•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 10
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eetriline maailm - arutelu!
Õigus, Thorondor.
Seni, kuni Dannilit ei ole, viige parem end kurssi, mis need dimensioonid üldse on.
Endalegi üllatuseks leidsin just väga teabetiheda ja isegi ilusa lingi:

http://www.hot.ee/valguseperekond/3_7leht.htm

head lugemist!
Vasta
Suured tänud, Müstik! Väga huvitavalt, detailselt ja äärmiselt rahulikus tempos esitatud tekst seal. Ja lugemist jagub seal küllaga.
Vasta
Kõigile D-lembelistele: kunagi ühel kokkutulekul (Praalis?) seletas Hallu, kuidas dimensioonid päriselt välja näeksid. Kui ta viitsiks või saaks seda kuidagi siin seletada (või kui see kellelgi olemas on), oleks päris huvitav siia teemasse lisada. Enamik küsimusi on ju niigi, et mis juhtub kehaga siis ja siis, pigem vaimsel tasandil. Smile
Vasta
YouTubes on päris palju klippe dimensioonide kohta...pange dimension otsingusse ja leiate nii mõndagi.
Vasta
Ma siis püüaks, In! (kuskil siin ehk olen ka varem kirjutanud)
Esmalt seda, et dimensioonidel, nii nagu seda mõistet kasutatakse tänapäeva matemaatikas ja füüsikas, on õige vähe - kui üldse - pistmist nende dimensioonidega, millest siin teemas palju juttu. Viimased, nagu aru saan, on teatud tasemed, "levelid", mille vahel on võimalik kellegi teatud kulgemine. Ja nad on kindlal viisil järjestatud - mida kõrgem, seda uhkem. Füüsikalised dimensioonid on pigem asjade-nähtuste erinevad kvaliteedid - kõrgus (pikkus), laius, paksus, kestvus. Ja kuigi mingi konkreetse objekti korral on ehk võimalik rääkida, et nt pikkus on parem kui paksus Smile, siis üldjuhul vaevalt. Muidugi on ka füüsikaliste dimensioonide vahel teatud erinevused - on ju selge, et aeg (kui neljas mõõde - aga see neli sõltub vaid sellest, kustpoolt lugema hakata) erineb kõikidest ruumimõõdetest. Ja hoopis erinevad on stringiteooriates esinevad nn kompaktifitseerunud ("kokku rullunud") dimensioonid. Aga pole neist ükski teistest parem, kõrgem, arenenum vms. Ning keegi ei räägi ka üleminekust pikkusest paksuseks (või vastupidi. Või siiski? Smile nagu seda nende "teiste" dimensioonide korral tehakse.
Mul on pisukene kahtlus, et ainsaks siduvaks lüliks erinevalt mõistetud dimensioonide vahel on asjaolu, et kuna nn kõrgemad dimensioonid (füüsikas siis kompaktifitseerunud dimensioonid) on kohaks, mis vahetule uurimisele (vähemasti praegu veel) kättesaamatu, siis on sinna mõnus mida iganes toppida. Tõestage, et ei ole!
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Hallucigenia
Mul on pisukene kahtlus, et ainsaks siduvaks lüliks erinevalt mõistetud dimensioonide vahel on asjaolu, et kuna nn kõrgemad dimensioonid (füüsikas siis kompaktifitseerunud dimensioonid) on kohaks, mis vahetule uurimisele (vähemasti praegu veel) kättesaamatu, siis on sinna mõnus mida iganes toppida. Tõestage, et ei ole!

Suured tänud seletuse eest! Smile

Ja vat - seda lõiku ma ootasingi, eriti viimast kaht lauset. Just seda ongi viimasel ajal eriti palju. Mõisteid loobitakse seinast seina, kuigi keegi ei tea (veel) täpselt, mis ja kuidas toimuma hakkab.

Ses mõttes saan aru, et hea on teoritseerida asjade ümber, millest ei teata - keegi ei saa ju siis öelda, et on vale või ei sobi. Sestap on palju ka soolapuhujaid, kes sest kõigest kasu lõikavad. (Otseselt kellelegi vihjamata.)

Ja tegelikkuses ei saa ma oluliselt sellestki aru, miks räägitakse mõõtmetest. Mida annab meile mõõtmetes liikumine, st milleks see hea on? Kas poleks paslikum rääkida tasemeist? Nt teadvuse tasemeist, mitte dimensioonidest. (Kuigi need on vist enam-vähem sama põhimõttega.)

Mina lähen isiklikult alati närvi, kui keegi D-dest jahuma hakkab, kuna ei mõista, kuidas saab sedapidi liikuda. Pigem oleks arusaadavam ju, kui tõuseks nt aju maht ja teadvuse tase. Või olen asjadest valesti aru saanud? Ph34r2
Vasta
Njahh.. tutvusin Müstiku lingiga.. inglise keeles olen nii-naa, mistõttu googeldama ei hakka. Lugesin ka siin tekkinud teemaarendust kuid.. siiani on segane, miks peaksin umm.. ennast sellel teemal arendama?Sad
Vasta
Selles lingis oleva jutu järgi (muuseas, minugi meelest omamoodi imelik jutt seal!), jääb inimene muidu negatiivse ja positiivse polaarsuse vahele pendeldama.
Soovitatakse valik teha!
Segapolaarsuse esindajad või teiste sõnadega – polariseerumata inimesed on tihti heatahtlikud ja tegutsevad soovist suurendada valgust planeedil, kuid kasutavad mittearmastavaid vahendeid.

Mõned neist teevad teistele head ja ootava tänulikkust ning heidavad teistele tänamatust ette. Mõned, kes pole veel “soola” perioodi läbinud, ei malda ära oodata, millal nende aeg tuleb ja lähevad ise “küünlaks küünlajalale”.

Mõni inimene annab kõigile teada, mida teevad tema “parem ja vasak käsi”. Mõni teine liialdab õiglusega, tekitades armastuse defitsiidi. Ja on neidki, kes arvestavad kõik rahaks ringi ning nende heateod saavad seega kaubaks, sest nad pole suhetes omakasupüüdmatud.

Vaimne edenemine 3. tihedusest 4.-sse tuleb kõne alla vaid polariseerunud inimolendite puhul ning segatud polaarsuste korral seisavad püüdlejatel ees veel tõsised valikud.

Sa ei pea ennast sellel teemal arendama! See on igaühe vaba valik.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas zepac
Nagu näha on, siis tegelane Dannil on paljude jaoks muutunud arvamusliidriks. See on tegelikult ju ohtlik. Üks inimene suudab hetkega pöörata inimeste mõttemaailma enesega täielikku nõusolekusse. Siis käivad siit foorumist lähi Exku taolised, kes ohivad, et foorumites on kõiksugu CIA ja FBI jms agendid. Mis on samuti lauslollus ju. Aga kui tuleb lampi mingi vend ja hakkab siin helesinist mulli ajama, siis on kõik kohe pöördes.
Kui juba tuuakse reaalsete faktidena esile Jeesuse vägiteod. See pole reaalne.

Hea väljendus sul: tuleb lampi mingi vend!?Smile)
Sama juttu, mida Dannil räägib, on rääkinud kõik targad ja pühitsetud muistest ajast peale, aga masside eest neid teadmisi on ka igal ajastul varjatud. Või siis püütud neid teooriaid naeruväärseks teha, mida siingi osad üritavad.

Ja Exul on õigus: foorumeid kontrollitakse!
Ja selles on tal ka õigus, et kõik need salaordud ja illuminaadid tegutsevad maailma rahva edasise orjastamise nimel. Kas sinule meeldib olla orjastatud?
Eilse dimensioonide kohta käiva lingi lugemise järgi tekkis mulle mõte, et illuminaadid ongi valinud selle negatiivse polaarsuse, mille abil saab valitseda raha maailma.
Aga samas: kas ei ole tõesti lihtsam illuminaatidel maailma valitseda, kui nad söödavad inimestele ette muinasjutte positiivsest polaarsusest?
Nii, et mida arvate?
Aga positiivsest polaarsusest veel niipalju, et:
Loomulikult pole võimalik kaasinimeste eest nende vaimseid õppetunde ära õppida, samuti peavad kõik inimesed ükskord ise saamise rajalt andmise rajale jõudma, kuid positiivse polaarsuse esindajate soov on kaasinimeste teekonda kergendada, et nemad võiksid soodsamates tingimustes oma valikuid teha.

Siit saab negatiivse polaarsuse kohta rohkem teavet:
http://www.hot.ee/valguseperekond/3_8leht_menyyga.htm
Minu arust on ohtlik, kui me ei tea sellest negatiivsest polaarsusest!
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Müstik
Ja Exul on õigus: foorumeid kontrollitakse!

Psst! Muide, niisama ei viitsi (Eestis) foorumeid kontrollida keegi. Vaadatakse selliseid nagu rate.ee või too perekool (oli vist), kus võib pedofiile ja muid haigeid olla. Sõjateemalisi vaadatakse kah. Aga enamasti kammitakse foorum läbi siis, kui keegi on vihjanud, et selle sisu ei pruugi olla tavaga vastavuses. Nii et paanikaks pole põhjust.

See, mis väljamaal toimub, see juba teine tera. Smile
Vasta
Täpselt nii!
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas HadziOgloe
Kas aigar Säde´l on õigus kui ta väidab:

Nähtamatu maailma eitamine on enese eitamine. Kõigest olemasolevast on materialiseerunud umbes 1%. Kui me võtame seda füüsilist maailma ainsa reaalsusena, oleme ülejäänud 99% reaalsuse suhtes pimedad ehk kaitsetud. Selleks, et omada absoluutset võimu masside üle, teeb materiaalne maailmakäsitluse süsteem kõik endast oleneva, et inimesed usuksid ainult teaduslikku tõestatust.

http://www.aigarsade.com/Kasumitaotluse_pahupool.pdf

Kuldsed sõnad!

Tere jälle kõigile. Olin mõned päevad eemal ning nüüd olen tagasi. Mainin kohe ära, et minu töö ei ole skeptikute ümber "töötlemine" siin foorumis, nii et 24/7 Te mind siin ei kohta.

Ei saa korrutada ja jagada, kui ei oska liita ega lahutada. Ma lugesin Teie kommentaare, arvamusi ning sõnavahetusi ja ütlen ausalt, et ma olen vähemalt 80% Teie küsimustest vastanud. Tõsi, mõned on unikaalsed, kuid neid on võimalik järeldada infost, mida olen jaganud.

Enne kui hakkame korrutama-jagama (Dimensioonid, illusioonid) , õpime liitma-lahutama(kõik on energia)

Kõik objektid, kõik materjal on tehtud ühest Allikast, ühest energiast. - VÄGA OLULINE. Te peate mõistma, et kõik on omavahel seotud. Seda ei näe silmaga, midagi teha ei ole. Ega see, et Üks ei näe oma silmaga, ei tähenda, et see tõele ei vasta. Ega see, et Üks ei mõista, ei tähenda, et see ei vasta tõele. Kui paljud Teist teavad, kuidas töötab näiteks lennuk? Mõtlen viimse detailini. Ometigi Te ei kõhkle lennukit kasutamast, ometigi Te ei ütle, et lennukit pole olemas.

Läänelik e. teaduslik lähenemine on minu arust väga hea, kuna see tõestab jutu sisu ning tõsisust. Samas tuleb mõista, et lõpuni kõike pole suudetud ära tõestada ning seal maal tuleb liikuda punktist A punkti C.

Ütlen kohe: vastan AINULT nendele küsimustele hetkel, mis tõestavad, et see nn. "reaalsus" on tegelikult illusioon. Ma ei räägi DNA-st ega dimensioonidest enne, kui kõigil on selge, et kõik koosneb energiast - kõik on omavahel seotud.

Skeptikutele: ma räägin südamest, mitte egost. Paratamatult suhtute Te minu palvesse (olla austusväärne kõigi suhtes) ükskõikselt. Kui mul pole midagi öelda südamest, olen lihtsalt vait. Palun lugege minu esimene postitus läbi.

Nüüd...mida Te teada tahaksite? Räägime ainult sellest, miks see maailm EI OLE ainus reaalsus ning miks ta on ILLUSIOON. Unustage hetkeks kõik asjad, alustame algusest.

