•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 80
  • 81
  • 82(current)
  • 83
  • 84
  • ...
  • 169
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
See suur ja mõistetamatu Venemaa!?
Vähemalt kaks viimast kommentaari on täielik skiso!
Vasta
Selle loomasöödast leiva tegemise juurde ka teine värske uudis.

Kaks kolmandikku Venemaa poodides müüdavast piimast osutus mitte lubatud tervislikuks tooteks vaid taimerasvade ja vee seguks, vahendas Eho Russia üleriigiliste kontrollide tulemusi.
Vasta
(27-02-2016, 16:50 )Hansee Kirjutas: Vähemalt kaks viimast kommentaari on täielik skiso!

Hinnang tähendab mida? Ja miks sa arvad seda, mida sa arvad? Ehk tuleb mõni põhjendus arutelu teemal?
Vasta
Jahh! See oli minu hinnang neile viimastele kommentaaridele ja tundub, et see vajab täpsustamist.....
Viimasel ajal ei lähe päevagi mööda , kui meie ajakirjanduses poleks mõnda parastavat artiklit teemal , kui sitt on ikka venemaal elu.
Ma ei tahagi seda sealset idealiseerida, aga See propaganda meie ajakirjanduses taotleb "vene kaardiga" vehkides meie oma
muresi-probleeme lämmatada.
Olen juba juba küsinud endalt? Millega erineb see nn."esindus demokraatia" Kuuba või Korea sotsialismist? Ikka näidatakse näpuga , et neil läheb sittemini ----Ja meie maailma vaaade on ikka väga õige.Smile.
Vat selliste arusaamade alusel ei taha ma PW -s lugeda enam ilkuvaid /parastavaid kommentaare "Posiitivselt" ja "chaos"-elt.
Nende kommentaaride eest palga maksja ei ole ole EV maksumaksja vaid- "sahker-mahker" (sh. kokaiini rahad) esindus Kentmanni tänaval.
Vana tõde: Kui naabril läheb hästi- siis tahaks ise ikka paremini toimetada..
Praegune propaganda on destruktiivne- viib mandumiseni.
Vast seda seal ookeani taga mõeldi--- Euroopa sureb ise!
Vasta
Hansee! Väga ilusti öeldud.
Vasta
Ei ole seal venemaal see asi nii hull midagi. Tõsi, asjad kipuvad allamäge minema kuid sama moodi lähevad asjad allamäge terves euroopas. Meil kaasa arvatud.
Seega pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
Veidi mõistlikum tundub valgevene seis, seal vähemalt kehtivad vanad vene aegsed standardid ja ei lasta toitu solkida nagu meil kombeks.

Vasta
(01-03-2016, 16:32 )Hansee Kirjutas: Viimasel ajal ei lähe päevagi mööda , kui meie ajakirjanduses poleks mõnda parastavat artiklit teemal , kui sitt on ikka venemaal elu.
Ma ei tahagi seda sealset idealiseerida, aga See propaganda meie ajakirjanduses taotleb "vene kaardiga" vehkides meie oma
muresi-probleeme lämmatada.

Joo nüüd üks rahustav tee Hansee. Ma ei tea ühtegi, kes teaks kedagi, kelle tuttav on kuulnud kellestki Eestis, kes saaks palka trollimise eest. Ei julge väita et selliseid ei ole. Aga kahtlen küll. Kasvõi sellepärast juba, et igasugu palgaliste ebaselgete ametite loomine vajab raamatupidamist, otsuseid, kooskõlastamisi, rahastamiskanalite määramisi jne jne - kõiki neid tüütuid ja aeglasi demokraatlikke otsustusprotsesse nii nagu ühes demokraatlikus riigis tavaks.
Eesti vajab Venemaad. Majanduspartnerina. Turuna. Ta on meie suurim naaber, kes oma ohtliku ja rumala käitumisega annab ajakirjandusele lopsakalt materjali. Ja seepärast ajakirjandus kirjutabki.
Vasta
....joo nüüd üks rahustav tee.
Sama Sulle!
Tundub , et Sa polegi ullike, Sa jagad isegi "majandust "a kõlad lollikesena"-nato trollina.
Lihtne öelda!-Loo endale ise keskond, mis oleks sõltukmatu Maailma mürast.
Kuula vaikust -see on määratlematu......
Vasta
Hanseel on õigus, Vene kaarti - erinevate nüanssidega - taotakse pidevalt lagedale oma mädapaisete varjamiseks.
Huvitav on see, et kunagi aastaid tagasi lugesin erinevatest raamatutest ja kanaldustest, et Euroopa suundub peagi kaosesse ja vaid Venemaa suudab sellest välja rabeleda ja ellu jääda.
Siis ma ei mõistnud ega uskunud seda, aga praegu tundub, et Venemaa ajab oma asju, misiganes siis, muutumatult...aga Euroopa vajub järjest enam mülkasse...nende miljonite pagulaste pärast, kes lõppematult ja väsimatult rüsivad oma "õigusi" nõudma. Euroopa vajub lihtsalt kokku, sest ega lõppematult ei saa ka raha juurde trükkida....
Ja moslemid oma kangekaelse ja keskaegse moraali ja elulaadiga lihtsalt hukutavad selle pehmo Euroopa.
Vasta
No kas teist keegi on käinud üle narva-jõe? Aga meie venelased käivad seal pea iga päev (suitse, kütust, tooraineid jne toomas). Ausaltöeldes on teispool narvat tühi tühja maad. Mitte mingit maaelu, rääkimatta õnnelikest väikelinnadest. Söötis, võsas ja mahajäetud. Muide seda teavad ka, meie venelased, sest nad käivad seal. Moskva on võimas, aga seal ei oota neid keegi ja seda teavad nad ka ise, see kontrast, mida nad näevad eesti ja venemaa vahel neid siin hoiabki. Kui nad usuks seda vene propakanalite juttu oleks nad siit ammu minema läinud. Õnneks või kahjuks on meie kõrval jaanilinn ja pihkva mis on narva kõrval nagu põhja korea ja mille vahel pole tükikestki maaelu. Ainult lagunenud külad ja võsa.

Nüüd, paljud on teist narvas käinud? Ettekujutus on kindlasti mingisest teisest eestis. Aga peale narva jõge algab midagi mide te peaksite vaatama minema.
Vasta
Chaos, kusagil sa mainisid, et sa pole eestlane, seetõttu kirjutad vigadega. Kuid seda sa peaksid ometi mõistma, et linnad, riigid jne kirjutatakse suurte tähtedega.
Teiseks tahaksin teada, kes täpsemalt on sinu jaoks "meie venelased"? Kus nad elavad jne?
Mis puutub aga vabadesse nö tühermaadesse...siis peagi on need kõige hinnatumad maalapid meie planeedil. Maailma rahvastik suureneb liiga kiiresti ja iga maalapp normaalses kliimas, kus saab söödavat kasvatada, on varsti kullahinnaga.
Venemaa just seda on. Kuigi seda VEEL ei mõisteta.
Elame-näeme. Selles või järgmises elus.
Vasta
No ise ma pean ennast eestlaseks, ma pole siin sündinud ja kasvanud. Kuna siin TEGELIKULT õigekirjast suurt miskit ei hoolita, siis laiskusest kirjutasin kiirkorras. Meie venelased, ehk eestis elavad ja sündinud venelased, kellel on olnud võimalus näha hommikust õhtuni vene televisiooni ja sealt tulevat juttu, teisalt aga näha oma silmaga mis tegelikult üle aedse juures toimub ja kuidas teleka pilt ja reaalsus pole päris sama.

Pole sinna ühtegi lehma toodud, poest müüakse piima pähe taimerasva ja vee segu. Leiba hakkatakse tegema loomasöödast, aga telekas räägib kuidas kuidas halb geiroopa mürk enam poelettidel ei ole.
Vasta
Oot, kas ma saan õigest aru, et sa pole Eestis sündinud, sa pole ka venelane...kuid tead täpselt, kui halvasti Venemaa elab ja kellel on lehmad, kellel mitte? Kes piima toodab, kes loomasööta kasutab? Kust sa sellised teadmised saad?
Vasta
(01-03-2016, 20:13 )Minaelan Kirjutas: Mis puutub aga vabadesse nö tühermaadesse...siis peagi on need kõige hinnatumad maalapid meie planeedil. Maailma rahvastik suureneb liiga kiiresti ja iga maalapp normaalses kliimas, kus saab söödavat kasvatada, on varsti kullahinnaga.
Venemaa just seda on. Kuigi seda VEEL ei mõisteta.
Elame-näeme. Selles või järgmises elus.

Venemaa suurim kaubanduspartner on Euroopa. Teisi ei ole. Teised on marginaalsed. Kui Venemaa meedia pasundab kapitalismi ja Euroop (oma suurima raha- ja knowhow allika) hävingust, siis on see mõeldud ainult oma kirjaoskamatule rahvale.

Tahan öelda et Venemaa rahvastik väheneb liiga kiiresti - nii kiiresti, et Venemaa annab enda küljest tükke rendile hiinlastele inimpõlvedeks. Kas keegi söandab arvata, et loovutatud maad saab Venemaa siis tagasi kui need on üles haritud, linnastatud ja asustatud hiinlastega?
Vasta
Nu ma olen ühe 4x4 klubi liige ja olen sealkandis hobi korras ikka päris palju ringi liikunud. Kambas on meil ka vene rahvusest inimesi. Ma oskan vene keelt, oman venelastest tuttavaid ja loen ka venemaa uudiseid.

Fakt on see, et venemaa ei toida ise oma rahvast ära, aga siin nostalgitsetakse kolhoosikorra üle "kuidas ikka siis põllumajandus töötas" unustades tühjad poeletid.
Vasta
(01-03-2016, 20:33 )Minaelan Kirjutas: Oot, kas ma saan õigest aru, et sa pole Eestis sündinud, sa pole ka venelane...kuid tead täpselt, kui halvasti Venemaa elab ja kellel on lehmad, kellel mitte? Kes piima toodab, kes loomasööta kasutab? Kust sa sellised teadmised saad?

Mina käisin Venemaal. Julgen Chaosega nõustuda.
Vasta
(01-03-2016, 20:47 )positiivne Kirjutas:
(01-03-2016, 20:33 )Minaelan Kirjutas: Oot, kas ma saan õigest aru, et sa pole Eestis sündinud, sa pole ka venelane...kuid tead täpselt, kui halvasti Venemaa elab ja kellel on lehmad, kellel mitte? Kes piima toodab, kes loomasööta kasutab? Kust sa sellised teadmised saad?

Mina käisin Venemaal. Julgen Chaosega nõustuda.

Millega täpselt? Et ta on väga rikkalik ning soodsa kliimaga maa...mida veel ei osata hinnata? Või...?

Kuhu tulevased pagulased ehk siis miljardid hiinlased, aafriklased ja lähisidalased elama tahaksid asuda...kui Euroopa kokku kukub? Eesti ja Soome soodesse või Norra ja Rootsi mägedesse?
Vaevalt.
Venemaa lihtsalt oleskleb ja mängib praegu. Kuid olen kindel, et just tema juhib tulevikku.
Mida rohkem teda halvustatakse, mõnitatakse jne...seda rohkem see tõestab tema tulevikutähtsust.
Mis muidugi ei tähenda,et ma tema agressioone ja muid vabaduste piiramisi õigeks peaksin.

Vasta
(01-03-2016, 20:57 )Minaelan Kirjutas: Venemaa lihtsalt oleskleb ja mängib praegu. Kuid olen kindel, et just tema juhib tulevikku.
Mida rohkem teda halvustatakse, mõnitatakse jne...seda rohkem see tõestab tema tulevikutähtsust.
Mis muidugi ei tähenda,et ma tema agressioone ja muid vabaduste piiramisi õigeks peaksin.

Et kui ma veel ka sülitan sinnapoole, siis ilmselt on see natukene veelgi tulevikutähtsam riik. Palun vabandust aga no tahtsin nii väga pisut õelutseda.
Riik oleskleb ja mängib? Seejärel komeedina taevasse? Selle mulinaga Putin oma rahvast tillitabki ja rahvas elab saastas ja sööb saasta ja tarbib vähem kultuuri ja muutub ühe kergemini tillitatavaks.
Sõbrake. Hüppelauaga hüppad kõrgemale ja kaugemale kui ilma hüppelauata. Telerist tangu ei tule.
Vasta
(01-03-2016, 21:10 )positiivne Kirjutas:
(01-03-2016, 20:57 )Minaelan Kirjutas: Venemaa lihtsalt oleskleb ja mängib praegu. Kuid olen kindel, et just tema juhib tulevikku.

Et kui ma veel ka sülitan sinnapoole, siis ilmselt on see natukene veelgi tulevikutähtsam riik. Palun vabandust aga no tahtsin nii väga pisut õelutseda.
Riik oleskleb ja mängib? Seejärel komeedina taevasse? Selle mulinaga Putin oma rahvast tillitabki ja rahvas elab saastas ja sööb saasta ja tarbib vähem kultuuri ja muutub ühe kergemini tillitatavaks.
Sõbrake. Hüppelauaga hüppad kõrgemale ja kaugemale kui ilma hüppelauata. Telerist tangu ei tule.

Kullake, sülita või tee, mida tahes.
Mina ei kaitse Venemaad, elan Eestis.

Aga....
Vasta
Kes seda hindama peaksid peale venelaste endi? See, et nad pole seda hindama hakanud pole kindlasti olesklemine ja mängimine, vaid on kinni kõrvade vahel. Kui viimase 100.a. jooksul pole midagi muutunud on vähetõenäoline, et nüüdki muutub.

Seda piiril elav venelane näebki.
Vasta
Eespool on olnud lugeda kaasfoorumlastelt, et Venemaa saamine juhtivaks riigiks maailmas on aja küsimus ja vältimatu asjade käik. Kas siin foorumis leidub ka nii avara silmaringiga inimesi, kes oskaks öelda, millel Venemaa tulevane tõus hakkab baseeruma? Või millisel alal Venemaa juhtivaks saab?
Vasta
Tänastest uudistest võib lugeda, et praegu ehitavad vene insenerid ülieredat "taevatähte"
Grupp vene teadlasi plaanib saata oribiidile satelliidi, millest saaks Päikesele, Kuule ja Siiriusele kõva rivaal.
Majak plaanitakse laotusesse ergama saata juba eeloleval suvel Roskosmose abiga raketil Sojuz-2. Teadlased ehitavad seda hobikorras.

http://forte.delfi.ee/news/kosmos/vene-i...d=73841507

Venemaal on palju nutikaid teadlasi.
Vasta
Ja mis selle "tähe" eesmärk on? Millist väärtust ta loob? Näitab taevas uskmatutele teed? Minu arust on maailmas kahte sorti inimesi, ühed õpivad oma ja eelkõige teiste vigadest, teised ei õpi mitte millestki, ei suuda elus midagi olulist saavutada ja on võimelised ainult vinguma, et nende tegelikes või väljamõeldud hädades on süüdi kõik muu peale nende endi rumaluse, saamatuse ja õppimisvõimetuse. Vene tänane võim esindab meil siin seda teist liiki. Õigemini on selle liigi üks kisakõrisemaid esindajaid.
Vasta
Seda "tähte" tutvustav klipp:
https://www.youtube.com/watch?v=OOg6x0fJpa8
Vasta
(03-03-2016, 17:24 )vasamasa Kirjutas: Seda "tähte" tutvustav klipp:
https://www.youtube.com/watch?v=OOg6x0fJpa8

Sisuline aspekt on olematu ja pigem mõjub naljana. Aga venelased kordavad esimese sputniku lähetamise saavutust - tolku malo no mõ pervõje. Mõjub nagu kangelasegu, mida kellelegi vaja ei ole?
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 80
  • 81
  • 82(current)
  • 83
  • 84
  • ...
  • 169
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Suur Eksitus (The Great Deception)! Arlich 1,695 404,611 18-09-2026, 14:23
Viimane postitus: Arlich
  Birminghami Kolmsilm a la Suur Vend Skarre 0 3,824 13-11-2015, 04:01
Viimane postitus: Skarre
  Ukraina-Venemaa maailmakriis positiivne 1,785 646,728 24-08-2014, 15:29
Viimane postitus: Nielander
  Venemaa kuulutas Krossi rahvusvaheliselt tagaotsitavaks Pyramid 112 64,517 23-04-2014, 11:28
Viimane postitus: Eithea
  Suur jalutuskäik xawa 4 7,221 25-07-2012, 14:55
Viimane postitus: Tarawah
  Suur raamatutepõletamine toimub juba homme! Celtic 42 28,664 23-05-2012, 19:36
Viimane postitus: nokitseja
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,169 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,150 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,136 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
3 külali(st)ne