Postitused: 839
Teemad: 1
Liitus: Feb 2012
(21-12-2012, 08:23 )Vesilik Kirjutas: (21-12-2012, 08:16 )tapsix Kirjutas: Eksid rängalt, ...., homme on matused. Raskesti mõistetava sisuga postitus,ega sa endale ometi ärajääva maailmalõpu pärast hädapaki nööri kaela ei pane? Looda Sa, mul on väga lõbus ja kusjuures mul on ka kadunukese pärast hea meel, et sai vaevast lahti, aga homme on tõesti matused ja siis enam pole sünnis lõbusas tujus olla.
Everybody come on....
Postitused: 2,309
Teemad: 4
21-12-2012, 11:52
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2012, 11:56 ja muutjaks oli vasamasa.)
Mõni valmistus ette ikka täiega.
Pildid punkrist. 44 fotot
Kujutage ette, et tegelikult keegi täna ja homme kükitavad seal sees.
Postitused: 2,753
Teemad: 16
Liitus: Apr 2011
Mul kargas just pähe, et see nn. niburu...on üldse viimasel a'al unustusse vajund...kuna seda niburut-mis iganes-olema-pidi, kuskilt ikka tulemas polnudki - kogu see asi oli ju välja mõeldud - siis vaikselt on niburu promomisest loobutud, et asi liiga piinlik ei paistaks....
Postitused: 496
Teemad: 20
Liitus: Apr 2010
Postitused: 1,057
Teemad: 8
Liitus: Dec 2009
(20-12-2012, 13:46 )zzz34 Kirjutas: Saksa uudiste kanalilt n-tv oli just kõne Dänikenile,kus ta ta lubas tulnukaid.... aga ei teadnud õelda kunas tulevad.
Ei pidanudki kaua ootama,juba keegi salvestas Pyrenäen´is tundmatu objekti ,ei viitsi netist otsida,clip otse uudistekanalilt.
Postitused: 454
Teemad: 6
Liitus: May 2008
Millal siis järgmine maailmalõpp tuleb?
Das ist gerade zeit pizdets zu sagen...
Postitused: 13
Liitus: Feb 2011
(21-12-2012, 15:17 )mulk2003 Kirjutas: Millal siis järgmine maailmalõpp tuleb?
No 2015 tundub nihukene huvitav aastaarv olevat, et äkki Viron Simman läheb kanaldab (kanalas) veidikene ja annab sellest siis siin meile teada
Postitused: 557
Teemad: 10
Liitus: Mar 2010
Kas siis vôin soovida Head Uut Aastat, vôi elu kôigile?
Postitused: 1,631
Teemad: 20
Liitus: Dec 2011
(21-12-2012, 16:12 )Foorumlane Kirjutas: Kas siis vôin soovida Head Uut Aastat, vôi elu kôigile? 
Võid soovida küll. Minule ongi seesinane kuupäev pigem aastalõppu tähistav, kui 31. detsember.
Niisiis, head pööripäeva teile kõigile!
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 839
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Meil on veel aega 10 päeva, et see maailma ära jõuaks lõppeda
Postitused: 883
Teemad: 33
Liitus: May 2009
Noh, 21 juba kohe möödas ja kus see ilmalõpp ja tulnukate emalaevad siis on?
Postitused: 61
Liitus: Mar 2011
21-12-2012, 16:54
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2012, 16:56 ja muutjaks oli siilupart.)
No aega veel on ju millal midagi toimuma hakkab, lükati ju aega edasi, märtsi-aprilli kuu sisse 2013 aastaks. Elame näeme 
Nüüd siis läheb uut teemat varsti vaja, Kas sa usud et maailmalõpp tuleb 2013 kevadel (kevadeks).
Meiesuguste väikeste olendite jaoks on (universumi) lõpmatu tühjus talutav vaid läbi armastuse - Plaanid luhtuvad, kui pole eesmärki. Kui inimene ei tea, mis sadamasse ta sõuab, pole ükski tuul õige
Postitused: 87
Meil jäid kõik töötajad korraga täna haigeks,kellel nohu,kellel kopsuvalu,kellel palavik...
Postitused: 2,753
kordan veelkord, et täna, pööripäeval taovad šamaaanid rõõmsasti trummi ilma ja elu kiituseks - seega juurikaga seltskond ei näe seda ilmalõppu küll kusagilt tulevat.
Postitused: 1,743
Liitus: Sep 2007
Nagu ma nimetasin juba varem ....oli see jama mõeldud nõrga närvisüsteemiga inimestele. Ja jälle said selle suured kuulutajad järjekordse nipsu.....HI! See kes veel seda maailmalõppu kuulutab...neil on midagi endal puudu.Nagu seegi, kes juba järgmist 2013a vahtu hakkab lööma.......Ise olen seda ML lõpu muinasjuttu kuulnud juba kümneid aastaid alates siis kui veel koolis ei käinud ja seda siiamaani........Jääge ikka selleks kes olete ja elage tavaelu edasi nagu poleks midagi olnud ega kuulnud. Head uue aasta algust kõigile!
Postitused: 967
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
Mina küll ei usu mingit maailmalõppu. Kõik need maailmalõpu teooriad on udu peale rajatud. Usklikega sellel teemal rääkides, olen ma nendele esitanud ainult ühe argumendi.
Maailmalõpp saabub siis, kui siin planeedil ei sünni enam,mitte ühtegi elusolendit. Ja vesi hakkab kaduma.
Siis olen ma nõus, varsti on maailmalõpp käes.
Muidu mitte!
Postitused: 139
Teemad: 0
Liitus: Jun 2012
21-12-2012, 19:26
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2012, 19:39 ja muutjaks oli Priest.)
HEAD UUE MAAILMA ALGUST KÕIGILE!
Nüüd siis kaua oodatud tähtaeg möödas ja teatud selstkonnal võibolla pettumus ja enamusel õnnelik ohe huulilt vallandunud jne.
Pakun, et järmisena otsivad igatsugu ennustajad ja soolapuhujad välja näiteks apatšide kalendri ja uus tõlgendamine läheb lahti! Elame-näeme!
Never interrupt your enemy when he is making a mistake. It is impolite. (Napoleon Bonaparte)
Ei ole mõtet minna seaga pori sisse maadlema. Mõlemad saate poriseks, kuid rõõmu tunneb sellest ainult siga!
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(21-12-2012, 19:18 )Minaelan Kirjutas: (21-12-2012, 19:04 )HUGOTH Kirjutas: Jääge ikka selleks kes olete ja elage tavaelu edasi nagu poleks midagi olnud ega kuulnud. Ainult mitte seda. Miks ei või inmesed jääda iseendaks ja elada edasi nagu nad poleks midagi kuulnudki rumalast maailmalõpu ennustusest?
Postitused: 78
Teemad: 3
Liitus: Apr 2009
hakkavad juba uued tähtajad tekkima  huvitav kas see kestab nii terve aasta otsa.
Siit link, kus ühel vene uudiste saidil on toodud põgus jutt uuest maailma lõpust, mille uueks tähtajaks on siis 14 veebruar 1013. Ja nimelt tegemist siis planeet deemoniga mis pidavat maast mööduses tekitama kaose.
http://content.directadvert.ru/news/txt/...id=3331877
21-12-2012, 20:13
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2012, 20:18 ja muutjaks oli kage.)
(21-12-2012, 20:00 )Minaelan Kirjutas: Miks sa alati vaidled vastu minu ARVAMUSTELE? Ma ei vaidle millelegi vastu vaid lihtsalt küsin, et miks ei või inimesed jääda iseendaks ja elada edasi nagu nad poleks midagi kuulnudki rumalast maailmalõpu ennustusest? See ei välista ju mitte kuidagi inimeste enda soovi ise muutusi ellu viia ja otsustada mida teha.
Nii või teisiti, tänane päev oli muutuste algus ainult neile kes selle päeva enda jaoks muutuste alguseks paika panid.
PS! Mis jaanalindu puutub, siis meil on erinevad ausaamised HUGOTHi postitusest seega mina ei mängi jaanalindu vaid võtan asja reaalselt.
Postitused: 1,893
Teemad: 9
Liitus: May 2009
Hiinas vahistati 21. detsembri eel tuhatkond paanikatekitajat
http://www.ohtuleht.ee/503924
"Hiinas vahistati tuhatkond "kõikvõimsa jumala" sekti liiget, kes levitasid jutte 21. detsembril saabuvast maailmalõpust, millest suudab inimesi päästa vaid kõikvõimas jumal. Vahistatutel tuleb trellide taha jääda 5–10 päevaks, vahendab Welt Online.
"Kõikvõimsa jumala" sekti liikmed levitasid lendlehti ja plakateid väitega, et 21. detsembril tabavad maailma katastroofid, nagu näiteks hiidlained, maavärinad, surmavad viirused ja lennukihukud. Nendega karistatakse inimkonda seniste pattude eest.
Kolm päeva ilma päikse ja elektrita
Samuti kinnitasid sekti liikmed, et alates 21. detsembrist ei paista päike kolm päeva ja kogu riik jääb selleks ajaks ilma elektrita.
"Kõikvõimsa jumala" sekt lisas aga, et sellega maailm veel ei lõpe, kaovad ainult saatanaga seotud inimesed. Kõik need, kes usuvad kõikvõimsasse jumalasse, päästab seesama jumal."
Tore oleks kui ka meil paanikatekitajaid vastavalt koheldaks või vähemalt tugevalt taunitaks tulemid on ka meil näha,Eestiski üks laps haiglas maailmlõpu paanikatekitajate tõttu.
Truth shall set you free.
(21-12-2012, 20:34 )Vesilik Kirjutas: Tore oleks kui ka meil paanikatekitajaid vastavalt koheldaks või vähemalt tugevalt taunitaks tulemid on ka meil näha,Eestiski üks laps haiglas maailmlõpu paanikatekitajate tõttu. Minu arvates oleks ka aeg kus selliste asjade eest kannaksid süüdlased täiega vastutust mitte ainult materiaalsete väärtuste varastamise või röövimise eest.
Postitused: 87
Hahaa,nyyd läheb kismaks nagu selle ölympiateemaga...
Võitjale survival kit-2kg makarone,2kg kartulit,nuga ja nöör.
Postitused: 1,743
Liitus: Sep 2007
Kõik mainivad siin nn jumalat......kes peaks neid alati aitama aga seda pole kunagi juhtunud. Nii on ka inimesega....ta peab ikkagi ise end aitama, et edasi jõuda. Mitte joosta umbluude järgi . Head mõtlemist!
|