jagasin selle raamatu koos tiibeti harjutustega mitu aastat varem, ta on uskumatult noores kehas. Seda raamatut otsides mitte midagi asjalikku ei leidnud, kui kellegil on infot, lisagu siia link. Raamatu lõpus on ruunimärgilised võimlemise harjutused, nende põhjal saab koostada oma süsteemi. See on tegelikust elust, moded!
29-05-2025, 08:29
Võibolla on tegu selle raamatuga https://www.vanaraamat.ee/Peter_Kelder_N...684-32.htm
seal on harjutused, mis väidetavalt Tiibeti omad. Tiibetlased ise neid omaks ei tunnista, kuid harjutuste headust ei eita. Neid harjutusi on juutuub ka täis, otsingusõna "viis tiibetlast".
30-05-2025, 21:19
(Seda postitust muudeti viimati: 01-02-2026, 03:32 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: üks link aegus ja kustutasin
)
(29-05-2025, 08:29 )Mannu Kirjutas: Võibolla on tegu selle raamatuga https://www.vanaraamat.ee/Peter_Kelder_N...684-32.htmTiibetlaste harjutused jagasin tollele koolikaaslannale mitu aastat tagasi palju mahukama, kuid lisaks panin POWERBUCH mis oli vabalt leitav pdf dokumendina. See fail oli mul varem uploadis kuid kahel korral midagi juhtus, kaabiti maha, kuigi mitu korda aastas klõpsin läbi. Selle lõpus on energiaharjutused, mis väga hästi sobivad kohandada koos tiibetlastega ja ruunidega, ise koostasin oma süsteemi ammu ja muidex sellise oskuse kaudu kergitasin maa seest ühe jõu ja needsin ära narkomaanide pesakonna, väga hästi mõjus, Issand olgu kiidetud amin. Paistab, et jagasin ikka õigele isendile, selliseid on üks tuhande kohta, otsides ei leia kusagilt kui hoolega vahtida, elu sätib ette ootamatult. ,,, TÄIENDAN kriipsugi muutmata: Leidsin video, näib et keegi fänn kes just avastas ja on vaimsustunud värskelt ja tahab näidata kõikidele kui tore ta on. https://www.youtube.com/watch?v=X3lqMqAgd3Q Power für den ganzen Tag - Runen Yoga nach Eggetsberger. Märgin mõne vea mida näidatakse. 1. ALUSTUSEKS KÄTE ENERGIA TULEB AKTIVEERIDA! Seda ka raamatus pole kirjas. 2. Esimene harjutus, põlved peavad olema täiesti sirged. 3. Neljas märk, üks käsi peab olema kõrgemal, tuttavale sensile kunagi näitasin ette ja palusin tal vaadata mis toimub, näitasin mitu asendit ja ta kirjeldas. 4. Viies märk on erakordselt oluline nimmelülide paikapanemiseks, videos näitaja käed on aktiveerimata, jõud peab käte vahel vibreerima, niisama harkihoidmine ei anna midagi. 5. Kuues olevat Vunjo. No ei tea, algusestpeale pole meeldinud selline trikitamine. 6. Vahepeale on võimalik lisada muid märke ja lõpus tuleb end pealaest jalataldadeni puhtaks lükata energeetiliselt, aga muidu tore vidio. Seitsmendat harjutust ei tohi kusagil näidata, see on ainult raamatus.
06-04-2026, 20:13
Täitsa veider, vähem kui kuu aega tagasi tekkis uus tympsutaja ligidale ja pani oma auto pagasnikust tymakat, mõne päeva kannatasin nagu ausad kristlased, neljandas või viiendas päevas hüppasin jalgrattale ja hakkasin sõtkuma et too koht üles otsida, Inimeste keeles juttu puhuda, ei kulunud poolt minutit ja täielik vaikus. Ma ei leidnudki toda tegijat üles, haudvaikus nüüd mitu nädalat hiljem. Kas ma tõesti olen nii kuri?
15-05-2026, 23:56
Kirjeldan pilvede hajutamise märkide koosluse, autoriks SemSem, kirillitsa kaudu otsingus ehk näidatakse, ta oma nime on muutnud niisiis linki lisada pole mõtet, ainult kirjeldan: 1. märk tir, see odaots ülespidi. 2. harudest mõlemilepoole tõmmata jooned 3. kõrgemale tõmmata pikem sirge joon ja teravik peab neist üle paistma. Mul on olnud aega jälgida mitu aastat, tostpeale mil õkvalt pääkohal valget tossu külvanud lennuaparaatide suunas selle märgi jonnasin, mitte kunagi enam pole otse üle lennatud sudukülviga, kaugemalt küll on kohale laekunud ristirästi triipusid. Niisiis tarrbige. Hääks või muuks, igaühe oma asi. Kontrollitud, mõistetud, arusaadud! Võimalusi on muidki kuid kas autor seda lubab, pole teada.
16-05-2026, 07:43
(15-05-2026, 23:56 )isemaag Kirjutas: Kirjeldan pilvede hajutamise märkide koosluse, autoriks SemSem, kirillitsa kaudu otsingus ehk näidatakse, ta oma nime on muutnud niisiis linki lisada pole mõtet, ainult kirjeldan: 1. märk tir, see odaots ülespidi. 2. harudest mõlemilepoole tõmmata jooned 3. kõrgemale tõmmata pikem sirge joon ja teravik peab neist üle paistma. Mul on olnud aega jälgida mitu aastat, tostpeale mil õkvalt pääkohal valget tossu külvanud lennuaparaatide suunas selle märgi jonnasin, mitte kunagi enam pole otse üle lennatud sudukülviga, kaugemalt küll on kohale laekunud ristirästi triipusid. Niisiis tarrbige. Hääks või muuks, igaühe oma asi. Kontrollitud, mõistetud, arusaadud! Võimalusi on muidki kuid kas autor seda lubab, pole teada. ![]() Mis sa mõtlesid seda või? Ta ise kirjeldab asja juurde nii: Выкладываю единственную атакующую формулу со значительным уроном врагу / противнику . Наносить только на врага . Больше формул военного назначения выкладывать не буду . Это как образец , что руны можно использовать и в магических войнах . Вместо кляксы там точка . Не смог нормально нарисовать
17-05-2026, 02:04
(16-05-2026, 07:43 )Eithea Kirjutas:Oo suur tänu kirjalik, ma mõtlesin ühte muud märki. Kirjelduses vist eksisin ühe joone kohalt. Odaots ülespidi, harudest külgsuunas jooned ja neist kõrgemal samuti külgsuunas jooned matemaatiliselt samapikkused , need on 2 Ur märki ja oda lööb pilvedest läbi. Täiesti ausalt, enam otse pea kohal pole tossu külvatud, ma ainult katsetasin üheainsa korra. Mina pole süüdi, pole midagi teinud. Autor enamuse oma videoid peitis ära ja läks üle tasulisele, täitsa õigesti tegi. Ühe joone kohta eksisin varem, kuid las ta olla, ehk luuakse uusi seoseid.(15-05-2026, 23:56 )isemaag Kirjutas: Kirjeldan pilvede hajutamise märkide koosluse, autoriks SemSem, kirillitsa kaudu otsingus ehk näidatakse, ta oma nime on muutnud niisiis linki lisada pole mõtet, ainult kirjeldan: 1. märk tir, see odaots ülespidi. 2. harudest mõlemilepoole tõmmata jooned 3. kõrgemale tõmmata pikem sirge joon ja teravik peab neist üle paistma. Mul on olnud aega jälgida mitu aastat, tostpeale mil õkvalt pääkohal valget tossu külvanud lennuaparaatide suunas selle märgi jonnasin, mitte kunagi enam pole otse üle lennatud sudukülviga, kaugemalt küll on kohale laekunud ristirästi triipusid. Niisiis tarrbige. Hääks või muuks, igaühe oma asi. Kontrollitud, mõistetud, arusaadud! Võimalusi on muidki kuid kas autor seda lubab, pole teada.
17-05-2026, 10:35
Jah, olgu peale tal on nii palju neid stafe ja sealt otsida on vaja palju materjali läbi tuulata... kuid mulle meeldib see staf annab energiat ja kaitse ka olemas..
![]() ise ta selgitab juurde: Формула " Энергетик ", немного изменена и получилась долгоиграющая защита . Работает очень мягко , нападения отражает незаметно для человека . В формулу добавлена руна Кано и весь смысл и работа формулы изменились в корне . Руны : Альгиз + Соуло + Кано + Йера и Наутиз . Принцип работы рун : Альгиз основная защита , Соуло подпитка энергией и заодно подчищает не весть откуда пробившейся негатив который уже не тот который был послан с надлежащей силой , Кано также не подпускает негативные энергии и астральную живность , Натиз усиливает защиту тем что срабатывает сразу как Альгиз " почувствует " приближающийся негатив , Йера - работа формулы на длительный срок . Наутиз и Йера - стабильность заложенная на определенный срок . Созданные амулеты будут прекрасно не пропускать негатив довольно долго .
17-05-2026, 10:54
Aga kuna meile siin hakatakse jälle viiruse saasta levitama, siis immuunsüsteemi tugevdamiseks...
![]() Давно размышлял над этой формулой и вот что то получилось . Ингуз - здоровье , иммунитет Альгиз - улавливает малейшее изменение в здоровье , приближение болезни , бацыл Уруз - стабильная физ . сила отторгающая все болячки Иор - тот же Хагал уничтожает все вредоносное которое может подкосить здоровье Тейваз - барьер болезням и личное противостояние инфекциям , крепкое здоровье Гебо - внутренняя гармония здоровья Соль - силы которые питают всю формулу , что бы быть здоровым Для особо нежных можно добавить Лагузы на Альгиз типа как на обрыве привязок . Поправка Прозерпины ![]() лагузы смягчают а ансуз сам разбирает что именно вам нужно для иммунитета) нарисовать можете на лейкопластырь и просто приклеить на себя) как долго, смотрите по диагностике)
23-05-2026, 22:00
(17-05-2026, 10:54 )Eithea Kirjutas: Aga kuna meile siin hakatakse jälle viiruse saasta levitama, siis immuunsüsteemi tugevdamiseks...KOMMENTAARIN: Aegade kuludes jõudsin mõistmisele, kõige esimeseks esma-abiks olgu otsesuhtlus Jõuga kes maagiasse pühitses. Mitu aastat tagasi oma sünnipäeva varahommikus ärkasin imelikult vara ja tundsin et midagi toimub, keegi kusagil kaugel täitis mu füüsilist keha ja seljalülid liikusid sirgemaks, ma proovisin vaadata kes aitas, ei antud näha.
, 01:25
Veider idee tekkis, juutuubi juutidetorust ja netist otsida pole mõtet. Kui NAUT märk ruunikirjas jonnada kõige keskmisemaks, vasemale ja paremale muud märgid väga lihtsalt. Rohkem avaldada ei või, hakatakse järgi tegema ise mõistmata, no lihtsalt kaitseks enesestkimõista, vahel ka karistamiseks, pole veel tulnud katsetada kuid kuna moodus anti no siis tuleb viimistleda, ega pääsu pole vist.
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 2 külali(st)ne |
Created by: Mishar DESIGN