•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 104
  • 105
  • 106(current)
  • 107
  • 108
  • ...
  • 169
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
See suur ja mõistetamatu Venemaa!?
Hiina on ka momendil vene liitlane,või teeskleb seda kuniks see kasulik on.Indiaga on ka suhted soojad nagu BRICSi kohtumisel näha oli.Hiina + India = 2 miljardit inimest.Arvestatav jõud.
Keegi teab,mis kokkuleppeid BRICSil tehti või mida seal arutati?Eile natuke sirvisin aga midagi olulist silma ei hakanud.Millest nad täna rääkisid,seda pole jõudnud uurida.
India ja Pakistani suhted on pingelised ja Venemaa tundub Indiaga koostööd tegevat.Mingi relvatehinguga nad hakkama said.
Hiljuti postitasin siia foorumisse CIA nägemuse maailmast aastal 2020.Seal oli mainitud,et Indiast saab maailma uus superjõud.

Ok lugesin natuke juurde ja lisan ka siia.Wikipedia järgi 2015 aasta seisuga oli BRICSi populatsioon 3,092,894,322.
Tänavusel BRICSil osales ka BIMSTEC (Bay of Bengal Initiative for Multi-Sectoral Technical and Economic Cooperation),kelle liikmesriikideks on Bangladesh,Bhutan,India (see ühendav link kahe liidu vahel) ,Myanmar,Nepal,Sri Lanka ja Tai.

BRICSi liikmeks astumiseks on huvi näidanud Afganistaan, Argentiina, Indoneesia, Pakistan, Türgi, Egiptus, Iraan, Nigeeria, Sudaan, Süüria,Bangladesh ,Kreeka.
Ametlik leht,kus on postitatud vähevõitu infot.Korduma kippuv teema on terrori vastu võitlemine,milles nad süüdistavad Pakistani valitsust.Paki moslemid lasevad Indias hindusid õhku.Asi on naljast kaugel,pinged on laes ja kuhu aga vaatad ja tundub ,et läheb globaalseks madinaks ja mitte väga kauges tulevikus.
http://timesofindia.indiatimes.com/india...778175.cms
Vasta
Muide, natukene intriigi.
Putini kõne ajal kustus saalis valgus. Fotoaparaat tegi pildi samal hetkel. Seda pilti töödeldi hiljem, et näha mis poolpimedas pildile jäi.
Originaal on väidetavalt peaaegu väga tume. Aga siin pildil on minu meelest ehmund vend: https://pbs.twimg.com/media/Cu5pr59WcAQGvBL.jpg
Vasta
Moderaator,kustutage see postitus,kuna see on mõeldud ainult kasutajale positiivne,kelle postkasti limiit on täis ja kellele ma ei saa kahjuks vastust saata ja muud moodi ei oska sellest märku anda.Vabandust.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=kNbG0GuhSFA
Mälu värskenduseks - oli juba täna lausa aga mõnedele ON vaja meenutada mida liberastliku maailmavaate toetamine - ka kaudne ehk kui lihtsalt uskuda nende LOODUD võlts ajalugu mida siin kasutaja togli mõned postid tagasi nii ilmekalt näitas.

Positiivne - mida see pilt näitab? Inimene ehmus kui saalis kustus valgus? Ajas silmad suureks, et paremini näha? Näita mulle ÜHTE riigijuhti kes sellises situatsioonis ei ehmuks? Sinu poolne vene-viha on muutunud patoloogiaks ja sarnaneb (näiteks aga mitte ainult) ajalehe NewYorkTimes'i juudiliberastide mölaga kes igas momendis, igas pildis mida nad Venemaa kohta näevad OTSIVAD midagi negatiivset ja kui EI leia siis MÕTLEVAD välja. https://www.youtube.com/watch?v=kNbG0Guh....com/watch?v=kNbG0GuhSFA

Ja need USA "vastastiku kaitse" lepingud - on sul üldse kopikatki aimu, kuidas need on saavutatud? Siin samas foorumis oli mingi aeg tagasi esile toodud (ei otsi hetkel seega parafraseerin) "Majandusliku mõrtsuka pihtimused". Kuna sul tundub, et on haugi mälu siis aitan kaasa - seal on juttu mehest nimega Perkins kes räägib kuidas teda saadeti erinevate valitsuste juurde ja kes andis siis valida - kas riik kuulutatkase terroristiks ja saabuvad kohale CIA "relvavennad" kes tapavad ja destabiliseerivad või kirjutavad need riigid alla lepingud USA-ga tollele kasulikel tingimustel.

