•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 20
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petitsioon Eesti perekonna kaitseks
(13-01-2013, 18:32 )nokitseja Kirjutas: zen faran, proovime algusest peale.

Ärme päris algusest ikka proovi wink Sama teksti ei tahaks nagu kirjutada jälle. Võikski äkki alustada sealt, kust meie arvamused lahku lähevad ja see on siin:

Tsitaat:Traditsioonilist peremudelit süüdistatakse saamatuses. Joodikutest
vanemate lastest kipuvad kasvama joodikud. Üksikvanemaga peres tekivad
käitumisnihked. Samuti tekivad sagedased käitumisnihked vähemalt ühe
vägivaldse vanemaga peres. Ja nüüd Sa tuled väitma, et homoperes võib
üles kasvada normaalne. Muidugi võib! Kõikvõimalike hälvetega peredest
on kah pärit palju normaalseid inimesi. Aga kui suur osa neist?
Tõenäosus käitumishälve ellu kaasa võtta on lapsel väga suur, kahjuks
leiab see praktikas kinnitust. Homondus ei ole ainult keemiast kinni.

Esiteks pole mina isiklikult traditsioonilist peremudelit milleski süüdistanud. Traditsioonilist, siis selles mõttes, et naine, mees, laps. (Mitte: naine = sünnitusmasin + koduori, mees=tööori). Ma arvan, et enamusele sobib see peremudel väga hästi. Kas see toodab vaid normaalseid inimesi, on muidugi iseküsimus. Ega ikka ei tooda küll. Tuleb sealtki joodikuid, vaimuhaigeid, pedofiile, no midaiganes. Vanemad kusjuures võivad olla täitsa normaalsed, eksole. Ja ma arvan, et samamoodi on ka samasooliste perekondadega. Sest ei ole siiski selge, kui palju mõjutavad geenid ja kuipalju keskkond. Iga perekond ongi omamoodi eksperiment. Üks geenipudru ja keskkonnamõjud. Niisiis ma ei leia sellel baasil põhjust eelarvamuseks, nagu homode perekonnast tuleks rohkem homosid. Sama hästi võiks öelda, et no on siis vaja, et joodikud oma geene edasi annavad. Aga on näiteid küll ja küll, kus joodikute lapsed tilkagi suu sisse ei võta. Põmst ei saa ju kõigil inimestel keelata lastesaamine ja kasvatamine ära selle põhjal, et äkki võib midagi nihu minna.
Sa ütled, et homoks saamine ei ole ainult keemias kinni. Aga võib-olla ei olegi. Nt bi-d lähevad ühele või teisele poole. Kusjuures võivad korduvalt nö ümber mõelda. Aga mis sa siis nendega teed? Selles mõttes, et kasvab küll heteroperekonnas, aga näiteks noore täiskasvanuna avastab enda jaoks ikkagi midagi muud. Mismõttes heterovanemad seda takistada saavad? Kui vanemate mõju on nii tähtis, siis ei peaks heteroperekonnast ühtki homo tulema, aga ikkagi ju tuleb... Et kasvata kuidas aga kasvatad, aga igal inimesel on ikkagi oma geenid, iseloom, saatus...

Tsitaat:Ma ei tea siiani kas mõni mu praegustest või senistest kolleegidest on
homo ja mind ka ei huvita seni kuni nad seda ise ei promo. Ma tõesti
pean seda nende endi asjaks kuni nad ei tule seda minu probleemiks
tegema. Ühiskonnas praegu toimuv seda aga on.

Mis siin ühiskonnas siis praegu niiväga toimub ja miks mina midagi pole märganud? Ainuke koht, kust ma homode kohta viimase aasta jooksul olen lugenud, on siinne foorum.

Tsitaat:Homoperesse lapsendatud lapsed on vaid mõne sammu kaugusel nõukogude ühiskonna unelmast - vanemad rügavad tööarmees ja lapsed riigi hoolde võetud. Ahjaa, vaja ju ka puust ja punaseks. Seos on selline, et kui kindlust ei saa vallutada, siis tuleb see enne lõhkuda. Seda ikka saab. Nn. traditsiooniline peremudel on liiga tugev hoolimata oma puudustest ning ainuke kindel viis sellest jagusaamiseks on ta lõhkuda või tema tähtsus väikseks muuta. Selleks lõlbavad homopered väga hästi ja siis on võimule kõik teed lahti.

Nuh, selle osa ma liigitaks paranoia hulka küll. Smile
Homosid kasutatakse ära, aga minu meelest hoopis teisel viisil kui sina seda arvad. Nimelt iga kord, kui on mingi tähtsam teema arutlusel, lükatakse ajakirjanduses ette homod, feminism, taimtoitlased, pedofiilid, loomakaitsjad, noorkommunistid, mõni staar-kesiganes... Teatakse, et rahvas läheb nende peale leili. Mingit homoparaadi lähevad "rahvuslased" munadega pilduma, aga meie kalleid riigikogulasi mitte kunagi, tõstku nood endal kasvõi tuhat korda palka. Miks küll? Ükski tänapäeva poliitik ei viitsi maailmavalitsemisplaanidega jännata. Kühveldatakse piisavalt riigiraha tasku ja siis minnakse vanaduspõlve veetma Mallorcale. Seniks aga suunatakse rahva viha enda jaoks ohutusse suunda. Et las kaklevad vähemustega.

Tsitaat:Sest mina ei saa oma palka sookvootide alusel.

Höhö, nagu mina saaks...

Kaasaja trendid on nagu liigne kehakaal - 24/7 paindlik ligipääs ja muutustele avatud.
Võtaksin põgusalt sõna hikikomoride teemal.
Jaapan on minu teada selline maa, kus lastele ei avaldata otseselt suurt survet midagi saavutada. Jaapanis lastakse lastel teha enam vähem seda, mida nad tahavad, ninig keelamisi-karistamisi tuleb ette vähe. Lapsed on väga hoitud ja neil lubatakse ennast avastada. Trikk on selles, et see, mida nad avastama peaksid, on suuresti ette näidatud.
Minu viimase aja üks põhiline uurimisobjekt, Slavoj Zizek, on toonud huvitava võrdluse traditsioonilise autoritaarse isa ning moodsa tolereeriva isa vahel. Traditsiooniline isa ütles näiteks, et sel nädalavahetusel lähed sa vanaema juurde ja kui see sulle ei meeldi, siis lähed sa ikkagi. Tolereeriv moodne isa ütleb, et sa võiksid minna sel nädalavahetusel vanaema juurde, sest ta nii väga tahaks sind näha ja sa teed talle (ja mulle) haiget, kui sa ei lähe. Minna tuleks igal juhul, aga autoritaarse isa puhul on lapsel vabadus minna vastumeelselt. Moodsa isa puhul tuleks minna ja see peaks ka meeldima. Autoritaarne ja moodne kasvatus erinevad seega selle poolest, millega manipuleeritakse. Autoritaarse kasvatuse puhul öeldakse, mida peab tegema. Moodsam kasvatus ütleb, mida peaks tundma ja siin on vabadust justkui hoopis vähem.
Jaapani kasvatus on juba ammu läinud seda teed, et lapsed on väga vabad tegema, mida nad tahavad. Muidugi eeldatakse neilt seejuures, et nad arvestaksid oma vanematega ja oleksid perekonnale uhkuseks. Laste sundimine pole aga jaapani vanematele omane. Siit ka ilmselge võimalus hikikomoride fenomeeni tekkeks. Kui kultuuris on kombeks kasvatada lapsi panustades nende heausksele soovile vanematele headmeelt valmistada ja selle nimel pingutada, siis mis juhtub kultuuri konteksti muutudes? Moodne maailm on ju jõudsalt ka Jaapanisse jõudnud ja traditsioonid on surve all. Lapsi peibutavad videomängud ja arvutid, ning vanematele meele järgi olemine, kuigi kindlasti säilinud soov, on lihtsalt kohati varju jäänud.
Mida teevad aga vanemad, kelle laps sulgub oma tuppa ja ei tule sealt enam välja. Käskida nagu ei saa, see pole sealses kultuuriruumis omane. Vanemad on siis kimbatuses ja ei oskagi midagi peale hakata lootes, et poeg võtab ise mõistuse pähe. Kuud aga venivad ja lõpuks aastad ja poeg on aina rohkem lõksus. Siis tuleb mängu ka vanemate tõusev häbi ja poja võimetus näha võimalustki, kuidas ise olukorrast välja tulla. Vanemad ei palu algul abi mitte selle pärast, et neil häbi oleks, nad lihtsalt on harjunud lootma lapse soovile nö 'hea laps' olla.
Jaapani traditsiooniline kasvatus on väga huvitav tegelikult. Ma olen kunagi mõelnud, et mis trikiga nad nii palju pingutavad ja kuidas viitsivad nii tublid olla. Nüüd võiks seda selgitada sedasi, et Jaapani lapsi ei sunnita seda tegema, neilt lihtsalt oodatakse seda ilma sundimata. Ning nad enamasti ongi väga tublid. Nad ei pinguta palju mitte selle pärast, et nad peavad, nad teevad seda selle pärast, et nad tahavad. See läheb huvitavalt kokku vaba tahte teemaga siin foorumis.
"Passiiv-agressiivne" on see sõna, mida ma kasutaksin selle jaapanliku sundimistehnika kohta.
Vähemalt selline tunne tuleb alati peale kui vaatan jaapani filme Laugh Luuakse selline pinge, et valus vaadatagi.
Muidugi võib see olla ka valearusaam, kuna ise pärit teisest kultuuriruumist.
"Passiiv-agressiivne", njah.
Ega meilgi on seda mõningal määral. Isa pole rahul oma loodutega ja mis ta teeb? Saadab oma ainsa poja ja tapab ta ära. Vot, kas nüüd kuulate mind? Huvitav armastuse demonstreerimise viis, mis paistab mingil määral toimivat.
Samas võib mul midagi kristluse olemuses tabamata jääda siinkohal.
(14-01-2013, 00:23 )Lorenz Kirjutas: "Passiiv-agressiivne", njah.
Ega meilgi on seda mõningal määral. Isa pole rahul oma loodutega ja mis ta teeb? Saadab oma ainsa poja ja tapab ta ära. Vot, kas nüüd kuulate mind? Huvitav armastuse demonstreerimise viis, mis paistab mingil määral toimivat.

See pole enam mingi passiiv-agressiivne, vaid puhta psühhopaat Laugh
Paistab, et mu katse sõnastust leebemaks muuta eelmises postituses ei kandnud vilja ja muudan selle siis tagasi tsiteerimisele vastavaks. Pole hullu ka. Parandamise idee oli suuresti selles, et olen hakanud kristlust sümbolite mänguna vaatama ja sellisena on see täiesti huvitav.
(13-01-2013, 00:35 )Linda Kirjutas: Jah. Kusjuures tagasi minevikku, kui väga mõni ehk ka ei sooviks, pole inimesel plaanipäraselt kuidagi võimalikki ilma viia. Midagi sellelähedast võiks ehk mõne katastroofi järel juhtuda, kuid ka siis mitte päriselt. Kuid mõtteviisis istub lääneinimesel see minevikuihalus küll sügaval sees, nii õhkamine vanade heade aegade järele kui ka omamoodi varemekultus. Lääne kultuur kogub ja väärtustab paljuski surnud artefakte ja teeb seda konserveerimise teel - klaasi taga vaatamiseks ja näpuga puutuda ei tohi. Elusat miskipärast ei osata näha ega hoida, karatakse kõrri kui millelegi sobimatule, kui juhtub näiteks muutuma ja erinema põlvedetagusest sisseharjunust - ehk siis ei sobi mudelisse või ei järgi ettekirjutust nõuetekohaselt.

Ja reeglina tuleb varem või hiljem keegi kes arvab,et "Seisis see Veenus 2000 aastat ilma heeringata, seisab 10 minutit heeringaga ka. Mis taga ikka juhtub."

Vabandust, et segan: http://www.postimees.ee/1102022/vatikani...guste-eest
Tsitaat: Vatikanis protesteerisid neli palja ülakehaga ukrainlannat homoseksuaalide õiguste eest, teatas meedia.

Naised kiskusid end paljaks ja hakkasid karjuma, kui paavst Benedictus XVI luges parajasti oma iganädalast palvust.

«Ole vait, homofoob!» karjusid rühmituse Femen liikmed.

Itaalia ja Vatikani politsei sekkusid siiski kiiresti ja võtsid korrarikkujad vahi alla.
[Pilt: 1522086t100hbe0a.jpg]
Nagu siit teemast võetud.Laugh

Psühhoanalüütik Erich Fromm on oma teoses "Armastuse kunst" (eesti keeles va. 1989) analüüsinud ema ,isa erinevat mõju lapse arengule.
"Ligemesega ühekssaamise iha ongi inimese kõige võimsam püüdlus.See on kõige põhimine kirg,jõud mis hoiab inimsugu koos-suguvõsa,perekonda,ühiskonda.Läbikukkumine selle taotlemisel tähendab hullumeelsust või hävingut,viimast kas enesele või teistele.Ilma armastuseta ei suudaks inimkond eksisteerida päevagi..."
Lapse esimestel eluaastatel on määrava tähtsusega emaarmastus.Emaarmastus on tingimusteta.
"Pole olemas pahategu või kuritööd mis jätaks su ilma minu armastusest,mu headest soovidest su eluks ja õnneks."
"Emaarmastus on õndsus,rahu,mida ei pea saavutama ega ära teenima...kui ta puudub siis nagu puuduks kõigel elus ilu-ning miski ei aita mul seda luua."
Aga iga päevaga muutub laps üha iseseisvamaks,Iga päevaga muutuvad tähtsamaks suhted isaga.
Isaarmastus on tingimustega.
"Ma armastan sind sellepärast,et sina täidad mu lootused,sellepärast,et sa täidad oma kohust,sellepärast ,et sa oled minu moodi."
Lõpuks jõuab küps inimene selleni ,et ta on enesele nii ema kui isa.
"Areng emakeskselt kiindumuselt isakesksele kiindumusele ning lõpuks nende süntees ongi vaimse tervise ja küpsuse saavutamise aluseks.Sellise arengu ebaõnnestumine on neurooside peapõhjus.Kuna selle teema põhjalikum käsitlemine ületab antud raamatu piirid,siis piirdugem vaid mõne lühiseletusega,et väidet arusaadavamaks muuta.
Üheks neuroosi tekke põhjuseks võib olla asjaolu,et poisil on armastav,aga kas liiga järeleandlik või siis võimukas ema ja nõrk ning ükskõikne isa.Sellisel juhul võib poiss jäädagi varasesse emakiindumuse staadiumisse ning temast võib kasvada emast sõltuv inimene,kes tunneb end abituna,kelle püüdlused iseloomustavad saajat-see tähendab,et tema tahab olla saaja,olla kaitstud ja hoolitsetud,ning tal puuduvad isapoolsed omadused,nagu enesevalitsus,iseseisvus,võime elus hakkama saada.Võimalik,et ta püüab igas inimeses leida "ema"-nii naistes kui ka meestes,kellel on autoriteeti ja võimu.Teisest küljest jällegi,kui ema on külm,tundetu ja võimukas,võib laps emaliku kaitse vajaduses isa poole ning hiljem isa asemike poole pöörduda-sellisel juhul on lõpptulemus samasugune kui eelmisel,või siis areneb laps ühekülgselt isale orienteeritud inimeseks,kellele on tähtsad ainult seadus,kord ja võim ning kel puudub võime loota või vastu võtta tingimusteta armastust.Sellist arengut soodustab võimuka,tugevasti pojasse kiindunud isa olemasolu.Kõigile neile neurootilistele arengunähtudele on iseloomulik see,et üks printsiipidest-kas isalik või emalik-peetub oma arengus,või siis(seda juba tõsisemate neurooside puhul)lähevad segi ema ja isa roll nii konkreetse ema ja isa puhul kui ka inimeses eneses.Edasises uurimise võime jõuda selleni,et teatud tüüpi neuroosid,mida väljendavad näiteks kinnismõtted,arenevad põhiliselt tänu ühekülgsele isasse-kiindumusele,teised aga,mida väljendavad näiteks hüsteeria,alkoholism,võimetus end maksma panna, elu realistlikult võtta ja depressioonid,tulevad emakesksusest."
Erich Fromm kritiseerib teravalt ka tarbijaühiskonda
"Robotid ei ole võimelised armastama...nii nagu robotid ei suuda üksteist armastada,nii ei suuda nad ka Jumalat armastada."
(14-01-2013, 10:17 )tapsix Kirjutas: Nagu siit teemast võetud.Laugh

...ka nagu siit teemast võetud?

[Pilt: 600_calgary_white_power_rally_cp_110319.jpg]

Oh, wait, siiski lihtsalt mingid suvalised ekstremistid kurat teab kust...
(ninajooned ei paista hästi välja, aga eeldan, et sirged).
(13-01-2013, 16:32 )nokitseja Kirjutas: Ok, aga selle peale tekkis küll kohe küsimus kes või mis hävitas. Kas räägiti ka sellest, mis
oli nii suur võim seal piirkonnas, mis sellega hakkama sai?

Kõigi impeeriumide ladvikud on olnud homoseksuaalsed. Värskeimad näited Hitleri-Saksa,
Stalini-Vene. Paistab, et jõu kasutamine, vägivald on väga omane sellele inimgrupile.

Peab telekat valvama või said inetist vaadata?
Ühe leidsin üles:Великие тайны №11. "Папа с Марса, мама с Венеры" (07.01.2013)
http://www.youtube.com/watch?v=iyH3sThY5iM
Teist Soodoma ja Kartaago kannibalide video ei leidnud.
See mõte et homod on vägivaldsed ja destruktiivsed on loogiline see tuleneb ilmselt nende tõrjutud ja marginaalsest seisundist ühiskonnas
aga ka ilmselgest loodus ja loomuvastasusest.Samas on seksuaaltung üks tugevamaid ja selle kaudu annab inimesi tugevalt suunata ja manipuleerida.Väidetavalt algas ka Hitleri seksuaalsuse lammutamine ja tema füüreriks saamise ettevalmistamine juba tema Tavisctocki päevil vanal heal Inglismaal.Viron Shamaani andmetel kasutavad mustlasparunid oma kogukonna noori poisse seksuaalset ära.Excu andmetel toimub see ka muudes lõunapoolsetes kogukondades.Eestis ka igapäeva kõnepruuki levinud tsoonimõistetes ja tavades on allalaskmine ja "kukeks" tegemine,ühe vastavas seltskonnas liikunud elueide sõnul on vabaduses kõige ülbemad just need kes seal tsoonis,vanglas kuked olnud.
Kas on sellise praktika eesmärk mõtestatumatel juhtudel
toota psühhopaate kes on hirmul oma kogukonna autoriteetide ees samas aga käituvad psühhopaatiliselt,destruktiivselt sellest väljapool seisjate suhtes?
Kaasaegsete sõjaväearstide uuringud näitavad et varases lapseeas saadus traumad,valushokid nõrgendavad lapsel sideme vasaku ja parema ajupoolkera vahel ja muudavad ta psühhopaatiliseks,ilmselt annavd sama tulemuse ka seksuaalne ärakasutamine ja alandused.
Ei ole tahtnud puutuda omasooiharate seoseid maagia ja nõidusega kus peituvad kogu selle jama tegelikud juured. Nende kukkede hulgas on üsna palju nägijaid kusjuures kuna nad lapsi ei tee ega saa siis erinevalt naistest kel nägemise kuldaeg lõpeb ära esimese lapse sünniga ja kestab edasi sellega, et vaadatakse läbi lapse (mustlasnaised). Kuked aga saavad oma nägemist kasutada terve elu ja väga paljud neist on tänu erivõimetele ühiskonnas kõrgetel kohtadel, ei räägiks asjast kui poleks ise väga lähedalt ja pikka aega sellistega suhelnud. Näiteks ka Castaneda naiste tuultepaarid on lesbipaarid, saadikud aga kuked. Kui tahaks vinget nõidade gruppi moodustada seaks sammud seltskonna kokkuajamiseks Veenuse baari poole.
Karmaliselt on asi seotus tahtega jõuda jumalate või pooljumalate kehastusse, lapse tehtud auk tervikusse viskab alla tavamaailma või loomadesse. Tegelik elu on karm selle hingekese suhtes ja väga moraalitu püramiidikülge mööda ülesronijatele. Kui tahate, siis otsige ise vastuseid aga siiani on see kõik toimunud vaikselt ja ilma lärmita, nüüd on juutide Frankfurdi filosoofialkoolkond kultuurirevolutsiooni sildi alt teinud neist uued revolutsionäärid tööliste ja talupoegade asemele. Jälkus on selles, et kunagi tavainimene ei tea kellega suhtleb ja ootused saavad alati petetud, see tähendab seda, et plahvatuslikult on laienenud geipropagandat tegevate parteide võimalus kahmata enda ridadesse võimekaid tegelasi ja püsida nende najal võimul. Nii labane see pedevärk tegelikult ongi.
(14-01-2013, 21:24 )VironShaman Kirjutas: Ei ole tahtnud puutuda omasooiharate seoseid maagia ja nõidusega kus peituvad kogu selle jama tegelikud juured. Nende kukkede hulgas on üsna palju nägijaid kusjuures kuna nad lapsi ei tee ega saa siis erinevalt naistest kel nägemise kuldaeg lõpeb ära esimese lapse sünniga ja kestab edasi sellega, et vaadatakse läbi lapse (mustlasnaised). Kuked aga saavad oma nägemist kasutada terve elu ja väga paljud neist on tänu erivõimetele ühiskonnas kõrgetel kohtadel, ei räägiks asjast kui poleks ise väga lähedalt ja pikka aega sellistega suhelnud.
Aa sellega siis seletuvadki Hitleri ja veel paljude teiste ajaloo suurkujude väidetavad selgeltnägjavõimed.Smile

Homofoobia ja -fiilia on kiige kaks otsa. Ükskõik kummal otsal istuda, toidab see omasooiharust. Kui seda võtta rahulikult nagu seda nähtust, et inimesed on kas vasaku-või paremakäelised, tänapäeval võetakse, siis väheneks automaatselt suunaga kaasaminejate hulk.
Kuna "marunaiste" teema lukus siis vast sobiks siia ka see jutt. http://arvamus.postimees.ee/1105684/abdu...e-sugupool
Poleks arvanudki, et see tüüp suudab ka midagi mõistlikku kirjutada. Jutt siis mehest, naisest ja vingumisest.
Oh seda rõõmu küll:Laugh http://www.ohtuleht.ee/506843
Tsitaat: Eltoni ja Davidi kaks pisipoega: diivalik tuju või ehtne isaarmastus?

TABUDE KIUSTE: Elton John ja David Furnish loodavad, et nende kaks poega kasvavad üles geisõbralikumas ühiskonnas kui nad ise.

Kui Elton John esimest korda isaks sai, muretses ta, et kui väike Zachary teada saab, et ema tal polegi, murrab see lapse südame. Staar pelgas, et ka koolis hakatakse poissi narrima. Vaatamata kõhklustele muretsesid Elton ja tema partner David Furnish perelisa – möödunud nädalal tervitasid nad oma teist poega Elijah’t.
(18-01-2013, 11:04 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Kuna "marunaiste" teema lukus siis vast sobiks siia ka see jutt. http://arvamus.postimees.ee/1105684/abdu...e-sugupool
Poleks arvanudki, et see tüüp suudab ka midagi mõistlikku kirjutada. Jutt siis mehest, naisest ja vingumisest.

Tõepoolest, tehnika on siin sama. Nimed, sotsiaalsed institutsioonid on vaid erinevad. Oluline on ikka see vastandamine - et siis puhvrina ennast vahele kiiluda ning siis, igatahes - reguleerima! Mõistagi meie-teie raha, aja.. närvidega. Ei tea, kas need sotsiaalsidusus-vastandajad, päriselt ise ka oma jutte usuvad?
Teadmispõhine kaasaeg tükkis oma ajaloo rikkalike kogemustega, ikka ei näi andvat seda immuunsust vasaksotsialistide jõulise surve vastu.
Muidugi alandab see meie inimväärikust ning kas tasub siis solvuda, kui valitsejad meis oma maksulambaid näevad?

(18-01-2013, 11:04 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Kuna "marunaiste" teema lukus siis vast sobiks siia ka see jutt.

Ei sobi.
(18-01-2013, 11:04 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Kuna "marunaiste" teema lukus siis vast sobiks siia ka see jutt. http://arvamus.postimees.ee/1105684/abdu...e-sugupool

Jah, siia teemasse tulles peab olema vikerkaarevärviline flanell seljas, kätest kinni võtma ja tegema ühe suuure rõõmuringi.
(18-01-2013, 21:33 )Pesukäru Kirjutas: Jah, siia teemasse tulles peab olema vikerkaarevärviline flanell seljas, kätest kinni võtma ja tegema ühe suuure rõõmuringi.

Trend ikka selle poole, et postitada mingeid asjasse mittepuutuvaid linke teemadest, mis juba suletud, kuna ka neisse hakati igasugust asjasse mittepuutuvat kräppi postitama...
(14-01-2013, 20:58 )Vesilik Kirjutas: Ühe leidsin üles:Великие тайны №11. "Папа с Марса, мама с Венеры" (07.01.2013)
http://www.youtube.com/watch?v=iyH3sThY5iM

Teist Soodoma ja Kartaago kannibalide video ei leidnud.
...
Kahju, kuid eks ma püüan ka ise otsida.

Aga viidatud video vaatasin ära. Jõudsin just mõelda, et vaat selliseid asju võiksid nad (meie teledest mõni)
sisse osta ja levisse lasta, kuid siis vajus ära. Lõpus üritati küll kraavist teele tagasi punnitada, kuid enne
sai video otsa. Aga ega sealt suurt rohkemat polekski välja pigistanud, pool filmi nagunii kraavis lohisetud.
Esialgu ei viitsi nimesid jmt taolist kontrollima tormata, panin lihtsalt kõrva taha edasiseks juurdlemiseks.
Näiteks miks räägitakse inimese ja ahvi genoomi erinevusest kui mehe ja naise erinevus olevat tunduvalt
suurem. Alles avastati? Ei usu hästi.
Samamoodi rõhutati inimese totaalset erinevust loomariigist (geneetilises mõttes), kuid vaikiti maha teiste
imetajate puhul täpselt samamoodi toimiv mehhanism - isased on katsetajad.

Standardlahendus Looduse poolt? Võimalik, kuid üsna video alguses öeldi oluline ära.
Sõltumata sugude saamisloost on intelligents pärit isastelt. Emased suudavad seda aga säilitada, ei kaota ära.
Kuid ilmselt eriti juurde ka ei tekita. Vaat siin ongi võtmeküsimus - homode mittemahasurumine on ses mõttes
hea, et viib käibelt välja "valerahad". Samas nende propageerimine kiirendab isaste väljasuretamist, sealtkaudu
valikute vähendamist ja kokkuvõttes töökate, vastupidavate ja (võibolla) hästi paljunevate farmiloomade teket.
Areng jääb ju seisma, sest edasine paljunemine on vaid kloonimine. Looduse eesmärk? Kui jah, siis mitte kauaks,
midagi-kedagi peab asemele tulema.
Kui ei, siis on need väidetavad mõnisada geeni siiski mujalt pärit ja intelligents kah ning nüüd on pidur lihtsalt
peale tõmmatud. Farmi jaoks ju piisab.
Jutuajamine psühholoogiga "Kaks planeeti, mees ja naine"

Dokumentaal sari.[RUS] Две планеты: мужчина и женщина. Ближе к телу 34

Sisukirjeldus
Sajandite pikuse kasvatuse mõju naiseks [ kodu ja pere] ja meheks olemisele [tehnilised teadmised jne], teemasse mees on Marsilt ja naine Veenuselt ( sugude vahelise vaenu lobistika, jaga ja valitse). Otsitakse suuremat ühisosa. Keskmiselt olla 40% meestest tundeinimesed ja 60% loogikud, naistest on 40% loogikud ja 60% tundeinimesed. Momendi naise ja mehe muutumine peale keeldude kadumist jne.
Hm-hm, andeks et segan, aga juhtusin just ühe ürgmehe loo(ürgmees 2009, 1.26.27) otsa, päris lõbus oli ja üldse ei taha eriti teoretiseerida, et kes kellega ja kuidas ja miks jne.???
Igal vallalisel mehel on õigus abielluda ükskõik millise vallalise naisega ja vice versa; seega on kõigil inimestel võrdsed õigused praegu juba olemas ning sellise olukorra muutmine tekitaks hoopis ebavõrdsuse.

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 20
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...