•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3(current)
  • 4
  • 5
  • ...
  • 22
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paravanakeste lobanurk
Huvitav kui vaksimine muutub kohustuslikuks, mis siis saab?
Xcad, Lokster, Äikesepoiss, Q11, 6G võtavad nõuks ja põgenevad koos ära Metsa.
Eitea kas nendel üksmeel ka tekkiks ja saaksid Metsa elus hakkama?
Mannu: Eriti ei usu, kuna nad isegi Metsa minemisega ei saavuta üksmeelt ja vaidlevad toas omavahel kuidas ja millal Metsa minna...
Vasta
Rändritsikas on üprisväga loodusega kooskõlas ja kui looduse armuannid otsas, raugeb ka ritsika jaks. Ma ei saa aru, mida sa öelda tahad. Lihtsalt vaidlemise pärast pole mõtet... aur kulub vile peale.

No sa said ju aru küll.......
ja ikka väidad, et ei saanud...?
lihtsalt vaidlemise, auru kulutamise pärast???
Vasta
Vastasin siia, tõstsin mujale kuna küsijaid ei huvita pakutud sõnad vaid ainult ,,söök,,. Ja halin tõusis veel enne kui keegi jõudis posti teha.
Vasta
(28-11-2021, 07:35 )Maakristall Kirjutas: Vastasin siia, tõstsin mujale kuna küsijaid ei huvita pakutud sõnad vaid ainult ,,söök,,. Ja halin tõusis veel enne kui keegi jõudis posti teha.
No mida mina siis räägin. Kõik siin foorumis olijad näevad meeletut vaeva oma mina ülesse upitamisega. Kui temaga ei nõustuta – on ta tige. Ja tormab mitte nõustujale kallale. Väga Ameerikalik lähenemine. Probleem ei ole ju oluline – vaid see et minuga ei nõustutud - ainult see on oluline. Arutlus ei tule kõne allagi!
Vasta
(28-11-2021, 10:01 )kalldunn Kirjutas:
(28-11-2021, 07:35 )Maakristall Kirjutas: Vastasin siia, tõstsin mujale kuna küsijaid ei huvita pakutud sõnad vaid ainult ,,söök,,. Ja halin tõusis veel enne kui keegi jõudis posti teha.
No mida mina siis räägin. Kõik siin foorumis olijad näevad meeletut vaeva oma mina ülesse upitamisega. Kui temaga ei nõustuta – on ta tige. Ja tormab mitte nõustujale kallale. Väga Ameerikalik lähenemine. Probleem ei ole ju oluline – vaid see et minuga ei nõustutud - ainult see on oluline. Arutlus ei tule kõne allagi!

Jah aga kõige selle juures on kõik ju siiski oma rahvas. Ja eks meil kõigil omad muhud ja lohud vaja kanda. Vaata sellega nii, mingi osa pakutust pääseb alati ka nendeni ,kes tõesti oootavad, vajavad ja oskavad ka hinnata. ET nad siin sõna ei võta, jahhhh no kes julgeks siukses lõvikoopas üldse suudki lahti teha. Ära anna alla. Ega aitäh keegi ei ütle ega vastu pakkuda mõista. Lihtsalt nii on.
(27-11-2021, 23:40 )äikesepoiss Kirjutas:
(27-11-2021, 23:33 )Q11 Kirjutas: „...Haiguste koha pealt - indiaanlased ei omanud/pidanud koduloomi seega ei puutunud kunagi kokku paljude haigustega....“

Ainult et indiaanlaste haigusi ei uurinud keegi enne valgete tulekut ega ju? Lõpetage see lapsik loodusrahvaste elu idealiseerimine.

Minust oleks ülbe ja isekas kui ma siit viies midagi asemele ei paku.

On aasta 2-360. Äiksepoiss on maale taaskehastunud tubliks jõupolitseinikuks, inkvisiitoriks ja ajaloosisestajaks. Ta on leidnud ajakapsli ja sellest teise ilmasõja aegse foto. On tõeajastu uus maailm. Läbi ime suutis inimkond selleni sebida ja jätkas pooleliolevat. Tegevus toimub Vägise Heastimaa kubermangus.