PS! Suhtuge sellesse kui puzzlesse. Iga teadmine on üks puzzle tükk. Tuleb mõista, et üks puzzle tükk pole puzzle ise - teisisõnu omada mingit infot ei anna Teile kohe kogu teadmise. Step by step.

Vasta
Näen, et mainisite Illuminaate... maailmas on palju asju, mida tahaksite teada. Samuti on palju asju, mille teadmine ei ole kasulik. Illuminaadid on tõesti "Dark Forces" , kes üritavad infot varjata. Üks ei pea neid kartma, kui tema süda on täidetud "with Divine Love".

Ärge olge produktid - kogu see kamm, halvad tsenaariumid, mida TV ja mujalt meediast kajastub, on lihtsalt AJUPESU. Kujutage nüüd, et igakord kui Teie mõtlete, siis Teie loote reaalsust...mõtle nüüd, et 4 miljardit inimest vaatab korraga TV ja mõtleb, et oi oi küll majandus on raskes seisus....
Vasta
Tänud vastuste eest!
Eespool aga jäi sul vastamata ka konkreetseid küsimusi.
Üks minu poolne oli:
Kas Thothi "Smaragdtahvleid" oled lugenud?
Need on siin Arlichi Paranormaalsete internetiraamatute teemas ka allalaetavad.
Kui juba oled, siis mis on lühidalt Sinu arvamus Thothi õpetusest?
Mulle on see oluline, kuna "Smaragdtahvleid" lugedes olin juba teel valgustumisele, aga siis jäid need unarusse mõneks ajaks.

Siis veel, vist on sul kogemata tähele jäänud panemata Krayoni küsimus:
Tsitaat:
Algselt postitas KrayonFänn
Dannil, mida arvad Nibirust?

P.S.Püüdsin anda 2012 teemas KrayonFännile vastuse, aga ei tea, kas vastasin sinu seisukohast õigesti?

Siis veel, siin meil on kõigil erinevad teadmised ja arvamused (nagu VS ütleb: juhtmed erinevalt kuklasse ühendatud!) ja paljud ehk solvuvad, kui nende küsimustele ainult üldsõnaliselt vastatakse.

Vasta
Minu ettepanek - palun lõpeta inglise kelsete tekstide tõlkimine meile ning hakka kasutama OMA PEAD ja ISIKLIKKE mõtteid. Eksju...

Sinu postitustest loen välja selle, et sa määrad ära kindlad piirid ja reeglid mida tohib ja kuidas tohib sinu käest asju küsida. Veidi hale ei ole või mis?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Celtic
Minu ettepanek - palun lõpeta inglise kelsete tekstide tõlkimine meile ning hakka kasutama OMA PEAD ja ISIKLIKKE mõtteid. Eksju...

Sinu postitustest loen välja selle, et sa määrad ära kindlad piirid ja reeglid mida tohib ja kuidas tohib sinu käest asju küsida. Veidi hale ei ole või mis?

"Rumalad on need, kes kasutavad eelarvamusi põhjendusteks" - Voltaire

Täpsemalt kui ma ei kasuta oma pead, siis kelle pead ma kasutan? Ma mõtlesin, et need on kõik minu arvamused ning minu lähenemine - samuti arvasid kliendid, kes väitsid, et pole kogu seda teooriat nii huvitava ning detailse nurga alt veel kuulnud (räägin südamest, mitte egost). Ilmselgelt me eksisime, kuna Sina ütlesid, et need on kellegi teise mõtted.

Palun aita meid Celtic - kelle mõtted on minu peas ning kelle pead ma üldse kasutan?
Vasta
Tänud vastuste eest!
Eespool aga jäi sul vastamata ka konkreetseid küsimusi.
Üks minu poolne oli:
Kas Thothi "Smaragdtahvleid" oled lugenud?
Need on siin Arlichi Paranormaalsete internetiraamatute teemas ka allalaetavad.
Kui juba oled, siis mis on lühidalt Sinu arvamus Thothi õpetusest?
Mulle on see oluline, kuna "Smaragdtahvleid" lugedes olin juba teel valgustumisele, aga siis jäid need unarusse mõneks ajaks.

Siis veel, vist on sul kogemata tähele jäänud panemata Krayoni küsimus:
Tsitaat:
Algselt postitas KrayonFänn
Dannil, mida arvad Nibirust?

P.S.Püüdsin anda 2012 teemas KrayonFännile vastuse, aga ei tea, kas vastasin sinu seisukohast õigesti?

Siis veel, siin meil on kõigil erinevad teadmised ja arvamused (nagu VS ütleb: juhtmed erinevalt kuklasse ühendatud!) ja paljud ehk solvuvad, kui nende küsimustele ainult üldsõnaliselt vastatakse.

Jah, ma lugesin Teie küsimusi Smile
Need on head küsimused, väga väga head.

Neid tahvleid ei ole veel hetkel lugenud, kuid kindlasti teen seda ning siis vastan Smile Võida anda mulle linki, kust võiksin selle infoga tutvuda ning öelda oma arvamuse.

Namaste Müstik,
Dannil.
Vasta
Teema Smaragdtahvlite kohta on siin:

http://para-web.org/viewthread.php?tid=1...3#pid28890

Alla saab need eestikeelsed Thothi ehk "Smaragdtahvlite tekstid" laadida teemast Paranormaalsed internetiraamatud lk.1. keskelt.

http://para-web.org/viewthread.php?tid=2...1#pid34243

Seal on hulgaliselt teisigi valgutunutele mõeldud esoteerilisi tekste, mis tölgitud eesti keelde.

Namaste!

[Muudetud: 24-9-2009 Müstik]
Vasta
Vastan sinu imestusele:

Tsitaat:Algselt postitas Dannil
Üks ei pea neid kartma, kui tema süda on täidetud "with Divine Love".

Eesti keeles puudub selline sõnakasutus ning puudub täielikult sellises kontekstis mõiste Üks.

Inglise keeles kõlab see lause "One must not fear, when his/her heart is filled with Divine Love"

Ehk siis sõna-sõnalt otsetõlge.

Sa isegi ei tea Divine Love eestikeelset vastet...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Celtic
Vastan sinu imestusele:

Tsitaat:Algselt postitas Dannil
Üks ei pea neid kartma, kui tema süda on täidetud "with Divine Love".

Eesti keeles puudub selline sõnakasutus ning puudub täielikult sellises kontekstis mõiste Üks.

Inglise keeles kõlab see lause "One must not fear, when his/her heart is filled with Divine Love"

Ehk siis sõna-sõnalt otsetõlge.

Sa isegi ei tea Divine Love eestikeelset vastet...

Divine = Püha, Pühalik
Love = Armastus

Teadsin ju...või ei teadnud?

Muudatus: Olgu aitab sellest retoorikast Smile Ma tahtsin lihtsalt Su tähelepanu juhtida faktile, et Sa ei tea, mida mina mõtlen ning vastupidi. Kõik said juba sellest aru - vaidlemine on mõttetu.

Sa mainisid, et minu jutt on sarnane teiste jutule. PEABKI OLEMA! See ongi asja mõte - kui ma räägiksin teistsugust juttu, siis tekiks kahtlus, et olen võlts. Sarnasus ongi asja võti, mitte takistus. Kuidas üldse jõudsid selle loogikani, et kõik Valgustunud räägivad ühte juttu ja nüüd ühtäkki on keegi neist võlts?

PS! Valgustus on protsess, kus on alati järgmine aste. Mis punktist alates hakata nimetama isikut Valgustunuks, on Ühe enda valik. Mina loen teda, kes saab DETAILSELT aru, kuidas see illusioon on tekkinud ning miks ta on reaalne. Samuti rõhun sellele, et Valgustunu on tutvunud Universumi seadustega ning oskab neid kasutada 24/7 ning mõistab, et need töötavad koguaeg, k.a neile, kes sellesse ei usu Smile

[Muudetud: 9-24-2009 Dannil]
Vasta
Küsimus on pigem - miks kohe siis korralikus kirjakeeles ei vastanud.
Vasta
Teema Smaragdtahvlite kohta on siin:

http://para-web.org/viewthread.php?tid=1...3#pid28890

Alla saab need eestikeelsed Thothi ehk "Smaragdtahvlite tekstid" laadida teemast Paranormaalsed internetiraamatud lk.1. keskelt.

http://para-web.org/viewthread.php?tid=2...1#pid34243

Seal on hulgaliselt teisigi valgutunutele mõeldud esoteerilisi tekste, mis tölgitud eesti keelde.

Namaste!

[Muudetud: 24-9-2009 Müstik]

Tutvun materjaliga ning ütlen oma arvamuse homme Smile

Valgust,
Dannil.
Vasta
Võibolla ma pole veel piisavalt lugend ja oma mõtetes seda asja kõike kokku liitnud aga üks asi on mis mind piinab .Ma ei tea ainult kas ma oskan selle küsimuse korrektselt esitada.
Nimelt KUI ISEGI tuleb 2012 mingi pööre inimkonna ajaloos ja ISEGI KUI tullakse valgustatud inimestele järgi ning viiakse nad üle 4d või 5d maailma siis minuarust tundub see täiesti ebaõiglane ülejäänud inimkonna vastu .Kas seal kus on mingid kõrgemad energiad/olendid on teised põhimõtted ja arusaamad või et puht vaimselt/füüsiliselt ,isegi kui nad väga tahaks, ei saa nad teisi inimesi valgustada ?Kui universum on teistsugune koht kui me seda ette kujutame siis ei tohiks see ju olla siiski lihtinimese viga ,et tema pole saanud valgustatud .Oleme ausad ,paljudel pole selliseks infoks mingit võimalust ,rääkimata veel pikast usuliset ja kultuurilisest taustast mis ei lase neil uusi mõtteid omaks võtta .Kas siis nemad on kuidagi halvemad ,kas nemad ei vääri paremat elu ?Või kas meie tühised elud ja kannatused pole lihtsalt võrreldavad Universumi suure plaaniga. Niipalju kui ma olen lugend siis on samm siit elust edasi üks õnnis asi ,kus sa leiad ülima harmoonia ja teadmise .Kas ei ole võimalik seda kõigile jagada ?Vb tõesti siis, et aint neile mitte kes on kurjast ,kuigi jälle küsitav ,miks nad on kurjast ja on see ikka nende süü et nad sellised on? Või muudmoodi ei lähegi maailm paremaks kui et inimesed peavad kannatama . Tegelt olid need küsimused suht inimliku loogika järgi mõedlud aga ega ma ei tea ju kuidas asjad mujal käivad .Äkki meie maapealne elu on ainult mingi murdosa kõigest ja oma elu lõpus me siiski pääseme edasi? Ka need kes ei ole valgustatud ?Või peavad meie energeetilised kehad rändama siin erinevates kehades ,erinevatel aegadel ringi kuni saavad valgustatuks? Või mis värk siiski on ,et uus tase on mingi privileeg ja saadav ainult vähestele .Siinkohal võiks neid ka eliidiks nimetada kes siit punnu panevad jättes meid teise eliidi vägistada.Mismoodi te valgustatud paremad siis olete? Aegade algusest on ju õpetatud ,et me oleme kõik võrdsed üksteise ees.Ma tean palju häid inimesi enda ümber ,kes usuvad seda mida nad tahavad (vb seda mida tahetakse neid uskuma panna),kas nende saatus (karistus) on kõngeda siin pimendatutena? Ebaloogiline ,võiks arvata ,et kui tuleb uus ajajärk siis see koidab kõigile headele hingedele ?! Või mis värk on?
Vasta
Absoluutselt õiged küsimused kuldne! Arvan, et ei ole olemas mingeid priviligeeritud nn. valgustatuid kes
on oma valgustatuse tõttu eelisseisus. Arvan, et on toimumas nii öelda teadvuse muudatus...ehk siis mõned kes praegu elavad hakkavad enam tähelepanu pöörama vaimsetele asjadele ja sündimas on hinged kes on juba ette valmistatud selleks, et seda vaimsuse teed minna. See, et uus ajajärk Maal ainult mingile teatud rühmale on minu arvates väär arusaam. Need, kes elavad murrangulisel ajal ( nagu meie praegu ) vaadaku lahtiste silmadega ringi - on ju toimunud juba murrang maailmavaadetes, mis võtab aega aga muutub loodetavasti üha üleüldisemaks, kuna hinged kes sünnivad siia Maale, teavad alateadikult vaateid elule...kellel õnnestub...kellel mitte. Mingi aja pärast sünnivad uued inimesed juba nn. Uude Maailma. Me kõik pääseme edasi teel Allika poole, ainult igaüks omal ajal, just nimelt siis kui ta valmis on...
Vasta
Alfari ja Kuldse jätkuks.Mida rohkem ma loen siin ,seda totumaks ma jään.Just-just ,et mis saab ülejäänutest?Kusagilt ülevalt võibolla oleme kellegi jaoks tõesti üks sipelgapesa aga tglt oleme ju täiesti erinevad.Danni kriteeriumite(enamuse avanenute ) järgi ei pääse sinna 100000-st isegi mitte kaks.Isegi noist ,kes sooviks saada , ei pääse oma arengu tõttu praktiliselt keegi.Pääsevad ,,paremad,, ehk siis valgustunud-avanenud-arenenud-teadjad.Teadmistes peitub jõud.Jõud on võrdne ka võimuga.Valitud ehk need kes suunavad või seda suudaksid.Valitsejad seega.Illud kah on seda kõike ning neil on teadmised.Dalai laama ja mitte ainult tema on loobunud nirvaanast ,et ka teisi valgusesse aidata.Dalai laama ja kogu muu otsest jumalat eitav usk on öelnud ,et see kes seab end kõrgemale madalamast inimesest , on madalam veelgi.Samas ei tohi võtta õnnetult tema valusaid õppetunde.Miskit Kraioni sellid aga rõhutavad ,et uues ajastus on kadunud karmavõlad.Seega õppetunnid ,mis me eelmistest eludest taagana kaasa on pandud enam ei määra me saatust.Ok.Puhta lehena sooviksin ma tõesti saavutada enamat kui seni.Aga mis on see kuhu ma püüdlen?15 D ja mu seitse erinevat kihti.Astraal-,vaim-,valgukehad j.n.e.Kas sinna pääsedes saan ma valgusesse,teadmisesse,kõiksusesse ja lõpmatusse olemisse?Ei saa ju ,sest sinna ei ulatu ma ehk mina.Võtame minult kõik selle ,mis tuhat tarka usku ja raamatut on öelnud.Surma hetkel(ka jalutuskäikudel ,,mujale,,) ju haihtub ego s.o. mina.Maha jääb ka kõik kehaliselt ,et mitte öelda loomadele omane.Emotsioonid,tunded,aistingud ja muu mis on vaid kehana võimalik.Mis on SEE ,mis lahkub?Just mis ,mitte kes.Teadmiste ja kogemuste nimetu ja näotu energia orbike?Sulab kõikehõlmavasse energiasse?Kogemused ja õppetunnid tõmbame Krajoonikute järgi kah maha kui tarbetu.Vibreerime kuni sulandume kõiksusesse?Kusagil ,siin veebus on lahatud tulnukate teemat ja lisaks kusagil Castaneda teemas on miskit müristajad ,mis iganes.Neid iseloomustab emotsioonide ja huumorimeele puudumine.Paneb mõtlema ,et kas me tahame siis kah saada kellekski sääraseks areneda?Ok see on loll küsimus.Ja see eelnev on kah mu magamata pea produkt.Aga kui ka pea on selgemaks sanud , ei ole mina veel targemaks saanud.Küsimused jäävad ikkagi.Ja pole vaja hakata mind sõimama , kustutage lihtsalt ära.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 10
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Laps ja tema maailm Celtic 43 26,770 12-11-2019, 01:40
Viimane postitus: Teloslane
  Infoväli kui maailm ja vastupidi WhiteWolf 103 67,318 30-12-2014, 10:03
Viimane postitus: kage
  Maailm läbi celticu silmade - 5 aastat tagasi Celtic 62 27,256 08-12-2009, 00:49
Viimane postitus: wicce

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
3 külali(st)ne