Postitused: 1,518
Teemad: 18
Liitus: Oct 2010
(29-11-2021, 17:14 )Q11 Kirjutas: "...Ole täitsa, käi üks trett ülehomses ära ja saada mulle lotonumbrid. Mul peapotti polegi vaja. Pane mulle privasse viis numbrit, sellest jagub. Ma teen selle eest sulle laari õlut jõuluks!
Pea siis meeles. Viking loto!
Ära avalikult siia pane, muidu jääb võit liiga lahjaks. Saada privas...."
Jah...ma ka telliksin neid õigeid lotonumbreid. Pane mulle ka privasse, mis siis, et Aaduga peavõitu jagame. Ega siis sellest jätkub ju meile mõlemale...
Ma kunagi noorena pendeldasin, kümme numbrit läks pihta keno lotos, ainus häda, et nad olid ml kahe erineva pileti peal . Enam ei pendelda . Aga teoreetiliselt on võimalik küll .
Aga te esitage ilmaruumile taotlus, et raha vaja  Ma arvan, et tuleb soliidne tööots.
Same sh--t different day !
Postitused: 975
Teemad: 55
Liitus: Dec 2018
See Teema on nagu parawebi delfi, mugav ja muretu jutlemine, mulle meeldib väga
Postitused: 2,313
Teemad: 31
Liitus: Nov 2018
„..See Teema on nagu parawebi delfi, mugav ja muretu jutlemine, mulle meeldib väga..“
Jah...aga Mannu ehk on segaduses ja mõtleb „Siin nad tõepoolest ühe teema all lobisevad kõigest, ka sellistest asjadest , mis parawebi nagu eriti ei kuuluks...ühestküljest nad välja siit ei lähe...teisest küljest aga kui selline teema on alati parawebis esimene, ka nagu päris õige ei oleks...hmm...mida teha?“
Postitused: 380
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
nah, lihtsalt loba ajada ka enam ei või, uitmõtteid heietada....
muudku peab para asja ajama..eeeh
elu ise on piisavalt para, et sellest rääkida
Postitused: 6
Teemad: 2
Liitus: Nov 2021
Tiitel ütleb otseselt et teema sisu puudutab ainult vana sugupõlve, arvan siiski et siin tohib ka noorem sugupõlv vestlust arendada?
30-11-2021, 05:08
(Seda postitust muudeti viimati: 30-11-2021, 05:10 ja muutjaks oli lumm.)
teemaalgataja kirjutas:
Inimlikkus, kogemused , need on on asjad, mis elule värvi annavad. Offtopicud akadeemilstes teemades linkide ja kuiva jutu vahele annavad mahlakust .
Mul on ettepanek, et siia võiks kirjutada selleks, et kirjutatu siia ka jääks. Loomulikult püüame jääda viisakuse raamidesse. Kas see nüüd nagu Para-webi prügikast peaks olema, ma ei tea . Ja koroona oleks vast ainus teema , mis minu arust oleks täiega keelatud .Sel on niigi viis lehekülge. Ja reaalis kõik kohad seda täis .
Et jah, kuna ma ise kaldun üpris tihti algteemast kõrvale, kuna mõte kargab nagu kevadine rohutirts mõttemaastiklu ringi, siis miks mitte siia oma mõtteid kirja panna .Kirjeldada mingit huvitavat seika, mis silma jäänud ...
noh minu jaoks teema nimi tuleb ilmselt sellest sellisest ütelusest:
vanaks jäänd, palju lobisema hakand.... 
kusjuures silm loeb kogu aeg teema pealkirja järgnevalt: puruvanakeste lobanurk
hehhe
(29-11-2021, 20:36 )Metal Gear Solid Snake Kirjutas: Tiitel ütleb otseselt et teema sisu puudutab ainult vana sugupõlve, arvan siiski et siin tohib ka noorem sugupõlv vestlust arendada? Nii. Kelle uuskasutaja Sa oled ?  Aga lase käia .
Lumm, algselt oli mul plaanis nimetada P(a)/(u)ruvanakeste lobanurk . Ju siis jäi kuskile jälg maha , kui Su kolmas silm selle " u sealt üles leidis ? Aga eks see " u " seal ole ka loogiliselt aretatav .Tänapäeva kiires maailmas oleks vist asjakohasem kirjutada "paravanade " Ja teise variandina tõepoolest haakub sõna " puruvanake "
Postitused: 3,469
Teemad: 16
Liitus: Aug 2010
(29-11-2021, 18:46 )Q11 Kirjutas: „..See Teema on nagu parawebi delfi, mugav ja muretu jutlemine, mulle meeldib väga..“
Jah...aga Mannu ehk on segaduses ja mõtleb „Siin nad tõepoolest ühe teema all lobisevad kõigest, ka sellistest asjadest , mis parawebi nagu eriti ei kuuluks...ühestküljest nad välja siit ei lähe...teisest küljest aga kui selline teema on alati parawebis esimene, ka nagu päris õige ei oleks...hmm...mida teha?“
Sellist lobanurka on PWs ennegi olnud. Pealkiri oli vist "Läbunurk. Muud teemad puhtaks". Elame-näeme. Praegu on hea.
6G-le meeldisid sellised absurdsemad mõttekäigud.
Võtame Valge Paberi ja teeme sellele vildikaga Musta Täpi.
Kas Must Täpp asub Valgel Värvil või Paberil?
30-11-2021, 15:18
(Seda postitust muudeti viimati: 30-11-2021, 15:19 ja muutjaks oli lumm.)
Võtame Valge Paberi ja teeme sellele vildikaga Musta Täpi.
Kas Must Täpp asub Valgel Värvil või Paberil?
täpp asub su ajus
minu tänane mõtteuit :
meie igapäevast paanikat ja ideoloogiat anna meile Delfi uudisteportaal!
Wikist:
Delfi oraakel oli vanakreeka pühamu Delfis Parnassose mäe lõunanõlval, kus inimesed käisid kogu Kreekast ja kaugemaltki saamas Apollonilt vastust küsimustele, mis neid vaevasid. Oraakliks nimetati ka vastust, mis jumalalt saadi.
Antiikajal oli Delfis maa sees lõhe. Preestritar, keda nimetati püütiaks// teadlaseks, istus kolmjalal selle lõhe kohal. Pärast Kastaalia allikas suplemist, enda pärgamist loorberilehtedega ja püha loorberi lehtede söömist istus ta kolmjalale, hingas sisse uimastavaid aure ning läks transsi. Tema nägu muutis värvi ja ta häälitses oiates ja kaeveldes. Tema silmad sätendasid ning suu vahutas ning selles seisundis tõi ta kuuldavale mõned seosetud häälikud. Preestrid/ ajakirjanikud kirjutasid tema imelikud häälitsused hoolikalt üles ning panid need värsivormi. Värsid anti Apolloni ilmutusena neile, kes olid tulnud oraaklilt nõu küsima. Värsid sõnastati nii, et neil oleks mitu tähendust.
Postitused: 8,631
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
https://www.youtube.com/watch?v=dqNNkOsHj40
Väga imelik jutt. Mis ja kuidas? Ehk USA ja venemaa kas leppisid kokku?
Postitused: 1,951
Teemad: 37
30-11-2021, 16:25
(Seda postitust muudeti viimati: 30-11-2021, 16:25 ja muutjaks oli Malandro.)
(30-11-2021, 16:10 )xcad Kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=dqNNkOsHj40
Väga imelik jutt. Mis ja kuidas? Ehk USA ja venemaa kas leppisid kokku?
Sulle meeldib neid venekeelseid videosid igasse teemasse sokutada ja kunagi ei vaevu isegi lühidalt kokku võtta mis selle video nn point on.
Peaksin sõnaraamatuga seda "väga imelikku jutu" läbi uurima ,et teada saada milles nad kokkuleppisid? Ja kas see on jälle kellegi suvalise tegelase arvamus kes oma kõhutunnet sõnadesse paneb või on tal mingeid huvitavaid andmeid ?
Kõik sinu postitatud venekeelsete videode sisu jääb minujaoks teadmata . Ei vahi neid,ei saa aru ja kui sa ei vaevu seletama siis ilmselt ei ole tegemist väga olulise jutuga.
Jah, eks väikese ülevaate võiks tõepoolest lisada videole.
Sellised väljandid videolingile „Ohoh, täitsa lõpp mis siin räägitakse!!“
„Vahi kuidas ütles“ või „No seda juttu ma selles videos küll ei usu“.
Noh...jäävad nagu liig lühikeseks...
http://seasonvar.ru/serial-27543-Territo...eason.html
Kas Maakristall ei elagi Eestis, et meile seda linki pakub ? Mina seda siit ei näe, väidab, et season on meie maa jaoks blokeeritud .
Postitused: 1,951
Teemad: 37
30-11-2021, 16:49
(Seda postitust muudeti viimati: 30-11-2021, 16:50 ja muutjaks oli Malandro.)
(30-11-2021, 16:41 )olematu Kirjutas: http://seasonvar.ru/serial-27543-Territo...eason.html
Kas Maakristall ei elagi Eestis, et meile seda linki pakub ? Mina seda siit ei näe, väidab, et season on meie maa jaoks blokeeritud .
Ma olen Hispaanias ja näen probleemideta lingi sisu.
Opera browseris on tasuta VPN olemas,saad sellega oma asukohta muuta ja vaadata lehti mida ei taheta sinu regioonis näidata. Reklaamiblokk kah poolasjalik sellel.
https://www.opera.com/
30-11-2021, 16:50
(Seda postitust muudeti viimati: 30-11-2021, 16:50 ja muutjaks oli Q11.)
„...Kas Maakristall ei elagi Eestis, et meile seda linki pakub ?..“
Jah...mul ütleb samamoodi. Kas tõesti Loksu ei ela eestis või häkkis endale lahti aga unustas lingi panemisel selle ära...
30-11-2021, 16:52
(Seda postitust muudeti viimati: 30-11-2021, 17:04 ja muutjaks oli olematu.)
https://kinobase.org/serial/148970-territoriya siit näeb probleemideta . Kuigi, ma ei tea, kui film oli unetutele, siis ka mina peale selle filmi vaatamist üldse ,agada saan . Siis olen ka mina unetute klubis .Trailer polnud just julgustav .
Muide, täna peaks Andresepäev olema . Kas mitte tuld ei tehtud selle päeva puhul? Meeldiv võimalus oksi jne põletada legaalselt. Või on mul valeinfo?
„...Meeldiv võimalus oksi jne põletada legaalselt...“
Oksi võib koguaeg põletada. Lehti ja sellist mis tossab ei tohi. No salaja võib.
Aga praegu õue minna oksi põletama? Külm ju...ja ma kardan, et need oksad ei taha eriti põleda ka. Tükk aega sussutamist...lõpuks võtad bensiini ja proovid sellega. Siis imestad, oksad ikka tuld külge ei võta aga talve puuriit põles ilusa leegiga maha.
No, ega me lehti põleta, see väärtuslik kraam ja läheb komposti. Aga oksahunnik kerkis juba peale jaani . Küll ta põleb , kus ta pääseb . Seda enam, et meil korralik lumi maas . Hommikul sai kokku kolm tundi lund lükatud . Majast eemal ka, põllu veeres . Ametlikult on täna ju vanarahval külmapäev, nagu makusagilt välja lugesin. Ja vanasti tehti suisa öö läbi lõket .
Postitused: 579
Liitus: Oct 2021
30-11-2021, 17:29
(Seda postitust muudeti viimati: 30-11-2021, 17:38 ja muutjaks oli Maakristall.)
https://rezka.ag/series/drama/35841-terr...-2020.html --- https://filmix.ac/seria/drama/145961-ter...-2020.html ---- https://kinoflux.org/60465-territorija-2020.html
... niivõrd kuivõrd kuuleb ka tšuudi sõnu-lauseid. Hiljuti jäi mujalt kõrva ( kah vene üllitis ) kuidas sõimati narvatagust rahvast ......tšudskie. Da už, tšudiki vobšem.
Mõõdukus-vastutus-tasakaal. Kolm sõna ,mis murravad jahvä impeeriumi püramiidi pitserid.
Lehed ikka komposti. Aga selle kompostiga on ka see jama, et sinna näiteks umbrohtu panna ei tohiks. Need seemned jäävad sisse ja kui siis näiteks kasvuhoonesse seda paned, kerkib seal selline "huvitav" taimestik ,mille seest tomatitaimi nagu välja ei paistagi.
Saab selle taimestikuga ka hakkama, seda enam, et meil savimuld, tuleb nii ehk naa rammu anda kas komposti või turbaga . Muidu ei kasvagi midagi. Ja taimed istutad siiski ju suurena kasvuhoonesse, tomatid tavaliselt õitsevana . Küll saab hakkama .
Postitused: 8,631
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
(30-11-2021, 17:45 )olematu Kirjutas: Saab selle taimestikuga ka hakkama, seda enam, et meil savimuld, tuleb nii ehk naa rammu anda kas komposti või turbaga . Muidu ei kasvagi midagi. Ja taimed istutad siiski ju suurena kasvuhoonesse, tomatid tavaliselt õitsevana . Küll saab hakkama . Sama lugu vaxikutega: emake maa ei võta vastu kiirgab ikka koode.  Kui kaua on ise küsimus
Postitused: 963
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
Mina tahaksin ka – kõvemat häält teha. Kui keegi solvub – on see tema enda probleem. Vaadake peeglisse ja mõelge!
Niisiis: Ma otsin inimest, või inimesi, kes jätkaks minu poolt alustatud tööd. Tundub et täiesti hullumeelne soov!
Olen vana ja mul on hooldusalune. Keda ma ei saa üle kahe tunni üksi jätta. Ma Lahendusele kuskil ütlesin, minu staatus on eris kummaline. Kunagi keerutasin ta lahti (tegin nägijaks). Mõtlesin et saan omale abilise. Tema aga keeras budismi poole. See ei ole see, mida mina vajasin. Abilisi tuli kaugelt ja üli kaugelt. Nemad aga kaotavad tee peal liiga palju jõudu et kohale jõudes midagi korda saata. Nii tuligi muretseda omale nelja jalgne abiline. Lord Bel a mi. Tema on oma tiitli auga ära teeninud. Praegu on ta juba väga vana. Ning valmistab end ette Vikerkaare maale minekuks. Ta nõudis et ma tooksin talle õpilase. Kelle ta ise välja valis. Casper on väga noor ja õpi himuline. Nad saavad suurepäraselt omavahel hakkama. (Miks küll inimesed omavahel hakkama ei saa).
Ma ei saa aru - miks inimesed ei taha midagi sellist õppida? Või on tulevikul ikkagi õigus. Inimkond ei ole nendeks teadmisteks veel valmis! Aga kui neid teadmisi ei levitata – ei saa inimkond – mitte kunagi – mitte millekski valmis.
Mida ma siis tegema pean? Kas saata kõik piiksu – ning lõpetada oma tegevus.
Olla või mitte olla – selles ongi küsimus!
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!
„...Niisiis: Ma otsin inimest, või inimesi, kes jätkaks minu poolt alustatud tööd. Tundub et täiesti hullumeelne soov!...“
Võibolla kirjutad selle kuidagi siia lahti. Noet otsid kedagi, milleks otsid, millistele parameetritele otsitav peaks vastama jne.
Parawebist leida? No ei tea. Mulle tundub, et siin on juba sellised päris tugevad Iseteadjad. Kes eriti kellegil õpetada ei lase. Loksterit näiteks...sellepeale Lokster kukuks naerukrampides põrandale. 6G tõenäoliselt lahustuks muusikasse. Q11 jookseb läbi Astraali Unenägude vahelisse alale ja hõljub seal kehatuna ja imestab Olematust, Arlich tsiteerib vaid Piiblit, Aadu vast vastab, et tal pole aega kuna õlletegu käsil...
|