Fotol on joru õnnetuid leiva järjekorras seismas kesk lumevaalusid. Foto tehtud vahetult peale sõda. Sunny Sonner ( päiksepõnn) alustab taaskord loengut auditooriumis. Kulmu oma kolmanda lauba kohal kirpra vedades sedastab mornilt. Jah tõesti, enne teist maailma sõda elasid euroopas kaltsakatest koopainimesed. Neil puudus siht ja eesmärk. Nende silmad kõnelevad sisemisest tühjusest. On näha et euroopas olid inimesed pidevas näljas, haiged, harimatud, arad, õnnetud. Sõjaeelsed eurooplased ei teadnud midagi kultuurist, teadusest ega humaansusest. Tõelised loomad. Vot nii. Lõpetab proffessor oma loengu, nihutades trinoklit kesk silmnägu seljal. Baltisaare kroonik on kõnelenud. Loogika vastu ei saa.
Vasta
Ei pidanudki kardinaid vahetama, lumi on maas. Kuigi vähevõitu . Aga ülalt tuleb juurde.

Te olete siin jälle "väidelnud " , ma vaatan.

Nii, räägi välja, kuidas Sina saad ühest teemast teise oma postitusi tõsta, ja veel koos pealkirjaga? Mis siin sündinud, las jääb ka siia . Kustutada ju võib, aga ümber asustamist, ilma , et siia jälge maha jääks , ei ole vaja . Las jääda .

Religioonidel on see häda, et ta paneb inimestele mingi šablooni ette, ja siis kui inimene ei suuda nendesse etteseatud raamidesse mahtuda , tekib ainult stress .See on ju kellegi teise maailmanägemus, millesse te end meeleheitlikult suruda püüate .
Äh, või mis mina sellest ka tean, ma püüan kuidagi ise hakkama saada .

Vasta
Koos pealkirjade, tulede ja viledega tõstsin ringi just aususe pärast. Oleks ju võinud ilma. No öösel siin läks aktiivseks liikumiseks. Ja oli ka ,,võngutajaid vingureid,, , kes tahtsid lajatada- krdi loks jälle ajab oma mölapidamatust igas teemas. Ma siis ennetasin natu ja tõmbasin oma urgu. Ma ka nagu püüan sõbralikumalt olla. Mulle teeb mõni kasutaja ikka kuhjaga nalja ka. Päikselisel on mõnus taktika välja kujundatud. Vaatab ,piilub.....ahhahhhh adminne pole kohal, kargab välja paneb vastu tatti, laseb natuke lugeda ja siis kustutab ruttu ära jälle ja teeb siukest magava kõutsi nägu- ohh ma nii nunnu ja tore. Vaprusevärinad on lahinguarmidestki uhkemad kanda. Koomika mulle meeldib. Mulle väga meeldib jälgida neid peidetud ,,vastutatti,, mängusid. Lõbus . Rahvas on hakanud sõnaväge kasutama.
Ma avastasin prägast venemaa tuleproovi. Juba esimesed minutid olid sedavõrd koomilised, et ma kaon siit jalust vist hulgemaks ajaks. No mihke klounitsirkus uehh. https://kinoflux.org/9139-bitva-ekstrasensov-2007.html
Vasta
See „selgeltnägijate tuleproov“ üks meelelahutuslik sari ongi. Stsenaarium on ette kirjutatud ja mööda seda rada läheb. Võibolla viga on selles, kui inimene vaatab mingit õudusfilmi, siis pärast saab aru, et see oli film. Aga selle saate puhul mõni ehk peab seda kõike tõeks, hakkab ettekujutama ja kartma.
Meenus see nali (Mannu vist postitas), et laps nutuse häälega emale „Emme ma kardan üksinda magada“
Ja ema lohutades vastas „Ära karda, sa ei ole ju üksinda. Voodiall on kole koll ka“

A kes koguaeg kustutab? Kes see Päikseline on?
Vasta
OO, ma olen suisa 6 seasonit maha maganud .

Vasta
„..Sotsiaalmeedias avaldatud kirjavahetusest nähtub, et rahandusministeeriumi portfoolio haldaja Eno Astok küsib LHV pangalt, kas neil on kavas piirata SAPTK poolt avatud Elvis Braueri annetuskonto kasutamist või see üldse sulgeda ning kas pank peab sellise konto olemasolu eetiliseks...“

Mõistlikum oleks asju üldse ilma pangata ajada. Milleks mingit „vahetalitajat“ vaja.
Elvis Braueril peaks olema üks ämber lihtsalt...ja inimesed tulevad ja panevad sinna raha.