Peaks nagu olema siin para-weeb kuhu peaksid kokku tulema natuke teravamad pliiatsid aga enamus tundub haugi mäluga lambad kes korrutavad Toompea-Kadrioru laulu pimesi. Ülejäänud kes siin vanasti mõistlikumalt postitanud on pole suutnud seda kurnavat keskpärasust taluda ja on siit lihtsalt kadunud.
Ehk siis paraweeb mis nime järgi peaks nagu edendama keskmisest paremat ja laiema põhjalist mõtlemist on muutunud uhke nimega delfiks...
Vasta
Tytoke, ma tahan oma postitusega küsida, et kui sul on mitu sellist kaitselepingut ja kui nad on on sinu külje all, siis ehk on mõeldav, et sa surusid neile peale oma "sõpruse". Ent kui neid on palju rohkem siis peab ehk sinul leiduma mingeid positiivseid omadusi, mis sinu vastu huvi äratab. Vastastikkuse kaitse lepingutele ja baasidele eelnevad küllalt põhjalikud läbirääkimised, küllalt pikk protsess.
Tytoke kas sa tead, et 2017 rakendub venemaal kriminaalkaristus paranduslik tööna? Oled kursis?
Vasta
(17-10-2016, 08:07 )positiivne Kirjutas: Tytoke kas sa tead, et 2017 rakendub venemaal kriminaalkaristus paranduslik tööna? Oled kursis?
Jah sügav mure Venemaa pärast vaatab su postitustest vastu.
Kahjuks ei näe muret Eestimaa pärast ja muu maailma pärast.
Miks peaks kedagi huvitama Venemaa seadused? Kas plaanid Venemaale elama minna või eladki juba seal?

Vasta
siis oleks see ju OT kas sa ei leiaNofre? Ma olen selle temaatika valinud isiklikel põhjustel ja mitte vihast Venemaa vastu Laugh Kas Veller vihkab Venemaad? Või Navalnõi, või too sillal hukatud poliitik? Kas too ka vihkas Venemaad?
Putini pildi postitamisse palun suhtuda kergemalt. Vahepalana Putini jõumehe kultusele. Smile
Vasta
Pidasin silmas teisi teemasid. Selle teemaga paralleelselt kulgevaid teemasid. Ei näe sind nendes kuskil südant valutamas. Ja vastuvõetavate seaduste pärast muretsemast. Mis vihkamisest sa räägid? Mõtlesin, et armastad Venemaad. Muretsed ju selle riigi pärast rohkem kui meie oma riigi pärast.
Vasta
(17-10-2016, 11:17 )Nofretete Kirjutas: Muretsed ju selle riigi pärast rohkem kui meie oma riigi pärast.

No see ei ole päris tõsi. Nofre. Mõistad. Foorumi formaat on siin selline, et saab sõna võtta ja panustada südamelähedasel teemal. Teemasid on mitmeid. Ma panustan seal, kus ma tunnen teemat või olen satunud mingile infokillule, mis võib teemat rikastada.

Paraküsimustes ma ei oska eriti kaasa kõnelda - ainult isiklikult kogeda ja areneda lugedes teiste kogemusi ja tähelepanekuid. Aga oma vähese vaimse võimekuse ja madala ärkamistaseme juures ma hooman enda arvates küllalt täpselt, millal nõiatarid ja mingite sarnaste aga küllalt ähmaste ambitsioonidega inimeste väiksed minad hakkavad domineerima. Ma olen enda vastu sama kritiline ja seepärast jaksu ja oskustmööda kustutan oma väikluseavaldusi - tahan öelda et siin postitamine on minu jaoks protsess, minu oma arenguprotsess ja ma püüan selle teha kaasteelistele võimalikult vähetülikaks.
Vasta
(17-10-2016, 05:20 )Tyto Alba Kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=kNbG0GuhSFA

Positiivne - mida see pilt näitab? Inimene ehmus kui saalis kustus valgus? Ajas silmad suureks, et paremini näha? Näita mulle ÜHTE riigijuhti kes sellises situatsioonis ei ehmuks?

Ja need USA "vastastiku kaitse" lepingud - on sul üldse kopikatki aimu, kuidas need on saavutatud? Siin samas foorumis oli mingi aeg tagasi esile toodud (ei otsi hetkel seega parafraseerin) "Majandusliku mõrtsuka pihtimused". Kuna sul tundub, et on haugi mälu siis aitan kaasa - seal on juttu mehest nimega Perkins kes räägib kuidas teda saadeti erinevate valitsuste juurde ja kes andis siis valida - kas riik kuulutatkase terroristiks ja saabuvad kohale CIA "relvavennad" kes tapavad ja destabiliseerivad või kirjutavad need riigid alla lepingud USA-ga tollele kasulikel tingimustel.

Ehk siis paraweeb mis nime järgi peaks nagu edendama keskmisest paremat ja laiema põhjalist mõtlemist on muutunud uhke nimega delfiks...

Niisugune on paraku ühe postitaja arvamus. Näita edaspidistes postitustes, et para-web ei ole muutunud delfiks. Süvene ka teistesse poliitikat käsitlevatesse teemadesse. Ära ole maailma nägemises ühekülgne.
Vasta
Vaata kes räägib, ise peale Delfi ,Postimehe ja Mõistatuslike Faktide midagi muud tsiteerida ei oskagi.
Vasta
Nofreke, teen mis suudan, et para-web ei muutuks delfiks. Loodan et mitte mina üksi.
Vasta
Togli, sellest nimekirjast on poolakad, sakslased, rootslased taanlased välja jäänud.
Vasta
(06-12-2014, 14:28 )Digitaria Kirjutas: Raske see eestlase elu. Jookseb eemale venelasest, vastu demokraatiale, aga näe Maa raisk pöörab ennast ida poole. Jookseb nagu mööda liikuvat linti, võhm on väljas, ikka jookseb päikesele järele, loojangu poole. Maakera on ümmargune, kui piisavalt kiiresti joosta, siis võib olla saabki näha kuidas venelane tema ees lidub ja tunda rõõmu, et näe kardab.
Äkki tasuks seisma jääda. Vaadata mida toob öö. Hämaruses on varjud paremini näha.
Euroopas on rahvusriigid sisuliselt juba hävitatud. Nüüd on järg Venemaa käes. Ei ole jäänud enam rahvusi on veel vaid järjest vähenev valge rass. Katsuge sündmusi vaadata sellelt tasandilt. Võib olla keegi siin olijatest saab aru mida ma mõtlen.
See pidev venelaste vihkamine ei tee eestlasi paremaks kommunistidest, terroristidest ja kõigist ülejäänud istidest.
Ikka saame aru, mida sa mõtled. Ja isegi nõustun sinuga. Ja ei vihka kedagi.

Vasta
Kus Digitaria näeb venevihkamist? Siin Eestis elavad venelased eestlastega kõrvuti. Oeh aga läheb jälle jamaks vaidluseks.

Argumenteerige vastu, selgitage ühe või teise väite tagamaad aidake mõista selle sisu, kui te ei ole sellega nõus. Venevihkamise süüdistus on demagoogia. Vene meedias esineb seda piisavalt et peaks oskama juba ära tunda.
Vasta
Nofretete, Teie vastus teeb Teile tõesti au.
Vasta
(17-10-2016, 14:19 )Nofretete Kirjutas:
(06-12-2014, 14:28 )Digitaria Kirjutas: Raske see eestlase elu. Jookseb eemale venelasest, vastu demokraatiale, aga näe Maa raisk pöörab ennast ida poole. Jookseb nagu mööda liikuvat linti, võhm on väljas, ikka jookseb päikesele järele, loojangu poole. Maakera on ümmargune, kui piisavalt kiiresti joosta, siis võib olla saabki näha kuidas venelane tema ees lidub ja tunda rõõmu, et näe kardab.
Äkki tasuks seisma jääda. Vaadata mida toob öö. Hämaruses on varjud paremini näha.
Euroopas on rahvusriigid sisuliselt juba hävitatud. Nüüd on järg Venemaa käes. Ei ole jäänud enam rahvusi on veel vaid järjest vähenev valge rass. Katsuge sündmusi vaadata sellelt tasandilt. Võib olla keegi siin olijatest saab aru mida ma mõtlen.
See pidev venelaste vihkamine ei tee eestlasi paremaks kommunistidest, terroristidest ja kõigist ülejäänud istidest.
Ikka saame aru, mida sa mõtled. Ja isegi nõustun sinuga. Ja ei vihka kedagi.

Viimasel ajal pannakse reaalsuse nägemine ja sellest vigade leidmine vihkamisega ühte patta.
Vaja seda neil kes kõiki neist -iste oma huvides kasutavad ja ka nende loojatena kirjas.
Ei ole kahjulikumat, hullemat ja ohtlikumat inimest kui see kes kõikidesse heatahtlikult suhtub.
(17-10-2016, 12:34 )Nofretete Kirjutas:
(17-10-2016, 05:20 )Tyto Alba Kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=kNbG0GuhSFA

Positiivne - mida see pilt näitab? Inimene ehmus kui saalis kustus valgus? Ajas silmad suureks, et paremini näha? Näita mulle ÜHTE riigijuhti kes sellises situatsioonis ei ehmuks?

Niisugune on paraku ühe postitaja arvamus. Näita edaspidistes postitustes, et para-web ei ole muutunud delfiks. Süvene ka teistesse poliitikat käsitlevatesse teemadesse. Ära ole maailma nägemises ühekülgne.

Tänan loomulikult vihje eest aga...
Kui sada lolli arvavad, et pilved koosnevad suhkruvahust ei tee seda veel tõeks.
Oli ka ju vaid üks poiss kes julges ütelda, et kuningas on paljas!
See siin on vaid üks külg - väikene ja isegi väga väikene külg.
Vasta
(17-10-2016, 00:14 )Malandro Kirjutas: Hiina on ka momendil vene liitlane,või teeskleb seda kuniks see kasulik on.Indiaga on ka suhted soojad nagu BRICSi kohtumisel näha oli.Hiina + India = 2 miljardit inimest.Arvestatav jõud.
Keegi teab,mis kokkuleppeid BRICSil tehti või mida seal arutati?Eile natuke sirvisin aga midagi olulist silma ei hakanud.Millest nad täna rääkisid,seda pole jõudnud uurida.
India ja Pakistani suhted on pingelised ja Venemaa tundub Indiaga koostööd tegevat.Mingi relvatehinguga nad hakkama said.
Hiljuti postitasin siia foorumisse CIA nägemuse maailmast aastal 2020.Seal oli mainitud,et Indiast saab maailma uus superjõud.
Meeldivad infot jagavad postitused. 2 miljardit inimest on tõepoolest arvestav jõud... Tahaks ka teada, mis kokkuleppeid BRICSIL tehti? Keegi on ehk jõudnud järgi uurida?

Vasta
(17-10-2016, 10:34 )positiivne Kirjutas: siis oleks see ju OT kas sa ei leiaNofre? Ma olen selle temaatika valinud isiklikel põhjustel ja mitte vihast Venemaa vastu Laugh Kas Veller vihkab Venemaad? Või Navalnõi, või too sillal hukatud poliitik? Kas too ka vihkas Venemaad?
Putini pildi postitamisse palun suhtuda kergemalt. Vahepalana Putini jõumehe kultusele. Smile
Velleri kohta ei oska öelda, aga Navalnõi on kahtlemata USA agent, nagu oli seda ka too sillal hukkunud tegelane. Üldse on seal Venemaal veel palju MI-6 ja CIA mõjuagente, eriti salajalisi agente, vaja oleks kindlasti teha puhastusi imperialistlikest agentidest, sest kui hakkab pihta sõda, siis on need mõjuagendid pinnuks silmas. Ma pean väga hukatuslikuks seda, et seda seni ei ole tehtud. Muide, Augustinus võrdles riiki inimese kehaga, ning mõnikord on vaja lasta kehast välja verd, kuna see parandab keha tevislikku seisundit.
Tuletame meelde ka neid kuulsaid 1937-1938 puhastusi, mida ka teiste hulgas Viktor Suvorov alias Vladimir Rezun on hästi seletanud kui väga vajalikku, mis oli suureks tagatiseks, et 1941-1942 aastail riik kokku ei kukkunud, kuna eelnevalt oli tehtud ära korralik puhastus, milles likvideeriti kahjulik element, kaasaarvatud kõik need tuhhatseviskid, jakirid, blücherid, rääkimata buhharinitest, kamenevites ja teistest lurjustest. Ja on teada, et Goebbels kahetses 1945 aastal, et Hitler ei teinud puhastust enne sõda, taibates, kui ettenägelik oli Stalin, teostades päästeoperatsiooni. Ja ärge hakkage siin jahvatama, et Viimne Roomlane on verejanuline, ei ole, ma lihtsalt esitan ainult fakte ja tõde, mida on tehtud läbi ajaloo ja mida teoreetiliselt arutledes võidaks ka edaspidi teha.
Vasta
Kui te tahate teiste inimeste elu piirata ja halvemaks teha kitsarinnaliste reeglite, kommete ja rahvuslikuse nägemusega tõrjudes teisi ühiskonnast eemale, karistades ja sunniviisiliselt ümber õpetades kui nad teie moodi ei ole ja teie reegleid ei järgi, siis te ei kanna endas head energiat ning vabadusi ja võrdset suhtumist näinud inimesed võtavad kätte ja muudavad teie unistuste rahvusriigid kõigile (jah, kõigile mitte ainult teie unistuste järgijatele) rohkem elamiskõlbulikuks. Seda näitab ka Eesti lahkulöömine Venemaast (NSVL'ist) ja ühinemine Euroopaga ning maailma üldine suund avatuse ja võrdse kohtlemise mitte Põhja-Korea suletuse ja karmi käe ning liidri suunas. Ehk siis milleks kogu aeg hävitamsie tasandil elada ja läbi selle kõike vaadata kui on võimalik ka muudmoodi maailma näha?

Ja ei ole mõtet samastada venelasi vene valitsuse ja riigiga ning öelda, et kui Venemaa suunas tehakse kriitikat, siis vihatakse venelasi.
(17-10-2016, 19:57 )Viimne Roomlane Kirjutas: Ja ärge hakkage siin jahvatama, et Viimne Roomlane on verejanuline, ei ole, ma lihtsalt esitan ainult fakte ja tõde, mida on tehtud läbi ajaloo ja mida teoreetiliselt arutledes võidaks ka edaspidi teha.
Ikka veel valitseb mõtteviis, et riigi ja valitseja hüvanguks tuleb vahel rahvast vägivallaga mõjutada või kasvatada. Ja mõtteviis, et mina olen see õige inimene ja kõiki teisi on vaja vägivallaga minu piiridesse suruda, sest muidu tunnen ma ennast erinevate inimeste keskel ebamugavalt. Kus on mõistus, et teistega rääkida või osatakse seda ainult vägivaldsetel ja omakasu eesmärkidel kasutada?
Vasta
Tahaks teada, mis kokkuleppeid BRICSIL tehti? Äkki sa kage oskad vastata?
Vasta
(18-10-2016, 10:09 )Nofretete Kirjutas: Tahaks teada, mis kokkuleppeid BRICSIL tehti?
Ametlike, salajasi või järeldatuid?
Vasta
Lihtsalt seda, et, mis kokkuleppeid BRICSil tehti või mida seal üldse arutati.
Vasta
Kosmose teemal, bioloogilise ja keemiarelva keelamise konventsiooni väljaarendamisest, "контртерроризм" - vastuterrorismist Smile , "suletud formaadis" USA välispoliitikast ja Moskva positsioonist (isiklikult arvan, et see oligi peamine põhjus BRICS-i toimumiseks), sotsiaalsest temaatikast.

Rjabkov (Vene asevälisminister vist) : Pole põhjust eeldada, et organisatsioon muutub välispoliitiliste küsimuste lahendamise instrumendiks...

Vene tippametnike seisukohtade avaldamise praktikat meenutades, peaks siit järeldama, et BRICS-i formaadis tegeldakse just välispoliitikaga või kasutatakse seda (BRICS-i) nii palju kui vähegi võimalik ülalminitud instrumendina.
Vasta
Mõtlesin, et ehk mingeid kaubanduskokkuleppeid, aga nüüd siia tean rohkem... Kosmosetemaatika pakub kõige rohkem huvi.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 104
  • 105
  • 106(current)
  • 107
  • 108
  • ...
  • 169
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Suur Eksitus (The Great Deception)! Arlich 1,691 390,748 23-05-2026, 23:04
Viimane postitus: Arlich
  Birminghami Kolmsilm a la Suur Vend Skarre 0 3,770 13-11-2015, 04:01
Viimane postitus: Skarre
  Ukraina-Venemaa maailmakriis positiivne 1,785 638,236 24-08-2014, 15:29
Viimane postitus: Nielander
  Venemaa kuulutas Krossi rahvusvaheliselt tagaotsitavaks Pyramid 112 63,321 23-04-2014, 11:28
Viimane postitus: Eithea
  Suur jalutuskäik xawa 4 7,122 25-07-2012, 14:55
Viimane postitus: Tarawah
  Suur raamatutepõletamine toimub juba homme! Celtic 42 28,119 23-05-2012, 19:36
Viimane postitus: nokitseja
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,127 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,112 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,087 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne