Postitused: 763
Teemad: 6
Liitus: Dec 2018
(15-07-2020, 17:59 )äikesepoiss Kirjutas: Igavik on armunud aja saadustesse. Kuidagi ei tahaks uskuda, et "Kõrgema Mina maailm" on vaesem kui "madalama mina" maailm.
Igavik on armunud? Oo, see oli ilus metafoor. : )
Väidetavalt on sellessamas Ärkamises vähemalt esiotsa tõepoolest justkui alaline armumise tunne sees. Armunult me aga oleme reeglina armulised ja avatud, me ei pabla tühjatähja pärast, ei karda suurt midagi ning tajume pidevat head energiat meid kandmas.
Aja saadused on aga mateeria võrratud avaldusvormid ja ka oma ajutisuses eraldamatud ajatuse nägemusest. Mh?
Vaesem/rikkam? : )
Ei tea. Ühel juhul (vähemalt siinses kehastuses) on üks planeet, teisel juhul kogu Universum. Hehee.
Ja mingil põhjusel ka minu see
Kõrgem Mina eelistas nimetust Teejuht. Lisaga, et pole tegelikult ei kõrgemat ega madalamat, on ainuke.
No see "Mina" siis.
... parema kogemuse saamiseks palun lülita oma teadvuses blokeerija välja
Ok, uuesti:
Igavik on armunud aja saadustesse? Oo, see on ilus metafoor.
Ära siis vastandu.
Võimalik, et siin mul polegi mingit positsiooni.
Positsioon eeldab justkui staatikat.
Minu huvis on aga liikumine oma dünaamikas ja toimetes.
Kampsunid, lõngad, sokid... see kõik on siiski vorm.
Mateeria misiganes väikseim osa on aga niiehknaa igaviku laps. Ei teagi, kas sellest tulenevalt just tema, (see lõng või sokk) siis pürib sinna igavikku või igavik lihtsalt tõmbab.
Võimalik, et see tõmme on hoopis vastastikune.
Postitused: 967
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
16-07-2020, 13:35
(Seda postitust muudeti viimati: 16-07-2020, 13:40 ja muutjaks oli kalldunn.)
Kirjutaksime selle aktsioomi hoopis nii:
Igavik on energia liikumine ja muutumine ajas – algusest lõpu – ja lõpust alguse poole.
Märk lõppmatus.
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!
Postitused: 2,220
Teemad: 39
Liitus: Apr 2011
(15-07-2020, 17:59 )äikesepoiss Kirjutas: Igavik on armunud aja saadustesse.
Analoogia1: Igavik=latt vorsti, Aegruum=õhuke viil vorstilatist .... Igavikus on neid "õhukesi vorstiviile" liiga palju koos, ning vorstilatt kaotab arusaamise selllest, et ta koosneb õhukestest vorstiviiludest.
Analoogia2: Pipi Pikksuka soov "kõik arstirohud üheks super-rohuks kokku segada" oleks Igaviku analoogia - kuid eraldiseisvad arstirohud oleks Aegruumi analoogia .... mingi konkreetne arstirohi üksinda on tugev/tõhus ühe kindla haiguse suhtes - kõik arstirohud kogumina on nõrgad, kuid suudaks mistahes haiguse seljatada.
Postitused: 117
Teemad: 4
Liitus: Nov 2012
17-01-2021, 14:37
(Seda postitust muudeti viimati: 17-01-2021, 14:41 ja muutjaks oli selgus.)
Lugesin Nauti postitatud Irina Podžorova juttu (Postitus: #184).
Huvitav, et mõiste kaksikleek oli tundmatu talle (tema kuraatoritele).
Isegi olen mõelnud, kas kaksikleek kui ideaalne kaaslane või ülim suhe pole mingi globalistide kokkukeeratud muinasjutt vaimse inimese tasalülitamiseks.
Et on küll olemas selline äärmiselt ligitõmbav hingekaksik, aga see on nagu peegelpilti armumine või oma saba tagaajamine.
Muidu võiksid olla valgustööline ja Maal mingit probleemi lahendada, aga siis jääd kinni oma teise poole jahtimisse.
Levinud käsitlus kaksikleekide kohta on kirjas siin:
https://annitriin.blogspot.com/2017/01/k...kleek.html
Postitused: 1,113
Teemad: 90
Liitus: Oct 2004
(13-07-2020, 14:44 )äikesepoiss Kirjutas: (13-07-2020, 13:54 )kalldunn Kirjutas: Kuidas selgitada kellekile midagi nii et ta sellest aru saaks, kui selle inimese mõistus on puhkusel? Olen oma kirjutistes liigagi konkreetselt nähtusi selgitanud. Aga see ei jõua kellegini. Mida rohkem pada aetakse – seda tehtum sa oled. Murfi seadus. Tõde ei vaja keegi. Kahjuks!
Natuke keeruine sõnakasutus sul. Võibolla peabki siit otsima põhjusi?
Kuskil aetakse pada aga Sina oled seepärast tehtum? Kes Sina?
Ma pean und pühaks. Magavale inimesele midagi seletada? Raputada on vaja. 
Raputamine võib kaasa tuua laksu mööda molli

Las me magame. Magamine on selles sünges, põrgulikus universuminurgas tihti ainus moodus, mille abil siin eksisteerimist endale kuidagi talutavaks muuta. Ärgata ja paradiisi otsida jõuab ehk mõnes paremas kosmosesfääris. Siin paradiisi ei ole.
Postitused: 42
Teemad: 1
Liitus: Jan 2007
Paradiis on sinus eneses. Kui ei leia seda siin ei leia seda ka kusagil mujal. Vaata sügavale endasse. Ära hinda enda ega teiste tegevust, ole väljapool seda.
Rõõm ja heaolu kerkib esile enese seest.
Postitused: 8,639
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
Mida mõelda teejuhi all? Kas alateadvust, unenäo emissari CC käsitluses, või surma vasaku õla taga, unenäojoonistajat. Eelmisel ööl kohtasin õpetajaga, targaga, kes oli tõesti vasaku õla taga ja vahel ka nägin teda. ~70-ne pika valge habemega mees ehk targa arheotüüp. Ärgates kirjutasin põhipunktid üles, kestust on raske hinnata, sest unenäos aeg on teine aga umbes tund või natuke rohkem-vähem. Nagu arvata midagi tõeliselt uut teda ei saanud....ehk enamus oli ennegi teada. Uut niipalju, et küsimuse peale kuidas siin läheb oli lakooniline vastus: kõik kiireneb, see mis pidi tulema 3-4a. pärast tuleb 3-4 kuu pärast. Kerrot mainis samuti, et miks küsid kui oled vaadanud?
Postitused: 1,090
Teemad: 14
Liitus: Mar 2019