„...Noh näiteks kasutaja Naut tuleb esimesena meelde...“

Nauti pole jah enam...Ärkajas ka mitte. Kadus nagu tina tuhka.
Ma väga loodan, et Tal midagi hullu ei juhtunud.

„Vat minul tekkis nüüd Maakristalli poste lahates arusaam, et ainult lõbu ja provotseerimise nimel ei hakka ju keegi nii suurt vaeva nägema. Ma võtan müsi maha Maakristalli sõnaseadmisoskuse koha pealt, aga ideesid ja sõnumeid mina ei suuda leida.“

Kui Loksteril on Mao-nakkus, siis ta lihtsalt ei saa sellele vastu ja paneb oma mõttejutu otse ka kirjapilti.
Vasta
(28-11-2021, 17:40 )Q11 Kirjutas: „..Sotsiaalmeedias avaldatud kirjavahetusest nähtub, et rahandusministeeriumi portfoolio haldaja Eno Astok küsib LHV pangalt, kas neil on kavas piirata SAPTK poolt avatud Elvis Braueri annetuskonto kasutamist või see üldse sulgeda ning kas pank peab sellise konto olemasolu eetiliseks...“

Mõistlikum oleks asju üldse ilma pangata ajada. Milleks mingit „vahetalitajat“ vaja.
Elvis Braueril peaks olema üks ämber lihtsalt...ja inimesed tulevad ja panevad sinna raha.

Pank võtab sealt oma osa, ja ei maksa unustada, et igasuguste annetuste pealt läheb tulumaks ka .

Vasta
Ah tulumaks ka koguni?
No sellepärast ma soovitakski ilma pangata asju ajada ja tööriistapoest suur Ämber osta...Smile
Lumm:"lahendused pakub lahenduseks karmi tsensuuri....? "

Ma ka nagu Lahendused ettepanekuga poleks nõus. Isegi kui juhtub, et tuleb uus kasutaja ja õhinal koguaeg kirjutab...siis mõneajapärast räägib ta ennast "tühjaks"...
Vasta
Ja Ülo Kiple oli üks vaevatud hing, kelle sõnumites oli siiski tera sees, nii nagu tema seda hetkel väljendada oskas.
https://et.wikipedia.org/wiki/%C3%9Clo_Kiple

võibolla olen ma sama hull kui ülo oli, aga....no mina nokin küll tema terakesi
Vasta
Miks ta vaevatud oli? Et teised teda ei mõistnud? Ennegi on dissidente hullumajja topitud, nõukaajal oli see levinud praktika .
Vasta
Kiple kirjutas jah igalepoole, meenub, et isegi väikse lapsena jätti imedes imestasin rongijaama seinale „Haiguste Ravi“ kirjutist lugedes ja juureldes, et mida see siis tähendama peaks.
6G tundub, et valdas sellist kirjutamisstiili...Eks ma ka oskan kui ennast teatud "lainele" viin...
Mõnikord hakkavad sõnad iseenesest omavahel lauseid moodustama. See tähendab, et unefaas, kus aju "räägib" iseendaga käivitub Ärkvelolekus.
Vasta
A Sa Loksu või noh Lokster olid Vigala Sassiga isegi nagu head tuttavad?
„...ja uues kehastuses järsku saame uues paraweebis jälle kokku!...“ arutleb xcad
Jajah...muidugi Q11 on jälle juba ees.
„A kust Sa Q11 jälle siis siia tulid?“ küsib xcad imestunult.
„Mismõttes? Ma olen koguaeg Siin. Ega siis Hetk kuskile kao“ vastab Q11 haigutades.
Vasta
(28-11-2021, 23:15 )Q11 Kirjutas: A Sa Loksu või noh Lokster olid Vigala Sassiga isegi nagu head tuttavad?
„...ja uues kehastuses järsku saame uues paraweebis jälle kokku!...“ arutleb xcad
Jajah...muidugi Q11 on jälle juba ees.
„A kust Sa Q11 jälle siis siia tulid?“ küsib xcad imestunult.
„Mismõttes? Ma olen koguaeg Siin. Ega siis Hetk kuskile kao“ vastab Q11 haigutades.

Huskvarna. Ei ,ega ikka ei kao küll.
Vasta
Täna pidi kõvasti kund sadama hakkama. Saab näha, lumelabida välja võtma.
Eitea kas sellist robotlumelabidat pole? Et istud soojas toas ja labidas õues ise kühveldab.Smile

Vasta
„...Kinkige foorumile sisu ja ideid, llihtsalt argilämin ei lähe ju mitte....“

Kui argilämin ei ületa selleks spetsiaalselt tehtud teemat siis ma probleemi ei näeks.
Sa Äikesepoiss tee uus, huvitav, sisukas teema ja annadki oma panuse Foorumi arenemisele kaasa...Smile
Vasta
Äikesepoiss, kas vaimsus usu ja religiioni kujul ei tekkinud mitte seepärast, et inimestele tekkis raskusi selle argieluga hakkama saamisel ? Kõik need jubedasti vaimselt ja materiaalselt ära tõusnud, kui nad just lihtrahva seast võrsunud pole, kaotab ekstreemolukorras pea ja pahatihti ka elu, kuna igapäevane argilämin üle jõu käib .

Jumal tuleb Sul lund kühveldama ? Või ahju kütma?

Vasta
„..Kvaliteeti saab luua kvaliteetne postitaja ja kontrollida kvaliteetne sõelur. Kui palju siin foorumis seesinaseid esineb?..“

Ühte Kvaliteetset Ülekontrollija Sõelurit tean ma kindlasti kohe nimetada. See on kasutaja Äikesepoiss ise...wink

Heh...tõepoolest Äikesepoiss teeb nalja ja kustutab mõeajapärast oma postitused ära nagu Lokster mainis.
Eitea miks Äikesepoiss nii teeb?
Võibolla tal tekkivad kahtlused oma kommentaari mõttekusest? See on ohtlik Tee...sest mõneajapärast tekkivad kommentaatoril ka enda mõttekusest kahtlused.Smile
Vasta
https://t.me/s/conspiranews
Mida räägib batka testidest ja 5G droon. Kui droon ei kannata mis siis inimene peab tegema?
Vasta
Läänelik linn levib lõpuks kõikjale. Isegi hindud on laigiraha jahil maailmas esikohal. Ja võiks veel kiruda siin pikalt. Algatuseks pole siin ,,tribal,, nii metsik ühtigi. Üsna tsiviliseeritud linnarahvas. Soovitaksin siiski vaadata. Vähem kui veerand tundi. Ja teate, nad ei röögi silmad pahupidi saatanast, vaid on mures. Äkki keegi saab kannatada. Hoolimatta kõigest, on neis olemas SEE looduslapse siirus, mida läänes enam pole. Puhas, süütu ja rikkumata sisemine laps. Jah, meil suudab laps kusagil kolkas hoida mõned aastad sellist vaimu. Ja rahu, ainult rahu. Poliitika ei puutu teemasse ega ole nad pretendendid EU kodanikuks saamisel. https://www.youtube.com/watch?v=oAb26NkUz2c
Vasta
Ma pole kunagi fännand eriti metalit, ehk on asi vanuses, ja muidugi ka lapsepõlves . Mulle meeldib klassika, ja ma ei saa sinna midagi parata . Mingi ilu peab asjal olema. Selles suhtes olen ma küll snoob. Samas ma ei kuula igasugust klassikat .
Ja laps on kindlasti igas inimeses veel olemas. Ta lihtsalt ei ole lapsega oma sees kontakti saanud .

Teine asi : eks seda last tahetakse varjata ka, mitte igaüks ei pea nägema, kui see hingeuks irvakil on .
Vasta
"...Ole täitsa, käi üks trett ülehomses ära ja saada mulle lotonumbrid. Mul peapotti polegi vaja. Pane mulle privasse viis numbrit, sellest jagub. Ma teen selle eest sulle laari õlut jõuluks!
Pea siis meeles. Viking loto!
Ära avalikult siia pane, muidu jääb võit liiga lahjaks. Saada privas...."

Jah...ma ka telliksin neid õigeid lotonumbreid. Pane mulle ka privasse, mis siis, et Aaduga peavõitu jagame. Ega siis sellest jätkub ju meile mõlemale...wink
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3(current)
  • 4
  • 5
  • ...
  • 22
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: